Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 378
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, мили дружки!
Честито и от мен, много се радвам за Къванч и Башак!
Да им е живо и здраво момченцето, много радост да им донесе!

А някой знае ли какво значение има името? Курт означава вълк, май. А Ефе?

# 226
Aйре Heart Eyes заради това казах, че си злато! Дори и да не се чувстваш добре, ни донасяш прекрасни новини! Heart Имах предвид да си празнуват само двамата вечерта РД Smile
Снимките от МАВИ са супер, да! Hands Plus1 Няма цвят, който да не отива на красивия ни патрон.

Диве, Пепи, Гости Kiss Голяма радост цари днес в къщичката ни! Ми ние сме му като лели на това дете, какво ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Очите му като нищо може да са сини, доста синеоки хора има в родата на Къванч. На нашето бебе също ще са сини, въпреки, че майката е с кафяви, и косичката му е руса от сега, и ние имаме доста синеоки хора в родата ни. Гости, интересна теория, но аз не мисля, че е възможно на два рецесивни фактора да се появи доминантен, за това и на синеоките хора сред роднините и познатите ми, децата им са синеоки до едно, няма такива изключения Smile Имам две доказателства вкъщи, че не винаги момчетата приличат на майка си, така е  Stuck Out Tongue Closed Eyes Е, имат по нещо и от мен, де Stuck Out Tongue Closed Eyes Но, както казах, да е живо и здраво малкото Къванче, много важно на кого ще прилича, сигурна съм, че ще вземе най-хубавото и от двамата си родители!
Светле, радвам се, че се присъедини към радостта ни! На предните страници Башак обяснява защо са взели това решение за името Курт, а иначе означава вълк, да. Ефе :  толерантен, весел, активен, творчески, приятелски, внимателен, късмет, щедър - изобщо много значения има това име Smile
Кате, споделената радост е прекрасно чувство, нали ? Надявахме се и стана! А на теб ще ти се карам, само Туба следиш, забрави го Къванч съвсем, добре, че се появяват и такива новини, та да се сетиш и за него и за нас Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 227
Писах много набързо, днес е луд ден, но тази новина измести всичко.
Толкова се радвам за тях, за нас. Та ние сме приели вече Къванч и Башак като част от близкия ни кръг хора 😍
Наистина започва най-важният им проект, да отгледат и възпитат един добър човек.
Дори не мога да си представя как се радва сега Къванч.
Прекрасна е тяхната любов, вдъхновяваща ♥️
Фени, най-вероятно тази нощ са почнали нещата, защото Башак е харесала мой коментар на снимките ѝ от вчера и това още повече ме развълнува.
Прекрасни постове сте написали, момичета.🤗
Ето в такива моменти наистина съжалявам, че не мога толкова красиво да изразявам чувствата си.

# 228
  • Плевен / София
Здравейте, мили дружки!
Честито и от мен, много се радвам за Къванч и Башак!
Да им е живо и здраво момченцето, много радост да им донесе!

А някой знае ли какво значение има името? Курт означава вълк, май. А Ефе?
Светле, назад в темата имаше обяснение защо са избрали името Курт Ефе. Свързано е с началото на тяхната връзка /Курт/.

# 229
Здравейте!

Не мога даа подмина новината за бащината радост на Къванч и съпругата му Башак Дизер.

Не знам какво пише, само че Киво е бил много развълнуван и наследника му бил рус като него.

Прочетох вече, но няма да го махам Nerd
https://www.gecce.com/haber-kivanc-tatlitug-ile-basak-dizer-cift … in-ogullari-dogdu

# 230
Привет в този хубав ден, момичета! 😍

💙💙💙
Да им бъде честит и здрав малкият Курт Ефе!
Радвам се страшно много за тях.
Навлизат в нова глава от живота им - най - хубавата според мен.
Нека семейство Талъту, вече трима,бъдат много,много щастливи.
Много ми се искаше Къванч и Башак да могат да усетят цялата тази позитивна енергия, която им изпращаме.
💙💙💙

Постовете на всички са прекрасни.
В темата царува еуфория и щастие.
Нека да е все така.

Чудесна вечер! 😘

# 231
# 232
  • Варна и...духом на Босфора
💜❤️💜❤️💜❤️
И аз пристигам с радост в сърцето и с усмивка на лицето 😘!
Да е жив и здрав малкият Курт Ефе,да расте силно,здраво,щастливо и височко😊 момченце,да радва цялата фамилия,лели- Ние😊,стринки,братовчеди и сие!

Кош,Курт Ефе,Кош!❤️

Като майка на три момчета и баща им със синьо- зелени очи,всички са с кафеви като майчините😃
Обаче то ген,нека да вземе бебчо и малко синьо от татко си и от Босфора,наричам аз!

Айре,Гечмиш Олсун мила моя,
Бързо да оздравяваш и да отмине лошото!❤️

Ей,само ми е пред лицето/ представям си грейналите очи на татко Къванч, сигурно танцува от щастие и радост!
Нека са благословени със здраве и любов и тримата.
И хубава дата,и днес,и вчера,като число.

Благодаря за всички емоционални и щастливи постове в темата!
Наздраве !❤️💜❤️

# 233
Сърдечен привет мили момичета:heart:HeartHeart

От цялото си сърце и душа се радвам на щастието на мама Башак и тати Къванч!
  Отдавна се надявах и им го пожелавах !Сбъдна се и съм щастлива заедно с  вас.

Maма Башак.

И тати.

Дано са здрави, заедно и щастливи много дълги години.

Бог да ги благослови!

# 234

Цитат
🎬💫Бирдже Акалай навестила только что родившую Башак Дизер и Кыванча Татлытуга в больнице, сообщив журналистам, что новоиспеченные родители счастливы, а малыш Курт Эфе очень сладкий и здоровенький.

# 235
  • AMS

Мили дружки, благодаря ви за споделеното!!!
Появата на Курт Ефе е отразена и от бг. сайтове >>>
24chasa   standartnews   vesti   dir.bg   tvnovellas
Къванч ни качи на седмото небе Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 236
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте (отново)!

Цитат
Кате, споделената радост е прекрасно чувство, нали ? Надявахме се и стана! А на теб ще ти се карам, само Туба следиш, забрави го Къванч съвсем, добре, че се появяват и такива новини, та да се сетиш и за него и за нас Stuck Out Tongue Closed Eyes

Фенче, аз си "следя" Къванч регулярно. Никога не бих го "изоставила". Ама, никога! За цвета на очите на прекрасното попълнение в семейството ето вариантите:

Скрит текст:

Простичко казано - кафявият цвят на очите е доминантен (господстващ) , а синият е рецесивен (скрит) или
отстъпващ, отдръпващ се – признак, който се появява в потомството само когато се предаде от двамата родители. Това се отнася за Къванч. Башак е с кафяви очи. Ако в семейството й има синеоки близки роднини, признакът може, (повтарям "може") да се прояви в потомството.

Последна редакция: сб, 16 апр 2022, 00:01 от Екатерина Кузманова

# 237
А ето и новата абревиатура на семейството

♥️🧿
 Предаването, където за пръв път съобщиха за бремеността на Башак пак първи са съобщили и за раждането. Сетих се за интервюто с майката на Къванч, беше много вълнуващо. Да видим дали и сега ще успеят да вземат интервю от нея.
Кате, благодаря за нагледния урок, беше ми интересно.
Благодаря и на всички вас, че споделихме тази радостна новина.
Лека 🤗🤗🤗

# 238
Здравейте, мили дългогодишни дружки!
Голяма радост е споходила Къванч и Башак, и вас също!
Нека е здраво малкото момченце.
Да расте в любов и разбирателство.
Да възпитат синчето си като добър човек!
И детенцето да има мно-о-о-о-о-го късмет във всичко. Flowers Four Leaf Clover
Представете си какъв красавец ще бъде, ако има тъмните коси на майка си и светлите очи на таткото. Heart Eyes
Ще припадат девойките по него още в детската градина ( дай Боже)

Вие празнувайте, радвайте се и да не забравите да почерпите, ей !
Лека нощ

# 239
HI!

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/11377042

Интересна статия за Къванч и наследник " Храбрия вълк".

Общи условия

Активация на акаунт