Време е за ИКЕА! - Тема 37

• 41 283
  • 760
  •   1
Отговори
# 435
Еконт могат да ти купят.
https://www.econt.com/services/buy-by-courier

Аз бих се отзовала но другата седмица иначе..

# 436
Аз пък ще ви помоля, когато отворят ресторанта, да споделите  в темата!

# 437
В Пепко има нелоши закачалки също...какви се търсят точно, като вид?

# 438
  • Велико Търново
В Пепко има нелоши закачалки също...какви се търсят точно, като вид?
Едни 10бр черни по 3лв. Има и в юск подобни, но ми се иска всички да са еднакви в целия дрешник, за да няма една дреха да стърчи, една да стои по дебело закачена и т. Н. Просто да си е еднакво. В момента съм наредила половината дрешник само и то защото всички останали зкачалки са сбирщайн, а само половината еднакви.

# 439
Аз съм си купила такива, с велурено покритие, за да не се смъкват дрехите, но за по-тежки неща като връхни дрехи не са подходящи
https://www.egradina.bg/20-br-komplekt-zakachalki-za-drehi-antip … ashti-sivo-kadife

# 440
  • Пловдив
Аз съм си купила такива, с велурено покритие, за да не се смъкват дрехите, но за по-тежки неща като връхни дрехи не са подходящи
https://www.egradina.bg/20-br-komplekt-zakachalki-za-drehi-antip … ashti-sivo-kadife
Тези са чудесни за рокли.

# 441
Баш такива верулени тънки има в Пепкото, за това писах и не са на хич лоша цена...но тя търси метални...
Аз я разбирам че иска да са еднакви, че и аз скоро хвърлях закачалки, че ми бяха грозни и много разнотипни...и си оставих един вид само.

https://pepco.bg/produkti/%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D … %80-p19-330792_1/

10 бр. за 5 лева...

какви са тия 31 лева горе за 20 броя....скъпи са...

# 442
Ами имам 80 бр от тези велурените. Когато ги нямаше тук, от Amazon поръчах 50 и после още 30 от тук. 50 са светлосиви, 30 тъмно сиви.

# 443
Здравейте! Фенка съм на икеа и втори апартамент обзавеждаме с тях, за това не мога да повярвам каква катастрофа е новият им декинг Utlangan  https://www.ikea.bg/rooms/outdoor/outdoor-flooring/utlangan-gorna-podova-nastilka-za-otkrito-0-90-m-/70480416 .Чаках го от миналата година да бъде наличен и още първите часове като го пуснаха го купихме и застана чудесно на терасата- страхотен и това беше до първия дъжд и първото по-силно слънце - извиха се дъските, оставят всякакви петънца, които не се почистват- например стъпки Пт малки боси крачета - изсъхва мокрото, но стъпките си остават. Ако някой го е харесал- не правете тази грешка , не си заслужава. Голямо разочарование. 5 години  ползвахме Runnen-Еми страхотен- визият, издръжливост …. Страхотен. И двете тераси са открити изцяло

Последна редакция: вт, 07 юни 2022, 07:01 от MарT

# 444
  • Сред мелниците

И последен въпрос - понеже споменах, че си взехме кухня - 85% от поръчката я доставиха за 2 дни - останалите (чекмеджета и няколко вратички) са в резервация. Вратичките вече са се появили налични и чакам само чекмеджетата. Казаха ми че, трябвало да се съберат всички артикули от резервацията и тогава ще ми ги дадат. Това така ли е? Няма ли вариант да ми ги дадат по-рано според вас?
Мисля да започваме да сглобяваме, пък когато дойдат чекмеджетата ще ги добавим.
Можете да си вземете пристигналите. Ние резервацията я взехме на три части. При тези липси се притеснявах.

# 445
МарТ,

Може ли да споделиш повече опит с декинга?
Винаги ми е било интересно как се почиства самият декинг, дали отдолу се събират боклуци и как се почистват тези боклуци. Имам една тераса със светли плочки и гадни тъмни фуги и постоянно трябва миене, търкане и вместо да ходим боси, почти не я ползваме, та се чудя има ли смисъл да врънкам за декинг.

# 446
  • София
Търся си кутии за съхранение за плитките шкафове на Besta (18см). Сайта на икея е тотал щета и половината неща са махнати, защото трайно нямат наличности. Приемам препоръки от всякакви магазини.

# 447
Runnin е страхотен, почистваш го с моп , без препарат, а го почистваш с прахосмукачка . Изключително удобно е да имаш декинг . Събират се отдолу, но като го вдигаш преди зимата чистиш

# 448
Някой има ли телефон на магазина в Пловдив?

# 449
  • Пловдив
Някой има ли телефон на магазина в Пловдив?

Това е строго секретна информация.
Много ме дразнят, няколко пъти звъня на националния телефон да питам неща, които касаят пловдивския магазин - не стига, че не знаят, ми и телефон не дават.
И на място бях, и там не дават нито тел, нито мейл. Голям фантом са.
Даже като щях да ходя да си взимам кухнята, понеже исках да откажа плотовете, звъннах предварително да питам каква е процедурата, понеже съм с бебе и да не обикалям до Мола (където е центъра за поръчки) и до склада зад Мол-а, онази шматка по телефона не стига, че не можа да ми каже, ми и вика питайте колегите там, нали и без това ще ходите... пфууу.. Много ме дразнят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт