Нашите кухни - тема 90

• 50 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
  • Раковски
Дами, кое е по-добро според вас, егер или кайндел?

# 451
Егер
Ти така ми каза😆

# 452
  • София
Здравейте, имате ли впечатления от мивки Kring? Харесала съм си една на визия в ЕМАГ, но не знам дали е ОК въобще да купувам от там, още повече безизвестна за мен марка....

# 453

Аз ще чакам да чуя твоето мнение. Smirk

# 454
Само така! Да се научат търговците у нас как се прави търговия!
И аз гледам батерии/душове Хансгрое и Грое по немския амазон. Там също правят промоции и намаления, но нещо им се вдигнаха таксите за доставка (до адреса на превозвач). Но пак излиза по-евтино.
Търговците в Бг са покъртителни. Звъниш на производител в Германия, любезни, канят те да видиш в шоурум , обесняват . Казваш че си от Бг и насочват към Бг представител,  само че Германеца ти е казал цена да кажем за продукт 1000 лв с ддс. А представителя ти казва 1600 без ддс и доставка от 3 седмици. И това случка от мин седмица. На въпроса от къде идва разликата в цената - "Намери си  друг представител" е отговора. Ама те са 2 за цяла Бг по официална информа ия  На въпрос как може да намалим цената - отговора е намяваме някой неща. Ама така и качество пада...ама няма нищо 😂

Като изключим цената, ами и единствения представител за България не прави нищо, за да те привлече да купиш от него. Направила съм проучване на 2 модела мивки, сравнила съм ги онлайн, но реших да се замъкнем с бебе до представителя в работен ден, все пак не знам и аз, от някаква лоялност от него да поръчаме, пък и да ми препоръча най-точното за мен. Е не, чакаме въобще 10 мин да ни обърнат внимание при празен магазин, след което при точно изреждане на моите критерии просто ни развеждат из магазина и ни показват наличните стоманени мивки. С ченгел вадя някаква информация, вместо да е обратното. Еми сори, колкото и да искам да купувам от бг, те ме отказват, естествено, че си поръчах от Германия, където дори по мейл бяха супер по-учтиви и спести едни 200лв...

# 455
Влязох 1 път наскоро във "фирмения" магазин на Грое на Солунска, въпреки че всеки ден минавам оттам и зяпам витрината. 1-2 лелки се въртят, никакво особено внимание не обръщат. Аз по принцип не съм много контактна, предпочитам да огледам и да задам само 2-3-4 въпроса по същество, но обикновено точно на въпросите по същество първо следва кратко вцепеняване, след това груб отговор. Аз не съм отишла в магазина на лафче на кафе, та да ми точат сладникави обяснения. Конкретно в този магазин попитах за стенен смесител за кухня на Грое, който го гледам онлайн в амазон-а. Просто исках да го пипна и да го видя на живо.

Отговорът беше кратко и рязко (грубо) "Нямаме!".

Гледам/търся марков стенен смесител за възрастен роднина, при когото няма да се прави ремонт, така че да сложим стоящ, а и човекът на неговата възраст няма да възприеме и свикне със стоящ.

Но принципно отношението на продавачките към клиентите е сходно в повечето магазини.

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 11:44 от man_darin_ka

# 456
А вашето мнение какво е?

# 457
  • при него
Мандаринка, ако искате вижте в Гауди ДС, ние сме доволни от тяхната консултация и обслужване.

# 458
Имам един въпрос относно държач/ стойка за кухненска хартия. Какво ползвате, възможно "най-невидимо"?

Някой ползвал ли е подобен: https://www.vivre.bg/p-739249?source_gf=adwords&medium_gf=cp … molwaApCtEALw_wcB

Не мога да разбера дали позволява на врата на шкафа да се затваря плътно. Подозирам, че не позволява.

# 459
  • Раковски
ето за 200 лв

# 460

Уау, 200 лв.? Но, благодаря за идеята, струва си да се обмисли...

# 461
  • софия
Имам един въпрос относно държач/ стойка за кухненска хартия. Какво ползвате, възможно "най-невидимо"?

Някой ползвал ли е подобен: https://www.vivre.bg/p-739249?source_gf=adwords&medium_gf=cp … molwaApCtEALw_wcB

Не мога да разбера дали позволява на врата на шкафа да се затваря плътно. Подозирам, че не позволява.
Ползвам проста стойка на плота, но в али е пълно с най-различни - цвят, форма, които могат да се закрепят за дъното на горен шкаф.
Скрит текст:

# 462
Гледах ги тези в Алито. Не ми се иска да дупча/ лепя външно шкафа, затова търся други алтернативи.

# 463
  • Раковски

Уау, 200 лв.? Но, благодаря за идеята, струва си да се обмисли...

майтап, има няма 10 пари и на някой да ми се занимава.

# 464
  • Велико Търново
Не е скрито, но е много удобно. От много години съм с него.

Общи условия

Активация на акаунт