На пазар във Варна - тема 68

• 35 539
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Точно на пътя, където минава 7-цата, срещу автомивката и магазин Мотобум. Но места няма, лично изпробвано. Проверете, може нещо да се е променило, но преди месец с голям зор намериха едно ъгълче, където да наврат мотора ми. За кола май е абсурд.

# 421
Момичета, трябват ми рамки за снимки А4 черни. Ще ги окачам на стената с велкро самозалепваща се лента, гледах на Джъмбо , но са някак хлътнали отзад и няма как да ги сложа с лепенка. Идея къде мооже да има по- бюджетен вариант, че ми трябват към 10 и не ми се дават 100 лв.

# 422
  • Варна
В Шихо на Червения? Или в другия магазин за евтинийки отсреща от другата страна на Цар Освободител?

# 423
В Шихо на Червения? Или в другия магазин за евтинийки отсреща от другата страна на Цар Освободител?
За шико не бях се сетила, благодаря.

# 424
В Пепко също има рамки за снимки, но не знам дали бяха черни.

# 425
  • Варна
Черни и леки рамки А4 имаше в IKEA, на добра цена.

# 426
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Препоръка за добър гастроентеролог за възрастен има ли някой?

# 427
  • София
Рамки за снимки купувам от Юск. В момента има на добра цена https://jysk.bg/dompotrebi/dekoraciya/ramki/pamka-za-snimka-tord-21x30cm-drvo тази, но е в натурален цвят. От утре офертата ще е друга.. може черната да е намалена.

# 428
  • Варна
Д-р Янков в Сити клиник. Работи със ЗК.

# 429
  • В центъра на моретата
Здравейте,
Търся добра школа по испански език, може да индивидуални уроци. Дъщеря ми ходеше две лета на индивидуални уроци, но учителката й вече не е в България.

# 430
  • Под Слънцето
Здравейте, да сте виждали из Варна някаква играчка от филма Соник? В Комсед и Хиполенд няма....

И аз търсих , та опцията е онлайн. За НГ взех синия, преди седмица поръчах жълтият  с двете опашки.
Голям 43 см ми излезе към 32 лв с доставката по Е.

А в нашият Лидъл  във Възраждане вчера открих бонбонки с пълнител със син, жълт и червен таралеж. По 2,89 лв с по 2 оп. бонбонки.

Последна редакция: ср, 20 апр 2022, 18:14 от TopsyG

# 431
Влаева - ходил съм преди години при нея и ми помогна. Сега не знам как е с часове и прием.

# 432
  • Варна
Аз знам. Записва часове за месец напред, че и повече.

# 433
И аз съм доволна от Влаева, препоръчах на приятелка и тя е. Но пък възрастна позната не беше очарована.

# 434
  • Варна
Пощурях да уча турски, знаете ли дали има във Варна къде да го уча?

Общи условия

Активация на акаунт