Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 254

• 48 373
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
Лина мерси за коментара,
скоро ще разберем всичко.
Нетфликс пуснаха нови снимки от вечерята.

Обаче не са всички

Тук са нарисували липсващата Седа Бакан

А тук са примъкнали и някаква котка - хаха

Лека

# 451
Здравейте, момичета и от мен

Благодаря ви за всичко, което сте донесли до нас днес Gift Heart

Туба днес е споделила няколко неща в ИГ сторито си, които сте донесли до нас
Ето я ръката й протегната през прозореца на колата, с която пътува, скринове които е сложила днес Злати

Хубава снимка на екипа от момента на заснемане на предаването за Haber Turk.- Вичи

Че ще излъчат предаването в неделя е добре. Сигурно ще се появи в нета.    Остава да се надяваме някой да го преведе на разбираем език за нас, Снинова Yum

Сега купона  на екипа на ДА тече с пълна пара. Ето гигфче от клипчето, което Туба е заснела и е сложила в ИГ си
Линка

Преди малко се появи нова снимка на Туба с Мурат Боз, която е направена преди малко на купона    

И аз се чудя дали Мурат Б. се е справил добре със задачата.   Но като гледам от снимките - добре изглеждат заедно. И мисля, че сериала ще иима успех. Още повече, че темата е доста интересна (поне на мен ще ми е интересно да видя как ще се преобърне д-р Ада към холистичното лечение Hands V)
Още 2 нови снимки на двамата

Личи си, че момичето ни е била на плаж  

Лека нощ!  

ПП. Снинова Flowers Hibiscus писала си малко преди мен
ПП2. Още няколко снимки на екипа Hands V

Ето я оригиналната снимка със Серкан Hands V

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 23:34 от kanti

# 452
Скрит текст:
Здравейте, момичета и от мен

Благодаря ви за всичко, което сте донесли до нас днес Gift Heart

Туба днес е споделила няколко неща в ИГ сторито си, които сте донесли до нас
Ето я ръката й протегната през прозореца на колата, с която пътува, скринове които е сложила днес Злати

Хубава снимка на екипа от момента на заснемане на предаването за Haber Turk.- Вичи

Че ще излъчат предаването в неделя е добре. Сигурно ще се появи в нета.    Остава да се надяваме някой да го преведе на разбираем език за нас, Снинова Yum

Сега купона  на екипа на ДА тече с пълна пара. Ето гигфче от клипчето, което Туба е заснела и е сложила в ИГ си
Линка

Преди малко се появи нова снимка на Туба с Мурат Боз, която е направена преди малко на купона    

И аз се чудя дали Мурат Б. се е справил добре със задачата.  
Но като гледам от снимките - добре изглеждат заедно. И мисля, че сериала ще има успех. Още повече, че темата е доста интересна (поне на мен ще ми е интересно да видя как ще се преобърне д-р Ада към холистичното лечение Hands V)
Скрит текст:
Още 2 нови снимки на двамата

Личи си, че момичето ни е била на плаж  

Лека нощ!  

ПП. Снинова Flowers Hibiscus писала си малко преди мен
ПП2. Още няколко снимки на екипа Hands V

Ето я оригиналната снимка със Серкан Hands V
Канти, сигурна съм, че за теб ще е много, много интересно. Не знам има ли връзка хомеопатията с холистичното лечение, едното да е част от другото или подобно, но знам, че духовността и теб силно те интересува! И точно Туба да има сериал с такава тематика... Както се казва, няма случайни неща... Всичко в този свят е свързано и си има причина.
Остава да се надяваме на красив и силен сериал.
А Мурат Б. и Туба на снимка си отиват. То тя си отива със всички, де... В ТТ една почитателка възкликна
Цитат
I’m dead ❣️❣️❣️ How can every partner look EXTREMELY compatible with #TubaBüyüküstün 🔥💥🔥💥🔥💥❣️❣️🧿🧿🧿🙏
#AnotherSelf #MuratBoz #NetflixTurkiye
Преведено от английски от
Мъртва съм ❣️❣️❣️ Как всеки партньор може да изглежда ИЗКЛЮЧИТЕЛНО съвместим с #TubaBüyüküstün 🔥💥🔥💥🔥💥❣️

Лека нощ, отново!

# 453
Добро утроо!

Снощи са се появили късни снимки от вечерята на целия екип на ДА/МД!Благодаря,че ги донесохте,
както и за коментарите-Линка,Снинова,Канти,! Revolving HeartsПо край моята гостенка не успях да се включа!

Днес  е деня!Дочакахме най-после премиерата! Hands Plus1

Нашето шоу днес гледа #AnotherSelf #ZeytinAğacı
#TubaBüyüküstün #SedaBakanErel #BoncukYilmaz

Tуба е добавила към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Айвалък срещу Истанбул...

интересни са как засмемат селфитата си...
https://twitter.com/ViviAlopez10/status/1552497970570035202

Имало е и караоке излълнение,няма как ... Simple Smile

https://twitter.com/esraea82/status/1552495484979273728

Желая ви прекрасен ден в очакване на сериала!

# 454
Здравейте!

🇧🇬 Изгледах първи епизод, вече съм на втори! Харесва ми! ❤️
#TubaBüyüküstün #Netflix
 #AnotherSelf #ZeytinAğacı

И защо ли се съмнявах!
Всички са прекрасни! Revolving Hearts

Нямам търпение да продължа, но имам друга работа. Епизодите са по около 50 минути.
Гледам го с руски субове.
Нищо повече няма да ви кажа, освен че Топрак не е летен флирт, а бивш любим. И аз не знам още подробности, ще ги научаваме постепенно. Но не можеш да се разсейваш, трябва да следи човек израза на лицата и всяка дума. Всъщност като всеки сериал на Туба.
Но се уморявам и трябва да поспра. А мислех да го изгледам за един ден...
Не става, иска си обмисляне, приемане на някои шамански и/или психоаналитични ритуали и практики...
Приятен ден и новостите от вас!

# 455
Здравейте,момичета! Hug

Линка,благодаря за споделеното за 1-ви еп.! Hug

Качиха 1 еп. преди минути с руски субт. в ТуркРу.ТВ.Тук не трябва
 регистрация и се надявам Вичи Hug да може да го гледа!

► Другая Жизнь 1 серия | Субтитры Netflix
Смотреть онлайн –

https://turkru.tv/drugaya-zhizn-1-seriya.html#subtitry_netflix

началото...

От Instagram Мадам Тюсо Истанбул #TubaBüyüküstün #MuratBoz
Днес в ефира е сериалът "Маслиново дърво" с Туба Бююкюстюн и Мурат Боз в главните роли!  Приветстваме тези, които искат да видят Мурат Боз в Мадам Тюсо.Tuba Büyüküstün ще бъде при нас съвсем скоро!
Туба е добавила в инстаграм..

До по-късно! Flowers Cherry Blossom

=========================================================

Допълвам....

► Другая Жизнь 2 серия | Субтитры Netflix
Смотреть онлайн – https://TurkRu.TV/drugaya-zhizn-2-seriya.html#subtitr..

3 еп. с руски субт.
https://turkru.tv/drugaya-zhizn-3-seriya.html

► Другая Жизнь 1-8 серии | Субтитры Netflix
Смотреть онлайн – https://TurkRu.TV/drugoe-ya-1-seriya.html#subtitry_ne..

От страни има падащо меню и си пускате останалите епизоди...

Туба ни пожелава приятно гледане с кафенце...
Tуба добави към историята на Instagram #TubaBüyüküstün
Приятно гледане на #OtherMe #OliveTree

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456244252%2F6f6f5602 … pl_wall_-63875573

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 13:44 от Zlatina3

# 456
Зарязах всичко и само гледам!
Не съм очаквала така да ме завладее!
Изгледах 3 епизода, и плаках, и се смях!
Дано и на вас ви хареса, че да си поговорим!
Туба е в тренда на ТТ и май на първо място. Ама си го заслужи де! Всичко има в ролята - и любов, и омраза, и гняв, и смях, и сълзи!
Кара ме да се замисля...

# 457
Здравейте

Злати Канти Снинова ЛинкаБлагодаря ви,за всичко което споделяте,много информация,снимки,интересни мнения.
                  ЗлатиБлагодаря ти за линка,за всичко.
                      ЛинкаБлагодаря ти за многото информация,явно си впечетлена  от гледаните серии.

"Всичко това, което сме, е резултат на това, което мислим.
                    Ако човек говори или действа с лоша мисъл, го следва болка.
                    Ако човек говори или действа с чиста мисъл, го следва щастието,
                     като сянка, която никога не го изоставя."

Буда

Д-р АДА ще ни лекува,надявам се да ни излекува.

Момичета,нещо става с техниката ми.До по късно.

# 458
Здравейте, прекрасни момичета! Purple Heart
Благодаря ви на всички до една за всичко, което качвате и споделяте тук. Надявам се, че не ми се сърдите, че си мълча- все още не съм в състоянието, в което ми се иска да съм. Обаче сериалът го чаках с голямо нетърпение. За съжаление точно днес имам доста задачи, засега успях да изгледам обаче първа серия. Хареса ми и се радвам за избора на Туба да играе в този проект. Засягат се теми и проблеми, които касаят всички хора по света, а не само фенове, които така или иначе биха харесали всичко. Трите приятелки- толкова различни и в същото време тези различия не пречат по никакъв начин на истинското приятелство. Днес не всеки може да се похвали, че има такива приятелства, за съжаление. Слава богу аз съм късметлийка в това отношение и съм много благодарна.
Всеки, който по някакъв начин се е срещал с някаква неизлечима болест или е болен , или има близък, който се бори или се е борил с такава, знае, че колкото и човек да вярва в медицината, в науката, готов е да пробва всичко останало. Изключение понякога правят някои лекари, но не всички. Всъщност психиката на всеки индивид е в състояние често да направи чудеса. В живота има достатъчно такива примери, но за съжаление малко са хората, които могат да се изключат напълно от страха, който е най-големият враг на човека.
Серията започва с , да го нарека сентенция, която аз лично приемам за истина. Човешката психика все пак е така устроена, че да предпазва. Затова и често се случва така, че да се забравят някои неща, дори се стига до частична амнезия. Аз например изобщо нямам никакъв спомен какво се е случило след като отведоха дъщеря ми с ковчега. До този момент си спомням всичко, дори това как се опитвах да се държа, но след това нищо. Обаче тази информация е запечатена някъде и тя може да излезне наяве, ако има нещо, което да я отключи. В тази серия има „отключване“.
Нищо, че за мен лично сеансът при Заман бей е в областта на фантазията, много ми хареса тази част и предизвика интересът ми и очаквам с нетърпение по-нататъшното развитие в тази насока. Ще коментирам като гледам повече.
От разговорът между трите приятелки разбираме и някои подробности около техния личен живот. Докато Севги се бори с болестта и мечтае да е здрава, да се влюби, да има секс, то Лейла е обсебена от идеята да си уголеми бюста. Всъщност Лейла е най-вятърничава от трите, но предполагам, че това е така само на повърхността и си има своите причини. Мъжът ѝ ѝ изневерява, но тя го обича и иска да го задържи, затова и полага усилия, използва секси бельо, иска и да промени гърдите си. (Питам се какво му е харесала на този мъж, ама това е положението Laughing).  При Ада ситуацията е съвсем друга. За нея това със секси бельото, оргазмите, не е от такова значение. Тя е женена, важно ѝ е мъжът ѝ да не ѝ изневерява, но още по-важно ѝ е да прави кариера в областта на изследванията на проблемите свързани с рака и затова е и един от кандидатите за такъв проект в Брюксел. Е, мъжът ѝ не е във възторг от тези нейни амбиции, тя дори забравя за годишнината от сватбата.
Така обаче едва ли е било с Топрак. Тя е ранена от тази връзка и вероятно това е и една от причината да приема брака си не дотам емоционално. Поне аз така си мисля.
Интересен момент беше и когато трите приятелки се хванаха за ръце и със затворени очи всяка си пожелаваше по нещо. За Севги беше ясно, че ще си пожелае всичко свързано със здравето. Уж вятърничавата Лейла също на първо място си пожела Севги да е здрава, обаче нашата практична Ада, отдадена на науката, която само на нея вярва, въпреки, че се включва в тези „церемонии“ като лоялна и солидарна приятелка, тя трябва първо да ходи до тоалетната, да яде, защото е много гладна и разбира се иска и Севги да оздравее. Редът е друг, не заради преоритетите, а просто защото това си е нормалния ред на мисли и чувства на човек, който така или иначе не вярва, че мечтите се сбъдват по този начин.
Ада обаче има сериозен проблем, всъщност най-сериозният, който може да има един хирург, ръцете ѝ треперят. Това не остана незабелязано от Заман бей. И разбира се съм съгласна с него, че за да се пребориш с нещо, трябва да откриеш източника, причината, а не само да гледаш симптомите.
Интересна серия. Сега ще бързам да свърша задачите си, за да мога след това да гледам още. Ако бъркам някои имена, грешката не е моя, а на превода. Гледам на немски.
Приятно гледане, момичета! Heartpulse

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 16:57 от Dimony

# 459
Привет, момичета и от мен в дългоочаквания от всички ни ден

Благодаря ви за всичко, което сте сложили днес в къщичката ни - снимки, видеа от снощното парти, нови снимки, поздрав с кафе от Туба
Снощи освен, че са се забавлявали на макс, са си и попяли. Злати е сложила линк за певците. Ето го видимо под формата на гифче

Линка радвам се, че сериала ти харесва. Не съм се и съмнявала, че с ДА ще е така. Освен интересната тематика от значение са и актьорите и отношенията между тях. Виждаме от снимките от сета и от тези зад кадър колко топли са отношенията помежду им, колко много се смеят и забавляват. А с такъв дух на снимачната площадка няма начин крайния резултат да не е добър.
Наистина тази тематика за мен е особено близка, Линка Hands V А  впечатленията ми за Туба са , че освен че е прекрасна актриса, която мога да кажа , че "лепва" перфектно към всеки свой партньор (в  подкрепа на написаното от почитателката в ТТ), тя е и човек на когото не са чужди философските и духовни теми. Това съм го усетила като недоизказана нишка в инервютата й Hands V
Да ти кажа, че хомеопатията принадлежи към холистичните методи на лечение, към които се причисляват и аюрведа, иглотерапията, су- джок и много други алтернативни методи на лечение.
Скрит текст:
холистичен  произлиза от думата holos , т.е. цялостен. Така, че при този тип лечение човека се разглежда като едно цяло, заедно с физическите, емоционалните и психологичските му особености

Злати     много ти благодаря за линка, където можем да гледаме ДА със субове. Защото предпочитам да го гледам като слушам гласовете на актьорите. Когато ги озвучават обикновено гласът е 1 или 2 най-много, което за мен е доста дразнещо Hands V

Вичи стискам палци с техниката ти всичко да е наред Hands Pray
Появиха се нови снимки на Туба, Седа и Бончук Hands V

Сега имам задачи, че утре пътувам за 3 дни. Но после ще се опитам да изгледам поне 2 серии от сериала       

Хубав следобед!

ПП. Димони радвам се, че се появи. След малко ще те прочета

# 460
Димони, радвам се, че се обади.
Скрит текст:
Аз също преживях лична трагедия и още не мога да се възтановя...
Съпругът ми почина внезапно.
Все още всяка сутрин като се събудя сърцето ми се свива, защото първата ми мисъл е, че вече го няма...
Ужасно е... Безнадежно е... Мъчително е... И е окончателно.
Дано се срещнем с него отново  в един по-добър свят. Hands Pray

На мен сериалът много ми харесва.
Може би защото не очаквах нещо кой знае какво от тази вечно хилеща се и купонясваща трупа и те много приятно ме изненадаха!
Отворих си сърцето  и приемам всичко, както се казва - с любов...
Много препратки има -
- традицията да се убиват съгрешилите момичета
- убийственото земетресение, което събори много сгради и в което загинаха много хора
- несправедливите смъртни наказания, при които няма връщане назад
- любовта, това странно чувство, което не можеш да контролираш...
- войните и изселванията, страданията на милиони...
- гордостта и примирението, добротата и прошката, жената и мъжа и т.н. и пр...
Това ми е остана на първо четене, но ще го гледам този сериал  още пъти.
Вече съм на 6 епизод, ама реших да спра че ще свърши, а не мога да се разделя със сериала и героите.
Искам ощееее!

Канти, така и предположих, че има някаква връзка, просто това е персонален подарък на Туба за теб! Sparkling Heart

Има само 3 епизода до края и удоволствието ще свърши.
Това ме натъжава!
Искам 150 серии!

Трите приятелки в младостта...

# 461
Линка, Heart
Скрит текст:
Моите съболезнования, скъпа. И моят мъж почина преди вече 2 години внезапно, но за него не ми е така мъчно както за детенце. Да почиват в мир. Hands Pray

Аз изгледах и втора серия. Ами какво да кажа. Харесва ми сериалът. Много леко се гледа, не е безсмислен, подтиква към размисли. Аз също не съм очаквала кой знае какво, но си знаех, че няма как да е по-лошо от други, които вървят. Laughing
И искам да попитам ако някой знае какъв е този метод, който използва Заман бей, да ме открехне. Хипноза?

Във втора серия се случи това с Ада, което очаквах, след като изгледах първа серия. Може би не трябва да разказвам, че да е интересно.

Замислих се върху въпросът, който се постави за миналото на твои роднини, чиито болки и проблеми носиш. И днес много хора твърдят, че децата например плащат за греховете на родителите си. Аз в това не вярвам. То и това, в което вярвам кой знае колко е вярно. Laughing

Спирам и продължавам да гледам. Знае ли се със сигурност, че няма да има други сезони? Не зависи ли това от рейтингите? Аз все пак се надявам на следващ сезон. Simple Smile

# 462
Здравейте момичета,
страхотни сте. Благодаря за всичко.
Снощи Туба и колеги добре са се повеселили.
Въпреки, че съм каталясала, защото нощеска нещо не можах да спя, а днес имах много работа на един дъх изгледах първа серия. Хареса ми. Много добре е подбран каста. На Топрак времето в тази серия му беше много малко и още не мога да го преценя.
Трите дружки са супер.
И тази им снимка е прекрасна.
.
Първите 15-ина минути ме разплакаха. През март майка ми почина от рак ба гърдата и рецидив.. Тема до болка позната. Но темата за алтернативната медицина е интересна. Стига да не си скептик по нея, каквато беше тя.
Интересно ми е от какво и трепери ръката на доктор Ада.
Още не са минали и 24 часа и Другото аз вече е тренда на Нетфликс. А в някои държави, още след първият час на излъчване.

Лека вечер

# 463
Момичета,
Изгледах сериала...
Нищо няма да казвам,  само ще кажа, че нещата не са това, което виждате в първа серия.
Набирайки скорост сериала става все по-интересен и зарибяващ.
Не знам ще има ли още сезони, има мегдан, може би...
Нямам представа за методите на Земан, май не са наистина научни, а по-скоро в ума на СЦ...
Снинова,
Скрит текст:
да почива в мир майка ти, както се казва, а и всеки има своята мъка.  Както раздялата е част от любовта, така и смъртта е част от живота... Светла им памет на нашите близки.
И всеки, предполагам, ще намери нещо лично за него в този филм. Той е късче от живота.
Възхитена съм и от каста, Мурат Боз беше страхотен, браво! В другите не съм се съмнявала и те не ме разочароваха! Много ми хареса и Сердар А. - тежка роля, но фалш не усетих. Всъщност във никого не усетих преиграване, а за турски сериал това е направо подвиг!

Лека нощ!

# 464

Линка, Димони благодаря ви за коментарите
Включвам се за малко, защото изгледах 1 серия с огромен интерес. Hands V
И Да, Линка , наистина приемам този сериал на Туба за личен подарък  
 Успях да изгледам 1 серия с многократни спирания, за да си преведа някои от думите. Не, че по смисъл не разбирах казаното от героите, но исках да разбера точните слова. Понеже се чудите дали методът, който ползва Земан съществува, че е ненаучен . От видяното терапията му е "Семейни (Фамилни) констелации". Създаден е от един съвременен психотерапевт - Берт Хелингер, чрез който метод много фактори от нашето минало, а често и от миналото на нащите предци могат да бъдат излекувани. Затова в началото на серията се спомена и "генеалогична терапия", т.е. повлияване на родословното дърво. При този метод човека, който иска да му се помогне заедно с водещия терапията (в случая Земан) определят колко души ще играят роли и кои ще са те. В случаая със Севги имаше 3 участника - тя, баща й и майка й. Но доколкото знам участниците в ролите не знаят коя роля изпълняват. Hands V Но в резултат на процеса се получават невероятни резултати - хората проглеждат за причините за проблемите, които имат днес. И почти в 100% причината е в миналото. Някой драматичен момент, който поради болката, която носи, човек го заравя дълбоко в подсъзнанието си. Но това не е разрешение на проблема, защото той си работи и създава след време най-често болест. А когато човек разбере причината за болестта си, тогава обикновенно се получава оздравяване. Затова беше и въпроса на Земан към Севги дали е благодарна на рака си Hands V
Слагам ви линк за "Семейни (Фамилни) констелации", където има и няколко видеа, за да разберете повече
Скрит текст:
Здравейте!

Може би сте чували за методът на „Фамилините Констелации“ от Берт Хелингер или още не сте?

Добре! Сега ще поправим това.

В тези няколко видеа на мини курса, които съм подготвил ще можете да разберете малко повече за самия метод и някои от събитията, които провокират „заплитания“.

Така Хелингер нарича някои от моделите, които се повтарят като родова карма в семейната система.

„Децата рядко или никога не се осмеляват да водят по-щастлив или изпълнен с удовлетворение живот от този на родителите си. Несъзнателно те остават лоялни към една неизказана семейна традиция, която носи скрити влияния. В резултат на това децата повтарят определени типове поведение и съдбата им е подобна на тази на родителите. Когато има тежко наследство, то оказва влияние дори когато членовете на семейството изглеждат отчуждени или пък децата вече са пораснали и са се отдалечили от родителите. Това е революционна идея в системната терапия, която намира израз в използването на семейните констелации за установяването на скритите значими семейни връзки и сили. Процесът разкрива съвсем ясно, че определени проблеми се коренят в неблагоприятното унаследяване на чувства, нагласи и житейски принципи, които несъзнателно са били предавани през поколение.“ – казва един от колегите – фасилитатори Румен Янкулов.

Рупърт Шелдрейк и морфогенетичните полета. Как участниците осъзнават усещанията на някой друг, когато са в неговата роля:
https://kaloyanbozhanov.com/метода-семейни-констелации/
Снинова Hug Моите съболезнования за майка ти Cry
Скрит текст:
Много добре те разбирам, защото и моята почина от рак на гърдата преди 25 г.

Туба е споделила над 35 поста в ИГ сторито си днес, където се вижда в колко много страни по света сериала ДА излиза на челни позиции в Netflix  
Само няколко
Франция

Германия

Алжир

Италия

Появила се е нова снимка на Туба с фен от сета на ДА Yum

Слагам днешното кафе от Туба за добро утро утре Coffee

Няма да ме има за уикенда. Така, че като се върна ще продължа с гледането на сериала. И ще коментирам това, което ми напправи впечатление.

Лека нощ!

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 11:49 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт