Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 164
  • 778
  •   1
Отговори
# 690
Защото от първата стимулация Е са със средно качество и не може да се направи ПИД. Препоръчаха да направим още една стимулация с идеята да стигнем до ПИД.

# 691
Здравейте, момичета след трансфер ,какъв протестерон ви дава и какви дози?

# 692
Lutinus 2х1 и Progestan Dex 25ml по една инжекция на ден 🙂

# 693
Прогестан 200 2х1 капсула (сутрин и вечер). Но мисля че е доста индивидуално, защото покрай мен другите пациентки на доктора приемаха други медикаменти в различни дозировки. Май има нещо общо и с трансфера дали е свеж или ЗЕТ и дали е на ЕЦ или не, но не съм много сигурна 🤷🏼♀

# 694
Момичета, малко съм в чуденка… писах за да запазя час за хистероскопия в Мемориал .т к вече имам ЦС и като я видя доктор Умут каза че има срастване и иска хистероскопия преди трансфер.
Писах на координаторите от ден 1 на МЦ и ми върнаха, че професорката иска да ме прегледа преди хистероскопия и да видим като цяло дели изобщо ще се прави…
На някой друг случвало ли се е или директно запазвате час за хистероскопия и си отивате за тава направо? Сега понеделник съм на преглед и ще се реши изобщо дали ще се прави или не… то вярно, че моя случай е малко тежък и особено, ама мислех че вече е сигурно за хистерото…
Аз бях със сраствания и миомен възел. Хистерото направих на 9-ти ден от МЦ . Предния ден пуснаха изследвания и PCR. В деня на хистерото първо имах преглед от д-р Умут и след това ме хоспитализираха. Хистероскопията направи д-р Умут. Успех Simple Smile

# 695
  • София
Аз бях със ЗЕТ и имах Лутинус 2*1, Пролутон депо мускулно на всеки 3- ти ден

# 696
  • София
Момичета, знам че е обсъждано преди, но не мага да намеря конкретни имена…
При кого можем де следим за подготовка за зет в София? Знам че за хормони може да пускаме в Токуда ако е и неделя, обаче ако прегледа се падне в неделя кой лекар ще се навие де прегледа? Имаше мисля лекар в Вита? Може и на лично дя ми пишете да не спамим тук.
Благодаря много!

# 697
За хормони събота и неделя, както и за преглед, ако има дежурни лекари, става чудесно в Щерев. В петък по телефона дават информация има ли и кои са, може и направо на място. Иначе дежурен кабинет Вита, може и в двете. Дочух от момиче от клиниката и за Св. Лазар за преглед уикенда.

# 698
Здравейте, не знам дали е за тук въпросът ми, ще правя скоро цветна снимка в Ехомар, точно след цикъл се пада, има доста противоречиви мнения дали може да се правят опити за бебеправене в същия месец или трябва да се изчака един. Ще питам в клиниката Мемориал при прегледа, но ще се радвам, ако някой сподели по- рано 😊

# 699
Здравейте, не знам дали е за тук въпросът ми, ще правя скоро цветна снимка в Ехомар, точно след цикъл се пада, има доста противоречиви мнения дали може да се правят опити за бебеправене в същия месец или трябва да се изчака един. Ще питам в клиниката Мемориал при прегледа, но ще се радвам, ако някой сподели по- рано 😊
Здравейте! И аз правих снимка, мина много леко, нищо не усетих. Още на следващия ден имах преглед, но лекарят нищо не спомена за това, може да е пропуснал. Ще се радвам да споделите мнението на вашия лекар.

# 700
Здравейте момичета, тъй като ми изникнаха няколко свободни дни в момента, според вас дали  ако пиша на координаторите в мемориал ще имам късмета да ми дадат час за първична консултация  или са свръх заети и часовете вървят много напред.

# 701
Здравейте момичета, тъй като ми изникнаха няколко свободни дни в момента, според вас дали  ако пиша на координаторите в мемориал ще имам късмета да ми дадат час за първична консултация  или са свръх заети и часовете вървят много напред.

Здравейте, аз се свързах с тях във вторник и утре в петък имам час за първичен преглед. Стана много бързо, изобщо не очаквах. Пробвайте, дано и при вас да стане така 😊

# 702
Ако нямата цветна снимка или е стара, е добре да съобразите дали сте в подходящите дни, за да я направите още с първата консултация. Препоръчва се да сте в първите чисти дни, преди овулация.

# 703

Здравейте, аз се свързах с тях във вторник и утре в петък имам час за първичен преглед. Стана много бързо, изобщо не очаквах. Пробвайте, дано и при вас да стане така 😊
[/quote]
Много благодаря, а с кой координатор се свързахте?

Ако нямата цветна снимка или е стара, е добре да съобразите дали сте в подходящите дни, за да я направите още с първата консултация. Препоръчва се да сте в първите чисти дни, преди овулация.

Късмет, че точно в момента съм в цикъл Simple Smile

# 704

Много благодаря, а с кой координатор се свързахте?

Координаторът е Елис Мустафа - +905446506972. Много бързо ми отговори, даже се чухме. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт