На пазар във Варна - тема 68

• 35 468
  • 732
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Oldmama, те оцеляват, как ще помагат на сънародниците си? В България има паразитиращи социални групи, които дотираме перманентно. Там са основните липси и злоупотреби.
Откъде мога да закупя боя за ръждив метал?

# 586
  • Варна
Откъде мога да закупя боя за ръждив метал?
Предполагам, че трява да търсите от боите 3 в 1, като Протекта, например. Откривала съм я в строителните хипермаркети. Друг вариант е първо преобразувател за ръжда и след това вече боя.

# 587
  • Варна
Благодаря, имено тази боя търся!😎

# 588
  • Варна
Някой има ли наблюдение дали в аптеки Софармаси цените онлайн и на място са еднакви? Защото, например, в Субра онлайн е по-евтино отколкото на място в аптеката...

# 589
Преди 2-3 месеца търсих някакво лекарство ,в сайта им го даваха на една цена,а в аптеката на място платих повече.

# 590
Някой има ли наблюдение дали в аптеки Софармаси цените онлайн и на място са еднакви? Защото, например, в Субра онлайн е по-евтино отколкото на място в аптеката...
Ако не е посочено,че намалението е само онлайн,са еднакви.

# 591
  • Варна
Ако не е посочено,че намалението е само онлайн,са еднакви.
Точно така.
Някои неща са по евтини он лайн, тоест промоцията е само онлайн, но изрично го пише и важи за конкретния месец.

# 592
Някакво мнение за DiJen Wellness Studio? Обадиха ми се по телефона за безплатна консултация за микроблейдинг и
начертаване на точки, казаха че процедурата е 180 лв с ретуш, на сайта им гледам, че пише 280 лв. Дали не е някакво зарибяване?

# 593
  • Варна
Някакво мнение за DiJen Wellness Studio? Обадиха ми се по телефона за безплатна консултация за микроблейдинг и
начертаване на точки, казаха че процедурата е 180 лв с ретуш, на сайта им гледам, че пише 280 лв. Дали не е някакво зарибяване?

ходих по друг повод там, не съм особено впечатлена, но въпрос на вкус

# 594
Някъде сещате ли се да има засят здравец, пред някой блок, градинка?

# 595
Сещам се да се продава в саксия.

# 596
  • Под Слънцето
Някъде сещате ли се да има засят здравец, пред някой блок, градинка?

Имаме на село в градината, а утре ще прескоча да нося неща . Ако не ти трябва количество, мога да накърша малко.

# 597
Не. Трябва ми градинка да е засят

# 598
  • Варна
Магазин Баш майстора. Огледай градинките зад него. Има много.

# 599
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравец има пред блока срещу училище Априлов. Има малки каменни саксии по Брегалница преди Студентските общежития. На много места има. Сега се сетих и за уличка та с бебешки те борси на Чаталджа. Тръгвате посока центъра, вляво има едно гаражче с алкохол. Там в градинката имаше. Токущо минах от там. 😊

Общи условия

Активация на акаунт