На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 74 155
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
С карта на ОББ съм плащал на 09.03. при курс 0.126. Няма други такси. Ще ходим вероятно към края на месеца и ще платя пак с нея и с карта на Булбанк и ще снеса инфо. Плюс и друго инфо за цени на горива, някои стоки....

# 436
  • varna
Аз съм с карта на ОББ - превалутиране на лира 0.1209. Във вторник се върнахме. Ползвам и револют -там е 0.1206.

# 437
Здравейте да прекъсна банковата тема малко 😀

В Одрин къде има такова шоколадово пишмание?

# 438
При плащане с карта има ли комисионна?

# 439
  • Русе
С карта на ОББ какъв е курса, ако някой е плащал да сподели.
И при мен не е мното актуално, но е по-прясно инфото. На 29.03 - 0,1208 лв.

Зависи от банката. Провери си тарифата.

Sonya_Dimitrova,преди съм виждала такова пишманийе на Али паша чаршия.

# 440
На Пощенска банка има.След всяко плащане има дребни стотинки такса.

# 441
Явно картата на УниКредит си е най-добра.
Плюс това, че може и да се тегли от банкомат на Yapi Kredi  с/у 0.16% комисионна!
Би ли споделила по какъв курс осчетоводяват лирата, че и аз имам тяхна карта ?

Съгласно тарифата за физически лица от 05.01.2022 г.: 
Теглене на пари от банкомат на Банката и УниКредит Груп - 0.16% мин. 0.30 BGN

Относно осчетоводяване лира/лев - информацията ми е от 05,03 т.г. /осчетоводено на 07,03/
Сума  31.79 BGN
ПОС 251.05 TRY, авт.код:199565, WATSONS-056-MARGI/EDIRNE - излиза 0,1266 лв/лира
При официален курс за деня
1 TRY = 0.12619 BGN 7.9246 TRY = 1 BGN on 05/03/2022

# 442
Моля за помощ, трябват ми координати и/или указания за магазин за градински мебели в Одрин.

# 443
Ние сменихме плана и отидохме в работни дни. Изключително съм благодарна на всички които събирате и споделяте информация с години. Беше ми страшно полезно, не успяхме да се загубим. Напазарувахме дрешки за синковеца. Разходихме се до един комплекс за който Денислав беше правил видео в парка на Гьокчетепе. Невероятно място Marisstone Hotels. Говорят английски, може да плащаш с карта, кухнята е невероятна, природата много красива и на брега на морето. Ако имате възможност да отидете там между пазаруването няма да съжалявате.
Минахме през Лесово. Провереяват за тестове, влиза се в една сграда и няма как да не те проверят.

# 444
  • София
На Пощенска банка има.След всяко плащане има дребни стотинки такса.
Явно зависи от картата. С кредитна карта съм на пощенска банка, комисионна нямам.

# 445
  • Най-красивата страна
Здравейте да прекъсна банковата тема малко 😀

В Одрин къде има такова шоколадово пишмание?

Има ,да.
И в Мигрос и на закрития пазар до джамията Селимие и на центъра.

# 446
Здравейте, на 5 и 6 април бях в Одрин.
Нощувка в хотел Калевера. Намира са до мол Ераста. Стаите бяха чисти, закуската задоволителна. Беше много шумно в стаите, всичко се чуваше, но умората надделя и си заспах 😁
В Ераста пазарувах от Ебебек, Дефакто, Лайкики и Караджата. На мен всичко ми беше изгодно, особено дрешките за децата и памперси гащи на Молфикс (1 бройка ми излиза 20 ст.). Аптамил - 3 ми излезнаха на цената на 2 в България. Плащането с карта на УниКредит ми беше превалутиране на 12ст за лира.
На следващия ден бяхме до Марги аутлет. Там също пазарувах в Дефакто, като тяхната цена я обърнаха в евро и тегленето от картата е минало в евро, което е още по-изгодно - така получих допълнителна отстъпка от около 20лв.
От Дайхман купих детски обувки на турска марка. Имат ортопедични стелки, леки са, изглеждат много високо качество, а цените са супер. В Пенти имаше промоция 3 на цената на 2 и така за един сутиен и шест чифта бикини платих 32 лв /бикините са в икономични пакети от по 3 броя/. От Бим до Марги си купих маслини, кори за баница и бутилка от 5 л олио /литър ми излезе 4.40лв/.
След Марги се отправих към Центъра - до големия Мигрос. От магазинче до Мигроса взех баклава - доволна съм и на около 50 м по-надолу - ядки - уникални са ☺️
Заредих дизел на бензиностанция с лого на Конче - на тръгване от Марги, не запомних името. Излезе доста изгодно, но колата ми хич не им хареса горивото. Така се бакнеше, задръстваше и вадеше чернилка на километри от София, че не знаех как ще се прибера. Слава Богу, всичко е наред ☺️
На границата и в двете посоки минах бързо - на отиване 40 мин /в 10ч бях там/, на връщане 50 мин /17ч бях там/. Бях съобразила всички ограничения и нямах притеснение дали ще ми проверяват багажа. Единствено 1 пакет от 700 гр кашкавал на конци /от Бим/ взех и го бях сложила да се вижда. Не са ме проверявали никъде. Нямаше РЗИ при мен, но аз съм със сертификат. Бях с пълномощно с превод на английски за колата.

# 447
  • Mostly in my mind
Бензиностанцията с конче се казва Пасифик. Ние сме забелязали, че там е най-евтино и зареждаме от нея дизел. Досега сме нямали проблеми с колата. Simple Smile

# 448
Бензиностанцията с конче се казва Пасифик. Ние сме забелязали, че там е най-евтино и зареждаме от нея дизел. Досега сме нямали проблеми с колата. Simple Smile

Като цяло аз като заредя по-евтин дизел, дори и в България, имам проблеми, но предполагам е от колата това... Защото рядко някой се оплаква от горивото в Одрин. С Нисан Патфайндър съм

# 449

Като цяло аз като заредя по-евтин дизел, дори и в България, имам проблеми, но предполагам е от колата това... Защото рядко някой се оплаква от горивото в Одрин. С Нисан Патфайндър съм
И аз и зет ми караме Мазди. Зареждали сме дизел на доста места из Турция от различни бензиностанции, вкл. и скъпия на Шел, ами и  двете коли не го харесват, като на зет ми след морето колата направо умря до момента, в който изтеглиха горивото от резервоара и се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт