🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 158
  • 743
  •   1
Отговори
# 345
Орлин Горанов с кой ще пее?
Не видях добре на Краси какво му се падна или по-точно ми се мерна дует с учаспието на Слави Трифонов. Ако е така няма как бутона да е нагласен. Ще трябва или да пее със Слави или да го имитира. Не вярвам Краси да е искал да му се падне шефа му.

# 346
Орлин Горанов с кой ще пее?
Не видях добре на Краси какво му се падна или по-точно ми се мерна дует с учаспието на Слави Трифонов. Ако е така няма как бутона да е нагласен. Ще трябва или да пее със Слави или да го имитира. Не вярвам Краси да е искал да му се падне шефа му.
Напротив, Краси е имитирал Слави не един път. Още повече, че визията в края на клипа е смешна.

# 347
  • Ланкър, планините Овнерог
Другата седмица ще е страшна тъпня. Не стига, че ще са само бг песни, ми и основно чалги. Явно не съм патриот, но много малко бг песни ми харесват.
Добре, че са щуротиите с Краси, Рачков и Геро, та да става весело, иначе няма да е много по-различно от Златния Орфей.

# 348
Що за повърхностно изказване, че Геро не бил за гледане. И аз не искам да гледам тъпи силиконки с надути джуки, ама бъкат по телевизията. Геро си е ок за водещ, той да не би да е модел или манекен. Аман от общество, в което как изглеждаш е по-важно от това що за човек си и интелектуалния ти багаж.

# 349
  • София
Добре де, не искам да прозвуча грубо, нямам против по- пищните хора, обаче Геро не стои никак добре на екран. Неприятно ми е да го гледам. В лице е добре, но надолу е трагично положението.

А, какво да напряват хората, които не са ви лицеприятни? Да се гръмнат, да се скрият някъде.....или дайте предложение.     И да съм по темата, само Краси ме накара да се усмихна, Руслан ми хареса. Все се мисля,че това е шоу и трябва да се забавляваме, не да се натоварваме.

# 350
Много ми хареса Сано тази вечер..  чудесен двоен образ беше направил.

# 351
  • Terra incognita
Рядко се падат хубави български песни, просто няма нищо интересно за имитиране. И затова залагат на чалгии от ранга на Луна, Кати, Азис. В първите сезони беше интересно да се падне песен на някой от участниците, но вече пресолиха манджата и не е същото, а тъкмо обратното.
Мнението ми за Геро е такова, каквото е и няма как да се промени. Млад мъж, който постоянно е пред публика може да положи усилия най- малкото за собственото си здраве, а след това като уважение към аудиторията. Така мисля и мнението ми няма да се промени, ако щете 100 фермана изпишете колко е повърхностно и не знам какво.

# 352
Много нагласена победа за Анелия. Трябваше да спечели Руслан или Сано.

# 353
  • Велико Търново
Дуетна българска вечер следващия понеделник:

Сано - Азис и Десислава (Жадувам)
Алисия - Авеню и Надя от Deep Zone (Бягство) - тук не съм много сигурна за песента, но те пък май нямат друга обща
Анелия - Силвия Кацарова и Васил Найденов (Моля се)
Дарин - Трик (Дискотека)
Есил - Азис и Глория (Не сме безгрешни)
Краси - Нели Петкова и Слави Трифонов (Само мен)
Крисия - Мариана Попова и Орлин Горанов (Чуй ме)
Мариана - Анелия и Миро (Завинаги)
Моню - Росица Кирилова и Братя Аргирови (Избрах нарочно вас)
Руслан - Софи Маринова и Устата (Точно ти)

Не знам защо се смята, че има вариант Крисия да имитира Орлин Горанов, при положение, че дуетната му половинка е участник.

# 354
Интересно ми е Краси кого ще имитира. Ако имитира Нели Петкова, това означава, че Слави ще трябва да се появи на сцената, което едва ли ще стане. Така че най - вероятно Краси ще имитира Слави.

# 355
Анелия даже не беше гримирана 🥴 Защо, защо, защо се гъбаркат така тези гримьори...
Не ми хареса Анелия, не са ми познати оригиналните клип и песен, но костюмът не стоеше добре, голият й крак изглеждаше 3 пъти по-дебел от другия. Малко като на концерт на Пайнер се държеше, летяха коси и микрофони насам-натам.
Ами такъв е костюма. Дара го носи и в клипа, и при изпълнение на наградите на БГ радио.

# 356
Геро не е в този си вид от плюскане. Казвал е в " Търси се" , че не се чувства добре в кожата си.

# 357
  • София
Геро ми е сред любимците. Много интелигентен и винаги ми е забавно да го слушам. Абстрахирайте се от външния вид. Даже се надявам скоро пак да изиграе бай Ганьо в театъра - уникален актьор!

Като чух, че следващата седмица ще са български дуети, с удоволствие ще пропусна. Чалга и българска естрада - падението в музиката. Grinning
Направи ли ви впечатление, като казаха, че ще бъдат само дуети, как на екрана, докато вървеше бутона, излизаха всякакъв тип артисти, но като се натисне отнякъде изникваше българския дует? И разбира се на Краси ще се падне Слави, ама разбира се! Grinning 'Ич не е нагласено!

# 358
Изгледах изпълненията. Най-много ми харесаха Руслан, Анелия и Есил. На Краси не му беше силна вечерта, от части и защото обърка текста и после се засмя.
Есил се справи доста добре, даже на някои места много нацели Саното.
Според мен Руслан трябваше да победи, а Анелия да бъде на второ място.

# 359
Янка Рупкина изглежда прекрасно за своята възраст! Изключително съм впечатлена от тази жена. Толкова е харизматична.
Мария Илиева пак в стремежа си да е много мила малко прекали с " лельо Яне".

Общи условия

Активация на акаунт