Болница ТОКУДА

• 224 948
  • 2 154
  •   1
Отговори
# 405

Здравей Мимс Simple Smile
честито ти прекрасно момченце, да е живо и здраво ти пожелавам и много да ви радва!   bouquet
На 23.03., когато си писала поста съм била в Токуда и съм раждала Simple Smile Вече си имам сладко малко момиченце Ния.  baby_neutral
Искам да ти благодаря, че не си забравила за молбата да споделиш впечатления  Flutter и да кажа на другите мами, които както нас преди са жадни за информация, че съм с много добри впечатления от Токуда.  Всички лекари и акушерки са страхотни, много мили и любезни! Вниманието и помощта, която ми оказаха в този много важен в живота ми момент бяха наистина огромни. За условията мисля че няма смисъл да отварям дума. Бързам да уточня, че предишни впечатления от болници и родилни домове нямам, т.ебъде по ЗК или платено...
[/quote]

Здравей Джу,

честито момиченце! Да ви е живо и здраво много се радвам, че си родила в Токуда и всичко е минало нормално. Как е малката сладурана, разбрах, че ти е първо детенце, как се справяте? Нали знаеш, че имаш два безплатни прегледа на бебето в рамките на един месец и два безплатни прегледа за теб. Аз вече се възползвах от тези на бебето и няма смисъл да ти казвам, че отново останах доволна.
Когато имаш време пиши.

Поздрави! 

# 406
  • София
Момичета, малко се пообърках с цените. Ако може някой да обобщи.
Интересува ме по специално секцио по желание при определен лекар не по ЗК, а на частно. До колкото разбрах, цената е 1200 лв, в която се вкл. операцията, престоя в стая с 4 легла и храната. Обаче това включва ли и избор на лекар или за това се доплаща още 900 лв?

# 407
Момичета, малко се пообърках с цените. Ако може някой да обобщи.
Интересува ме по специално секцио по желание при определен лекар не по ЗК, а на частно. До колкото разбрах, цената е 1200 лв, в която се вкл. операцията, престоя в стая с 4 легла и храната. Обаче това включва ли и избор на лекар или за това се доплаща още 900 лв?
Доплащаш 900 за избор на екип,1200 е секцио по желание(Нама секцио по желание по ЗК,поне така ми казаха )

# 408
Здравей Джу,

честито момиченце! Да ви е живо и здраво много се радвам, че си родила в Токуда и всичко е минало нормално. Как е малката сладурана, разбрах, че ти е първо детенце, как се справяте? Нали знаеш, че имаш два безплатни прегледа на бебето в рамките на един месец и два безплатни прегледа за теб. Аз вече се възползвах от тези на бебето и няма смисъл да ти казвам, че отново останах доволна.
Когато имаш време пиши.

Поздрави! 
Мимс, знам за двата прегледа - вече се възползвахме от единия за беба, за втория ще отидем другата седмица, защото тези дни няма да успея. Тя ще е станала вече на месец, но дори и да не минем безплатно пак ще съм доволна, че са ни прегледали там. Иначе сме добре, само с храненето още съм в чуденка. Все си мисля, че всеки път като заплаче означава че е гладна  Rolling Eyes

# 409
  • Бургас
Можете да се обадите на тел. 403 4000 - главна регистратура

Звънях този следобед на този телефон, но никой не ми отговори.
От услуги ми дадоха този тел. 868 35 10, но е временно закрит.

Някой знае ли колко струва скенер + контраст?

# 410
  • София
Има ли по-скорошна информация за Токуда ?

# 411
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Има ли по-скорошна информация за Токуда ?

Колко по-скорошна информация ви трябва?

# 412
  • София
Ами от този месец,впечатления на други мами скоро родили !

# 413
А колко струва прегледа на частно? Горе долу колко прегледа има по време на цялата бременност? И за частно ли няма свободни часове ?

# 414
  • София
А колко струва прегледа на частно? Горе долу колко прегледа има по време на цялата бременност? И за частно ли няма свободни часове ?
Ако питаш за Токуда, първичен 25лв., вторичен 15 лв.  Веднъж в месеца си на консултация, ако всичко е наред. Виж постинга ми от 8 март в тази тема , там маи има повече информация. newsm78
Мацка,бяха ми казали да си платя първите прегледи до 17 май и после ще си мина към здравната каса,попитай за този вариянт.
Дори и така да е, имайте си едно наум! Сестра ми този месец трябва да роди. От началото на годината е при тях на ЖК-по Здравна каса, но сега,като й се налага веднъж седмично да слушат тоновете,все се оказва,че няма свободни часове, и минава на частно Thinking
Аз за тоновете, знам, че не се поемат от здравната каса! newsm78

# 415
Избор на екип не е 900 лв, а 450 лв. Бях там преди два дена и уговорих раждане за края на Май. Ще си платя и самостоятелна стая 125 лв на ден, едва ли ще стоя повече от два дни. Самото раждане се поема от ЗК. Присътствието на бащата струва 200 лв както в държавните болници. Раждала съм два пъти в Англия - ТОКУДА ми прилича на болниците там.

# 416
  • гр.София
 Май си права, Персия,никъде в документите на МНЗ не видях да се поемат тоновете от ЗК.
 Мен,не в Токуда,не ме караха да плащам нито тоновете,нито ежемесечните ехографии-а се полагат само 2.
 Успех,момичета!

# 417
И малко не по темата: Някой знае ли нещо за доктор Гергинов? Много съм притеснена, незнам какво да правя! По мои сметки съм в 6 г.с., а до сега не ме е прегледал лекар! Ами ако е извънматочна, няма ли да загубя много време??? (само да уточня, че преди празниците се обаждах и във Вита и във Фемина и там нямаха часове за преди 17-ти! #Cussing out)

Ако бременността е извънматочна, би трябвало да имаш някакви болки... Не се шашкай за съмнения, мисли позитивно и всичко ще е наред!

Грешка е да звъните за час, защото е много натоварено при добрите лекари, наистина.Специално за Вита-кабинетът е И спешен, така че, ако отидеш на място-ще те приемат, въпреки, че няма свободен час.Затова и винаги има изоставане в графика   на часовете.

# 418
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Избор на екип не е 900 лв, а 450 лв. Бях там преди два дена и уговорих раждане за края на Май. Ще си платя и самостоятелна стая 125 лв на ден, едва ли ще стоя повече от два дни. Самото раждане се поема от ЗК. Присътствието на бащата струва 200 лв както в държавните болници. Раждала съм два пъти в Англия - ТОКУДА ми прилича на болниците там.

Има разлика в цената за избор на екип при нормално раждане и при секцио.
Аз родих нормално и казаха, че трябва да съм болницата минимум 3 нощи след раждането.
Плаща се още упойка, ако желаете.

# 419
  • Видин
Този тел. 403 42 42 в кабинета на Д-р Карагьозов в Токуда ли е или на регистратурата, кои дни приема? Може ли да ми кажета каква е цената на профилактичен гинекологичен преглед и колко дена предварително трябва да си запазя час, тъй като не съм от София.

Общи условия

Активация на акаунт