🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 189
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Много ми хареса Саното!

# 286
И Сано се справи много добре.

# 287
  • Велико Търново
Саното отново отлично се справи.

Не знам защо са мненията, че Краси Радков е пародирал. Явно е такова общото впечатление след всичките му образи, с които е познат от екрана и са такива очакванията, затова и възприемането на изпълненията му са като за пародии. Струва ми се, че този път нямаше такова нещо обаче. Всичко започна след това и беше напълно излишно.

# 288
  • Варна
Есил - тц...

# 289
Есил, слабо.

# 290
Еее, Есил хич не се справи. Много си личеше, че е тя.

# 291
  • Велико Търново
Есил хич никакъв Сано не беше.

Хахах, чак сега виждам, че третият "аграрник" е Андрей. Иначе за Иван знаех, че също участва в клипа.

# 292
Явно е такова общото впечатление след всичките му образи, с които е познат от екрана и са такива очакванията, затова и възприемането на изпълненията му са като за пародии. Струва ми се, че този път нямаше такова нещо обаче. Всичко започна след това и беше напълно излишно.
С две думи аз погрешно възприемам изпълненията на Краси като пародии, а те изобщо не са. Просто всяко участието на Краси  си и  като участие в другото предаване ... Например когато пя Томас - дори се хилеше, т.е. надсмиваше на образа, не че е лошо, но може и да покаже друга своя страна - по-сериозна към образа, който имитира. Но това е само според мен.

# 293
Чак ми е неудобно да гледам Крисия. Мъка.

# 294
Ох. Заболяха ме ушите от Крисия.

# 295
Още една любима песен…ами, не се справи.

# 296
Обаче  според  Хилда  било  "органично" туй изпълнение. Дааа бе.

# 297
Неподходящ коментар за сексапил на това все още изглеждащо дете според мен. И, доста лошо представяне.

# 298

Хахах, чак сега виждам, че третият "аграрник" е Андрей. Иначе за Иван знаех, че също участва в клипа.

Това в средата вярно ли е Вергов? Неузнаваем Simple Smile

# 299
Есил пя като себе си, доста зле. Крисия....нещо не може да пее май.

Общи условия

Активация на акаунт