🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 178
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • Sofia
Ох, голям майтап този Дарин! Леко дървен Етиен, ама симпатичен

# 466
Хареса ми Дарин. И се забавляваше.

# 467
Браво на Дарин! Но и Етиен е благодатен за имитиране.

# 468
На някои може и да им се струва слаб тоя сезон, но истината е, че е по-интересен от последните два-три и то заради участието на актьорите. Според мен актьор ще спечели.

# 469
  • гр.София
Тази вечер много ми харесва и заради звездните половинки в дуетите. Като на концерт се чувствам Simple Smile

# 470
  • Sofia
Ами да - колко мрънкахме всички миналия сезон, че искаме актьори - добре че ни чуха

# 471
Ох, много се смях с Буратино! Joy

# 472
Много добър Дарин!

# 473
Руслан винаги пее като себе си, не знам защо получава одобрение. По-скоро бие на пародия.

# 474
  • гр.София
Грима на Руслан е потресаващ:joy:

# 475
  • Sofia
Руслан пак преиграва,много е зле 🤨

# 476
  • Wonderland
Нещо в образа на Руслан ми напомня на Йорданка Христова Joy

# 477
  • Велико Търново
За мен Крисия е победител тази вечер.
Мда. Неин ред е да спечели, сякаш 😏
Тя вече си мина реда - победи, когато имитираше Майкъл Джексън.

Според мен това, че Миро надпя Мариана, в случая беше в нейна полза, защото малко по-малко се видя, че не успя да се справи с образа на Анелия.

Заради актьорите сезонът в никакъв случай не може да се каже, че е слаб, да. Явно очакванията на някого са били прекалено високи. По-скоро слабата работа на гримьорите прави така, че голяма част от образите да не се получават. Защото визията е един много съществен елемент от изграждането на образа и ако липсва, съвсем нормално е нещата да са някак половинчати.

Ох, Руслан много преиграва. Най-зле тази вечер.

# 478
Защо пак? Като Янка Рупкина беше брилянтен и кой го оцени? Днес е зле. Но не съм съгласна, че винаги пародира, това го прави Краси.

# 479
  • Terra incognita
Руслан не го докарва на тембър, но актьорската игра е брилянтна. Много близо до Софка.

Общи условия

Активация на акаунт