На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 73 966
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Препоръчвам A plus.Точно зад Мигрос е.И на пешеходно разстояние от Марги и синия пазар.Близо е и до Ераста.
Отзад в уличките има аптека,А101 и заведения.
Апартаментите с две спални са идеални за 4 човека.
Има и къде да се паркира.
Закуската не е богата,но е достатъчна и храната е вкусна.

Какви са цените на подобен апартамент на вечер? Благодаря!
Лири взех на 0,126 лв. днес.
Нощувката в апартамент с две спални беше 110 лв. в началото на март. Чисто, приятно и уютно място, на много добра цена за качеството, което предлага хотела.

# 61
Белята ,с нощувка ли ще си?Един път пак бяхме по едно и също време в Одрин.
Някой взимал ли е пробиотик ,от който е доволен?

# 62
Влизам в Свиленград за смяна на лири.

# 63
  • Варна
Не, Висто. На кушия ще съм. Нищо, че не обичам. Ама ми е широко около врата, защото ако не ни мине котка път скоро пак ще отидем, на спокойствие вече. Сега отивам с женска компания малко, та таткото да види хубаво ли е в събота сам с децата Wink

И понеже се оказа, че спешно трябва да търся инжекции на мама му.
Та, в тази връзка... Моля ви, дайте контакти на аптеки в центъра, с които може да се осъществи контакт по вайбър.
Предварително благодаря!

# 64
Здравейте довечера пътувам за Одрин и получих информация,  че Синия пазар в момента е в ремонт, може ли някой който има информация да ми каже така ли е?

# 65
Здравейте довечера пътувам за Одрин и получих информация,  че Синия пазар в момента е в ремонт, може ли някой който има информация да ми каже така ли е?
В сряда нямаше никакви ремонти.

# 66
  • Пловдив
Благодаря и аз за новата темичка! Heartpulse
Аз разбрах,че улицата покрай Петъчния пазар е в ремонт и е много тегаво в момента с паркирането...но до кога, нямам иформация...

# 67
Да попитам някой купувал ли е тарамбука подобна на тази от снимката и каква цена вървят

# 68
Чудесно. Дано и Виваком ги последват.

mail_dinko, щом сте ваксинирани, дори и да бързате, какво е пречело да покажете набързо сертификатите? Simple Smile

На мен не ми поискаха. Иначе имам в тел. пдф.

# 69
Не съм ходила в Одрин от година. Все още ли картата за промоции в Мигрос се купува на касата?

# 70
  • Димитровград
Да, 2 лири.

# 71
Приятно пътешествие по женски,Беля!
Elica,подсети ме,че и на мен ми поръчаха да взема тарамбука.
Някой ще препоръча ли ресторантче за вечеря..?Да има нещо вкусно за хапване(пилешко предимно)и приятна обстановка...

# 72
Здравейте може ли някой който е купувал пулмикор да ми каже дали така се казва в Турция-Cortair 0.5mg

# 73
  • Mostly in my mind
така се казва, да. има и 0,25 мг

# 74
  • в кукувиче гнездо
Днес говорих с РЗИ, деца под 12 години не се карантинират на влизане в България, нито пък им се прави тест.

Общи условия

Активация на акаунт