АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 355
  • 759
  •   1
Отговори
# 360
Мале, момичета, ей сега едно дете как ми скочи на корема със засилка... Направо ми спря въздуха... Дано не е станало нещо Cry
Малката и тя какви суплеси ми прави, въздуха ми изкарва всеки път. И аз така се моля всичко да е наред.

# 361
Момичета,
Има ли минали ФМ при доктор М. Мануелян, гр. Бургас? Интересно ми е дали пуска 4д… до сега прегледите ми при нея са били само на 2д.

# 362
Момичета аз минах ФМ най-накрая днес. Всичко е наред! Бебчо е много порастнал и със сигурност е момче! 💙 Гледахме всичко обстойно и на 4Д, беше много готино. Имам  си и диск със снимки и видеа. Само че аз от началото си вървя 1-2седмици назад, заради дългия цикъл и по-късната овулация. Сега като се сетих че знам и точната дата на зачеване.😅и си отговаря точно с една седмица назад, защото явно и овулацията ми е била тогава.
Аз съм само с 2 кг отгоре, но все пак лекаря ми каза да не ям тестено, солено и пържено..да съм внимавала с кг, пък аз съм почти същите кг преди да забременея😂а пък моята лекарка не ми е казвала такова нещо.Не знам какво казват на другите момичета които са качили доста кг,или са по-пълнички. То сега не е времето да внимаваш толкова за кг, като ти се яде ще ядеш. А пък аз мисля че си изглеждам доста добре, хаха.😂Даже всички ми казват че съм отслабнала, и никой не ми вярва че съм бременна в 6-тия месец като им кажа.😁😂 Иначе съм много доволна и от прегледа и от лекаря. Важното е че малчо е наред, и се развива чудесно.

Вече мога спокойно да се отприщя с пазаруването.😁😂😅
Аз съм си доста закръглена и доста килограми, обаче не съм качила, даже още съм -2. В петък бях на лекар, качвам се на кантара и тъй като съм с по тънки дрехи и обувки тежа по-малко. Акушерката ме поглежда и вика "ама докторе тя не е качила", докторката най-спокойно "тя защото е по тънко облечена, пък тя и предните пъти не качваше, да видим бебето как е". Акушерката, чак и беше странно как така аз не качвам, даже свалям, а бебето расте. Докторката я успокой, че имало и такива случаи и като се вземат предвид килограмите ми е добре, че не качвам. Излязоха ми част от изследванията и хемоглобина ми е малко нисък за моя вкус, реално не е нисък 120 е, но е паднал повече отколкото очаквах. Утре ще звъня на докторката трябва всичко да е излязло вече да видим какво ще каже.

# 363
Bolibon,  в коя седмица си? Хемоглобина ти е много добре, аз преди да забременея бях с хемоглобин 150, сега съм със 106,  а съм в 16+4 г. с.

# 364
Амели, ужас... Голям стрес. Аз се чудя дали да не идем на преглед. Писах сега на АГ-то де, да видим какво ще каже. Усещам лека, тъпа болка. Много ми се смота настроението. Същото дете вчера пак така ми се "радваше" и пак в корема, ама някак усетих и сложих ръце и коляно пред корема, но сега не успях да реагирам.

# 365
Bolibon,  в коя седмица си? Хемоглобина ти е много добре, аз преди да забременея бях с хемоглобин 150, сега съм със 106,  а съм в 16+4 г. с.
19+2 съм, на предните изследвания преди 2м беше 131, не е паднал много, но все пак. Със синът ми бях бременна зимата и пак така ми падаше хемоглобина, в 9м беше 109. И трите пъти в началото беше от порядъка на 130+. С дъщеря ми бях бременна лятото и 3 дни преди секциото беше 119, без да съм пила нищо. Предполагам, че и сега като почна да ям повече зелени храни и зеленчуци ще спре да пада. Месото си го ям, вярно, че последно време ММ забеляза, че съм ядяла като цяло по малки порции, но поне веднъж на ден ям месо или риба.
Амели, ужас... Голям стрес. Аз се чудя дали да не идем на преглед. Писах сега на АГ-то де, да видим какво ще каже. Усещам лека, тъпа болка. Много ми се смота настроението. Същото дете вчера пак така ми се "радваше" и пак в корема, ама някак усетих и сложих ръце и коляно пред корема, но сега не успях да реагирам.
Аз бих отишла на преглед, дори и само за свое успокоение. Сигурно всичко е наред. Стискам палци да е всичко добре.

# 366
Аз още повръщам и не ми се яде нищо, преди да забременея ядях главно месо, сега много ми се повръща от него, даже от миризмата на месо  , пия желязо и мисля, че като мине гаденето ще започна да ям нормално и ще се нормализира, а и съм с близнаци, предполагам, че повече дърпат Blush

19+2 съм, на предните изследвания преди 2м беше 131, не е паднал много, но все пак. Със синът ми бях бременна зимата и пак така ми падаше хемоглобина, в 9м беше 109. И трите пъти в началото беше от порядъка на 130+. С дъщеря ми бях бременна лятото и 3 дни преди секциото беше 119, без да съм пила нищо. Предполагам, че и сега като почна да ям повече зелени храни и зеленчуци ще спре да пада. Месото си го ям, вярно, че последно време ММ забеляза, че съм ядяла като цяло по малки порции, но поне веднъж на ден ям месо или риба.
Аз бих отишла на преглед, дори и само за свое успокоение. Сигурно всичко е наред. Стискам палци да е всичко добре.

# 367
То не е задължително да се качва, има таблици, показващи телесния индекс и колко кг да се качат, аз примерно мога и да не качвам, а има такива, които им препоръчват да отслабнат, плюс това бременността не е период, в който да се тъпчем, защото всичко стига до бебока, трябва хубава храна, че да нямате после моите проблеми Simple Smile от шоколади и кифли, вземи тоя диабет Simple Smile

# 368
Колко много сте изписали 😍😍😍
Аз първо да се похваля вече оздравях . Чух се с лекарката , която ми води ФМ и вече съм спокойна . Не приемам лекарства за разреждане на кръвта за сега , защото е нормално да са завишени стойностите  🙏🏻
Милото - въпроса ти за спането аз попитах АГ и ми каза , че може по гръб и на двете страни да се спи . Само по корем е забранено ! И аз съм с възглавница за бременни , която е ужасно огромна и моя мъж се шегува , че спи с 3 тъй като ме обръща от двете страни 🤣

HrisMartinova - Мануелян прави 4Д , но само на ФМ и аче няма как да се извърши прегледа 🌺

И Благодаря на момичетата , които споделиха за отстъпките в сайтовете 😍

# 369

HrisMartinova - Мануелян прави 4Д , но само на ФМ и аче няма как да се извърши прегледа 🌺

Всички ли ви гледаха на 4Д на феталната?
Да разбирам, че все пак маааалко са ме претупати отново. На мен ми пуснаха 4Д на частно в 16та седмица за една минута.

# 370
На мен в Надежда до сега не са ми пускали 4д. В четвъртък съм на ФМ, 20+4, пък да видим, дали ще ми пуснат.

Да разбирам, че все пак маааалко са ме претупати отново. На мен ми пуснаха 4Д на частно в 16та седмица за една минута.

# 371
Сега да споделя. Моят хемоглобин към 16 седм беше 120 за около 15 дни прием на биозин мама стана 124.Изследван е в една и съща лаборатория. Сега към 18 април пак ще го изслвдвам.Аз съм в 21 сед точно☺От два дни имам адски кисилини. Как се соравяте с тях Ужасно е

# 372
На мен ежемесечните ми прегледи са си на 2д , но ФМ си правя на частно в Надежда и там е 4 Д , но не знаех , че ФМ може да се проведе с ниска резолюция ли как се казва … там се разглеждат органите и не знам как на 2 Д може да се проведе ..

# 373
Момичета, да се включа и аз. Днес ми беше прегледа по ЗК за болничният и малко се притесних. Бебчо е с 5 дни назад, иначе е наддал с почти 200гр за месец (360гр. е). Реално днес съм 21+0, а бебчо е 20+2 по мерки. Случвало ли се е на някоя, притеснително ли е?
 Иначе в сряда съм си на ФМ при моят следящ не по ЗК. Вече си го усещам бебето постоянно, дори понякога и когато съм права. 😅

# 374
На мен ежемесечните ми прегледи са си на 2д , но ФМ си правя на частно в Надежда и там е 4 Д , но не знаех , че ФМ може да се проведе с ниска резолюция ли как се казва … там се разглеждат органите и не знам как на 2 Д може да се проведе ..

Ами направиха го, без 4Д. А може би наистина ако го бяха пуснали нямаше да има нужда от това натискане и тези болки. Аз нямам тлъстинки които да пречат да се види добре (поне така мисля де, не смея да си ощипя корема Grinning). Боли ме като се докосна само, все едно съм се ударила (натъртила) , пък на ехограф голяма болка.
Всичко видя пък, каквото такова, не мога и да очаквам повече тук. Дано на 18ти април (пак ще е доста подробен преглед) да ми пуснат 4Д.

И аз имам киселини, не се справям Grinning, не обичам газирана вода, прясно мляко не мога да пия, сода мисля, че не е хубаво в момента да пием, но ако греша ме поправете. Търпя си, никога през живота си не съм имала киселини, даже питах преди няколко дни, мъжа ми дали това са киселини, да ти пари и боли Grinning ...
Днес имах още един неуспешен опита за пазар, отказвам се, ще си взема две рокли след месец и край. Просто имам още два месеца почти на работа и не знам какво да обличам Confused
От XXS и ХS (защото английските са доста големи размери) и 47 кг... Сега  L ми е точно, и 65 кг... Basketball soon
Grinning

Общи условия

Активация на акаунт