Болница ТОКУДА

• 224 843
  • 2 154
  •   1
Отговори
# 300
moje li nqkoi da mi kaje dali ima premahvane na strii v tokuda

# 301
Здравей, Мартине!
Да разбирам ли, че съпругата ти е "близка на приятелката" на nana77?

# 302
iskam da popitam v tokuda dali premahvat strii

# 303
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
aко прочетете другата тема, ще видите, че въпроса с плащането не стои съвсем така.  не е толкова безплатно, колкото изглежда. което е нормално.

Защо да не е безплатно? Наложи ми се да лежа за наблюдение 3 дни и платих 3 лв. за нощницата им. Решила съм да раждам там и ще платим по желание на съпруга ми само за избор на лекар, който ми води консултацията. Ако попиташ ти казват кое колко струва и какви са вариантите за постъпване в болницата.

# 304
Ваня83, такова животно като напълно премахнати стрии все още няма никъде и можем само да си мечтаем да ги няма гадините.

# 305

Откриха ми възел на щитовидната жлеза с доста големи размери 26/15/12 мм и вероятно ще се наложи операция.
Някой с подобен проблем лекувал ли се е в болница Токуда? Моля, споделете опита си от хирургията там.
Предварително благодаря.

# 306
Zdraveite vsichki! Pisha, zashtoto skoro - na 18 januari bratovchedka mi rodi v Tokuda pri d-r Rosica Koleva, tretoto bebe, rodeno v bolnicata beshe neinia sin. Plati 900 lv za izbor na ekip za sekcio i to sled izpisvaneto. Ne sa prieli nito edno cvete kato podarak,zashtoto niamat pravo, parite se plashtat na registraturata. Plius po 3.50 ili neshto podobno na nosht. Neshto takova. Bezkraino dovolna e ot vsichko - usloviata, lekarite i celia personal, obslujvaneto kato cialo, otnoshenieto kam neia. Sega edna priiatelka se obajda da pita za rajdane tam, terminat e 8 april. Chaka mnogo, za da zapishe chas s napravlenie, zashtoto imali ogranichen priem po Zdravna kasa. Za rajdaneto e sashtoto, chaka se mnogo ili po-skoro ako ne si hodil tam na konsultacii, ne moje da rajdash tam, osven ako ne si planovo sekcio. Nadiavam se da sam bila polezna na niakoi.

# 307
.грешка.трия.

# 308
Zdraveite vsichki! Pisha, zashtoto skoro - na 18 januari bratovchedka mi rodi v Tokuda pri d-r Rosica Koleva, tretoto bebe, rodeno v bolnicata beshe neinia sin. Plati 900 lv za izbor na ekip za sekcio i to sled izpisvaneto. Ne sa prieli nito edno cvete kato podarak,zashtoto niamat pravo, parite se plashtat na registraturata. Plius po 3.50 ili neshto podobno na nosht. Neshto takova. Bezkraino dovolna e ot vsichko - usloviata, lekarite i celia personal, obslujvaneto kato cialo, otnoshenieto kam neia. Sega edna priiatelka se obajda da pita za rajdane tam, terminat e 8 april. Chaka mnogo, za da zapishe chas s napravlenie, zashtoto imali ogranichen priem po Zdravna kasa. Za rajdaneto e sashtoto, chaka se mnogo ili po-skoro ako ne si hodil tam na konsultacii, ne moje da rajdash tam, osven ako ne si planovo sekcio. Nadiavam se da sam bila polezna na niakoi.

До колкото разбрах сестра ти мина по Зрдав.Каса + избор на екип,но за секцио по желание става въпрос или по лекарско предписание?Защото май има  разлика в цената между двете.

# 309
Аз ходя там на ЖК и съм по здравната каса. Плащам това което не се поема от ЗК

# 310
Аз съм при д-р Лазарова, но вече са спрели записванията за ЖК по здравната каса

# 311
  • София

Можеш да пробваш с тръсачката. Има доста писано за Токуда. Peace

# 312
Значи...вече можеш да минаваш по ЗК, но за всеки специалист има часове по каса т.е. ако отидеш без час рискуваш доктора да го няма или в този ден да няма прегледи по каса след определен час.ЖК може по каса също, както раждане и т.н. плаща се допълнително за самостоятелна стая при раждане (142 лв на ден)ако си там на ЖК ти пазят  стаята  около датата на термина.Родилното им е малко и са с предимство ходещите там на ЖК.Препоръчват ако искаш да раждаш там да минеш поне 1 преглед при техен доктор.

# 313
Да, наистина има разлика, не беше по предписание, а по препоръка на лекар, защото имаше много проблемна бременност с отлепена плацента в началото и контракции през цялата бременност. Според лекарите имаше опасност за бебето, защото страдаше при контракции, имаше смущения в дишането. Тя избра секцио, за да отхвърли риска за бебето, дори ако е бил минимален, тя почти не вярваше, че ще го износи до край и ще го роди жив и здрав. Иначе са и казали, че ако е по предписание няма да плаща, защото се поема от касата.

# 314
Дали има вече отзиви от новата болница,и как стои въпросът с раждането там дали всеки може да отиде там с направление

Общи условия

Активация на акаунт