На пазар във Варна - тема 68

• 35 447
  • 732
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Кажете, моля, читав адвокат за наследствено право или семейно.. Не знам как се води. Познати, които си живеят в чужбина, ще си идват за малко и искам да ги насоча да си решат един въпрос.
и друг път съм го препоръчвала Радослав Данков има и онлайн консултации.Може преди да дойдат да го питат,каквото ги интересува.Винаги казва дали ще стане или не.Не лъжи най важното.

# 631
  • Под Слънцето
Ако е този , не мисля, че е техният  човек

Скрит текст:
Опит: (1995-1996) младши адвокатски сътрудник АК Свинаров, Димитров, Пеева и Хрусанова, София, (1996-1998) адвокатски сътрудник АК Игнатова и Петров, София,

(1998-2006) правен консултант и представител на група небанкови финансови институции, Варна, (2006-2007) адвокат с практика в областта на корпоративното обслужване, София,

(2007-2011) in house адвокат на дружества в областта на болничната и извън болнична медицинска помощ и туризма, вкл. на най-голямата хотелиерска компания в България,  Варна,

(2011-досега) съдебен адвокат с фокус в областта на потребителското и търговско право.

# 632
  • Варна

Скрит текст:
Опит: (1995-1996) младши адвокатски сътрудник АК Свинаров, Димитров, Пеева и Хрусанова, София, (1996-1998) адвокатски сътрудник АК Игнатова и Петров, София,

(1998-2006) правен консултант и представител на група небанкови финансови институции, Варна, (2006-2007) адвокат с практика в областта на корпоративното обслужване, София,

(2007-2011) in house адвокат на дружества в областта на болничната и извън болнична медицинска помощ и туризма, вкл. на най-голямата хотелиерска компания в България,  Варна,

(2011-досега) съдебен адвокат с фокус в областта на потребителското и търговско право.
Така не мога да преценя.Като влезеш в сайта пише Данков и Георгиева

# 633
  • Под Слънцето

Скрит текст:

Така не мога да преценя.Като влезеш в сайта пише Данков и Георгиева

Е, кво има да преценяваш? Пращаш ме при некъв тип, ама не е това, което се търси , според св-то.
Там е по специфично, като при докторите- всеки си има област, в която е добър. Или не е.

# 634
  • Варна
Не мога да преценя по това което си копирала.Не му знам сv- то.Казвам ти,че се занимава с това което търсиш.Има чат и може да питаш.Ползваме го от много години цялото ни семейство.Не правя реклама на никого,но никога не ни е излъгал .

# 635
Maidmer, с/у бившата Теранова има Simple Smile

Търся магазин за свещи някъде на центъра. Някой сеща ли се?
В Пепко има ароматни свещи. Единият им магазин е на Чаталджа.

Благодаря ви!

# 636
  • Под Слънцето
Ами в сайта под снимката му, чрез линк излиза професионалното му св. И от там решавам, че не  е този, който се търси. Нищо не пречи да го прозвъня утре, де.

# 637
Здравейте, имам някакъв липом или атером в крака и ще го махат оперативно. Търся тук мнение за д-р РОсен Стайков и болница Еврохоспитал Варна, понеже нямаме тема за здравните специалисти във Варна.

# 638
  • Варна
Ако е същият, за който си мисля, преди години ме е шил веднъж в спешното, после ходих да ми маха шевове и да наблюдава раната, нямам забележки, беше внимателен и кадърен.

# 639
Ревматолог  търся - с опит и желание за вникване в комплицирано мед.състояние. Св.Христова я зная,вариант е,  Манушева я изключвам. Някой друг да се е появил на небосклона?

# 640
Чаршафи евтини търся, обикновени , даже под наем някой ако дава за лятото 😁

# 641
Някой друг да се е появил на небосклона?
Май не......

# 642

И чаршафи също

# 643
Ако ти е сериозен поста, виж в някоя втора употреба

# 644
Ако ти е сериозен поста, виж в някоя втора употреба
Сериозен, приятел търси за един апартамент за нощувки лятото комплекти и не знам къде да го пратя

Общи условия

Активация на акаунт