АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 336
  • 759
  •   1
Отговори
# 435
И повярвайте за 3-4 месеца ще го изпълни почти 🤪

# 436
  • София
Здрaвейте, момичетa. Cтрaхотни коремчетa😍
Aз минaвaм дa cе отчетa, че cлед cтентa, който ми поcтaвихa нa уретерa, вече бъбрекa ми cе дренирa добре и нямa зaдръжкa. Дa, гaдничко е няколко дни cлед поcтaвянето и диcкомфорт и болкa cи имa, но вече нa 4-ти ден cлед оперaциятa почти нямa болкa и диcкомфорт. Aз cтоях caмо едно денонощие в болницaтa и ме изпиcaхa зa мое щacтие, зaщото вкъщи ми е по-добре. Нямa никaкви поcледcтвия върху бебкa зa щacтие. Cупер cи е тя. Шийкaтa нa мaткaтa ми cъщо cи е cупер, дaже не cе е cкъcилa от cилните болки. 40мм cи е в моментa. Cегa caмо дa cе довъзcтaновя и би трябвaло дa нямaм никaкви проблеми до крaя нa бременноcттa. Дaже ми кaзaхa, че товa не пречи дa родя нормaлно, което cъщо е cупер 👌 Чеcтно кaзaно cи го предcтaвях доcтa по-cтрaшно, но не е. Бързо минaвa и бързо cе преживявa ☺️

# 437
И аз ще кача едно коремче. Моето рязко се изду? Снимката е от днес 21г.с +1 ден. Отделно искам да попитам някоя мама да е пазарувала от Sinsay?
Да попитам още случва ли ви се бебето като мърда да ви боли? Ниско долу?

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 20:12 от Милото

# 438
  • София
Аз харесвам Синсей, поръчвала съм и за мен, и за детето. Според мен дрехите на Синсей са една идея по-качествени от тези на Пепко.

# 439
И аз ще кача едно коремче. Моето рязко се изду? Снимката е от днес 21г.с +1 ден. Отделно искам да попитам някоя мама да е пазарувала от Sinsay?
Да попитам още случва ли ви се бебето като мърда да ви боли? Ниско долу?

Страхотна тумба си заформила🥰
Аз съм поръчвала от синсей, трябва да се има предвид, че са им умалени повечето дрехи и като избираш гледай таблиците за размери. Аз съм С р-р и си поръчах от тях рокля, която според мерките трябваше да поръчам Л. Иначе като качество надхвърля цената според мен, прекалено качествени са нещата за да струват по 3-4 или 10-12лв

# 440
Аз харесвам Синсей, поръчвала съм и за мен, и за детето. Според мен дрехите на Синсей са една идея по-качествени от тези на Пепко.
Доста евтини неща видях там,като бодита и др неща. В смисъл в началото бързо се израстват дрешките не мисля да се оливам със скъпи неща. Мисля от НМ да пазаря,но и от тук може да взема нещо. Благодаря ти много за отговора ☺

# 441
Доста евтини неща видях там,като бодита и др неща. В смисъл в началото бързо се израстват дрешките не мисля да се оливам със скъпи неща. Мисля от НМ да пазаря,но и от тук може да взема нещо. Благодаря ти много за отговора ☺

О да, не се бях сетила. За тези неща си е супер окей. Няма смисъл да се дават по 10-20лв за боди при положение, че след 1-2 седмици вече няма да му става…
Да каже неизвестна дали се свиват детските дрешки в пералня.

# 442
Мамчета,знам че е рано,какви подаръци смятате да подарите на вашия АГ,след като родите?

# 443
Аз от Sinsay напазарувах почти всички бебешки дрешки за старт. За никакви пари според мен доста хубави неща. По-тънки са като материя в сравнение с George, но за лятото са перфектни.
За мен също съм си купувала едни дънки..скъсах ги от носене и те са като нови.

Онзи ден взех една бебешка хавлийка от LCW, супер мека! Споделям ви я.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/бебета-и-деца/Бе … я/5429888/2328132

# 444
Предния път бременеех с една маминка в квартала и тя също не харесваше бебешкия кош. Накрая си взе количка без такъв и в началото бебето возеше в Порт бебе. Споделям, като вариант, който може да разгледате. За мен е по- удобно с бебешки кош, но всеки си преценява.
Дрехите на Sinsey се свиват в сушилня. Аз 1 поръчах от тях, като цяло съм доволна в съотношение цена качество, но всичко се сви. Добре, че се бях презастраховала и бях взела всичко по- голямо. 😁

# 445
Аз от Sinsay напазарувах почти всички бебешки дрешки за старт. За никакви пари според мен доста хубави неща. По-тънки са като материя в сравнение с George, но за лятото са перфектни.
За мен също съм си купувала едни дънки..скъсах ги от носене и те са като нови.

Онзи ден взех една бебешка хавлийка от LCW, супер мека! Споделям ви я.
https://www.lcw.com/bg-BG/BG/product/LC-WAIKIKI/бебета-и-деца/Бе … я/5429888/2328132
Какъв размер взе? Видях че почват от 56 см. Аз също мисля да поръчам от там,обаче незнам какъв размер? Наистина е доста евтино и особено нещата които в първите месеци се израстват бързо няма смисъл да са скъпи.☺

# 446
  • Пловдив
Леле, колко много сте писали 🙂
На мен ми остана още месец да съм на работа и официално приключвам. Но съм толкова ангажирана през деня, че почти за нищо не ми остава време. АГ-то ме помоли да си следя кръвното три пъти за деня, и аз постоянно забравям. Днес ММ ми сложи аларма на телефона 😄
За матраци (доста съм изостанала от разговорите), искам да избера такъв, който:
1. Да има защита от мухъл и акари
2. Да е латексов
3. Да е противоалергенен
Харесала съм си https://www.hippoland.net/junio-matrak-new-comfort-kokos-i-latek … ulitsev-60-120-sm
Но засега не съм се засилила да го купувам, защото още нямам размери на кошарката.

От sinsay не бях пазарувала досега дрехи. Видях на изгодни цени бодита за бебчето, и съм си купила няколко.

# 447
Милото взех 56 и 62. Не съм ги прала и сушила все още, не мога да кажа дали се свиват.
Взех такива:
https://www.sinsay.com/bg/bg/3173j-00x/body-b-5p-2vpn-si
Също и с дълго ръкавче и гащеризончета по няколко бройки

# 448
Милото взех 56 и 62. Не съм ги прала и сушила все още, не мога да кажа дали се свиват.
Взех такива:
https://www.sinsay.com/bg/bg/3173j-00x/body-b-5p-2vpn-si
Също и с дълго ръкавче и гащеризончета по няколко бройки
Ами пиши след като ги изпереш. Като цяло аз ще пера на ръка и сега рсзглеждах в сайта,ами аз за минимална сума ще купя един куп неща.

# 449
Тия дни ще взема да изпера няколко и ще ви кажа. За 64лв с безплатна доставка взех 14бр дрешки.

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 21:56 от NI_CI

Общи условия

Активация на акаунт