🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 158
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
  • Велико Търново
Забавен, забавен, колко да е забавен... заради неговите, на Краси и на Геро лиготии ей го на - 9 минути преди 23 ч. те още не са започнали да гласуват. Не че ще им е за първи път, но не виждам смисъл от три часа да правят предаването 3 часа и половина и накрая да препускат като на конно състезание.

# 316
Боже, аз сега съм на Мариана ама направо се изплаших от ноздрите ѝ. Като беше с тези очила те ѝ изпъкнаха ноздрите .
Изключително скучна песен ѝ се падна.

# 317
Е, не! Как Анелия, бе… Тия не са в ред!

# 318
  • Terra incognita
Нищо общо с Дара.

# 319
Ама ако тази вечер не спечели Руслан, ще реша, че е по сценарий кой кога да печели, независимо от реалното представяне. Разочароват ме много много

# 320
Хилда Казасян: "На Анелия давам 12 точки, защото Руслан знаех, че може да пее, а Анелия направи нещо извън нейния жанр."
По-тъпо обяснение за 10 сезона не бях чувала! Който пее по-зле, го поощряваме, защото за другия знаем, че си може.
Повръща ми се от тези хора, тъпчат в краката си труда на участниците (освен на нарочените за" наши хора, любимци и връзкари".

# 321
Идва ми да изпсувам...

# 322
  • Terra incognita
Добре де, не искам да прозвуча грубо, нямам против по- пищните хора, обаче Геро не стои никак добре на екран. Неприятно ми е да го гледам. В лице е добре, но надолу е трагично положението.

# 323
Те гледат всеки да е победител поне веднъж  и днес е ред на Анелия.

# 324
Гнус ме е от това, което правят. "Гласът на България" не гледам, заради нелепите ментори, България търси талант- заради безумното жури. И капките ще зарежа, в огромна степен заради журирането.

# 325
Добре де, не искам да прозвуча грубо, нямам против по- пищните хора, обаче Геро не стои никак добре на екран. Неприятно ми е да го гледам. В лице е добре, но надолу е трагично положението.
Той сигурно запълва diversity  квота, относно телосложение.  В крак сме с новата мода

# 326
  • Велико Търново
Е Геро да го показват от гърдите нагоре ли само? Като говорителите в новините.

seisa, гледат, ама Дарин вече е два пъти победител преди доста от другите да са били. Образът на Димо му се "падна" много рано, можеше да е по-нататък.

# 327
Хилда Казасян: "На Анелия давам 12 точки, защото Руслан знаех, че може да пее, а Анелия направи нещо извън нейния жанр."
По-тъпо обяснение за 10 сезона не бях чувала! Който пее по-зле, го поощряваме, защото за другия знаем, че си може.
Повръща ми се от тези хора, тъпчат в краката си труда на участниците (освен на нарочените за" наши хора, любимци и връзкари".
Подкрепям. Всеки път когато Хилда направи тъп коментар се чудя кой ѝ е дилъра. На моменти направо на друсана ми изглежда.

# 328
Пхахахха. Ментори, ама друг път.

# 329
  • Terra incognita
Постоянно се обяснява, че това не е шоу за певчески талант, накрая излиза Хилда с поредния тъпизъм.

Общи условия

Активация на акаунт