🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 166
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
Хилда винаги яко плюе Алисия.
Точно това отбелязах и аз, не е имало нейно изпълнение и Хилда да не се изкаже негативно.
Можеше поне един път поне да каже нещо хубаво за нейно изпълнение.

# 331
Хайде пък сега неприятен за гледане...Ами не го гледайте, що за повърхностен коментар.
Боже, Анелия победител. Явно в някаква паралелна реалност е журЕто.

# 332
Това беше най-доброто изпълнение на Анелия, но Руслан и Сано бяха по-добри от нея днес. Аз бях за Руслан.

# 333
Защо омаловажават добрите изпълнения? Обидно е за участниците. И за зрителите.

# 334
Добре де, не искам да прозвуча грубо, нямам против по- пищните хора, обаче Геро не стои никак добре на екран. Неприятно ми е да го гледам. В лице е добре, но надолу е трагично положението.
Добре , че има хора, които все пак имат очи и за по- пълните хора и те имат семейства, жена/ съпруг, деца.  Геро преди години беше по- слаб, но все така талантлив. Помня го още като прохождащ актьор в Русе .

# 335
  • Terra incognita
Е, стига де! Може ли толкова очебийно нагласен бутон на късмета? Че те са събрали само техни изпълнения.

# 336
Краси води класацията, нямам думи!!

# 337
Другият път пак ли само чалга?

# 338
  • Sofia
Аман от таз чалга 🤮😤👎

# 339
Тази година наистина много залагат на български песни което ми харесва, но се чудя дали причината не е, че им липсват права на чужди хитове? Друга година почти не е имало повече от една българска песен на вечер.

# 340
Радвам се че Орлин Горанов се падна. От толкова време желаех да се падне , но тук поне ще пее и той. Така че аз съм доволна.

# 341
  • Варна
Чак сега я чух Анелия на финала... Че много хубаво си пее. Е, не беше по-добро от Руслан днес, но в пъти по-добре от Марияна и Алисия например...

# 342
Радвам се че Орлин Горанов се падна. От толкова време желаех да се падне , но тук поне ще пее и той. Така че аз съм доволна.
Не се знае той ли ще пее или Мариана ще е оригиналната половинка.

# 343
На Крисия ли се падна Орлин?? Абсурд ако е тя да пее Орлин може да докара Мариана.

# 344
Бравоооо, добутаха и Анелия до победа, колко са добрички журито, на всеки дават по една победа, ех да бяха и прави, цена нямаше да имат! Халвата се изложи тотално!

Общи условия

Активация на акаунт