На пазар във Варна - тема 68

• 35 535
  • 732
  •   1
Отговори
# 405
Много ти благодаря, Ре_ге. Никога не съм ходила , а е належащо.
Аз ходих по препоръка на гинеколожката. Понеже съм в онази деликатна възраст и трябва да се види началната точка от която ще ми тънеят костите. Тя ми каза и да си направя златното сечение или изследване и  на трите зони.Копирам си мнението, Струваше ми 60 лв. Тогава беше програма по 20 лв на област.
"Отне ми десет минути.  Легнах на нещо като креват върху който се движеше едно устройство. Понеже така бях пожелала ми направиха изследвания за т.н. златно сечение - тазобедрена става , предмишница и гръбначен стълб. Веднага ми написаха резултата. Всичко, сумарно, надали беше повече от 20 минути."

# 406
  • Варна
Блу, благодаря ти много! Достатъчно ли са високи крачетата, за да покрие да кажем близо 400мл вода? На снимката ми изглеждат като да са 1- 2 см високи.
Да, достатъчни са. Аз я ползвах в малка касерола, под 20 см диаметър. В описанието ИКЕА са написали, че е за съдове, побиращи 1-2литра. Мисля, че ще ти е Ок.

Последна редакция: пн, 18 апр 2022, 11:19 от Blue Turquoise

# 407
  • В центъра на моретата
За мебелен обков - Лотос Трейдинг - https://lotostrading.com/bg/. Навремето сме купували от този магазин, но сега видях, че не работят неделя. Намират се на околовръстното над ул. Подвис, където са складовете.

# 408
Някой хапвал ли е от грузинските торти срещу Областната управа?
В събота минах от там, беше затворено. Интересно ми стана дали са с различен вкус от масовите торти в града.

# 409
  • Варна
Украински са, не грузински.

# 410
Украински са, не грузински.
Да, да, грешката е моя. Украински са.

# 411
Откъде могат да се купят шаблони и пудра за вежди?

# 412
Като малка съм си купувала от ДМ.

# 413
Аз взех преди няколко месеца единия от видовете Киевски торти, но не ми допадна. Това не е прясна торта, а замразена и размразена. Беше нещо като суха паста на вкус и според мен не си заслужава парите.

# 414
  • Варна
В кои аптеки се намират тестери на Avene?Специално на серията Cleanance търся.
Питах в Софармаси Чайка - нямали.

# 415
  • Варна
Преди години доста тестери съм получавала от къдравата консултантка в Санита до Общината, на реда на Варчев. Отдавна не съм ходила, може би и те са под шапката на Софармаси вече. От нея съм получавала компетентно обслужване плюс тестери. В Софармаси Чайка препоръчвам Лора за консулт.

# 416
  • Варна
Тази Санита на реда на Варчев затвори.

# 417
В кои аптеки се намират тестери на Avene?Специално на серията Cleanance търся.
Питах в Софармаси Чайка - нямали.

Като чуя за тестери и ме втриса, докато ги продават милите консултантки в платформи като ОЛХ тестери няма, няма и да има. Дала съм една шапка пари за кремове, които накрая мажа по пети и лакти, само защото като влезеш да питаш за тестер те гледат сякаш просиш, и отговорят чак с надсмешка.
Писала съм и оплаквания, никой обаче не го боли.
В санита в мола са ми давали, но аз там купувам всичко и ме познават горе-долу , може би затова.

# 418
  • Варна
О, това с тестерите ми е болна тема. Ужасно нагли са фармацефтките! Дори в сериозни вериги като Со Фармаси. Последно поисках тестер на крем за лице за мазна кожа на конкретна марка - нямали. Казах добре, тогава ми предложете на друга марка. Исках да прбвам 2 - 3 вида преди да дам 50 лв за крем. Нямали. Ядосах се и попитах на по-висок тон сериозно ли ми казват, че в цялата аптека нямат нито един тестер за крем за лице. Служителката извъртя очи, върна се в склада да търси пак и се оказа, че има. Даде ми на 3 марки.

# 419
Назад в темата беше споменато за охраняем/неохраняем платен паркинг в район Трошево. Моля, за по-подробно обяснение къде точно се намират те ? И евентуално каква е таксата - на час, на ден. Всяка информация ще ми е полезна. Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт