АВГУСТ 🤱🏼2022 🌸 (ТЕМА 8)☀

• 36 324
  • 759
  •   1
Отговори
# 450
Тия дни взема да изпера няколко и ще ви кажа. За 64лв с безплатна доставка взех 14бр дрешки.
Аз набелязах 24 общо неща за 109 лв🤔
Но така или иначе съм си казала че юни ще пазаря,ще се помъча още малко😆

Последна редакция: вт, 29 мар 2022, 21:35 от Милото

# 451
  • София
Не се свиват дрехите при пране, поне не тези, които съм взимала. Сушилня нямам и не знам как ще е.
Не си заслужава да се купуват скъпи дрехи, за повод като погача например иди-дойди, да купиш нещо по-скъпо и хубаво, но в противен случай няма смисъл. Повечето дрехи така или иначе се израстват за месец-два в началото. Добре че има Пепко и Синсей 🤣. Така като гледах за 200лв може съвсем спокойно да се обзаведе едно бебе за първите няколко месеца.
Като имайте предвид, че масово близки и познати подаряват дрехи. И то винаги са рокли за момичета и ризки за момчетата, като че ли на двумесечно бебе основната му дейност е да бъде преобличано с модни дрехи.

# 452
Не се свиват дрехите при пране, поне не тези, които съм взимала. Сушилня нямам и не знам как ще е.
Не си заслужава да се купуват скъпи дрехи, за повод като погача например иди-дойди, да купиш нещо по-скъпо и хубаво, но в противен случай няма смисъл. Повечето дрехи така или иначе се израстват за месец-два в началото. Добре че има Пепко и Синсей 🤣. Така като гледах за 200лв може съвсем спокойно да се обзаведе едно бебе за първите няколко месеца.
Като имайте предвид, че масово близки и познати подаряват дрехи. И то винаги са рокли за момичета и ризки за момчетата, като че ли на двумесечно бебе основната му дейност е да бъде преобличано с модни дрехи.
То хубаво ама какъв размер да взема? И по колко броя?Сина ми се роди 55см,ама сега с момиче смятам ще е по дребна🤔На мен дилемата ми е размерите и бройките🤷‍♀️

# 453
Милото взех 56 и 62. Не съм ги прала и сушила все още, не мога да кажа дали се свиват.
Взех такива:
https://www.sinsay.com/bg/bg/3173j-00x/body-b-5p-2vpn-si
Също и с дълго ръкавче и гащеризончета по няколко бройки
Само като мнение от мен. На мен този тип бодита не ми бяха удобни за в началото, трудно ми беше да ги обличам на съвсем малко бебенце. Предпочитах тези с прихлупване отпред. В ХМ има комплекти от по 5 за около 40 лв

# 454
Значии да ви кажа аз за "баткото" пазарувам основно от Пепко и Синсей вече, тъй като е във фаза пясъчник, падане, ритане и тн (въпреки, че е много кротък).
Дрехите се свиват и на двете марки, особено в сушилня (или ако перете на по-високи градуси). На Пепко като цяло са леко умалени.
Но като цяло за тези пари и за този кратък период, за който ще Се носят си заслужава на 100%.
С баткото бебешки не съм взимала от тях (още не бяха нашумяли или аз не ги знаех), но съдя сега по по-големите размери.

# 455
Пак е адски ниско. С каква концентрация е вит Б в спрея?

Ниско е, да... ще го вдигна с редовен прием вече, че и повече ще пръскам.
1200мкг на доза уж
Само имай предвид, че една доза е 4 впръсквания.

# 456
  • София
Моят син се роди 50см, поне два месеца си носеше 56 размер, така че мисля сега да заложа пак голямата част да ми е 56 р-р. Ще взема и някое боди 62 да имам, но не мисля да се презапасявам. Мисля да взема по 6-7 бодита с къс и още толкова с дълъг, както и ританки. Ще купя и ромпъри, за мен са супер удобни. Другият петък съм на ФМ и след като окончателно разберем пола, ще направя ревизия на дрехите от баткото и ще преценя какво и по колко бройки ми трябва.

# 457

1200мкг на доза уж

Е, това вече не го знаех, благодаря!

# 458

1200мкг на доза уж

Е, това вече не го знаех, благодаря!
Да, аз съм взела същия за децата и като се зачетох колко да пръскам ми направи впечатление.

# 459
  • Асеновград
И аз съм взела от пепко, от синсей бях забравила даже че имат детско, ще разгледам какво имат. На Уайкики са хубави, но още не съм ги изпрала и пуснала в сушилнята. И от тези в комплект на h&m смятам да взема, най малките размери с къс ръкав че не искам да прегрявам бебето август месец, ако е по-хладно вечерта имам и с дълъг ръкав няколко. Но и според мен доста ще ни подарят, особенно ако правите пити, тогава мисля че ще са най-много подаръците.😄 Моята приятелка дето роди преди два месеца вика всички подаряват дрехи и играчки, от по-далечните хора, по-близките винаги ще те питат, но и от тях си добяват по някоя дрешка или играчка към подаръка. Така че и това го имам предвид.

Вчера след фм вече казах и на кръстниците ми че съм бременна (те живеят в Германия, и затова не знаеха до сега), и после се е чула кръстницата ми с мама и тя днеска ми  каза че искала тя да купи количката, викам добре няма да я спирам😂 тя ще ми прати пари пък аз вече ако трябва ще си доплатя и ето количката е готова. 😄

Иначе според мен трябва задължително кош за новородено, то ще спи в него основно като сме на разходка, а и зимата също ще се ползва, иначе ще трябва и чувалче, а лятото не знам как ще се сложи новородено в летния кош, и ще спи там, дори и да има напълно легнало положение.
Днес излизах с една приятелка, и гледах количките в Пловдив по центъра и в парка и масово всички са със сайбекс, priam модела много ми харесва ама никакъв шанс да дадем около 3000лв за количка... Колкото и да разполагаш според мен е супер излишно да купуваш такава количка, като за половината цена взимаш същата, също толкова удобна и маневрена без златни крила....🤪😅

# 460
Аз доста неща съм си поръчвала от синсей като понякога са големи , понякога изобщо не ми стават, на късмет е работата малко.Имам една много сполучлива рокля с дълъг ръкав, която купух за около 13лв, а днес я видях за 5лв. 😀
Сега съм си харесала един клин до коляното за бременни.От бебешките неща ще купя може би като дойде есента, че май вече имам достатъчно , а и ми се виждат големи.Иначе и аз се радвам , че има такива бебешки магазини евтини поне за базовите дрехи.

# 461
  • Асеновград
Видях това и много ме развесели, затова споделям.😁😁😂😆

# 462
Момичета  вие ще кръщавате ли детето си на някой?  Аз се чуствам притисната, защото постоянно свекърва ми и свекъра ми ни питат айде име измислихте ли. И аз вчера се ядосах и казах и дори да измислим, преди раждането няма да кажем. Не искам да казвам преди бебчо да се роди. И след този разговор вече наистина мисля на никого да не е кръстено, едно че не ми харесват техните букви, друго че вече се чувствам притисната, а толкова мъки изтърпях за това бебче.

# 463
Аз не съм фен на кръщаването на баби и дядовци. Каката не е кръстена на никого, както и сега смятам да е така. Дори харесвам имена с буквите на родата, но отпадат.
А любимите ми въпроси по темата: " как се казва бебето?, А много хубаво име, на кого го кръстихте? "😂 Аз: на никого, и отсреща неразбиращ поглед 🙃
На една приятелка ММ държеше да го кръстят на баща му, е кръстиха го. Резултатът следния:
ееее какво е това име, което сте избрали./ недоволство от дядото и бабата по бащина линия/. За мен скандално поведение, но не само това ме е подтикнало да мисля така.

# 464
Ако някой много държи да има бебе, кръстено на него, да си го роди. Изобщо не ми е минало през ума да удовлетворявам такива претенции, още повече ако някой реши да ме притиска.

Общи условия

Активация на акаунт