Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 254

• 48 377
  • 735
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте дружки и от мен

Тези дни човек не може да насмогне с информацията, която ОМG и Туба слагат преди пускането на сериала в  Netflix . Не, че се оплаквам  Напротив! Много ме радва всичко, което тези дни става достояние до всички ни За съжаление това изобилие от нови снимки и клипчета ще намалее значително след пускането на сериала    

Благодаря ви:
 Злати за снимките, информацията, линковете за видеата

Снинова хубаво е когато някой ни поднесе информация наготово за местата, където е Туба тези дни.

Вичи за хубавите мисли, както и информацията за чантичката, с която е на снимката с почитателката от Мексико. Хубаво е и е много приятно да се види, че Туба оценява подаръците, които феновете й правят    

Интересно дали ще посети още някои интересни места в Мексико? Защото покрай нейната обиколка и ние все едно обикаляме с нея из тази интересна страна. (Перу и Мексико ми са едни от страните, където бих искала да посетя. Ама дали...?)

Приготвила съм ви няколко гифчета
Първата серия са от вчерашното й сутрешно мексиканско кафе Coffee

Вчера Туба е споделила и кратко видео за своя рисунка Hands V

Преди няколко часа момичето ни е споделило в ИГ сторито си едно видео за ДА, което е правено от феновете й в Латинска Америка. По този начин Туба благодари на всички, които й изпращат видеа и колажи      

Пожелавам ви една здрава, спокойна, по-хладна и изпълнена с много хубави емоции нова седмица!    

Лека нощ!

# 436
Добро прохладно утроо!

При нас за кратко преваля.Разхладихме се за няколко часа! Wink
От  събота си имам и гостенка.Ще наминавам когато имам възможност.

Снинова ,Вичи ,Канти ,благодаря за всичко! Two Hearts

Ето,че Туба се завръща...снимките и инфото пуснати преди часове в ТТ....
Довиждане....
(Приятно пътуване  дестинация Париж ... ако денят и часът са правилни) от ТТ
Скрит текст:
IG #TubaBüyüküstün ✈️ Adios .. 🤍
Buon viaggio 🧿 destinazione Parigi ... se giorno e orario sono corretti

Сбогом красива Туба, вече мога да коментирам, че беше на един от 10-те най-добри плажа в света,
 *MAROMA* се намира в Ривиера Мая, Мексико 🇲🇽 и хотелът е Secrets Maroma само за възрастни
категория 5 диаманта вижте скоро ....
(превод чрез гугъл на инфото от ТТ)
Скрит текст:
Goodbye beautiful Tuba, I can already comment, that the 👑 was in one of the 10 best beaches in the world, *MAROMA* is located in the Riviera Maya, Mexico 🇲🇽 and the Hotel is the Secrets Maroma only adults category 5 diamonds see you soon

от вчера следобед
Туба е добавена към Instagram #TubaBüyüküstün
Не след дълго...

...от снощи...

Цитат
Туба добавила в инстастори пост от писателя Йекта Копан #TubaBüyüküstün

В этом месяце я написал статью о дружбе для журнала @kafadergisi
На какой карандаш похож твой друг?
Самые старые друзья, как карандаши из детства. Друзья, с которыми мы вместе сталкивались локтями за школьными партами, разговаривали на переменах, которые остались с нами, несмотря на прошедшие годы.. @yektakopan
Йекта Копан сделал репост от Тубы и подписал: Приятного чтения @ТубаБюйюкюстюн @kafadergisi

Приятен понеделник!Спорна и щастлива седмица!

# 437
Здравейте  

Канти Злати Снинова
 Благодаря ви, момичета за всичко интересно,което споделяте,гифчета,снимки,запознаване с Мексико,за всичко.

Животът намира своите светли пътечки и тържествува над всичко.
                 Светлината е навсякъде, дори сред най-гъстия мрак.
                 Остава всички да отворим фините си сетива за да я виждаме; съхраняваме и умножаваме.
                 Светъл ден, хора

Цитат
По версии крупнейшей в мире базе данных IMDb #TubaBüyüküstün
Туба Бюйюкюстюн на этой неделе на 3-й позиции среди турецких актеров.

Приятен следобед,дами

# 438
Здравейте,следобедно! HugTwo Hearts

Вичи Hug,донесла си интересни колажи и инфо! Revolving Hearts

Tуба е добавила към историята на ИГ си...
Пристигнала е в Париж...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244183%2F65cc62ed … pl_wall_-63875573

Остават 3 дни до началото на #AnotherSelf #ZeytinAgaci  Misc Bomb

Спокоен остатък от деня! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

# 439
Здравейте момичета,
не ми остана време днес да гледам каквото и да било.

Лека нощ.

# 440
Здравейте!

Благодаря ви за всичко, споделено в темата!
Това, което научавам от вас и Туба е винаги много интересно и неочаквано. Още от времето на „Аси“ съм забелязала, че хората в темата обръщат внимание на много детайли, които аз съм изпуснала, намират и коментират много неща, които ми носят познание и това е безценно!
Ами много красива Туба, а и много уважителна към народа и земята, която посещава!
Скрит текст:
Здравейте момичета,
благодаря за всичко.
Името на острова е Холбокс. Вчера съм сгрешила на места.
Аз продължавам по стъпките на Туба. От Холбокс до Канкун са около 450 км.
Феновете са открили, че може би е в този хотел, който е в околностите на Канкун.

Канкун е създаден в края на 60 и началото на седемдесетте години. Население малко над половин милион. Един от най-извстните курорти в Мексико. От там до Тулум , където вчера е ходила Туба са около 130 км. Тулум е крайбрежният град на маите. Тук най-големите забележителности са Храма на фреските, Големия дворец и Храма на Спускащия се Бог.

Ще видим днес ще продължи ли някъде другаде.
Останаха още 4 дни до старта на Другото аз. Някой знае ли дали Нетфликс са обявили час на пускането или спазват някакви правила за всички.  
Приятен ден.
Сега видях това в ТТ
TBkos✨ Another Self 28/7
@tubabustunkos
Another Self will be out on July 28 on Netflix worldwide at 10:30am ( turkish time ) ⚡️and please don’t share videos of the serie for some days, don’t spoil anything. We need to watch it on Netflix for the serie to be successful please
#TubaBüyüküstün #AnotherSelf #ZeytinAğacı
Another Self ще излезе на 28 юли по Netflix по целия свят в 10:30 сутринта (турско време) ⚡️ и моля, не споделяйте видеоклипове от поредицата няколко дни, не разваляйте нищо. Трябва да го гледаме в Netflix, за да има успех, моля!
В духа на тази молба, която, разбира се, е пожелателна и няма да се спази, до колкото познавам целукупното човечество, помолих сина ми да ми даде своите пароли за Нетфликс, щото аз, разбира се, рядко гледам ТВ, а Нетфликс изобщо никога. Добрата душа се съгласи и ми настрои телевизора. Намерихме ДА и изгледах трея на ТВ. Дублиран на англ. и с англ. субове... Викам му- „дай оригиналния турски език, че да слушам поне гласа на Туба“, а той – „ а субовете на руски ли?“. Викам - „има на руски!!! “ Проверихме - има го с руски субове! Но не и на бълг., разбира се! Разбираемо е - старите знаят руски, младите - английски, де факто никой не гледа на български!
Така ми го и нагласи, ами каза, че може да се наложи пак да се търсят субтитри отново. Дано се справя, че напоследък не съм най-добрата с техниката.

Има ново клипче от Туба
„Ще се видим след 2 дни...“

И интересна нова статия
https://www.leisurebyte.com/another-self-all-you-need-to-know/

Netflix става все по-разнообразен и резултатът от този растеж е предстоящият турски сериал Another Self , който предизвика вълнение със своя сюжет, красивия и талантлив актьорски състав и красивите пейзажи на страната. Шоуто е почти тук и ние с нетърпение очакваме да станем свидетели на сюжет, който не само ще отведе главните герои на духовно пътешествие, но и зрителите. Времената днес извеждат наяве нуждата от нещо, което да ни помогне да продължим живота си и тази драма е настроена да направи това.
Друго Аз е пътуването на три жени, които тръгват на пътешествие на себеприемане, докато преминават от минали травми, които ще променят живота им завинаги. Жените споделят красиво приятелство, което им помага да преминат през това пътуване, докато връзката им е изправена пред предизвикателства и изпитания, което я прави по-силна. Тяхното приятелство със сигурност ще ни накара да се смеем, да плачем и да изградим възглед за любов и омраза за връзката, която и ние бихме искали да имаме някой ден.
Сериалът се очаква с нетърпение, тъй като сюжетът и актьорският състав са възможно най-завладяващи! Зрителите вече са хипнотизирани от спокойния трейлър, който има смесица от травма и красота, която само ги привлича да гледат шоуто. Шоуто със сигурност ще предизвика вълни на платформата и това само увеличава нашето вълнение.
Друг самостоятелен сюжет
Друго аз  разказва историята на трима приятели – Ада, талантлив хирург, Севги, амбициозна адвокатка, и Лейла, жена, която е доволна от семейния живот. Силното им приятелство започва още в университетските години, но сега е изправено пред изпитание, след като Севги е диагностицирана с рак. Тя отрича лечение и вместо това принуждава приятелите си да я придружат на пътуване, за да намерят мистериозен мъж на име Заман. Оставени без избор, двамата отвеждат Севги в Айвалък, без да подозират, че това пътуване ще промени изцяло живота им.
Още едно лично участие
В продукцията на OGM Pictures участват Туба Бююкюстюн, Седа Бакан, Бонцук Йълмаз, Мурат Боз, Фюсун Демирел, Фърат Танъш, Риза Коджаоглу и Серкан Алтунорак заедно с други членове на актьорския състав.
Друга дата на самостоятелна премиера и трейлър
Another Self  трябва да излезе на 28 юли 2022 г. и ще бъде достъпен за стрийминг в  Netflix .

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 05:22 от Lina_4

# 441
Добро утро и слънчев вторник!

Кафе и море - идеалната комбинация! CoffeeBoat

Благодаря на всички за снимките, допълнитеното инфо и коментарите! HugTwo Hearts

Желая ви приятен ден!

==================================================

-------------------------------------------------------------------

Не сте наминали и редактирам....

Туба е добавила в инстастори #TubaBüyüküstün на фрагмана..

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244215%2F92369172 … pl_wall_-63875573

Туба е пристигнала в Истанбул и ни дава знак...
Tуба е  добавила към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Истанбул..

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244216%2Fa9c0bb82 … pl_wall_-63875573

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 17:19 от Zlatina3

# 442
Здравейте
                  МомичетаБлагодаря на всички вас, за снимки мнения,за всичко,което споделяте.
ЛинкаБлагодаря ти за подробната информация,която си ни споделила,за всичко което правиш за темата.

Добрите хора могат да почувстват красотата,
         имат смелостта да рискуват и силата да говорят истината.                                        
          И именно тези положителни качества ги правят много уязвими.
          Именно затова добрите хора често са разрушени от вътре

Ърнест Хемингуей

Не знам  как ще се получи за Нетфликс,дали ще успея да се абонирам,нашия доставчик е доста муден.Надявам се ,че все от някъде  ще може да се гледа,също така   че,  ще има превод.

Приятен следобед,дами.

# 443
Здравейте момичета и благодаря за всичко.
Нашето момиче се е прибрало в Истанбул.
Още съвсем малко до началото. Лина завидях ти за Нетфликс. Дано, както казва Вичи има превод от някъде.
И защо нямаме още фото сесия и интервю или в четвъртък ще е всичко.

Приятна вечер за сега.

# 444
Среднощен привет, момичета

Благодаря ви за всичко, което сте споделили през тези 2 дни
Злати, Линка, Вичи, Снинова

Последните 2 дни Туба пътува и съответно споделянията й в ИГ са доста по-малко. Но все пак ни е уведомила къде се намира - в Париж, а днес вече  се е прибрала в Истанбул  . А щом се прибира ден преди излъчването на ДА по Netflix,  значи ще има някакво събитие свързано със сериала - може би ще има парти, на което ще гледат заеедно излъчването на ДА, както и някакви интервюта и т.н.  Като гледам колко много реклами Netflix е поставил на различни места в Истанбул, изглежда разчитат на голям зрителски интерес, чрез който да си възстановят разходите за рекламата. Което пък според мен е, че са сигурни, че интересът на зрителите към сериала е на макс Hands V
Аз не съм се абонирала за Netflix, а и нямам намерение да го правя. Така, че ще изчакам да видя сериала в мрежата- я в тюбето, я във ВК Мисля, че няма да чакаме дълго за това Hands V Докато това стане Линка   ще ни информира за сериала.
Сутринта Туба ни е поздравила за добро утро с кафе ии бисквитка Yum

Преди няколко часа Туба е споделила в ИГ си  още едно кратко клипче -анонс за ДА  
https://www.instagram.com/p/Cge9cGvlaSI/
И в ТТ Hands V
https://twitter.com/i/status/1551979275410104322
it’s a journey to ourselves..
It’s a journey to see, to think, to find our inner selves..

"Това е пътуване към нас самите.
Това е пътуване, с което да видим, да мислим, да открием вътрешното си "Аз""
Ето го като гифче

Една хубава притча за това, кои считаме за приятели    
Скрит текст:
"В далечното минало, арабите раздавали на сватба вкусно приготвено месо, завито в прясно изпечена арабска питка. Ако гостите били повече и месото нямало да стигне за всички, те раздавали на своите близки и приятели (които смятали за свое семейство), празни завити питки. Те се хранили с тях без изобщо да показват, че ядат само сух хляб. Веднъж, един от тях, като видял, че няма месо в подадената му питка, започнал да вика пред всички на висок глас: "Е, как така, моята питка е без месо". Стопанинът се приближил до него и казал: "Извинявай, моя е грешката, мислех те за свой". В наши дни много често тези, които мислим за свои, тези за които вярваме, че ще ни бъдат опора, че ще се застъпят за нас в труден момент, точно те ни предават и изоставят. Така че много внимателно избирайте на кого да подадете празна завита питка"...

Предполагам, че утре Туба ще сложи тази снимка в ИГ си

Лека нощ!

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 02:07 от kanti

# 445
Добро утро в сряда!

Да се събудиш сутринта - това е най-хубавият подарък,
 който животът може да ти поднесе. Всичко останало можем
 сами да си подарим - един на друг и на себе си..
CoffeeFlowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf Clover

Вичи Heart,Снинова Purple Heart,Канти Blue Heart,благодаря за всичко,което сте донесли в темата!И аз ще чакам да пуснат епизодите в мрежата.Рускините бързо ги превеждат,тъй като са кратки.

Снимки от клипчето,което пусна Туба... на Ада/Туба и Топрак/Мурат Боз

Афиши има не само в Истанбул...за този пишат,че е от Анкара...

Желая ви хубав и спокоен ден!

***************************************************************************************

ПП допълвам новото....

Красивата Ада Heart Exl

Туба е добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Остава 1 ден..

Журналистката Айсун Оз добави #TubaBüyüküstün към Instagram
Премиерата на Olive Tree е утре по Netflix. Нашето забавно интервю с невероятния
актьорски състав на сериала в неделя по Habertürk TV по програмата Ne Yapsak!

Скрит текст:
@tubabustun.official @muratboz @sedabakan @boncukyilmaz @riza_kocaoglu
 @serkanaltunorak @netflixturkiye #zeytinağacı #another #neyapsak

Лек следобед! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 14:31 от Zlatina3

# 446
Здравейте
            МомичетаБлагодаря, на всички вас , за мнения,снимки,новини,притча, за всичко,което споделяте което споделяте.

"Вярвам, че всичко се случва с определена причина.
                             Хората се променят, за да се научим да продължаваме напред
                         .   Нещата се повреждат, за да се научим да ги ценим.
                             Вярваме в лъжи, за да се научим да не разчитаме на никого, освен на себе си.
                             И хубавите неща си отиват, за да дойдат още по-хубави."

Мерилин Монро

Приятен следобед,дами.

# 447
Привет! Hug

Нови снимки зад кадър....остава 1 ден
Netflix Türkiye в Instagram #TubaBüyüküstün #MuratBoz
Моля, добавете ме към тези снимки!
Последен ден до #OliveTree

По-рано Туба пусна кратко видео..в движение..пътува...и показва само ръката си...

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244227%2F2e14aed2 … pl_wall_-63875573

# 448
Здравейте момичета,
има няма останаха някакви часове до началото на излъчването.
Донесли сте много неща, благодаря за което. Очакваме интервюто в неделя значи.
Дано ни изненадат с още нещо днес. Ще видимм
Красива Ада

Надявам се на ново включване.

# 449
Здравейте!
Много нови неща сте споделили, благодаря!
На последната права рекламата върви с пълна сила на всякакви езици!

https://trecobox.com.br/voce-apaixonar-nova-serie-turca-chega-es … B0eJ_weIYJMVpY3oc
https://www.leisurebyte.com/another-self-all-you-need-to-know/?f … hOl-TDcWmA_U51btM
https://televizyongazetesi.com/tuba-buyukustune-kavusmaya-son-bi … tm_medium=twitter
Да видим Мурат Боз ще успее ли да докара влюбения поглед, както успяха - Бюлент, Мурат Й., Джансел, Фърат, Илкер, Енгин, Къванч, Халит и другите. Той самият отчита, че това е най-големия му проект и вероятно е дал всичко от себе си, да видим...
Цитат
Laura Luka
Кстати посмотрела полное вью боза, он грит мне очень повезло что меня взяли в иакой мощный состав ну вы сами понимаете космос.. такого проекта у меня никогда в жизни не было. Мы скоро через пару дней встретимся за ужином с друзьями ..
В момента има банкет...
https://www.instagram.com/stories/tubabustun.official/2891771721064836322/
https://vk.com/video-63875573_456244241?list=35ca334acaee0de988

Вероятно ще има още снимки от срещата...
Що се отнася до Нетфликс -  в България се гледа много малко, за това и не превеждат на български. Но все пак го има и моя син е от тези, дето го плащат. Е, сега и аз ще се възползвам, но очаквам с нетърпение и превод на български, защото дори руския не винаги разбирам добре. А и не е ясно, ще има ли руски субове още утре или са само за трейлъра. Така че с едно гледане няма да мине със сигурност. СЦ е по „духовните“ истории  не очаквам да имаме лесeн за разбиране сериал.
Ще видим.
И Серкан ми е интересен. В ДК не му вярвах, че обича Сюхан, но той не я и обичаше, ролята му беше на повръхностен и не особено честен човек . Да видим сега, в ДА.
Забелязахте ли, че Серкан и Мурат Боз визуално си приличат. Вероятно е търсен типаж, който харесва на Ада.
Никой не  сватосва Туба със Серкан, май той има сериозна връзка, а и всички знаят, че са близки приятели. Няма да забравя, че на премиерата на неговия филм с режик синекосата дама, приятелка на Ферзан бей - забравих ѝ името, Туба беше с онова недоразумение ресторантьора, и неговото име забравих, но изпрати на Серкан въздушна целувка. Близки са си...
Не знам какво да очаквам, ще ми хареса ДА или не, но скоро ще разбера. Дори да гледам само картинки, още утре ще ви споделя впечатления.
Желая ви лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт