Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 185
  • 778
  •   1
Отговори
# 675
Аз правих с едната бременност преди трансфер, след положителен тест и в 9 г.с по 10мл всеки път. Със средващита бременност направих една преди трансфер и една след положителен тест по 5 мл. Трябваше и в 9 г.с, но не направих.

Здравейте момичета. Имам питане относно интралипида. Март месец имах трансфер и в деня по мое желание имах вливка интралипид. Само една и положителен тест,но за кратко. Сега ми предстои втори трансфер след ПИД и обмислям отново да направим вливка. Нямам правено изследване за НК клетки, знаете,че турските доктори са скептични към тези вливки. Но дали само един интралипид е достатъчен? Чета,че някои момичета са правили и след + тест. Вие как процедирахте? Общо взето ще ми е интересно какво ви е мнението и как е било при вас. Simple Smile

# 676
Здравейте момичета,
Интересуваме мнения, опит и впечатления от Др. Serkan Oral Istanbul.
Моля някой ако е бил на първичен преглед или цялостна процедура при него да сподели опита си.
Благодая ви предварително и желая бърз успех на всички борещи се ! 🥰
Имам известни наблюдения,
Внимателен, позитивен и склонен на промяна в подхода.
Взема предвид препоръките на българските лекари.
И при него вече е доста натоварено, така че се въоръжете с търпение докато си чакате прегледа.
А дали е вашият лекар, най-добре ще прецените на място.

# 677
Каква е цената на Зет в Мемориал в момента?

# 678
Здравейте имам нужда от Пролутон Депо

# 679
Каква е цената на Зет в Мемориал в момента?
Цената е 1050€.

# 680
Здравейте, направих хистероскопия в Мемориал, от там ми издадоха документ, че съм била хоспитализирана за процедура по хистероскопия, документът е с подпис и печат на болницата. С този документ тук мога ли да взема болничен, говорих с фирма за превод и легализация, от там казаха че за да се признае като официален документ, трябва да има поставен апостил, а това може да стане само в Турция. До сега ползвах отпуск за процедурите, но той е на превършване 😒.

# 681
И аз от същото се интересувам, предстои ми тези дни цветна снимка на единия ден и хистеро на следващия, ако има опция за болничен, за да запазя някой ден отпуска.
Момичета, а за зет трансфер, няколко дни пак сме там за наблюдение, тогава може ли да бъде издаден болничен от лкк от бг или само за стимулация става. И дните след трансфера от джи пи ли взимате или има вариент от лкк.
Който е наясно може ли да сподели. И аз досега все отпуска пускам, но ми се ще ако се получат вече нещата, да имам някой друг ден.

Здравейте, направих хистероскопия в Мемориал, от там ми издадоха документ, че съм била хоспитализирана за процедура по хистероскопия, документът е с подпис и печат на болницата. С този документ тук мога ли да взема болничен, говорих с фирма за превод и легализация, от там казаха че за да се признае като официален документ, трябва да има поставен апостил, а това може да стане само в Турция. До сега ползвах отпуск за процедурите, но той е на превършване 😒.

# 682
Здравейте, след моята хистероскопия, взех епикризата от Турция, изпратих я на фирма за преводи (La fit trans), преведоха ми я и после минах на комисия, която издаде болничен със задна дата.

# 683
Аз за хистероскопията си бях взела само ден отпуск, падна се в понеделник и същия ден си пътувахме на обратно. Но за след трансфера, кординаторката ми написа бележка на българския и я подпечата, с обяснение на каква процедура съм била подложена. Но аз предварително се бях разбрала с личната лекарката, че не нея това й е достатъчно за да ми даде тя 2 седмици болничен.

# 684
Atacama благодаря, само превод ли направиха от фирма или и легализация, изискват ли апостил?
Здравейте, след моята хистероскопия, взех епикризата от Турция, изпратих я на фирма за преводи (La fit trans), преведоха ми я и после минах на комисия, която издаде болничен със задна дата.

# 685
Не, само превод свърши работа 🙂🍀

Atacama благодаря, само превод ли направиха от фирма или и легализация, изискват ли апостил?

# 686

Аз съм вземала болничен по друг начин. Звъннах на личния  в деня на манипулациятаз която ми трябваше . Той ми запази номер на болничен. В България го легализирах в две копия. И личния го приложи към болничния. Второто копие го поиска работодателя.

# 687
  • София
Момичета, малко съм в чуденка… писах за да запазя час за хистероскопия в Мемориал .т к вече имам ЦС и като я видя доктор Умут каза че има срастване и иска хистероскопия преди трансфер.
Писах на координаторите от ден 1 на МЦ и ми върнаха, че професорката иска да ме прегледа преди хистероскопия и да видим като цяло дели изобщо ще се прави…
На някой друг случвало ли се е или директно запазвате час за хистероскопия и си отивате за тава направо? Сега понеделник съм на преглед и ще се реши изобщо дали ще се прави или не… то вярно, че моя случай е малко тежък и особено, ама мислех че вече е сигурно за хистерото…

# 688
При мен по време на стимулация имах преглед от професорката, и тя ми каза, че ще трябва да се направи хистеро и лапаро. Още не сме го направили, защото ще мина още една стимулация. Но не се учудвам, че иска да те прегледа. Аз останах с впечатлението, че държи всички пациентки да минат поне веднъж на преглед при нея.

# 689
Пингвинче, а какво налага две стимулации преди лапароскипията? На мен също ще ми правят операция, но ми казаха, че ще я правим след стимулацията, доколкото разбрах стимулацията ще бъде само една?

При мен по време на стимулация имах преглед от професорката, и тя ми каза, че ще трябва да се направи хистеро и лапаро. Още не сме го направили, защото ще мина още една стимулация. Но не се учудвам, че иска да те прегледа. Аз останах с впечатлението, че държи всички пациентки да минат поне веднъж на преглед при нея.

Общи условия

Активация на акаунт