Мама се радва на ритничета безчет, юлчето усеща - пролет е навред! - Термин Юли - тема 5

• 44 337
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
Кажете какви пробиотици пиете , аз не пиех досега , но обмислям. Пия Магнерот, Нош-па и Алеракт и сякаш ми идват в повече , искам малко да помогна на корема

# 496
Здравей valena18 ,аз пия Procombo по препоръка отново на моята докторка ,докато го пия всичко е наред, но спра ли го получавам диария .

Кажете какви пробиотици пиете , аз не пиех досега , но обмислям. Пия Магнерот, Нош-па и Алеракт и сякаш ми идват в повече , искам малко да помогна на корема

# 497
Аз пия  Garden of life Raw Prenatal пробиотик.

# 498
Флотен пия аз

# 499
  • Варна
АА, би ли показала, моля те, как изглежда протеина на Биогейм?

# 500
  • Замък сред облаците
ЕТо този е на външен вид: https://remedium.bg/biogame-isowhey-100-surovatachen-protein-s-a … 250-grama-11745/p

Трябва да пише Isowhey, 100% whey protein, защото имат и млечен (Isomilk). Суроватъчния (whey) се води с по-добра биологична усвояемост.

# 501
Момичета, доста съм се притеснила. От два дни много вяло чувствам движенията на бебето, а днес едва-едва му засякох няколко ритника. Тревожа се, защото съм в 28 г.с., а навсякъде пише, че от тук нататък трябва да се следи активността му и да се броят поне по 10 движения за 2 часа. Към обед ще звъня на АГ, но съм почти сигурна, че ще каже, че няма нужда от извънреден преглед...

# 502
  • Замък сред облаците
Моят откакто се обърна главично, което подозирам, че стана в 27гс също го усещах една идея по-различно и бих казала слабо в сравнения с преди, но на прегледа миналата седмица се видя че всичко е наред. Сега от новата позиция вече ме рита основно вляво и вдясно, много рядко над пъпа, а движения ниско долу почти не усещам. Но всичко това се дължи на обръщането, защото преди това беше седалищно, и на това че плацентата е предна висока и сега като рита нагоре рита нея и аз не усещам това.
Установих, че ако легна на една страна и след някакво време почва да рита съответно вляво или дясно и така правя да се успокоявам като не го усетя известно време. Другото, което е, че активността му продължава да е основно нощно време и рано сутрин, през деня е доста различна и няма определена рутина, та като спя дълбоко все още не ме буди, но улавям половин час около сутрешната аларма където се врътка.
И последно пак казвам, ако коремът ни е пълен с газове или сме хапнали повече, ако самите ние сме в постоянно движение и не се спираме, движенията на бебето се усещат по-слабо.

# 503
Момичета, доста съм се притеснила. От два дни много вяло чувствам движенията на бебето, а днес едва-едва му засякох няколко ритника. Тревожа се, защото съм в 28 г.с., а навсякъде пише, че от тук нататък трябва да се следи активността му и да се броят поне по 10 движения за 2 часа. Към обед ще звъня на АГ, но съм почти сигурна, че ще каже, че няма нужда от извънреден преглед...

Rianne, 10те движения се броят в активен момент на бебето, а не всеки два часа. Може да се е обърнало бебчето така че по-малко да го усещаш или просто да има по-спокойни дни, няколко движения до 10 и 30 никак не е зле. Аз бях разказала как ми го показаха обърнато към най-дебелаъа част на плацентата - то си рита, а не усещам.  Обади се на АГ, не е хубаво да стоиш притеснена, може пък да те извика за тонове, но опитай да се разсееш малко, бебетата усещат настроенията ни, и като се развеселиш нищо чудно да го усетиш по-активни, а и ако си решила, че има проблем, все ще ти се струва макко. Ако ли не потърси някой друг да те види, за да не се тревожиш.

# 504
Последната седмица и аз имах тези притеснения. Два дена активност, следващите два едвааам едвам. Естествено паника, в деня в който щях да звъня от сутринта не спря цял ден и така втори ден, по цял ден си го усещам. Сега пък се чудя кога спи и си почива.
Аз го усещам доста ниско, незнам как се е завъртял, но всичко се случва под пъпа и още по надолу. И аз съм с предна плацента.

# 505
Закусих с един портокал преди малко и мисля, че го активирах бебока - предполагам хълцане, защото беше ритмично, като пулс почти, в рамките на няколко минути. Мъжът ми, като ме видя колко съм разтревожена, и той се притесни, предложи да пробва да чуе бебето, като постави ухо на корема ми. Каза, че си се чува "туп" на няколко пъти, но аз нищо не усетих в тези моменти.

АА, и аз от миналата седмица знам, че бебчо се е завъртял главично, по същия начин съм с предна плацента и като нищо това да е главната причина за по-леките на усет движения. Но просто си мислех, че заради седмицата, т.е. бебето е вече над килограм, вече няма толкова значение позицията, а все трябва да се усеща.

Gushka, точно за теб се бях сетила, че разказа за прегледа си. Може и при мен това да е причината, знае ли човек, но пусто притеснение. Права си за това, че като вече съм си наумила и дори да усетя лекичко движение, искам да е як ритник, за да се успокоя.

Благодаря ви, момичета! Ще пиша на АГ, вместо да звъня, защото след като си похълца бебето, вече ми се вижда една идея не толкова спешно.

# 506
  • Замък сред облаците
И моят мина килограм, та съответно и аз бях нащрек с тази промяна, но реално всичко е наред. Не се притеснявай, пийни няколко глътки кока кола или изяж малко шоколад/сладолед и след 20-30 мин ще почне партито Grinning

# 507
И моят е над кг, нали сме май и на един термин, не бих казала че нещо се е променило кой знае колко, просто понякога получавам някой друг по-силен шут, а му гледаха кръвотоци, тонове, всичко. Бебето и то си има темперамент някакъв според мене, но и много зависи от положението му. Всичко ще бъде наред. Дано те викне на преглед да се успокоиш

# 508
  • гр.Пловдив

То аз трябва да се побъркам така или да тичам през ден на ехограф -излишно напрежение само...Според мен са излишни притеснения това

# 509

Не се притеснявай, аз също съм в 28 г.с и до момента съм усетила силни и чести ритници само 4-5дни общо. Явно бебчета са ни по-мързеливи. Аз усещам движения почти единствено и само вечер или когато си легна през деня. Имам и дни в които даже и легнала ги усещам леко. Аз съм и с предна плацента и съм си и по-пълничка и винаги се успокоявам, че това допринася+мързеливо бебче.

Общи условия

Активация на акаунт