Избор на училище след 4-ти клас в Пловдив - 2

• 47 331
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
В коя секция в сайта са обявени класните ръководители и кабинетите за родителска среща?
Зверя се от одеве и през телефона нещо не мога да открия. Доста игра ще падне с този сайт докато го разуча.

# 586
  • Пловдив
Здравейте,
Някой може ли да се включи с впечатления от "Алеко Константинов" и "Васил Левски" след 4 клас?

# 587
Здравейте,
Някой може ли да се включи с впечатления от "Алеко Константинов" и "Васил Левски" след 4 клас?
Единственото, което мога да кажа е, че след 4-ти клас навсякъде е боза.
Навсякъде ще има един-двама читави учители, трима-четирима — орат будала и двама-трима за нищо не ставащи.
Лошото, когато удариш на камък по БЕЛ, М и АЕ.

# 588
  • Пловдив
Наясно съм, но не искам детето да е на двусменен режим и тези са ни най-удобни като локация.

# 589
Наясно съм, но не искам детето да е на двусменен режим и тези са ни най-удобни като локация.
В такъв случай бих избрала АК.

# 590
  • Пловдив
В такъв случай бих избрала АК.
По какъв критерий?
Разчитам на някви преки или косвени впечатления, все пак.

# 591
  • Пловдив
На мои близки децата завършиха 7 клас там последните 3 години - влязоха в Английската и Руската, доволни са

# 592
Аз отново да попитам - доволни ли сте от ОУ Васил Левски 5 клас?

# 593
Здравейте! Търся мнение за ОУ" Кочо Честименски" след 4 клас? Дъщеря ми е Яворов и сме решили преместване след 4 клас. Благодаря!

# 594
Здравейте, мили родители!
Моля тези от вас, които вече имат впечатление за учителите по БЕЛ и МАТ в СУ „Черноризец Храбър“ в 5 клас- Пловдив, да споделят мнение.
Благодаря!

# 595
  • Пловдив
На мои близки децата завършиха 7 клас там последните 3 години - влязоха в Английската и Руската, доволни са
Ако е станало без частни уроци.... ама най-вероятно са си платили уроците.

Иначе трите ми деца минаха пред Княз Александър 4-7 клас. Последното завърши миналата учебна година. Доволна съм като цяло, но си зависи от конкретния клас. И обикновените паралелки понякога ги бива повече от специалните. Но в 7 клас - частни уроци.

Иначе едното ми дете е много добро в нещо. И от училище много го натискат да ходи на състезания. А той казва "Каква им е заслугата на училището, като аз това не съм го научил при тях? Само ще се хвалят със мен, а нямат нищо общо." Ей така и с кандидатстването след 7 клас Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 596
Еми не е така. Моето не съм го пращала в 7 клас никъде. Завърши МГ.
Дребното също няма да го пратя, макар да е далече от брат си, тя има други желания и таланти.
Така че всяко дете според възможностите си, иначе уроците след 7 клас продължават и в гимназията...

# 597
  • Пловдив
А не, моите след 7 клас ходят само на езици.

# 598
  • Пловдив
Като на Духи без уроци са единици - масово всички са на уроци - това е тъжната картинка...
Ако не са на уроци - трябва яко натискане вкъщи и помощ от родител

# 599
Родители, които имат наблюдения между МГ и евентуално другите профилирани паралелки след 5-ти клас, можете ли да споделите колко повече е засиленото изучаване на математика в сравнение примерно с математическа паралелка в Княз Александър?

Общи условия

Активация на акаунт