На пазар във Варна - тема 68

• 35 451
  • 732
  •   1
Отговори
# 600
Здравец се сее най-лесно ! Късаш листа и в чаша с вода на слънчево място. До седмица -две е пуснал власинки и готов за засаждане във влажна пръст с тор. Може да си направиш така доста "разсад". Аз мисля да заредя уикенда една-две саксии против комари Wink

# 601
  • Варна
Подскажете моля сервиз за кафе машини в центъра или във Виница, благодаря.

# 602
Подскажете моля сервиз за кафе машини в центъра или във Виница, благодаря.
Знам само един в Цветния, на ул Нарцис май беше. Влизаш по Роза и втората в дясно, след панелите има тухлени кооперации, в една от тях на приземния етаж

# 603
  • Под Слънцето
Мира, по Вл. Варненчик към автогара точно на пресечката с Патриарха първият магазин от  дясно в локалното. Магазин и сервиз.

Последна редакция: ср, 04 май 2022, 22:08 от TopsyG

# 604
Златни сте 🌺

# 605
Здравейте, трябва да обменя едни пари,а не съм наясно въобще с чейндж бюрата във Варна. Удобно ми е това в Гранд мол. Имате ли информация за него или за някое друго. Благодаря!

# 606
  • Под Слънцето
Тавекс  на междинката срещу Изипей

# 607
  • Варна
Mariq2424, спокойно отиди в Гранд Мол, Тавекс е чейндж бюрото. Другите са Варчев, в Мол Варна, сравни им курсовете за твоята валута и според сумата, която ще обменяш и разликите прецени при кои ти е по-изгодно. Няма страшно, професионално работят и в двете бюра, имат и на по няколко места в града. Ще ти покажат сумата след обмяна на калкулатор първо.

# 608
Благодаря ви момичета за бързите отговори. Ще отида в Тавекс в Гранд Мол, защото ми е по път. Много време в лутане ми спестите. Heart

# 609
Трябва ми украса за изписване на бебе, къде да намеря?

# 610
  • Варна
В Шихо има бебешки балони, в парти центъра Вега (срещу базар Левски - от другата стана на булеварда). В гаражите на Колхозния, Джъмбо. В левчето близо до stop & shop на Червения също май съм виждала.

# 611
Някой скоро да е ходил в Калимански хан ? Търся отзиви как е храна.

# 612
  • Варна
По моите критерии храната там е посредствена. Задушени зеленчуци представляват сварен замразен пакет миск грах, моркови и царевица. В салатата ни имаше парче стъкло.

# 613
  • Варна
Отдавна не ходим там защото е много голямо заведение вече и сервизът и кухнята се бавят. За разходка да, но за хапване - не. Наблизо е аксаковкса панорама, много вкусно и много гостоприемни домакини. Натуриите са малко в повече, но са интересни за гледане.

# 614
Синята зона последно през седмицата от 8:00 до 19:00 ч. ли е? Събота и неделя няма? То човек вече със страх да тръгне с кола! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт