🎭 Като две капки вода - сезон 10, тема 3 /28.03.-11.04.2022/

• 42 120
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Като две капки вода (04.04.2022) - Част 1 Сезон 10 Епизод 8

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 361
Аз никого не искам да убеждавам за Геро. Изказвам си мнението, защото Геро не заслужава подобно отношение. Той не е съвсем млад човек и за подържа такива килограми най-вероятно има медицински причини. На мен много ми харесва самоиронията, с която се шегува с кг си.
Иначе много ми хареса Сано, справи се блестящо, най-доброто изпълнение за вечерта.

# 362
Навремето, като млад, Геро беше водещ на една предаване за женени двойки и си беше съвсем нормален. Казвал е, че е напълнял много от стрес след една катастрофа и после вече не е успял да се пребори с килограмите. И аз го харесвам, готин и забавен, макар че не успява да се изяви толкова покрай Рачков, според мен по сценарий, защото може много повече. И за мен не е важен видът му, все пак не е манекенка, модел или фитнес инструктор, а комедиен актьор. Стоянка Мутафова и Георги Калоянчев също не бяха от най-лицеприятните и слабички артисти.

# 363
Ама ако тази вечер не спечели Руслан, ще реша, че е по сценарий кой кога да печели, независимо от реалното представяне. Разочароват ме много много

А добрутро!

Уж дуети,  а половината бяха по трима...
Хубаво българска музика, но защо толкова чалга. Имаме прекрасни български песни  - и стари и съвременни.

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 06:48 от Millan

# 364
  • Бургас
Аз пък съм доволна от класирането. Хареса ми Анелия. Даже за нея гласувах в анкетата и познах.Simple Smile И Руслан ми хареса, Сано също. Обаче бутонът за следващата седмица не ми хареса изобщо.

# 365
Разочарована съм, че Анелия печели, но е нейн ред и май няма да има друго добро изпълнение, както при Крисия.
Исках Руслан да спечели, дори него харесвам повече от Дарин, жалко, че не изпъква. Алисия също се справя много добре...

# 366
Не мога да преценя как се справи Анелия, защото не съм чувала тази песен на Дара. Руслан беше най-добър, според мен.

# 367
  • У Диспансера ...♥♥♥
Анелия пя като нея си и спечели 🤦🏻♀
Ами другите за какво се напъват, да пеят като тях си и да им върви хонорара.
За мен Руслан и Сано, бяха най-добрите.
Крисия и мен ме е срам да я слушам, много зле, а като малко какъв глас имаше, не глас ми гласище. Краси не може да пее, ама се старае за разлика от Анелия.

# 368
Как пък веднъж нашата анкета не позна победителя Grinning
Гласувах аз за Моню, но пък той никак не се справи. Не знам песните ли са супер трудни за имитиране, имитаторите ли за нищо  не стават, но много тегава вечер.
Сано ми хареса, смятах, че той ще е най-зле с този дует.
Руслан пя добре, но някак странно. Дара и творчеството й са ми непознати, но никаква имитация нямаше от Анелия. Та тя си я изпя като себе си, песента е приятна, тип летен, бързо забравящо се хит. Единият й крак беше двоен на другия, защото тези кожени гащи са супер стегнати, ако бяха обули и другия, щеше да изглежда супер като жената-котка.
Никой не ми хареса-нито Дарин, Есил и т.н. Краси се постара и този образ, като че ли му беше най-добър. Но голям праз, че не е спечелил нито едно предаване, той си води и това е.
За Крисия още в началото на сезона се зарекох, че няма да коментирам, освен ако не се справи, но май няма да има такъв случай. Евала й на психиката и самочувствието обаче.
Следващата седмица ще ми е интересна ако излезнат да пеят с дуетите Васил Найденов, Орлин Горанов. Азис се съмнявам да им стъпи на сцената отново.
Рачков ми е може би най-противното и гнусно човече, което е в национален ефир в момента. Няма граници, хуморът му е на ниво пиянките в някоя селска кръчма, които неизбежно в някой момент стигат до бой.
Геро ми е симпатичен, с всичките си кг, които обаче не са от лакомия, та да чукаме на дърво да не ни идва на главата, че....

# 369
А видяхте ли, моля ви се, обеците на Рон Мос Rolling Eyes Това ли е новата мода сред мъжете Simple Smile

Иначе за Геро. Знам, че не е здравословно, да си с такова наднормено тегло, но много го харесвам и имам чувството, че ако отслабне ще изгуби от чара си. Като Чопър е, закрилникът на патето Яки, за който си спомня това анимационно Simple Smile

Последна редакция: вт, 05 апр 2022, 13:59 от curly sue

# 370
Рон Мос яко е изплискал легена, така че не мисля, че става дума за мода, просто е изчаткал човекът.

# 371
  • Sofia
Не бях забелязала бабешките му обеци 😳🤣   👎

# 372
  • тук, на мястото си
Снощи беше поредната вечер на нелепи изказвания от страна на журито. Омръзна ми да слушам Хилда да възхвалява колко много са добри Дарко, Краси и Есил. Снощи добави и Анелия. За нея други  в това предаване няма.Снощи  Руслан и Сано бяха най- добрите, Крисия се справи много по-добре от Анелия.

# 373
  • София
Поведението на Марияна беше ужасно и обидно чак за зрителите. Като ще правиш нещо без желание, не отивай. Не харесвала песента. А кой я пита и интересува?

# 374
  • тук, на мястото си
За мен по-обидно беше държанието на Хилда към  Марияна. Даже очаквах да кажат на Руслан, че е много статичен.

Общи условия

Активация на акаунт