На пазар във Варна - тема 68

• 35 536
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
В кинкалериите около пазара съм виждал такива обръчи за плетене  ( аз ходих да търся рибарско тире ).

# 376
  • Варна
Къде продават форми за печене( за кекс), за еднократна употреба?

# 377
  • Варна
В Метро и в едно магазинче на пазара в Чаталджа (в частта към гърба му).

# 378
Къде продават форми за печене( за кекс), за еднократна употреба?
Ако правилно съм разбрал питаш за алуминиевите форми за печене ?
Виж тук:
https://rosini.bg/aluminieva-tava-za-ednokratna-upotreba-40sm
Имат и адрес във Варна.

# 379
Аз като чух цената на хартиените форми за кекс/козунак и спях да търся. Правоъгълната на Чаталджа ми я предложиха на 1,20лв.

# 380
  • Варна
На всички пътуващи с ГТ - да са ни честити новите билетчета от 1.60 лв.Щом вече са одобрили, да ги очакваме скоро ...
Още не е прието от общинския съвет. В морето има статия.

# 381
  • Варна
Между другото тъкмо ми излезе спомен дето съм правила козунак преди, в кръгло йенско стъкло. Мисълта ми е, че ако не искате да инвестирате в специална форма, не е нужно да купувате еднократни алуминиеви. Може да се изпече всякак.
Скрит текст:

# 382
Didi, много яко изглежда, моля сподели рецептата в спойлер 🥰 .

И аз тази година Съм решила да правя.

Иначе такива хартиени и алуминиеви Има и в Булмаг.

# 383
  • Варна
Нямам конкретна рецепта. Всяка година като реша да правя, отварям първите 5 рецепти в Гугъл и правя нещо средно, в зависимост от продуктите, които имам. Grinning Единствено всеки път удрям 100 пъти тестото в плота, защото ми е забавно Grinning и наистина козунакът става на конци.

# 384
  • Варна
Много съм доволна от стъклената дълга форма на Пашбахче- Borcam. Не залепва, мие се перфектно, идеална е за козуначено руло.

# 385
Знаете ли магазин с голям избор на дръжки за кухненски шкафове, който работи в неделя или в делничен ден поне до 19.00 часа? В Практикер не си харесах нищо.

# 386
  • Варна
Роси - магазин за мебелен обков, в ЗПЗ се намира.
Работят от понеделник до петък от 8:30 до 17:30 ч, но при тях няма как да не си харесате нещо, изборът е огромен. И цените са добри.
Разгледайте сайта им, всичко е качено. И все в някоя почивка можете да отидете директно да си купите. Мисля, че и от сайта можеше да се поръчва.

# 387
  • Варна
Знаете ли магазин с голям избор на дръжки за кухненски шкафове, който работи в неделя или в делничен ден поне до 19.00 часа? В Практикер не си харесах нищо.
аз моите ги избирах от Балкан юг обаче не работят неделя и не знам дали са до 19ч.. иначе избор голям там

# 388
Благодаря, днес от много задачи не успях да стигна до Балкан юг, а ми се иска да видя наживо дръжките. Но в краен случай ще поръчам онлайн. И двамата с мъжа ми работим извън града и се прибираме около 18 часа и за съжаление не мога в обедната почивка да успея.

# 389
  • Варна
От Софи Чайка купувах последно, хареса се на работа. Мисля да меся и аз.

Къде точно в Чайка?

Общи условия

Активация на акаунт