Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 384
  • 778
  •   1
Отговори
# 420
Здравейте мили момичета,
търсих в темите, но не открих това, което търся ( може и да не съм добра с търсачката ). Предстои ми ЗЕТ в Турция. Търся си наистина добър гинеколог, който да проведе тук прегледите преди трансфера, както и да проследи цялата последваща бременност ( дай Боже ! ). Моля ви за препоръки за София. Избягвам клиника Надежда, тъй като съм разочарована от тях, а и не вярвам, че ще са наистина заинтересувани, предвид че съм с инвитро в Турция, а не при тях.
Благодаря ви предварително

# 421
Здравейте! Ще правя втора стимулация, от първата нямаше добър резултат ☹️. Искам да помоля ако някоя има път към Турция скоро, да ми съдейства за закупуване на добавки оттам. Имам рецепта. Благодаря предварително 🤗

# 422
Здравейте! Ще правя втора стимулация, от първата нямаше добър резултат ☹️. Искам да помоля ако някоя има път към Турция скоро, да ми съдейства за закупуване на добавки оттам. Имам рецепта. Благодаря предварително 🤗

Живот и здраве, втората седмица на август ще ходя. Ако не ви е късно, мога да съдействам

# 423
Аз ходих при д-р Несторова във Вита 2 и останах доста доволна. Разбрана, влезе в положение и всичко, което трябваше, го направи 😎

Здравейте мили момичета,
търсих в темите, но не открих това, което търся ( може и да не съм добра с търсачката ). Предстои ми ЗЕТ в Турция. Търся си наистина добър гинеколог, който да проведе тук прегледите преди трансфера, както и да проследи цялата последваща бременност ( дай Боже ! ). Моля ви за препоръки за София. Избягвам клиника Надежда, тъй като съм разочарована от тях, а и не вярвам, че ще са наистина заинтересувани, предвид че съм с инвитро в Турция, а не при тях.
Благодаря ви предварително

# 424
Благодаря! Ако не намеря за по-скоро ще Ви пиша. Иначе сегашните добавки ми свършват до няколко дни...

Живот и здраве, втората седмица на август ще ходя. Ако не ви е късно, мога да съдействам

# 425
Искам да споделя за нашия преглед при др Мюстеджеп Каврут. Вчера координаторката рано сутринта ни посрещна от автогарата в Истанбул бяхме много притеснени но всичко мина като приказка. Отидохме в кабинета на доктора прие ни и всичко ни обясни едно по едно направихме цветна снимка, генетични изследвания и ни предназначи лекарста витамини. После координаторката ни попита дали сме гладни седнахме хапнахме си заедно и ни закараха до хотела който бяха резервирали предварително. Тази сутрин ни вземаха от хотела и отново ни оставиха на автогарата. Толкова мили хора такова отношение не бихме получили никъде. Доктора ни вдъхна доверие беше много усмихнат и отговории едно по едно на всички наши въпроси. Сега очаквам август да ми дойде цикъла и тръгваме. Дано да се сбъднат мечтите на всички желаещи. Simple Smile

# 426
Здравейте, мили момичета 💕 Въпрос към тези от вас, които са правили ЗЕТ на естествен цикъл. Предстои ми преглед и кръвни на 10ти ден (досега правих само на 2ри), като лекарите ми казаха само да си пия фолиевата киселина. Какъв беше протоколът при вас на естествен? Какви лекарства включиха лекарите и кога? Знам, че трансферът обикновено е на 18-19 ден? Благодаря ви 🤗

# 427
Здравейте, мили момичета 💕 Въпрос към тези от вас, които са правили ЗЕТ на естествен цикъл. Предстои ми преглед и кръвни на 10ти ден (досега правих само на 2ри), като лекарите ми казаха само да си пия фолиевата киселина. Какъв беше протоколът при вас на естествен? Какви лекарства включиха лекарите и кога? Знам, че трансферът обикновено е на 18-19 ден? Благодаря ви 🤗
Привет. Аз бях април на естествен цикъл. Около 15-17 ден си сложих овитрел. След два дена някъде започнах инжекции прогестерон и литунус вагинално, както и монодокс и преднол. Трансфера ми беше 6 дена след овитрела. Аз съм с късна овулация.

# 428
Много благодаря за отговора. Heart
Значи няма какво да се притеснявам толкова. Simple Smile Дай Боже, всичко да мине добре и при мен.
Вие къде ще се проследявате преди ЗЕТ - в България или Турция? Чудя се дали има смисъл да стоя толкова дни в Турция преди самия трансфер (смисъл всъщност има, но пък доста средства ще са ми нужни 😞 - хотел, храна и т.н.)

Здравейте, мили момичета ❤️
Предстои ми хистероскопия в Мемориал преди да направя ЗЕТ. Моля, ако някоя от вас е правила скоро там, да сподели как е минала самата процедура. Колко време след самата процедура направихте вие самите ЗЕТ? Въобще всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря от сърце на всички отзовали се! 😘

Здравейте, на мен ми правиха хистероскопия през юни и сега сме почти на финала с трансфера, т.е. на следващия цикъл е трансферът.
Самата операция беше около 40 мин., но всичко е супер уредено и се спестява целият дискомфорт на пациента, както заспиваш, така се събуждаш Simple Smile
След това полежах в стая 2-3 часа, хапнах, дойде докторът да ни каже как е минала операцията и си тръгнах. Кървенето след това продължи около седмица, но ме бяха предупредили, че между 7 и 10 дни е нормално.
Дано съм била полезна, успех!

# 429
MaDu, много благодаря за отговора. ❤️
Дай Боже, и при мен да мине така добре.
Вие къде правихме проследяването преди самия ЗЕТ - в България или в Турция?

Моята не беше много скоро, преди 3г. Всичко мина супер бързо, за около 20 мин. Нямаше почти никакво кървене след това. След няколко часа си в хотела и на следващ цикъл се прави ЗЕТ. Успех!

Предстои ми хистероскопия в Мемориал преди да направя ЗЕТ. Моля, ако някоя от вас е правила скоро там, да сподели как е минала самата процедура. Колко време след самата процедура направихте вие самите ЗЕТ? Въобще всякаква информация ще ми е от полза. Благодаря от сърце на всички отзовали се! 😘

# 430
В БГ си правих проследяването. Като последния път ме викаха на 10ти ден, но това е индивидуално, при мен искаха да проследят нещо, което ги притесняваше.

Моята не беше много скоро, преди 3г. Всичко мина супер бързо, за около 20 мин. Нямаше почти никакво кървене след това. След няколко часа си в хотела и на следващ цикъл се прави ЗЕТ. Успех!

# 431
Момичета, имали ли сте проблем с висок пролактин при мъжете си. Някой правил ли е консултация по тази тема с турски специалисти. Как се процедира.
Благодаря на коментиралите, страшно се притесних .

# 432
Благодаря ти, MaDu ❤️
Понеже ще ми е за пръв път да правя ЗЕТ в Турция и не ми е ясна много процедурата. На колко дни искат изследвания и измерване на лигавицата?

В БГ си правих проследяването. Като последния път ме викаха на 10ти ден, но това е индивидуално, при мен искаха да проследят нещо, което ги притесняваше.

# 433
Пробата на пролактина взета ли е правилно? Мъжът ви да е бил в покой поне 15 минути. За мъжете не знам, дали има други изисквания...
Момичета, имали ли сте проблем с висок пролактин при мъжете си. Някой правил ли е консултация по тази тема с турски специалисти. Как се процедира.

# 434
Пробата на пролактина взета ли е правилно? Мъжът ви да е бил в покой поне 15 минути. За мъжете не знам, дали има други изисквания...
Утре ще повторим изследването, защото това изискване не е спазено.

Общи условия

Активация на акаунт