На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 72 859
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
  • Варна
Баклавата в Марги на нас ни идва доста скъпичко. Ние си купуваме баклава от центъра (от Fıstıkçıoğlu Baklavaları). Като качество според мен са еднакви с тези от Марги, но цената е двойно по-ниска.
Каква е цената на баклавата в Марги, която е скъпа, според вас? Ще ходя след 2 седмици в Одрин и Лозенград и се подготвям Wink

# 721
Мисля, че последно беше 200-230 лири на килограм, но не съм сигурна.

# 722
  • София
Каква е цената за дезинфекция на кола на границата на връщане? Лева или лири?

# 723
  • Стара Загора
Каква е цената за дезинфекция на кола на границата на връщане? Лева или лири?

На връщане е в лева. 5.

# 724
  • Mostly in my mind
Мисля, че последно беше 200-230 лири на килограм, но не съм сигурна.
Да не е с шамфъстък, че е толкова скъпа?

# 725
  • София
И ние сега срещахме баклава на цени от 75 та до 230 лири... Много голяма разлика. Утре ще навзимаме еклерчета от Еклеристан, харесаха ни днес.

# 726
Баклавата в Марги на нас ни идва доста скъпичко. Ние си купуваме баклава от центъра (от Fıstıkçıoğlu Baklavaları). Като качество според мен са еднакви с тези от Марги, но цената е двойно по-ниска.
И ние от там си купихме. Много им е вкусна. Нямам спомен обаче каква беше цената, но баклавата беше с шам фъстък.

# 727
Веднъж си взехме от борсата за препарати още на влизане в ляво 150 лири млечна с шамфъстък - е по вкусне не бях яла . Вземали сме млечна на 75 лири с орех но е мега блудкава , а тази беше У-Н-И-К-А-Л-Н-А и когато отидем пак ще си взема колкото и да са я вдигнали , предпочитам 1 кг от нея от колкото 2 кг от блудкавата

# 728
  • Пловдив
Да, цената на баклавата в Баклава хаус е около 200-240 лири. Тази, която е с мляко, е с цели парчета шамфъстък.

# 729
Здравейте,
някой има ли идея от кога започват летните намаления по магазините?

# 730
Здравейте, някой знае ли цената на златото, как върви в момента в Одрин?

# 731
  • София...........
Здравейте
Интересувам се освен в Derimod къде може да се купят якета естествена кожа, може да не е в МОЛ или Марги?

Благодаря Flowers Hibiscus

# 732
Аз купих моето от мол Ераста на третия етаж , магазин Desa.
Здравейте
Интересувам се освен в Derimod къде може да се купят якета естествена кожа, може да не е в МОЛ или Марги?

# 733
  • Пловдив
Здравейте

На главната улица - вървиш посока петъчния пазар, мисля че се пада малко след Ендер от дясната страна. От там няколко неща сме си взимали с приятелки, доволни сме.За плащане в брой търговецът прави добри отстъпки. В закрития базар зъщо има магазин за кожени изделия. Ако влезеш откъм светофара, съвсем в началото се пада.
Аз се каня другата седмица да отивам, с мъжка компания...ама пак е нещо де Joy
За куфари никакви насоки не ми дадохте...

# 734
Здравейте.Имам въпрос относно линка за карта "Мигрос", даден на първата страница.Тя, картата,може ли да се ползва при покупка от магазина,имам предвид да се покаже на телефона,тъй като има номер,или само е показано как изглежда?
Благодаря.

Последна редакция: пн, 02 май 2022, 08:03 от Петя Рангелова

Общи условия

Активация на акаунт