Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 372
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Привет!! Hug
Според 2.Sayfaofficial , които бяха първоизточници за бременността на Башак.
https://twitter.com/MugeVeGulsen/status/1514875285694554112

Роди се Курт Ефе, син на двойката Башак Дизер-Къванч Татлъту, която се ожени в Париж през 2016 г. Актьорът не успя да сдържи сълзите си. Златокосият Курт Ефе е копие на баща си...

изчаквам още потвърждения....

# 211
Айре:heart_eyes:  този път може да се поздравим но си права да изчакаме още. Пишат, че е копие на баща си. Как прецениха това като е новородено.
Готина Мави реклама. Blue Heart
Гала вечерта се забави има още време. Замислям се дали ще има такава ?

# 212
Здравейте Айре благодаря Новината е навсякъде
Да е живо и здраво детенцето им и много да ги радва Родило се е в 8,45 ч

# 213
Здравейте!  Heart Exl

Много готина реклама на Мави - харесва ми. За патрона е излишно да казвам, че е готин, ама пак ще го кажа. Laughing Heart Exl Бебек да е здрав и да има прекрасно детство. Ама как прецениха, че е копие на баща си, бе, то още на човек не прилича. Laughing

# 214
Добре дошъл Курт Ефе, Да си много здрав, щастлив с прекрасните си родители,
 да имаш много късмет и хубава съдба!!!
HeartFlowers Four Leaf Clover

https://www.instagram.com/p/CcXXZxvolfP0EZoCutfi8-UwutID-aeMkxOC_80/
Курт Ефе Татлъту, синът на Къванч Татлъту и Башак Дизер, който се очакваше да се роди в края на месеца, е роден тази сутрин в 8.45 часа в частна болница в Улус. Двойката имаше много емоционални моменти. Тези, които са го видели, казват, че бебето има светъл цвят на очите, близък до тъмносиния. Ще ви уведомя, когато постъпи нова информация. 🍼🧿

Терзи, Снеже, Феми HugKissing Heart

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 12:16 от Airra

# 215
Здравейте, дружки! Hug
Ехаа, каква прекрасна новина само! Толкова години чакахме и се надявахме за тяхното чудо и то вече е факт! Heart Добре дошъл на бял свят на малкото Къванче, много съм щастлива, че мечтата на патрона вече е действителност! Да са много, много здрави и щастливи всички! Heart И е овенче, както си пожелах Laughing Дано някой сподели нещичко се надявам, щом има очевидци Smile На когото и да прилича, все ще е красиво, но все пак много ще се радвам, ако е взело повече от невероятния ген на Татлъту Smile

# 216
От Къванч в ТТ Blue Heart
https://twitter.com/kivanctatlitug/status/1514891414613733381

Взехме нашия Курт Ефе на ръце в добро здраве, слава богу. 🙏🏻Щастието е неописуемо. Успех на всички, които желаят. Башак и аз ви благодарим много за всичките ви добри пожелания. Довиждане/ Добре, че ви има…

Фенче Kissing Heart Hands Plus1Hands Pray
Скрит текст:
не пиша много, че не ми е много добре, но се старая да отразявам новините....

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 14:21 от Airra

# 217
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, мили момичета!
Благодаря ви сърдечно за всичко споделено! 🌺🌺🌺

В дни и моменти като този разбираш за пореден път колко е преходен всеки успех, колко излишна е цялата суета и как единственото, което има смисъл, са хората, човеците, обичта. ❤❤❤
Нищо друго не вълнува толкова силно, не пълни сърцето и очите, не завърта света и измества епицентъра.
„Децата са живите послания, които отправяме във времената, които няма да доживеем.“

Поздравления за родителите и цялото семейство за раждането на малкия Курт Ефе.
С появата му имат причина да се чувстват най- щастливото семейство на света. Щастлива съм и аз, че ще опознаят истинския смисъл на живота и усещането от невероятното вълнение на това да си дал живот! Сила и положителна енергия, за да посрещнат родителските отговорности с лекота!
Благословена да е рожбата им; щастието, което донесе с поемането на първия си дъх, да бъде винаги негов спътник; всички блага да са в ръцето му; да твори добро, името му да се помни и добри хора са среща по пътя си!
Да носи майка, съпруга и дъщери на ръце! Баща си да кара да плаче само от радост!

Щастлива съм, че сме съпричастни и ние с това огромно щастие.
Оставям за кратко работните проекти без внимание, всичко с времето си.
Най- истинският, най- значимият и най- важният проект в момента, най- ценната и съществена роля са на дневен ред.

Айре, Heart Eyes много съжалявам за това, през което се налага да минеш. От сърце ти пожелавам скорошно подобрение.
Изпращам ти цялата положителна енергия и най- добри пожелания!

Прекрасен ден ви желая, с много любов, слънце и настроение! ❤

# 218
.

Чудесна, прекрасна, велика новина!

Пожелавам им цялото щастие на света, нищо, че те го имат в момента! Щастливо ще е това дете с такива родители - умни, разумни, трудолюбиви, професионалисти, че и красиви! Една мечта стана реалност! А реалността е красива като мечта! 

А за сините очи - всички новородени са с такива очи. Мисля, че боята на Башак ще надделее, още повече, че е и момче. По принцип момчетата приличат на майките си. Но в крайна сметка децата взимат от чертите  и на двамата си родители и си стават отделни личности!  Но на когото и да прилича няма значение. Има значение единствено това, че се появи на този свят за радост на тази прекрасна двойка. И за наша радост, разбира се.

Една радост не идва сама. Рекламата е жива, динамична, цветна, с лятно настроение. Ето, че и сериалът се задава и той.

Айре, всичко ще мине, миличка! гледай да не се предаваш на унинието, за да мине по-бързо, а и по-леко!

Хубав ден, мили момичета! Добих настроение да излезна за подарък за имения ден на малката ми внучка. И сестра ми също!

# 219
Айре Heart Eyes злато си ти! Kiss Представям си само колко е щастлив таткото, на седмото небе! Heart Ние чакахме нещичко от РД на Башак, а сигурно не са успели и да го отпразнуват, зависи кога е започнало всичко. Прекрасно е, че всичко с Башак и бебо е наред! Flowers Four Leaf Clover

Алинка Heart Eyes благодаря ти за прекрасния пост! Kiss
Hands Clap
Цитат
Най- истинският, най- значимият и най- важният проект в момента, най- ценната и съществена роля са на дневен ред.
Орсич, много хубаво си го написала, благодаря! Kiss ЧИД на внучката и сестра ти! Flowers Bouquet Живи и здрави да са ти! Flowers Four Leaf Clover

# 220
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Прекрасна новина , прекрасна 😍
Радвам се и аз. Осъществена мечта, която да държиш в ръце.
Нека имат здраве и любов в семейството, всичко друго могат да постигнат.

# 221
Алинка Kissing Heart, Орси Kissing Heart, прекрасни постове, Благодаря ви!! Hearts
Пепи Kissing Heart
Фенче Kissing Heart Kiss
въпреки гадното ми главоболие си представям как Киво не може да си намери място от щастие Grinning, пупу
а с Башак нали имаше видео с торта от приятелките й, те са били у тях. Терзи постна снимката. Hands V

ммм нови снимки, супер са!!

# 222
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет, момичета!

Дойде радостната вест! В еуфория съм!

Скрит текст:
Разревах се и се облях в сълзи и ... продължавам да рева, не знам защо... Какво да се прави, "риба" съм...

Помните ли това?

Добрата вест почука на вратата,
дълго чакана - като мираж.
И щастието се разстели по Земята
и счупи се страхът - като витраж.
Едно начало, търсено и ново
е скрито тайно под сърцето.
Да озари с надежда всеки е готово
и радостта да вдигне до небето.
И само в най-очаквания миг,
когато вземе го в ръцете,
човек усеща колко е велик
и колко незначителни са страховете.

Да е жив и здрав Курт! Да са живи и здрави родителите му! Да отгледат съкровището си с грижа, любов и постоянство! (в което не се съмнявам).

Ще спра дотук, защото очилата ми се "изпотиха"...

Благодаря ви за съпричастието!

Последна редакция: пт, 15 апр 2022, 15:54 от Екатерина Кузманова

# 223
  • AMS

Честта радост на Башак и Къванч!!!
Най-важният им проект започна!!!
В главните роли са вече трима!!!

Честита радост, мили дружки!!!

# 224
  • Плевен / София
.

Чудесна, прекрасна, велика новина!

Пожелавам им цялото щастие на света, нищо, че те го имат в момента! Щастливо ще е това дете с такива родители - умни, разумни, трудолюбиви, професионалисти, че и красиви! Една мечта стана реалност! А реалността е красива като мечта! 

А за сините очи - всички новородени са с такива очи. Мисля, че боята на Башак ще надделее, още повече, че е и момче. По принцип момчетата приличат на майките си. Но в крайна сметка децата взимат от чертите  и на двамата си родители и си стават отделни личности!  Но на когото и да прилича няма значение. Има значение единствено това, че се появи на този свят за радост на тази прекрасна двойка. И за наша радост, разбира се.

Една радост не идва сама. Рекламата е жива, динамична, цветна, с лятно настроение. Ето, че и сериалът се задава и той.

Честита радост и от мен ...Да расте здраво и щастливо...
Относно сините очи....Криси може и гена на Къванч да надделее....Ако се е родило светлокосо....може и очите да останат светли....Четох, че "....преди изследователите смятаха, че цветът на очите се определя от един единствен ген и следва прост наследствен модел, при който кафявите очи са доминантни над сините очи. При този модел, се е смятало, че когато и двамата родители имат сини очи не могат да имат дете с кафяви очи. Но по-късни изследвания показват, че този модел е твърде опростен. Въпреки че е необичайно, родители със сини очи могат да имат деца с кафяви очи. Наследяването на цвета на очите е по-сложно, отколкото се е предполагало, защото участват множество гени. Цветът на очите на детето често може да бъде предсказан от цветовете на очите на неговите или нейните родители и други роднини. Но генетичните вариации понякога може да доведат до неочаквани резултати."
Остава да видим....

Общи условия

Активация на акаунт