АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 082
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
  • Асеновград
Ох аз втори ден не мога да се свържа с лекарката да и кажа резултатите от изследванията, не че и аз съм много настоятелна де, ама да ми каже да взимам ли нещо или не.. хемоглобина ми е 109 при долна граница 120. Знам че не е много, тя предния път ми каза че е нормално да е така при бременност, но ако трябва да си взема да пия сорбифер, знам ли? Аз попринцип трудно усвоявам желязото. И други неща имам на долната граница но, са с много малки разминавания и ми се виждат окей, глюкозата ми е висока леко но не беше на гладно и затова е така, иначе мисля че ще си е в норма.

И аз имам левкоцити в урината, това какво значи? Както и белтъка в урината леко ме притеснява.

Последна редакция: чт, 31 мар 2022, 23:58 от Yana.GG

# 571
Благодаря ви за хубавите думи ❤️
Аз съм избрала тези дрешки за изписването. Ще попитам, дали трябва шапка е ръкавичка и ще ти взема отделно.

# 572
И аз гледах това комплектче, но  не е ли дебело? Дрешките са нормални, но тава дето го повиват с него ми се вижда зимно Confused иначе е много яко!
Благодаря ви за хубавите думи ❤️
Аз съм избрала тези дрешки за изписването. Ще попитам, дали трябва шапка е ръкавичка и ще ти взема отделно.

# 573
  • Асеновград
И според мен порт бебе (нали така се казва) е за зимните месеци и ще много топло с него. И дългия ръкав и ританките според мен също не са за август месец, но зависи вече времето какво е и дали ще пускате климатика в колата, вие ще си прецените. Иначе е супер сладко.💕

# 574
И аз харесах токова подобно,но се чудя дали няма да и е жега🤔Само ще махна тази пандела от портбебето

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 06:31 от Милото

# 575
Порт бебето не е това от комплекта. Ще ми го ушият и ще го поръчам без вата вътре, само плат и мисля, че ще бъде ок. Ще потърся и боди с къс ръкав, за да има избор.

Последна редакция: пт, 01 апр 2022, 06:49 от M_lady

# 576
Когато малката беше новородено на мъжът ми майка му беше купила такива ританки ли се водят тоест панталонки. Пробвах да ги обувам, но се падаха на пъпчето, а то нали си е раничка все пак, която трябва да заздравее и се притеснявах и изобщо не й ги обувах.
На принципът проба грешка за нас идеалният вариант беше боди и гащеризонче отгоре. За летни бебета тук съм виждала и гащеризончета с по- къси крачоли, нещо като 7/8 и по желание чорапки.
За размера вече всеки си преценя. Но помня също, че като се сложи и памперса на дупето и е добре бодито да не му е съвсем тясно.

# 577
  • София
Леле вие и комплекти за изписване вече купувате. Аз съм взела за бебето едно нищо. Чак ме е срам, 21+2 съм, пети или шести месец е не знам, ама поне едно боди ще ходя да купя тези дни да ми мине мерака 🤣.

Чудя се и аз как да подготвя сина ми за появата. Той като цяло е наясно уж какво го очаква, на всички обяснява, че бебето ще се появи като е лято, рисува го, гали ми корема, пази ме. Обаче си ме е шубе, защото има едни егоистични фази, а досега е свикнал всичко да е за него. Притеснено ми е като носят подаръци на бебето и когато ние започваме да купуваме дрехи и други неща, дали няма да има драма. А някак не искам да го глезя с подарък на всеки пазар.

# 578
Нормалният етикет е, когато някой носи нещо за бебето да донесе нещо и за другото дете, поне шоколад или нещо малко. Така, че, ако случи на гости, може даже да си вижда интереса от цялата работа с бебето. 😂

# 579
Бях коментирала с психоложката ми за кратко тази тема. Тя каза,че на децата се отделя внимание спрямо реда на появяване. Тоест каки  и батковци с приоритет, иначе почват регрес и поведение на бебе, за да може и мама да ми обръща внимание както на бебето. Иначе и на нас ни предстои градина 1гр., също си мисля дали да я спирам за някакво време.

# 580
Нашата разлика ще е седем години и половина. Дъщеря ми вече си рисува сестричката, пише й името. Пита кога ще я родя вече. Но и тя е свикнала да е за нея всичко.
По принцип мисля тя да не се чувства ограничена откъм ежедневието си, защото има бебе в къщи. Тоест изречения от рода на - ами сега не може заради бебето - не бих използвала. Ще се старая да й осигурявам както и до сега среща с приятели, кино, забавления. Разбира се, че ще трябва да се научи да се съобразява и тя с някои неща покрай малкото човече. Ще опитам да балансирам между двете пък дано се получи...

# 581
Тази тема ми е болна и на мен. Баткото не е ходил на ясла, сега септември точно ще тръгва на градина и не знам как да процедирам. Мисля да задържа до октомври като за начало пък ще го мисля на момента може би. Ще бъде голям стрес за него, ако се роди бебето края на август и началото на септември го метна на градина, едва ли не "ей го бебето, ти вече си излишен"... много ми е болно как ще го преживее, много е привързан към мен и дано няма драми... отделно пък и болестите, които ще мъкне от там, абе голям късмет 😁

# 582
  • София
Успях да си снимам на видео корема и как бебчето го мърда. Много яко 🤣. Все още е де, след няколко седмици ще стане болезнено.

# 583
С по-големите деца,като нашата кака мисля,че ще е по-лесно,тя е на 8г и не ревнува,даже рисува ни вече 4мата и отсега си дава нещата,във ваканция ще е и ще е плътно до нас след болницата,само ми остана чаршафчета и дрешки да купя,всичко друго имам 😊😊😊

# 584
Аз съм малко шокирана. Дълго дреме не забелязвах промяна в размера на корема ми и днес сутринта ми се стори много по-голям. Знам, че няма никаква логика или научно обяснение да е станало “over night”, но наистина така го чувствам.
Днес приключвам 22-ра седмица.

Общи условия

Активация на акаунт