На пазар във Варна - тема 68

• 35 504
  • 732
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Какво едно на ум? Първи май е официален почивен ден.

# 556
  • Под Слънцето
Кампания за меланома и безплатни прегледи с график.
Варна е в списъка и дори видях  д-р Жени Димитрова

# 557
Къде мога да отида с вратичката от шкаф от баня, да сменят огледалото отпред?

# 558
  • В центъра на моретата
Търся мнения за фирма за трансфер от Варна до летище Отопени Букурещ и обратно. Не ми се иска с кола да ходим и да я оставяме там на паркинг за 7-10 дни.

# 559
На Мир срещу Лидъл има стъкларско ателие - попитай там: https://diamant90r.com/contacts

# 560
  • Варна
Търся мнения за фирма за трансфер от Варна до летище Отопени Букурещ и обратно. Не ми се иска с кола да ходим и да я оставяме там на паркинг за 7-10 дни.
Имам телефон на частни таксита.Ако те устройва ще ти го дам.В големия локдаун те на прибраха от Букурещ.

# 561
  • Под Слънцето
На автогарата също има частен превоз с микробус до Отопени. Нямам контакти, виждала съм го няколко пъти.

# 562
  • Варна
Buratta работи ли?

Онзи ден се засилих да направя резервация чрез rezzo.bg и юруш, че сме гладни и ми изписа в резо, че е в ремонт.

# 563
На лидл на дружба дали има някакви отвертки или винтоверт? Че идея  нямам в този район от къде да купя?

# 564
На лидл на дружба дали има някакви отвертки или винтоверт? Че идея  нямам в този район от къде да купя?
Отскачаш до Виница. Там има и Вулкан и железария.

# 565
  • Варна
Виж в Лидл, може и да не са ги прибрали, че започва нова седмица. Ако няма - Виница е вариантът в района, там живея.

# 566
Бурата са в ремонт до средата на Май, но не знам точна дата.

# 567
  • Варна
Здравейте, загубих си слънчевите очила. Някоя оптика да има промоции в момента, че не ми е плануван този разход в бюджета Stuck Out Tongue Winking Eye

# 568
  • Варна
Здравейте, загубих си слънчевите очила. Някоя оптика да има промоции в момента, че не ми е плануван този разход в бюджета Stuck Out Tongue Winking Eye

Оптика Ювеле видях че имат намаления (намира се срещу Общината, до Кафе-Мафе).
Там си правихме със щерката диоптрични очила, доволни сме.

# 569
Освен Икея сещате ли се къде да намеря канапе със сменящи се калъфи, подходящи за пране?

Общи условия

Активация на акаунт