На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 73 456
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
Честит празник на всички!
Къде мога да открия дрехи големи размери? Майка ми иска да ѝ взема някои неща, но намирам информация, че по-трудно се намират
В Уайкики. Винаги имат големи номера дори в БГ, но не всички модели. Направи ми впечатление, че в турския имат много големи номера от почти всичко.

# 661
  • Стара Загора
Честит празник на всички!
Къде мога да открия дрехи големи размери? Майка ми иска да ѝ взема някои неща, но намирам информация, че по-трудно се намират

В долният край на главната, до магазин Ендер има магазин за големи дамски размери. В Ендер също се намират.
Освен там - срещу паркинга на долната джамия има магазин също за дамски дрехи

# 662
Предложете места с хубава храна без тези в Ераста, Марги и около пешеходната зона в центъра.

На мен едни познати ми препоръчаха тези, но все още не съм ходила. Може да ги разгледате.
MisDoner -> https://g.co/kgs/MnCKJq
Kulturum кюнефе -> https://g.co/kgs/oMBWxf

# 663
Синия пазар работи ли в понеделник?

# 664
Не, сряда и събота.

# 665
Благодаря! Някъде прочетох, че излизали търговци и през останалите дни ( сега прочетох на стр 1, че това важи за Петъчния пазар, в понеделник също имало малко търговци Simple Smile ) И, ако може да ме насочите къде да паркирам за разходка по главната улица?  Знам паркинга до джамията, платен ли е?

Последна редакция: нд, 24 апр 2022, 19:54 от Ellinor*

# 666
В понеделник работи Улус пазара (петъчния). Има плодове и зеленчуци, маслини, сирене и кашкавал и малко от промишлените стоки.
За паркиране може да се паркира на петъчния пазар и от там нагоре ви е главната улица.

# 667
  • Русе
в понеделник работи петъчния пазар, но не е с мащабите на ден петък.

# 668
Търсих, но не намерих в темата снимка на магнезия, който купувате. Мисля, че магнезиев цитрат беше. Ивчето е доволна от него и беше сложила снимка.

# 669
Здравейте! Знаете ли откъде в Одрин можем да купим големи размери мъжки дрехи?

# 670
# 671
Този беше коментирания магнезий.

# 672
Над 500 лири иска да се въведе ПИН. В Турция използвам пластиката, в България плащам с телефона. В събота и неделя има такса за превалутиране, за това през делничните дни си обменям лирите. Като тръгваме, слагам водеща лирата, така взема от нея, а левовете ми стоят.

Точно 500 лири ли е лимита без пин или варира според търговеца? Все още нямаме пластика. За първи път ще използваме Револют , провокирано от новите условия на ДСК

# 673
Над 500 лири иска да се въведе ПИН. В Турция използвам пластиката, в България плащам с телефона. В събота и неделя има такса за превалутиране, за това през делничните дни си обменям лирите. Като тръгваме, слагам водеща лирата, така взема от нея, а левовете ми стоят.

Точно 500 лири ли е лимита без пин или варира според търговеца? Все още нямаме пластика. За първи път ще използваме Револют , провокирано от новите условия на ДСК
на 350 не ми иска ПИН, а 502 лири ми поиска

# 674
На мен търговец ми каза че над 500 лири иска код.

Общи условия

Активация на акаунт