На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 000
  • 738
  •   2
Отговори
# 90
  • Ропотамо

Още преди ченджа на МТ

# 91
Аз разбрах че за трети страни ще се решава според това в коя зона са.Значи ако Турция не е в червената зона може да отпадне теста.Другата седмица ще стане ясно.

# 92
  • Бургас
ОтМоретоСме как изобщо ви се ходи в събота, отдавна не искам да си го причинявам.

# 93
  • Най-красивата страна
Уф,дано да отпаднат тестовете за границата,че ми писна.
Детето е на 12г и не е ваксинирано.Всеки път правим тест и все бързаме на връщане...

Разглеждах Мигрос-прави ми впечатление,че липсват големите опаковки по 10кг прах.
Исках да разгледам онлайн ТУгра,ама нищо не намерих..
Някой ако е ходил скоро,моля да пише струва ли си и по-добре ли е от Мигрос.

# 94
Уф,дано да отпаднат тестовете за границата,че ми писна.
Детето е на 12г и не е ваксинирано.Всеки път правим тест и все бързаме на връщане...

Разглеждах Мигрос-прави ми впечатление,че липсват големите опаковки по 10кг прах.
Исках да разгледам онлайн ТУгра,ама нищо не намерих..
Някой ако е ходил скоро,моля да пише струва ли си и по-добре ли е от Мигрос.
Здравейте, магазин Тугра се казва Карфур за това не ви излиза нищо.

# 95
  • Бургас
В Бизим са най-изгодни големите разфасовки прах.

# 96
Турга няма брошура, ние взехме прах от там но понеже вземам само течен мога да кажа за него. Персил 66 пранета 84.99,Первол 4л 57.99л,омикотител юмус 31,99,доместос 1850 +спрей 25.99.

# 97
Който ходи скоро, моля да пише актуални цени на дизел! Благодаря момичета, страхотна нова тема!

Здравейте! Бяхме на 22, 23.03, цена дизел беше 19.60...плюс, минус на различните бензионостанции, почти незабелижима разлика! Заредихме разбира се, горивото е по качествено

# 98
Здравейте.Имам нужда от услуга .Може ли някой да ми купи от Турция A-ferin sinus.3-4 опаковки ,или колкото може.Оказа се,че това лекарство е единственото съдържащо парацетамол,което не ми предизвиква включване на вазомоторния ринит , и имам страшна нужда от него.
Благодаря на всеки отзовал се!

# 99
Сега се връщаме от Турция. На отиване, минаваме през Лесово, ни отне един час, на връщане само 10 минути. В събота нещо не ми се ходи вече, много хора, лудница навсякъде, автобуси и т.н. Иначе изпълних плана за пазар. Дизела заредихме на 23.72 лири.

# 100
Който ходи скоро, моля да пише актуални цени на дизел! Благодаря момичета, страхотна нова тема!
Можете да следите актуалните цени на горивата в Турция като напишете в Гугъл: fiyat motorin.
Излизат сайтове на турските бензиностанции с реални цени за всички райони на страната.
Ето пример:
https://www.opet.com.tr/akaryakit-fiyatlari/edirne

# 101
На Капитан Андреево днес беше лудница, особено от автобуси. Същото беше положението и на борсите и Марги, страшно много хора

# 102
Нормално, стопли се времето и хората се разщъкаха. Ние ще ходим в сряда на 30.03., гледаме да е през седмицата, защото почивните дни половината време минава в чакане на границата.

# 103
  • Ропотамо
ОтМоретоСме как изобщо ви се ходи в събота, отдавна не искам да си го причинявам.
Питам разни познати, които ходят събота и все било спокойно, дори и след 9 часа да отидеш на границата. Тази седмица нямаше кой да гледа бебето, и решихме събота хем на пазара. В 11 бг време преминахме МТ ужасно, защото турците работеха само на 1 пункт. На прибиране в 20ч. опашката беше долу по завоите. В стария бизим беше празно по рафтовете, в 3Мигрос не влязох защото беше пълно с бг коли на паркинга,а пазарихме от малките мигроси.
От онур пюре 60ст

За гъбички по ноктите 80 лири

# 104
Нов Бизим ли има, че аз знам само този до Кипа?

Общи условия

Активация на акаунт