На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 39

• 72 886
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте, ходихме в Одрин и искам да информирам, тези, които не знаят, че в Migros са отворили витрина, където продават локуми - Afyon Lokum Atolyesi и локумите са божествени. Няма такъв вкус никъде. Горещо ви препоръчвам да ги опитате.

# 676
Здравейте, ходихме в Одрин и искам да информирам, тези, които не знаят, че в Migros са отворили витрина, където продават локуми - Afyon Lokum Atolyesi и локумите са божествени. Няма такъв вкус никъде. Горещо ви препоръчвам да ги опитате.

Дали не става въпрос за каймаклъ локум май се казваха, които ги продават на автогарата Колайлъ в Афионкарахисар. Дано не бъркам имената, там спират автобусите на път за Анталия, това е най-хубавия локум, който съм опитвала. Ако е така, още по-често ще ходя до Одрин Wink

# 677
На мен в Gratis не ми поиска ПИН и платих 730 тл само с приложението на Revolut. В аптеката също ми казаха, че под 1000 тл може с приложението.

Предполагам зависи от търговеца.

# 678
А за плащане с Револют през телефона /  GPay и акивирано NFC/   трябва ли интернет?

# 679
Здравейте, къде е по-добре да се обменят лири - В България или Одрин?

# 680
Здравейте отново ! Да попитам пак знаете ли откъде в Одрин можем да купим големи размери мъжки дрехи и прежда?

# 681
Одрин

# 682
  • София
Одрин
На какъв курс е там, аз мислех да обменям утре в София.

# 683
Сега погледнах, лирата се е качила.
Винаги от Твекс купувам, сега е 0.13 лв.

# 684
  • Стара Загора
Здравейте отново ! Да попитам пак знаете ли откъде в Одрин можем да купим големи размери мъжки дрехи и прежда?

До магазина за ядки на Mahsul (на ъгъла в посока Мадо, да кажем) има магазин за големи дрехи.
А прежди има под долната джамия. Там са само прежди. Като е топло отвън има жени, които продават плетени неща.

# 685

Дали не става въпрос за каймаклъ локум май се казваха, които ги продават на автогарата Колайлъ в Афионкарахисар. Дано не бъркам имената, там спират автобусите на път за Анталия, това е най-хубавия локум, който съм опитвала. Ако е така, още по-често ще ходя до Одрин Wink

Да, точно такива са. Има всякакви видове - каймаклъ, шоколадови и за каквито още се сетиш. Аз досега не бях купувала такива локуми, защото по принцип не обичам локум, но когато минахме покрай витрината, продавачките ни помолиха да опитаме и много ни хареса. Купихме си и за вкъщи и сега съжалявам, че не сме взели повече, защото много бързо свършиха. Grinning

# 686
Искам да купя рядко срещано лекарство от Одрин или Истанбул. Има ли някой координати на аптека, където мога да го поръчам предварително, за да го взема директно.

# 687
Искам да купя рядко срещано лекарство от Одрин или Истанбул. Има ли някой координати на аптека, където мога да го поръчам предварително, за да го взема директно.
Из темата има споменавани няколко аптеки, в които се говори български и можеш да си поръчаш предварително лекарства.

# 688
Дано не се изисква специална рецепта за това лекарство. В групите за Одрин споменават една аптека на кръстовището с големия булевард. Аптека Filiz,  където има български говорещи фармацевти.
Ето координати:Sabuni, Talat Paşa Cd. No:145, 22100 Edirne Merkez/Edirne, Турция
Тел. +90 284 212 48 35
[/img]
Аз съм доволна от аптека Hatipoğlu.Собствениците са младо семейство които говорят английски. Имат и страница във Фейсбук, където може да направите запитване по Месинджър.
Аптеката се намира близо с кола до Борсата за перилни препарати.  Ето адрес и телефон за връзка:Talatpaşa, Uzun Kaldırım Cd. No:19 D:19, 22100 Edirne Merkez/Edirne, Турция
  +90 284 213 88 22
https://www.facebook.com/hatipoglueczanesi/

# 689
някой може ли да ми каже /напише // какво е името на тези препарати--Раундъп, наса или Глифозан в турция.
няма да ходим в одрин за да посетя аптека където говорят Български , а в Истанбул или ще си поръчам направо от хепсибурада, но незнам как се казват.

Общи условия

Активация на акаунт