🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 097
  • 743
  •   1
Отговори
# 210
О да, аз определено повтарям шегата, 'щото миналият ми пост е точно с такава насоченост... И въобще не обяснявам в него, че дори И този образ е планиран да бъде пародиран, започвайки още при представянето му.

# 211
При наличието на Чаплин като образ за актьор и това, че Моньо не е печелил съм почти убедена, че ще е той!

# 212
  • Sofia
И моят глас е за Моньо за следващия понеделник.
Дарин не ми е любим като актьор, но в капките се справя много и учудващо добре, винаги си личи кой се старае, а не отбива номер.
Мариана, Есил и Крисия ме дразнят като поведение. Крисия, милата, въобще не е за този формат.
Не знам дали не е редно да подбират хора с близки до средностатистическите мерки и теглилки - иначе имитациите се превръщат в гротески (Крисия като Коцето например, със столчето…)

# 213
  • Sofia
И такива безумно тъпи и простовати “песни” като Палатка ,Бягайте крачета и т.н....не трябва да ги има в бутона  😡
Руслан и той има тъпи-напр.“Прасета” 🤨 ..не си спомням много “Горе на черешата”,ама и тя май е от периода му в Ку-ку 🤔

# 214
Много се надявах, ако се падне песен на Руслан, то тя да е дуета му с Десислава - Мила моя, мили мой.

Много ме кефи Алисия като говори - много аргументирано се изказва, за разлика от колежката ѝ Анелия, която само хихика, боботи и мънка под носа си.

За другият път гласувах за Моню победител. Мисля, че ще направи добър образ на Чарли Чаплин.

# 215
Моню ще е великолепен в ролята на Чаплин. Даже ми се струва, че имат известна прилика и това много ще улесни гримьорите. С подходяща "коса" може да мине и без грим струва ми се.

# 216
  • Берлин
За мен това е най-слабият сезон досега (изгледала съм всички). Отвратително ми е да гледам тъпотиите на Краси и Рачков. А първият да поведе класирането- нямам думи. Харесвам Сано и старанието на Моньо. На Есил й се получават нещата, ама ако може да не говори преди и след изпълненията си. Действа ми на нервите като оная кукувица Буюклиева. На Марияна й се получиха повечето образи, на ми е много неприятна и не мога да я оценя подобаващо. Крисия- по-добре да не беше участвала-нито пее, нито имитира свястно. Анелия е като отнесена от вихъра. Дарин - изключително ми е неприятен, но с това изпълнение ми въздейства много силно. За мен Алисия е изненада - не съм наясно с пеенето и песните й, само с любовните й похождения, с които се сблъсквах насам-ватам преди време. Ми пее си жената и адмирации за старанието. Руслан - също много неприятен- скучен, ретро и доста семпъл във всеки смисъл. И накрая, за да съм 100% хейтър, това жури е толкова изтръпнало и изтъркано, че няма накъде повече. Аааа, има накъде-към следващия сезон.
...
Фаворит ми е Сано. Искам Монката да бъде оценен в понеделник добре и да направи страхотен образ

# 217
Фаворит ми е Сано. Искам Монката да бъде оценен в понеделник добре и да направи страхотен образ
Аз също смятам, че Мони ще се справи със Чарли Чаплин в понеделник. Надявам се да го направи добре и дори забавно, както го направи Мая Бежанска.

https://www.vbox7.com/play:a071b12fe0

# 218
И аз гласувам за Моню.
Другите, които ми се струва, че имат шанс, са Крисия и Мариана, но те винаги се оплескват, когато имат наглед удобни образи, та вече не им се надявам.
Аз единствено си мисля, че тази песен на Чарли Чаплин не е някакъв масово любим хит. Останала е като класика, но е вече толкова стара, че не знам дали ще събере някакви гласове от публиката.

# 219
Чак сега го гледам.
Хилда била преоткрила попфолка.
Ох, знаех си, че чалгата е в душата и Joy

# 220
Дарин - не го харесвам, но този му образ ме разчувства. А, именно това е идеята на имитацията - да предадеш емоцията и да усетиш присъствието на имитирания изпълнител.
Руслан - тези, които казват, че много добре се е справил, явно никога не са гледали клип/концерт на Руши. Емоцията, динамиката, ритъма… всичко липсваше. Нищо общо с Руши. Нищо.
Алисия - наистина полага усилия, но може би журито е право - трябва да се отпусне и да се забавлява.
Анелия - недоумявам как си помислиха да я представят като изненадата на сезона. Пълна скръб + неадекватно поведение.
Моню - много свеж.
Сано - всички образи му се получават, колкото и да са смотани те.
Есил - мисля, че горе долу успя, но ме дразни надменното й поведение.
Крисия - другата скръб в предаването. Напълно излишна, заедно с Анелия - без това времето не стига, можеха да ни ги спестят.
Краси - нещо в него не успява да ме накара да го харесам.
Марияна - заслужено последно място. И как можаха да я пуснат така. Изобщо не си приличаха.

# 221
Анелия - недоумявам как си помислиха да я представят като изненадата на сезона. Пълна скръб + неадекватно поведение.
Просто до последния момент не е бил ясен десетият участник, затова са решили да го представят като изненада. Някои преговори се проточват Wink.

# 222
Хора, къде се изпокрихте? Що ви няма!?

# 223
Дарин ми хареса и тази вечер.

# 224
Хора, къде се изпокрихте? Що ви няма!?
Ха, и аз това се чудих, защо няма активност 😁
Дарин не, че не ми хареса, но го удари леко на пародия и високите тонове разбираемо не му се получиха.

Общи условия

Активация на акаунт