Клиники в Истанбул - тема 15

• 67 278
  • 778
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте прекрасни момичета,
Искам да попитам тези от вас, които са пациенти на Мемориал- как върви комуникацията ви с координаторките там? Имате ли достъп до доктора,  който ви лекува, ако имате въпроси или всичко минава през тях,получавате ли пълна информация навреме? Благодаря ви!

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 12:27 от mlubom

# 601
Здравейте,
Комуникацията с лекаря минава през координаторките. Единствено като сте на преглед можете спокойно да питате на английски доктора, ако нещо Ви интересува, и смятате, че координаторката няма да успее да преведе правилно.
Комуникацията с координаторките тече малко трудно. Не винаги отговарят веднага и трябва доста да сте настоятелна.

Здравейте прекрасни момичета,
Искам да попитам тези от вас, които са пациенти на Мемориал- как върви комуникацията ви с координаторките там? Имате ли достъп до доктора,  който ви лекува, ако имате въпроси или всичко минава през тях,получавате ли пълна информация навреме? Благодаря ви!

# 602
Координацията през координаторите тече бавно,мъчително и тегаво ,на момента не тече никак. Възможно е да ви дадат грешна информация или дори никаква. Съветвам ви при всеки въпрос да се обръщате към Турмед, поне ще ви дадат отговор. Иначе заради трудната и тегава комуникация, която на моменти е решаваща аз бих ви посъветвала да отидете на в друга болница. Важно е да имате връзка и след трансфера, при мен такава липсваше въпреки многократното ми звънене и молене да ми обърнат внимание,защото бях с кървене. Не реагираха изобщо!!!

# 603
Вие чрез Турмед ли сте там? В някакъв момент се комукира директно с координаторките на Мемориал ли или има винаги опция да минава през Турмед?

Координацията през координаторите тече бавно,мъчително и тегаво ,на момента не тече никак. Възможно е да ви дадат грешна информация или дори никаква. Съветвам ви при всеки въпрос да се обръщате към Турмед, поне ще ви дадат отговор. Иначе заради трудната и тегава комуникация, която на моменти е решаваща аз бих ви посъветвала да отидете на в друга болница. Важно е да имате връзка и след трансфера, при мен такава липсваше въпреки многократното ми звънене и молене да ми обърнат внимание,защото бях с кървене. Не реагираха изобщо!!!

# 604
Аз не съм имала кой знае какви трудности в комуникацията с координаторите на Мемориал. Случвало се е един-два пъти да закъснеят с информацията за дозата на лекарствата, но когато им пиша за да ги подсетя в рамките на 15-20 минути са ми отговаряли. Освен това самите те са ми казвали, ако не ви отговорим, направо но звънете.

# 605
Здравейте, момичета ❤️
Предстои ми ЗЕТ в Мемориал и един от прегледите ми се пада на 6.09. Sad Имали ли сте подобен случай - преглед на национален празник? Според Вас къде в София бих могла да отида на преглед? Моля за съвет, че направо ми се изправи косата като чух датата. 🤔
Знам, че някои лаборатории работят и на национален празник, но се чудя дали хормоните ще излязат в рамките на деня? Моля за помощ и по този въпрос. Благодаря ❤️

Последна редакция: пн, 29 авг 2022, 19:50 от Amica_smile

# 606
За лабораторни изследвания в Токуда. Правила съм на 03.03, излязоха за 2-3 часа. За гинекологичен преглед не мога да дам съвет.
Успех 🍀

Здравейте, момичета ❤️
Предстои ми ЗЕТ в Мемориал и един от прегледите ми се пада на 6.09. Sad Имали ли сте подобен случай - преглед на национален празник? Според Вас къде в София бих могла да отида на преглед? Моля за съвет, че направо ми се изправи косата като чух датата. 🤔
Знам, че някои лаборатории работят и на национален празник, но се чудя дали хормоните ще излязат в рамките на деня? Моля за помощ и по този въпрос. Благодаря ❤️

# 607
Попитайте във Вита за преглед, имат дежурен кабинет 🍀

# 608
@ Elle99, много благодаря за отговора Heart
Мислех си за Токуда и аз. Вие в Спешното ли пуснахте хормоните на 3.03?

@ Atacama, благодаря за включването ти отново. Heart Прегледах в супердок за Вита, както ме беше посъветвала, но нямаше нищо за 6.09. Ще звънна утре все пак да проверя. Дано да имат дежурен лекар.

За лабораторни изследвания в Токуда. Правила съм на 03.03, излязоха за 2-3 часа. За гинекологичен преглед не мога да дам съвет.
Успех 🍀

Здравейте, момичета ❤️

# 609
Amica_smile стискам палци да намерите дежурни и трансфера да е успешен ❤

# 610
Не съм ходила в спешното. В лабораторията отидох, но си спомням, че трябваше да си заплатя изследванията на информация, защото регистратурата на лабораторията не работеше. Съмнявам се да има някаква промяна оттогава, но може да проверите на сайта за всеки случай.

# 611
@ Atacama, благодаря от сърце. Heart Дай Боже всички да се похвалим скоро с две черти. 😘

@ Elle99, благодаря много за отговора. ❤️ Утре направо ще звънна и там. Едва ли наистина нещата ще са се променили чак толкова.

Amica_smile стискам палци да намерите дежурни и трансфера да е успешен ❤

# 612
До положителен тест беше коминикацията ми с тях и не съм очаквала друго. Каквото е зависело от тях са го свършили. От там нататък затова имаме проследяващ гинеколог, освен ако не ходите да ви проследяват в клиниката,където сте правили инвитрото. Бяха ми казали ако прокървя двойна доза прогестан 50 и толкова. Писах им когато бебчо се роди. Поздравиха ме по случая и след няколко седмици отново се свързаха с мен за да им дам повече инфо за начина на раждане, ръст и тегло на бебето, имало ли е усложнения, и в коя болница. За да закрият досието ми в Мемориал е била необходима тази информация.
Та това беше от тях!
Успех момичета!

# 613
Проследяващият ме АГ не е инвитро специалист. Имам нозначен протокол до 10 г.с.от Мемориал, проследяващ аг няма как да ви променя, сменя,ири взима отношение по въпросът за назначения протокол с лекарства. Можеха поне да ми кажат да си увелича дозата на прогестерона примерно( както явно са го направили при предишната потребителка). Но при мен и нова не направиха. Просто сте имала късмет да не прокървите. Мисля че докато продължава протокола с лекарствата,но поне от човешка гледна точка биха могли да ми съдействат.

# 614
Здравейте, имаме замразени 4 ембриона и предстои трансфер. Сега разбрах, че са замразени 2 по 2. Това означава, че ще размразят първите 2. Веднъж размразени могат ли отново да се замразяват?

Общи условия

Активация на акаунт