след 33 дена, Якамоз е още в топ 10 на Турция.
Диве

Терзи

мислех, че е ясно, че инфото е от линка, който ни даде Пепи, но, добре, права си, ще давам 

И именно това имах предвид, като казах, че имам затруднения с обсъждането, много неща не са ми ясни. И как не - с тези толкова кратки серии, сценаристите не успяват да изградят и покажат характерите на героите, тяхното развитие, а мен именно това ме вълнува най- много в тези истории. Заради това искам да го гледам Къванч отново в тел. сериал, не за друго! За Джем - разбрах , че винаги е бил влюбен в Дефне, а иначе и Арман и Дефне добре бяха запознати с проблема му с наркотиците.

Дано и времето е с нас!

, интересно инфо си намерила за актрисата Гюлсум Али Илхан.
гифчетата са 

Терзи, Диве, Пепи,

Е, какво пък, попях си, потанцувах си, напълних очите като за последно! И наистина е за последно
Още ми е странно, но ще свикна. Родителите ме разбиха тази година, отново имаше и за мен подаръци, толкова прегръдки получих вчера и от тях, не само от децата, много ми стана мило, че липсвам и на тях, освен на децата им
Ето това ме зарадва най - много 

То всички сме си дали почивка, няма нищо ново.
а не може ли този път просто да се насладим на една прекрасна любовна история в НЙ без никакви драми, толкова ми се иска ... Ама пък едва ли ще се хареса на турците тогава, то не е една беля.

Това е нещо, което много ме разстройва
. ами то Атийе, 3 сезон го даваха миналата година, има и превод на бг. от момичетата в темата на Берен https://vk.com/id233104414?z=video233104414_456239054%2Fd1a0575b … pl_wall_233104414

вземи си почивка, ама да не е много