Време е за ИКЕА! - Тема 37

• 41 279
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Здравейте, имате ли идея кога ще може он-лайн да се поръчва Пакс?

# 376
Проблема е,че кухнята вече е сглобена ,а до нея ще слагам голям шкаф от същата колекция.Могат да ми го сглобят екипа им от гардероби след 2 седмици или да чакам 2 месеца да дойдат момчетата от кухни,които првдполагам ще могат да си го изрежат кантират и тн за да стане както трябва.
А този елемент бе точните размери и щеше да е лесно да го направя сама и да не чакм 2 месеца,а сега да ми сглобят шкафа.
Neli,то и сега може дооолкото виждам

# 377
  • София
Ние в петък поръчахме Пакс гардероб, но в магазин. Обаче има избор само от 3-4 от най-скъпите врати. Много от аксесоарите липсват, а някои са налични само в онлайн магазина.
Общо взето не знаят кога може да има наличности и да си дебнем сами.

# 378
  • Пловдив
Решила съм ,че ще взимам този ефтинджос ,за да го позиционирам насред двора ,при розите .Няма да се ползва постоянно ,имаме веранда .
Ясно ми е ,че ще е супер неудобен без възглавници ,но ще ми е полезно да разбера дали някой го има и дали се захабява много навън .

# 379
Аз го имам, но е на терасата. Не го вали пряко дъжд. Омаслявам го всяка пролет за освежаване по - скоро. С или без възглавници, ми е удобен. Смятам, че за парите си е чуден. Ползвам го вече 6 или 7 години.

# 380
  • София
Имала съм масата на тераса. Омасляване трябва всяка година иначе стои захабено колкото и да се чисти. Иначе не е мръднала няколко години.

# 381
Искам да купя легло, което го  има само в Икея Варна. 4 пакета, общо към 110 кг. 205/95. Понеже съм на 400 км от Варна, кой куриер ще ми препоръчате да използвам? Дали ще мине 100 лв доставка?

# 382
До куриера как ще стигне?

# 383
Нямат ли опция да го вземат? Но дори да нямат, да кажем , че има кой да им ги занесе.

# 384
Еконт имат опция да купят, виж на сайта или в офис с мерките питай направо колко ще е доставката. Може и в сайта също да изчислиш цената.

За др.куриери трябва да разцъкаш сайтовете им...

Европът май се славеха като евтини...

# 385
Благодаря!

# 386
Решила съм ,че ще взимам този ефтинджос ,за да го позиционирам насред двора ,при розите .Няма да се ползва постоянно ,имаме веранда .
Ясно ми е ,че ще е супер неудобен без възглавници ,но ще ми е полезно да разбера дали някой го има и дали се захабява много навън .

Ние имаме следващата серия, askholmen, подобно на това, но и краката са дървени.  На  покрита тераса под слънцето по цяла година, понякога ги вали и нищо им няма вече няколко години. Ползваме си ги без възглавници и си ни е добре. Разбира се, ако тръгна да се излягам, ще ме ръби, но за седене на тях (я хапване, я работа) върши идеална работа.

# 387
  • Пловдив
Днес пробвах столът на място .Останах приятно изненадана ,определено не е неудобен .За съжаление ,от червените имаше само един с онлайн наличност .Поръчах го с масата ,за до си оползотворя наличните точки  ,а другият евентуално през Еконт .Много благодаря за мненията !Изключително полезни ми бяха !

# 388
  • Пловдив
Здравейте! Интересувам се от мнение за кухня на Икеа - бяла, евентулано врати VOXTORP - мат или лак и RINGHULT. Как старее? На мата чисти ли се лесно от петна? Здравина и всичко, което намерите за добре да споделите.
И с това омасляване - как се прави на дървен плот? До сега не съм имала такъв плот.

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 19:00 от xelita

# 389
xelita,аз съм много доволна от Икейските кухни,като също съм с мат,дори черен😂Почиства се,няма проблем,а бялата ще е песен.
Плота и на кухнята и на острова е дървен от Икея,а готвим много.
Грижата за него е лесна и е в отлично състояние,а не като масивната ни маса и плота от масив в банята,по които така лесно оставят петна.

Общи условия

Активация на акаунт