Нашите кухни - тема 90

• 50 644
  • 740
  •   1
Отговори
# 465
  • София
https://www.baumarkteu.de/
За достаката на мивката - не знам още. Смесителят го поръчах на 2.05., дойде на 10.05.
Благодаря!

# 466
  • София
Имам един въпрос относно държач/ стойка за кухненска хартия. Какво ползвате, възможно "най-невидимо"?
Някой ползвал ли е подобен: https://www.vivre.bg/p-739249?source_gf=adwords&medium_gf=cp … molwaApCtEALw_wcB
Не мога да разбера дали позволява на врата на шкафа да се затваря плътно. Подозирам, че не позволява.

Не виждам линка, но ако става дума за подобен на тези, които се нанизват на дъното на шкафа - аз съм с такъв държач и подозренията ти са напълно верни, вратата не се затваря плътно. При мен шкафът е със стандартно отваряне и панти и не ми е проблем, луфтът е няколко милиметра, но ако вратата е с някакъв пуш механизъм, това решение не е подходящо.

# 467
Да, точно за такъв става въпрос. Така си и мислех...

Нещо се е развалил линка. Не знам защо не става - пак пробвах. Не нам дали сега ще се види.
https://s9.vivre.eu/upload/2016/08/thumbs/57b6f655311623.96921465.640x540.jpg

# 468

Уау, 200 лв.? Но, благодаря за идеята, струва си да се обмисли...
Защо си струва? Какъв е смисълът да се скрие хартията? Rolling Eyes От котки ли?

# 469
  • при него
Моята си стои в обикновена поставка на плота и изобщо не ме дразни визуално. Да попитам, така като е прибрана не е ли по-неудобно?

# 470
  • Раковски

Защо си струва? Какъв е смисълът да се скрие хартията? Rolling Eyes От котки ли?

Смисъла е да не заема място на плота или на гърба.

# 471
Много зависи от кухнята Simple Smile имам плот бол, шкафовете са ми кът. Въпрос на ситуация Simple Smile

# 472

Смисъла е да не заема място на плота или на гърба.
Аз пак не схващам. Ако не искаш да имаш хартия на плота, прибираш си ролката в чекмеджето или в шкафа, и я вадиш, когато ти трябва (щото разбирам, че не е много често), ама на това от снимката не му схващам смисъла.... Отпред врата има ли? Rolling Eyes

# 473
Идеята е хем да ти е удобно за употреба, хем да не заема място на плота, пък и да не се вижда. При мен плотът е много ограничен и искам да сведа до минимум нещата отгоре. Просто хвърлено в някое чекмедже - също става, но защо пък да не е по-организирано, ако има как?

# 474
  • софия
За моите навици и естетични възприятия (постоянно ползване на домакинска хартия, мразя да имам неща върху плота), най-добър вариант е изчистена стойка, сливаща се с шкафа, монтирана за дъното на горен шкаф. До сега имах стояща, но покрай питането се присетих и поръчах.
Скрит текст:
Показаната възможност в шкаф не ми допада. Изглежда ми не особено удобно за ползване ако е в горния ред шкафове (трябва да се пресягам, понякога ръцете ми са мокри - ще капе вода върху дъното, ще се стича по ръцете, брррр!) и на рафта отдолу ще се събира прах, пада боклук, който се чисти не трудно (малко ръбато пространство), но не е и като да се забърше плота. Ако е зад вратичка трябва да се отваря, бърка, дърпа, откъсва, ... Подобна кутийка зад вратичка, въпреки че специално не бих правила подобна по никаква причина, бих ползвала за подправки или готварски книги.

# 475
Оп, момент, реших, че е от тези, които имат процеп, през който минава хартията и си виси от шкафа.
Тип тези двете.
Ако трябва да се отвори, да се бръкне вътре, да се извади хартията... За мен заема ненужно много място и не можеш да сложиш нищо отпред.

# 476
  • софия
Оп, момент, реших, че е от тези, които имат процеп, през който минава хартията и си виси от шкафа.
Тип тези двете.
Ако е такава е готино. Ако имам място бих направила Simple Smile Това е възможно най-скритата опция.
Може шадоу да не е снимал крайния вариант с дупка.

# 477
За моите навици и естетични възприятия (постоянно ползване на домакинска хартия, мразя да имам неща върху плота), най-добър вариант е изчистена стойка, сливаща се с шкафа, монтирана за дъното на горен шкаф. До сега имах стояща, но покрай питането се присетих и поръчах.
Скрит текст:
Показаната възможност в шкаф не ми допада. Изглежда ми не особено удобно за ползване ако е в горния ред шкафове (трябва да се пресягам, понякога ръцете ми са мокри - ще капе вода върху дъното, ще се стича по ръцете, брррр!) и на рафта отдолу ще се събира прах, пада боклук, който се чисти не трудно (малко ръбато пространство), но не е и като да се забърше плота. Ако е зад вратичка трябва да се отваря, бърка, дърпа, откъсва, ... Подобна кутийка зад вратичка, въпреки че специално не бих правила подобна по никаква причина, бих ползвала за подправки или готварски книги.

Да, тази възможност под шкаф май е най-добре. Иначе, дупка в шкафа е супер, ама нямам излишно място и там, за да дупча.
Може ли да попитам от къде поръча?

# 478
  • софия
Да, тази възможност под шкаф май е най-добре. Иначе, дупка в шкафа е супер, ама нямам излишно място и там, за да дупча.
Може ли да попитам от къде поръча?
От Алиекспрес. Нямам нерви и време да търся в нашите магазини.

# 479
  • Deutschland/HE
А може ли линк (за по-мързеливите)? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт