Време е за ИКЕА! - Тема 37

• 41 315
  • 760
  •   1
Отговори
# 285
  • София
А как поръчвате от немската Икеа? С превозвач ли и колко оскъпява?

# 286
Ползвам габко за покупки от амазон, ползвах ги като адрес и за тази поръчка.

# 287
Вече се плаша, че нашата Икеа никога няма да получи доставки! Уж май месец се очакваше да има стока, а те рафтовете са съвсем празни

# 288
  • София
Е стига де, по време на комунизЪма не е имало такива рафтове!
Не бъркайте кризата СЛЕД падането на въпросния. А криза има е сега. И то тепърва ще задълбочава.
Само в България ли Икея запа̀дна толкова или има проблем и в другите държави? Половината неща не са налични, някои дори напълно изчезнаха от сайта. Голямо разочарование!
Не знам дали сме най - зле, ама онзи ден ходих и направо ми е гадно да гледам.. като в комунизЪма е.

# 289
Е добре- веднага след прословутия, когато имаше по един модел от всичко.
И по причинна НА НЕГО.

# 290
А как поръчвате от немската Икеа? С превозвач ли и колко оскъпява?

не може да се поръча директно от ИКЕА в друга страна до адрес в БГ.
Само до адрес в същата страна (ИКЕА Германия > адрес в Германия само)
Мебелите са много тежки, и понеже се плаща на килограм, нямаше смисъл преди, а сега след скока на цените на петрола пък съвсем.

# 291
  • Варна
Аз ще правя поръчка тези дни от немската икея. Искам един тв-шкаф и шкаф - витрина, тук изобщо ги няма, още по-малко цвета който искам. Не съм поръчвала досега мебели, надявам се всичко по доставката да е ок. Разчитам, че са добре фабрично опаковани ... и да не объркат нещо, че ще стане майко мила. Витрината я има в Букурещ, но ако ида до там цената ще е като от немско + ден път.

# 292
Аз имам доста неща в любими, които ми ги дава неналични от много време. Замислила съм се да сменя тв секцията в дневната, ама като гледам с тези липси на асортимент май ще си остана със старата (не е от Икеа).
Ако си спомняте бях писала, че търсих калъф за диван Vilasund по всички Икеи, но безуспешно. Е, намерих в Ибей и то на добра цена. Simple Smile Мисля, че излезе към 350лв. и то с доставката. Цветът е почти бял(ramna beige), но няма значение. То другите цветове не бяха хубави. Мисля, другия месец да пребоядисам и тогава ще сменя калъфа.

# 293
Добре де, а като няма нищо в ИКЕА, читави мебели от къде?? Ние сме на зор наистина... Два апартамента станаха за обзавеждане!

# 294
Jysk? Но пък няма толкова разнообразие. Въпреки, че сигурно в момента имат повече артикули от Икеа Grinning

# 295
Добре де, а като няма нищо в ИКЕА, читави мебели от къде?? Ние сме на зор наистина... Два апартамента станаха за обзавеждане!
От известно време си задавам този въпрос. Гледам останалите мебелни магазини и нищо не ми харесва, освен Айко донякъде Joy

# 296
Някой ще каже поръчка, ама и това не си е работа... Направо не знам! 😒

# 297
Е, защо...юск си е вариант. Само кухни нямат.
Аз получих извинителен ваучер за забавената рекламация на офис стола, която я мотаха над два месеца. Заради жалбите е, предполагам, които напусках.

# 298
Еее, идвах да питам за един диван, ама като чета последните коментари и ми стана ясно. Бяхме си избрали FRIHETEN, но го няма наличен Unamused Има го във Варна, но май не може да се поръча с доставка до София... Има ли шанс на място да се окаже, че го има?

# 299
  • До сърцето...
Има го във Варна, но май не може да се поръча с доставка до София... Има ли шанс на място да се окаже, че го има?
Има. Но си е тото.
Два артикула си купих с ходене на място, не бяха отразени наличностите в сайта им.

Общи условия

Активация на акаунт