Време е за ИКЕА! - Тема 37

• 41 159
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
  • In transit
truetrue, виж тази снимка може да те ориентира донякъде.

# 601
  • sofia
Mikkey, мерси, гледах я, но нещо не ми е достатъчна, за да добия представа, тъй като снимката е в детайл, а не на цялото помещение, например. Благодаря все пак 😊

# 602
  • София
Издирвам нова възглавница BANDBLAD. От години е спряна, но не намирам нейн заместник в магазина. Ако има нейни фенове моля споделете с какво я подменихте?

# 603
Здравейте,за тези които са по-наясно имам въпрос.Дали мога да платя монтаж с бележката от артикулите която ми е издадена от проекта,без да съм ги купила?
Знам,че монтажа върви поне месец ,два напред във времето ,а в момента няма къде да ги сложа толкова кашони.

# 604
Здравейте! Искам да попитам някой има ли опит с объркани части за легло за спалня?
При монтажа се установи, че са изпратени 2 еднакви части и едната липсва.
Чакахме 1 седмица за монтаж, заплатихме всичко онлайн (поръчката е голяма), още на същия ден, в който изпратиха фактура, заплатихме и монтажа и накрая...2 пъти звъня вече в икеа, за да ми предадат случая нататък по мрежата и да отговарят има ли част, евентуално кога ще ми я докарат, кога ще има монтаж...Щяла съм да получа отговор до 48 часа.
Някой разрешавал ли е подобен проблем, за колко време се решава изобщо?

# 605
Някой разрешавал ли е подобен проблем, за колко време се решава изобщо?
Ако чакате на тях да ви потърсят - никога!
Звънете, пишете, не ги оставяйте на мира!

# 606
С обаждане нищо не става.
Ако може вървете на място и вдигнете скандал. А може и просто да си чакате....както решите.

# 607
Здравейте дали някоя от вас има излишна кукичка за двойния корниз на ИКЕА? Сложили са ни с една по-малко и не можахме да монтираме второто перде. Такъв, но бял, който не е наличен в момента https://www.ikea.bg/products/curtains/curtain-rails-rods/betydli … z-cherno/50219893

# 608
  • София-Младост
Здравейте,за тези които са по-наясно имам въпрос.Дали мога да платя монтаж с бележката от артикулите която ми е издадена от проекта,без да съм ги купила?
Знам,че монтажа върви поне месец ,два напред във времето ,а в момента няма къде да ги сложа толкова кашони.
Не, първо купуваш и после монтаж. Но не пречи да попиташ. Довечера май пак ще ходя натам, може да питам.
Взех си още две вратички за шкафовете...капка по капка...
Снощи бях в икеа, сякаш има някакво раздвижване, имаше доста заредени неща и пак не всичко.
Харесах този модел корниз, в сребристо.
https://www.ikea.bg/products/curtains/curtain-rails-rods/racka-k … rebristo/10217160

Уейв, не ели това, дава го налично
https://www.ikea.bg/products/curtains/curtain-rails-rods/betydli … an-byalo/30219889

ПП Вчера си взех и рафта за вградената фурна, точно бяха пристигнали. Към мен пътува и този от немската икеа, та ако някой закъса насреща съм.

DTDT5, сега се сетих, че може да си платиш нещата, да видиш свободна дата за монтаж и да заявиш доставка 1-2 дни преди това.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 06:12 от Ала-Бала

# 609
Здравейте момичета! Харесахме за внучетата ето тези легла SNIGLAR  https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/children … na-ramka/19185433, които са налични в София, където живеем, обаче матраците за тях ги има само в магазина във Варна.

Трябват ни два матрака UNDERLIG (303.393.92) - https://www.ikea.bg/products/baby-children/children-3-7/children … revatche/30339392 
Няма ги онлайн, няма ги в ИКЕА София, в момента има налични 11 бройки в ИКЕА ВАРНА.
Имам ли други опции да се добера до тях, освен чрез покупка с куриер на Еконт? Предполагам, че с тази услуга няма как да ми се начислят точки по картата?

Ако някой има впечатления от леглата и матраците, ще се радвам да сподели.

# 610
Нямам впечатления от леглата, но имам от масичката със столчетата. Това нещо е направено... за да не изхвърлят летвичките. А като гледам леглата са същите. Гледам ги и виждам как се чупят, толкова са афиф. Никога не бих купила такива легла.

Последна редакция: сб, 02 юли 2022, 13:33 от Анонимен

# 611
  • sofia
Заглеждам завеси Vilborg в светло сиво. Имате ли ги, падат ли и затъмняват ли добре? Ако може и реална снимка как седят, ще е супер 😊

# 612
  • In transit
Ала-Бала, може да върнеш единия, като сглобиш кухнята, ще ти върнат парите. И ако нещо друго ти е останало.

# 613
  • София-Младост
Ала-Бала, може да върнеш единия, като сглобиш кухнята, ще ти върнат парите. И ако нещо друго ти е останало.
Така ще стане. Но ако някой не е успял да се добере, да знае, че имам един.
Бях се засилила да купя и гръб зя кухната от тях и да приключа вече, обаче се оказа че са с ширина 56 см...Те монтирали на толкова и при тях нищо не било стандартно, с усмивка  ми отговори служителка в отдел Кухни.
А аз ще искам монтаж на 60 см. Направо имам чувството, че тъкмо всичко започне да се нарежда и хоп изненада...
А от монтажа така "искрено ме развеселиха" . Платих 45 лв. за монтаж на два двойни корниза и ме предупредиха, че трябва да им подсигуря стълба. Дано не искат и винтоверт да имам.

Последна редакция: нд, 03 юли 2022, 08:26 от Ала-Бала

# 614
  • Бургас
Азалия и ние имаме масичката със столчета, да ти кажа доста здрави са, въпреки, че не им личи. Аз също, като ги получих и видях се хванах за главата и бях сигурна, че скоро ще са пътници. Обаче излязоха много корави! Сядам с детето на столчето да играем и четем, качвам се на него, като искам да взема нещо от гардероба. Не е мръднало. Дъщеря ми пък постоянно е покатерена на масата, блъска тряска - бетон са! 🙂 Изобщо не очаквах, наистина изглеждат много афиф.

За леглото нямам представа как е.

Общи условия

Активация на акаунт