Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 333
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Диве,  супер армано-гифчета!! Hands Ok Hand
знам каква играчка е ..........
Blue Heart

сърбят ме ръцете да си открадна някое и да го постна в ТТ  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 676
Здравейте Благодаря Ви за всичко
Фенче много хубав и емоционален подарък На любимата учителка от любимите деца
Диве страхотни гивчета

Какъв бях какъв станах

# 677
  • AMS

Благодаря ви, мили дружки!!!
Арманчетата, може да ги носите където искате.
Ползвам тт за да си открадна нещо, като горното арманче.
Но на телефона видях, че моите не изглеждат чак толкова лоши.
Мъчи ме малко тази тъмнина и тази мъгла на картината,
но ще карам докато мога. А сега еп. 4 >>>

Tрета част >>>
Малко време за разкриване на другите герои - Рана, Йонджа и Умут.
Рана - Дафне >>>
Рана - Лека нощ, госпожо. Лека нощ, Рана.
Госпожо, искам да ви благодаря, че ме избрахте.
Кого друг бих избрала? Ти беше най-добрата във вашия випуск.
А, ако не съм аз? - Кой тогава? - Другият ви асистент Али. -
Али ли? Какво Али? Той също ли искаше? Не разбирам.
Може да съм направила някой неща. Когато споменахте за този проект...
Лека нощ, Рана.

Йонджа и Умут >>>
Йонджа прибира лулата на баща си. Влиза Умут. Умут, когато е учил в Академията е ходил в почивните дни у тях. Спомнят си какво обикновено им е говорил татко Еренай. Боб, пилаф, туршия,  с това Умут е хранен в училище. Защо да се прави друго? Тюляй би се справила по-добре. Това е най-доброто, което мога. Приятен апетит. Яж!
И двамата се усмихват. Според Йонджа не им оставял избор. Турските войници са пестеливи. Те не разхищават.
Йонджа не може да удържи сълзите си. – Добре. Успокой се. И Умут продължава. Веднъж вместо пилаф реши да направи пълнен патладжан. Не съм ял нещо по-лошо през целия си живот. Взех парче, а то се оказа много солено. Направих гримаса, а капитан Еренай казал, че много трудно може да му угоди. Усмивки през сълзи са спомените на двамата. Да упокои Бог душата ти, капитане!

Арман отива при Джем и пита Феликс - Всичко наред ли е? Надявам се. Джебо, братко, добре ли си? А Джем пита дали са на доковете. Още малко. ... В този момент Арман забелязва нещо долу, но вниманието му е отклонено от Джем  - Феликс, пристигнахме ли? - Потърпи още малко - успокоява го Арман.

Якамоз изплува - Военноморска база Искендерун.

Последната част ще е до края на еп.4.
Лека вечер!!!

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 22:07 от * Diva *

# 678
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Не си изпълних обещанието за коментар вчера 😥

Днес се надявам да няма изненади и да мога спокойно да пиша.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 679

Привет! Hug
Пепи Hug, явно ти е доста напрегната програмата в края на годината.
аз снощи си изгледах прясно 4 еп и съм готова да напиша нещоо...по-късно.
Диве Hug, благодаря за новите гифчета и споделеното!! Flowers Hibiscus
Особено интересно ми беше обяснението за налягането на водата и въздуха в 661 пост.
Терзи Hug Wink

нищо ново не откривам Expressionless

хубав ден!! Nature High Brightness

# 680
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Утре свършва меркурия,
ама днес много отсъстващи.
Да не би да е започнало нещо друго.
Трета част еп. 4 >>>

Слизайки на брега първото, което се вижда е колата на Военна полиция. Умут командва - Алтан проверете базата. Тъй вярно, командир! Хасан, Ахмет, след мен. Йонджа и Умут и те влизат в сградата с фенетите. Проверяват на всякъде. Няма никой. Компютърната зала е празна, но в залата за лекции откриват всички мъртви. Лекцията е - План за спешна евакуация.
На територията на базата Феликс и двама от моряците погребват Баръш. Другите моряци погребват жертвите  в общ гроб. Джем явно е намерил с какво да дойде на себе си и се връща от някъде.
Капитан Еренай е погребан с почести, залпове и националния флаг. Йонджа и Умут са в парадни униформи. 
Присъстват и Рана, Дафне и Арман. Умут командва церемонията. - Оръжеен залп! Огън! Огън! Огън!
На Феликс му прави впечатление, че птиците ги няма, защото биха се изплашили от залповете. Джем пали цигара. Йонджа - Сбогом, капитане! Сбогом, татко! На фона на песента /вие ще кажете коя е/ зариват гробовете  - Арман също взема участие. /Сещам се за погребението на Тунджел Куртиз и езеловците./

Умут сваля шапка и на масовия гроб. Вижда видение - малко момиченце - Азра? -, но един от моряците се обръща към него да му докладва, че тези, които са проверили центъра на града, са открили навсякъде пожари. Траурната част е завършена. Всички да се съберат. Потапяне след десет минути.
Арман - Джем, къде ходиш, синко? ... Взимайте нещата си, гмуркаме се. ... - Къде беше, синко? На теб говоря. ... Разбрах, чух те. Гледах града. - Как е градът? Добре ли е? - Много добре. Гори.  - Слушай, ако продължаваш да изчезваш така, ще ни създадеш неприятности. - Хайде ставай. - Току що запалих цигара. - Хайде . Почти се зазорява. ... Дай ми това - Арман хвърля цигарата му. - Сякаш ще има някаква разлика.  Хайде. - Потапяне! Потапяне! Потапяне!

На борда всеки си е на поста. Йонджа поставя снимката на капитан Еренай в командното отделение и отдава чест със сълзи в очите. Старшият по звание командва - Мирно! За почест!

Слънцето залязва. Ямакоз изплува отново на дока в Искендерун.  Арман се отправя отново под водата за да дооправи  проблемното място. Прибира се.   -  Има ли нещо от корабите от другата страна на доковете? - Нямаше нищо за съжаление. - Тогава нямаме избор. Ще правим каквото сме се уговорили. Ще трябва да се потапяме всеки ден. - Колко дни?- пита Умут. - Обикновено 4-5, но ако времето не се подобри, две седмици. - Защо? - Защото тези неща / материалите за заварките / се обработват в специални сухи докове. - / Това още означава, че всяка нощ подводницата ще изплува и на зазоряване ще се потапя./ - Умут продължава - Тук трябва да източим и да напълним резервоарите с гориво. Да разтоварим торпедата, да изплуват отново. Няма как да успеем на време. ...  Втори командир, наблюдавайте изцяло възстановяването на запасите от месо, сухи провизии и съхранението на зеленчуците.  Арман - Феликс ела с мен. - Умут нарежда - Вие двамата помагате на Арман с ремонта. Направете каквото е необходимо.- Тъй вярно. - Ние? пита Дафне -  Умут - Ти си химик, нали? - Нещо такова. - Заведете Дафне в болничното отделение. Антибиотици, успокояващи, всичко необходимо. - Знам къде е болничния кабинет, казва Джем. / Ама то му личи на Джем, че го знае/  И макар Дафне да иска да е сама, се налага да е с Джем.  А Рана трябва да последва Умут.

Арман търси инструменти. Дафне - Как върви? - Добре. Има ли нещо? - Така ли ще бъде отсега нататък? Така ли ще бъде живота ни сега? - Това е животът, какво очакваш? Ще премине така. - Ама ... Якамоз, тези хора, тези моряци, и пак постоянно си до мен. Наистина понякога имам чувството, че полудявам. Сякаш животът ми е бил файл, архивирали са го и го прехвърлиха на Якамоз. И се опитвам да вървя по тънка граница между живота и смъртта ... Мога да падна от другата страна. Нали? - Арман - Цъ. Аз ще те спася, не се бой. -  Джем - Дафне, хайде. - Дафне - Това е детето, което не родих. - Върви тогава. Виж от какво има нужда детето ти сега.

Скрит текст:
Компютърната зала - Умут и Рана - Никой не е идвал или отивал от случилото се със слънцето.- Трябва да погледнеш преди това.  - Ако имах и най-малка представа какво искаш да търся... -  Всичко, каквото и да е. Всичко, което би могло да е живо.  - Умут я разпитва, защо точно в този ден са се гмурнали. Рана му казва, че е дошъл края на света и това няма значение. - Любопитство. Ние се гмурнахме, вие се гмурнахте, срещнахме се на Кос. Струва ми се интригуващо. - Не знам какво се опитваш да разбереш, но можеш да попиташ госпожа Дафне. - Защо г-жа Дафне би могла да знае това, което ти не знаеш? - Не знам.  Познаваме се от няколко дни. Не бих ти казала, даже и да знам. ... Значи казваш, че ... и не би разкрила тайна. Уважавам това ...
Йонджа и Алтан в сградата на военноморската база проверяват за набавяне на храни.
Алтан опитва ябълка, чипс, ...  Йонджа пълни един сак с пакетирани продукти и забелязва в кухнята натовско яке и една консерва. Алтан установява, че всичко каквото е опитал няма никакъв вкус. Чува се звук. Двамата изваждат пистолетите си. Тръгват по посока на звука. Завъртат се в кръг и Йонджа вижда, че натовското яке е изчезнало. Алтан намира празна консервната кутия и заключава, че се е спукала.
Джем и Дафне  в медицинската част -  Джем хитрува и казва на Дафне да прегледа шкафовете, а той се отправя към спешния шкаф. Рови нервно. Дафне - Търсиш витамини, нали? - Разбира се скъпа. - Намира явно това, което му трябва и в това време Дафне го пляска по тила.  Джем успява да скрие шишенцето в джоба си. Дафне - Иди и изчакай настрани! ... Иди там! - Докато Дафне е с гръб и събира витамините в чантата, Джем гълта едно хапче. Няма спасение.

На борда Арман си е дал малка почивка почивка. С кърпа на главата и поднос с храна влиза при Феликс, който също се храни. - Добър апетит! ...  - Това обяд или вечеря е?  - Арман си прави прическата и казва -  Това е сахур. - Нещо, което ядеш преди изгрев слънце. /Сахур се нарича закуската преди пукването на зората, а Ифтар е вечерята след залез слънце по време на Рамазан./ Феликс нещо се умълчава. Липсва му да говори на немски, липсват му семейството, приятелите, с които постоянно са се събирали, ... , разговорите, лудия смях, ... и всичко това вече го няма. Мисли, че е последния германец на тази планета. ... Арман не е съгласен и го съветва да не казва това, защото, ако Дафне чуе, че говори така, нейното ДНК ще бъде много обидено. ... Следва урока по немски.  Въобще сцената е много приятна. /Макар, че на мен ми се струва, че ако Феликс беше белгиец или холандец, по-щеше да пасне. Ама и така става. / Феликс - Ще си взема още една порция. ...  Между другото виждал ли си фенерчето ми? Едно малко сиво. - Не .. Провери в стаята на персонала ... - Добра идея. ... - Специално ли е за теб? - Подарък от бившата ми годеница.  - Арман се замисля.

Феликс е в кухнята и чува шум. - Има ли някой? -  Оставя всичко и тръгва да провери. Намира фенерчето на кревата си, взема го и в това време  някой го напада, блъска го, сборичкват се,  хуква да бяга, ...  излиза на дока, а Феликс след него. Среща Дафне и Джем, вижда бягащата фигура ... Всички се насочват след фигурата, която се крие в сградата  ... Гонката из сградата продължава - Спри! Кой си ти? - Целият екипаж е в акция. Накрая дуло на пистолет в тила на Феликс и се разбира, че това е натовката Хатидже.

Лека вечер!!!

# 681
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за споделеното - Терзи, Диве, Пепи, Айре Heart Eyes Flowers Hibiscus
Нищо ново няма наистина ...
Освен, че Бенсу е станала леля! Колко е хубаво, когато се раждат толкова деца едно след друго, да са им живи и здрави на всички! Flowers Four Leaf Clover

Е, феновете на Исмаил и Ханде Сорал са късметлии ...

Диве, благодаря ти! Kiss
Не съм гледала още 4 серия, но я помня много добре. А ти така цялостно си опреснила всичко, че няма кой знае какво да допълни човек. Умут хем ми беше адски противен, хем го съжалявах, не е добре психически този човек след всичко, което е преживял ... А Джем защо е станал наркоман не се разбра, но от тази напаст няма откачане! Много ми харесват диалозите, особено между Арман и Дефне, Арман и Джем Hands Plus1
Приятна вечер! Hug

# 682
  • AMS

Дружки, благодаря ви
и извинете за появяването ми отново!!!
За мен новините не свършват.
Вие може и да ги знаете, но ...
Намерих песните в Yakamoz S-245 >>>

Началото - Sideways Travel · Hervé Brault
https://youtu.be/H7yRlnTE1xI

Песента, която слушаше капитан Еренай
Ah Bir Ataş Ver · Rahmi Saltuk
https://youtu.be/3Q8GzjClWzo

Ahmet Kenan Bilgiç  - Ağlaya Ağlaya / Плачи Плачи
https://youtu.be/EpIXGn-j-sU

Песента при прощаване със загиналите >>>
Ahmet Kenan Bilgiç  - Ağlaya Ağlaya (Remix) / Плачи Плачи
https://youtu.be/NEMt3S0vDPw

Вече коментирахме - Ederlezi
https://youtu.be/KAx88Z0T_9A

Другите - друг път.

# 683
Добър вечер Благодаря за споделеното

Диве възхищавам се на всичко което правиш за сериала аз го изгледах пак покрай теб
И музиката си намерила Сърдечни благодарности

# 684
Диве,
Цитат
Да не би да е започнало нещо друго.
Скрит текст:
аха, почва ретрограден Сатурн-5 месеца.
браво за страхотните гифчета и откритите песни Hands Clap
Разкостила си пак цялата серия. Hands Plus1
Терзи, тая снимка с Джесур я бяха постнали Телемундо/САЩ/ Wink
Фенче Kissing Heart, да е честито новото бебе!
ами големите звезди не си показват веднага рожбите, ще трябва да почакаме, а и не е в стила на КБТ Smirk
...............
моя принос към обсъждането.....
4 серия, отново страхотна!!
с такава динамика започна кризисното положение на Якамоз. Scream
много добра работа на Умут Арал и на всички актьори!
Арман-както винаги смел и хладнокръвен, не се набива на очи, не се изтъква, но когато трябва да се свърши нещо рисковано, което да спаси и другите, изобщо не се колебае.
Нахлуването на вода в подводница сякаш ми напомни на Титаник.
трябва намеса отвън...но са много надълбоко.

Арман не трябва да е сам, трябва му някой шампион за подкрекпление.
Йонджа е съкрушена от смъртта на баща си,

но постъпва изключително мъжки и се присъединява към Арман.
Дефне е супер притеснена.....
но той отклонява  с майтап Grinning

Умут, който искаше да го стреля м/у очите, сега пее друга песен....

Hearts

Сцените под водата с гмуркащите се Арман и Йонджа бяха снимани страхотно!!
Не се сещам за друг такъв турски проект! Hands Plus1

Съспенса, че нещо не е наред също беше добре направен, нямаше много разтакаване.

Арман от нежелана персона на подводницата-стана спасител.

Дефне се хвърля в прегръдка от радост.

има похвала и от Умут...

и учените получават уважение и вече ги смятат за полезни.

Арман е видимо доволен....

Песента която пуснаха беше емоционална и на място....

.......................................
край на 1 ми част./ 16:50/

лекинка Nature Stars

Последна редакция: чт, 02 юни 2022, 22:57 от Airra

# 685
Благодаря ви момичета 🤗🤗🤗

Диве, на теб специални благодарности за това, че намираш и обясняваш . Толкова добре разказваш , че отново гледам Якамоз като те чета.
Айре, разказа ти със стоп кадър също много ми харесва.

На кратко моя поглед върху епизод 4.
Да повторя и аз Къванч с водолазния костюм и дългата мокра коса е умопомрачаващ.
Темпото става все по-високо, но ми направи впечатление, че когато Арман и Дефне разговаряха и в началото, и после, когато търсеше инструментите, като че ли време за миг спираше. Погледите им, леките усмивки , които се появяваха и на двамата, недоизказани думи, защото те много добре хем се познават, хем вече не са такива отношения им като преди. Всичко беше много реалистично изиграно и от Къванч и Йозге.
Образът на Умут малко ми напомня на Вели от Сблъсък. Образът му не е черно -бял. Определено е отрицателен герой но не съвсем.
Йонджа в тази серия е още по неуверена и това е напълно разбираемо.
Много хубава сцена за мен беше разговора между Арман и Феликс, единствения германец на Земята и то какъв германец. 😂
И на Рана работа й не е много чиста, но останах с впечатлението, че Дефне е знаела, че мястото й е взето по не съвсем правилния начин.

Утре продължение, че сега ще заспя на телефона 😂

Лека 🤗🤗 п

# 686
Добро утро, дружки! Hug

Диве, благодаря!!! Kiss
Айре Heart Eyes е, все ще го видим Ефе и ние някой ден Hands Plus1
Много ми харесва как коментираш със стоп кадри Kiss
Терзи Kiss
Пепи, благодаря и на теб за споделеното по серията! Kiss И на мен много ми допадна сцената с последния германец и липсващия му немски, много готино беше замислено, хем забавно, гледайки последния " ариец" на земята, и в същото време толкова трогателно ... Арман добро произношение извади обаче ...
На мен по принцип ми харесаха повечето диалози в този сериал, в оригинал със сигурност са още по-добри  Hands Plus1
Цитат
Да повторя и аз Къванч с водолазния костюм и дългата мокра коса е умопомрачаващ.
Цитат
Образът на Умут малко ми напомня на Вели от Сблъсък. Образът му не е черно -бял. Определено е отрицателен герой но не съвсем.
Цитат
И на Рана работа й не е много чиста, но останах с впечатлението, че Дефне е знаела, че мястото й е взето по не съвсем правилния начин.
Няма нищо, но тези снимки на МАВИ се появиха, аз поне не ги помня, та ги споделям

Ето и видео
https://vk.com/kivanc_tatlitug?z=video179104563_456240876%2F2af9 … pl_wall_-42273871
Много ми хареса този колаж Hands Clap

Скоро отново ще има новини от патрона, предчувствам. А до тогава ще обсъждаме де каквото има. Да ви призная, отново ми се гледат КГ, Перла, М и Х, КСШ като чета отзивите на някои фенове, които сега ги гледат, това ако не е болест, кажете какво е Smile Скоро би трябвало да започнат снимките за филма с Берен вече Thinking Честно казано, хем много се радвам, че отново ще играят заедно, хем ме е страх от сравненията, които са неизбежни. Заради това ми се иска да е нещо ама толкова различно, че да не се и сетя за ББ и ЗП, вярвам и че ще е така, да видим! За Киво и Берен зная, че ще дадат всичко от себе си, както го правят винаги, историята трябва да е великолепна, след 14 години друга не бива да е.

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 687

Привеет!
Пепи Hug благодаря за споделеното, хареса ми!
Фенче Kissing Heart
и на мен ми прави кеф да си коментирам по този начин Якамоз, та се радвам, че и на вас ви харесва
Скрит текст:
гледането ми на сериала тук в компания, го сравнявам с вкусна торта, която ям бавно, парче по парче. Stuck Out Tongue Winking Eye
По дизи канала се наслаждавам на Джесур Heart и Сюхан Heart, никакви сценарийни измислици не ме дразнят Wink
за филма с Берен, всичко зависи от сценария и режисьора, току са поканили пак Хилял, тя и без това е без работа от доста време. Благодаря за ББ Heartpulse
а снимките от Мави са от второто клипче, което пуснаха.

за 7 седмици- на 5 място в Турция, като има покачване последните дни!! Hands Plus1

и сред най-търсените заглавия в НФ Испания.

.................
питали са Токио за Якамоз

той е отговорил, че ще се обединява с В нощта

захранващия кабел на лапито ми-прави проблем, та може и да изчезна....Head Band

Хубав петък Nature Sunny

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 19:57 от Airra

# 688
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и реакциите!!!
Е, хубава работа, сега пък 5 месеца сатурнова дупка. Аман.
Видях в imdb, че Кралят са го заковали.
Ще играе само Къванч >>> Kral Kaybederse
Шегувам се, защото искам да скрия притеснението си за филма с Берен.
Смесено ми е и на мен. Хем се радвам, хем ме е страх какво ще излезе.
Вярно, че зависи от сценария, ама те сто пъти го пренаписваха.
Надявам се да са се спрели на най-добрия вариант.
Имам толкова гифчета с ББ, но не искам да ги слагам, а дано ги забравя.
Ама с филм трудно ще ги забравя. Ще мине и замине и толкова.
И всяка година пак ще повтарят ЗП.
Ако беше сериал за Netflix, по ще ми пасне.
И два сезона ще ми стигнат. В краен случай - три.

Това "гледане"  на Yakamoz S-245 "с тортата" ми харесва.
Радвам се, че ни се получи!!!
Извинявайте, ако ви дотягам с дългите си постове!!!

Приятна вечер!!!

# 689
Добър мечер Благодаря за споделеното
Айре благодаря и за твоя разказ
Като няма ново си открадвам по някоя снимка

https://www.dailymotion.com/video/xfc4p6

Сега видях този канал за Перла

https://www.youtube.com/c/G%C3%BCm%C3%BC%C5%9Fdizisi/videos

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 21:10 от dterziiska

Общи условия

Активация на акаунт