скоро ще разберем всичко.
Нетфликс пуснаха нови снимки от вечерята.

Обаче не са всички

Тук са нарисували липсващата Седа Бакан

А тук са примъкнали и някаква котка - хаха

Лека

)

писала си малко преди мен

)

писала си малко преди мен

По край моята гостенка не успях да се включа!

да може да го гледа!

Благодаря ти за линка,за всичко.

). При Ада ситуацията е съвсем друга. За нея това със секси бельото, оргазмите, не е от такова значение. Тя е женена, важно ѝ е мъжът ѝ да не ѝ изневерява, но още по-важно ѝ е да прави кариера в областта на изследванията на проблемите свързани с рака и затова е и един от кандидатите за такъв проект в Брюксел. Е, мъжът ѝ не е във възторг от тези нейни амбиции, тя дори забравя за годишнината от сватбата.

А впечатленията ми за Туба са , че освен че е прекрасна актриса, която мога да кажа , че "лепва" перфектно към всеки свой партньор (в подкрепа на написаното от почитателката в ТТ), тя е и човек на когото не са чужди философските и духовни теми.

. 

Но в резултат на процеса се получават невероятни резултати - хората проглеждат за причините за проблемите, които имат днес. И почти в 100% причината е в миналото. Някой драматичен момент, който поради болката, която носи, човек го заравя дълбоко в подсъзнанието си. Но това не е разрешение на проблема, защото той си работи и създава след време най-често болест. А когато човек разбере причината за болестта си, тогава обикновенно се получава оздравяване. Затова беше и въпроса на Земан към Севги дали е благодарна на рака си 
Моите съболезнования за майка ти 

Препоръчани теми