Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 334
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
пак от Умут

след 33 дена, Якамоз е още в топ 10 на Турция.

Диве Hands Ok HandFlowers Rose
Терзи Hug

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 21:45 от Airra

# 661
  • AMS

Еп. 4 - Арман и Йонджа трябва да излязат, за да запушат теч,
но подводницата все още не е вън от опасност.
Екипажът на Yakamoz открива натрапник.

Дружки, извинете, но така и така започнах,
та ще продължа, докато не съм затрила текста.

Yakamoz S-245 еп. 4
Арман и Йонджа излизат от подводницата. Йонджа определя посоката с движение на ръката.
Стигат до проблемното място на корпуса. Йонджа слага светлинните репери. Арман вади металното платно. Слага го на пробитата част и започва заваряването. Йонджа се оглежда. Вътре в подводницата вече има ефект -  Алтан - Командир, налягането на водата спада. Дафне към Умут - Мислите ли, че са успели? ... Отвън продължава операцията. Докато Йонджа оглежда настрани нещо се блъсва в очилата ѝ. Тя загубва контрол и изпуска медальона. Последва траекторията му, а Арман продължава да заварява. Часовникът на Умут показва, че остават  - 5:17 минути. Напрежение. Притеснение. Страх на борда. Дафне също гледа часовника си. Умут я успокоява - Трябва още малко да изчакаме. Без паника. Да ама в този момент прекъсва захранването. - Превключвателят е деактивиран. - Умут какво става? - Превключвателят е деактивиран. - Централа, докладвай. - Умут, всичко наред ли е? - Не е. Навън - Йонджа търси медальона и осъзнава, че е загубила ориентация. Арман завършва заварката. На неговият часовник се вижда, че остават 2:37 36, 35  минути. Обръща се да търси Йонджа. На борда притеснението е във връхна точка. -  Рана, внимавай. Феликс пита какво се е случило. -  Те все още ли  - Дафне - Няма и електричество. Все още са там. Мисля, че са се справили, защото налягането се е повишило. /Налягането е на водата и на въздуха. Ако се повишава това на въздуха, значи трябва да намалява това на водата. И обратното. За да е всичко наред в подводницата двете налягания трябва да са в баланс. Когато подводницата е на по-голяма дълбочина, налягането на водата е по-голямо. В случая са важни тези 50 -56 метра дълбочина на които са. Ако са на по-голяма дълбочина, налягането да водата ще е по-голямо и може да се отвори пак теча. Ако са на по-малка дълбочина, налягането на водата ще е по-ниско, но пък трябва и да е под границата на апофичната зона, там до където стига слънчевата светлина. / Светва - Алтан, централа. - Превключвателят е свързан с мрежата. Навън Арман търси Йонджа.  Съзира я и се насочва натам.  - Дафне нервно гледа часовника. - Времето им свърши. Времето им изтече. Нещо става. Умут!? Със сигурност неща става. -  Никаква възможност ли нямаме да се свържем с тях? -  Умут - Няма! Няма. Арман стига до Йнджа. Кратко лутане и Йонджа показва посоката - Остават 30, 29 секунди. Двамата поемат към оная мигаща червена светлина от репера. На борда ще се пръснат от притеснение и в това време се чува - Пускаме водата / в тази част в която трябва да влязат Арман и Йинджа./ - Включете налягането на въздуха.  - Умут скача на крана. Арман повтаря - Пускаме водата. Включете налягането на въздуха. - Двамата още са в камерата за спускане.  Нивото на водата спада. Йонджа - Много съжалявам. И да ви благодаря. Спасихте живота ми. - Арман - Не съм ви спасил. Навън нищо не е станало. Свършихме работа и се върнахме. Ясно ли е? Разбрахме ли се? - Йонджа не вярва. Не казва нищо, само кима с глава. Влизат и двамата на борда.  Умут посреща Йонджа. Дафне се хвърля на врата на Арман. - Готово. Закърпихме дупката. - Рана към Феликс - Ох, те се справиха! Умут - Много добре, главен механик! - и потупване по рамото. - Как е морето? пита Йонджа -  Тъмно. Арман - Всичко е готово, но кръпката може да се отвори всеки момент. Така, че докато не оправим Якамоз, сме в опасност. - Умут - Продължаване оттам, където спряхме, но с нормална плавателна скорост.Не можем да си позволим и най-малката грешка. Затова очаква всеки от вас да бъде крайно внимателен.Ясно ли е моряци?  Тъй вярно командир! Ясно ли е моряци?  Тъй вярно командир! Яс ... Ясно ли е, господа учени? – Рана се засмива, Феликс с бута, Арман отговаря - Ясно. - Отправяме се към база Искендетун! - Всички по местата! Марш Марш! - Витлото се завърта. Включват се всички системи Проверяват се уредите. Една част от екипажа отиват да починат ... Другите са на вахта ... Манометърът показва покачване на налягането . Феликс обгрижва Джем ... Дафне се прибира в каютата при Рана. Тези картини са на фона на песента - Ağlaya Ağlaya - Плачи Плачи - на групата Gevende https://youtu.be/ucyYWFWFaNo  Май вече всички осъзнават какво им се случи.
17:45 еп.4

Лека вечер и от утре успешна нова седмица!!!
Май не е лошо да си взема поне два почивни дни,
че нещо много се увлякох и ставам опасна.

Последна редакция: нд, 29 май 2022, 22:00 от * Diva *

# 662
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Диве, аз уж днес си взех малка почивка, но в момента ми излиза на носа 😂 Така че по- добре дръж темпото.
Печатам та пушек се вдига 😜а с моя принтер сме в много особени отношения.

Благодаря ви за всичко споделено.

Утре ще изгледам отново 4 серия и ще коментирам.
Но се сетих нещо от първата. Там Арман като разбра, че експедицията се финансира от баща му, каза на Дефне, че едва се е измъкнал от това и не иска отново да се замесва. Ще трябва по внимателно да проследят разговорите между тях.
А песента не е популярна руска песен???

За Джем и наркотиците, поне Феликс видя пакетчето, което изпадна, когато оправяха трансформатора на Кос. А и Дефне каза на Арман, че той е като нероденото й дете. Мисля, че тя знаеше, но това, че е добър учен и най-вече стар и верен приятел я е накарало да го вземе със себе си. Все пак тя знаеше какво се очаква да се случи.

Да , Якамоз е още в топ 10 на Турция. Още е и в топ 100 в световен мащаб.

Лека, момичета 🤗🤗🤗
Ще се радвам ако Алинка даде някакъв знак 😍

Много хубава снимка.

# 663
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното вчера! Kiss
Айре Heart Eyes мислех, че е ясно, че инфото е от линка, който ни даде Пепи, но, добре, права си, ще давам Hands Plus1
Ето още нещо, отново от там, старо е, но е интересно, че казаното вече е факт.
Цитат
Едно от най- влиятелните лица на турската телевизия, журналист, режисьор и сценарист Оя Доган стана гост на предаването "Gündem" на "Medyatava TV".
По-специално, говорихме за новите проекти на Kъванч Taтлъту. На въпрос за сериала "Якамоз С-245", чиято премиера ще бъде на 20 април, г-жа Доган каза, че всички очакват този сериал с нетърпение. И особено чакат Къванч, защото на хората вече им липсва страхотната му игра.
Г-жа Доган отбеляза още, че харесва актрисата Озге Йозпиринчи. Тя е естествена и всичките й предишни роли й се получиха много добре. И взаимодействието с всички партньори беше страхотно. Затова г-жа Доган не се съмнява, че между Къванч и Озге ще се получи химията, която е толкова необходима за успешен проект. Режисьорката каза, че вярва, че сериалът ще има успех не само в Турция, но и в целия свят. Проектът има всички шансове.
Не мина и без обсъждането и  на новият проект на Къванч Татлъту и Берен Саат. Г-жа Доган каза, че вероятността тази двойка да снима заедно е стопроцентова. И също така каза, че да не снимат още веднъж такъв дует би било голяма грешка.

Берен Сат в новогодишно интервю в предаването на Миргун Кабас "Удобно ли ти е там?" каза, че сега чете сценария на филма, който е харесала и се е съгласила да се снима в него, но подготовката на проекта ще отнеме време, тъй като ще бъде пуснат на глобална цифрова платформа.

"Историите, които чета в момента, не са във фентъзи раздела, но са много интересни. Това ще бъде проста история, далеч от фентъзи и сюжетна драма."
Да видим дали ще избягат от драмата този път Thinking
Терзи, благодаря, мила! Kiss
Диве, то Арман / Киво / къде не е секси, но в този водолазен костюм действително е умопомрачителен Heart

Ама какви почивки ще си взимаш, рано е за отпуска Smile
Пепи, за съжаление мисля, че така и няма да разбереш защо е тази неприязън на Арман към баща му, аз поне не успях  Thinking И именно това имах предвид, като казах, че имам затруднения с обсъждането, много неща не са ми ясни. И как не - с тези толкова кратки серии, сценаристите не успяват да изградят и покажат характерите на героите, тяхното развитие, а мен именно това ме вълнува най- много в тези истории. Заради това искам да го гледам Къванч отново в тел. сериал, не за друго! За Джем - разбрах , че винаги е бил влюбен в Дефне, а иначе и Арман и Дефне добре бяха запознати с проблема му с наркотиците.
Не разбрах, за коя руска песен питаш ? Thinking
Да си припомним този уникален клип на Анна Heart

Пожелавам ви прекрасен ден! Днес следобед  ще е " бала " на моите дребосъци Heart Дано и времето е с нас! Smile

# 664
Привет момичета Hug

нямах нет около 4 часа Head Band
Диве Hug, интересно инфо си намерила за актрисата Гюлсум Али Илхан.
надявам се думата "опасна" да не ти е прозвучала в отрицателен смисъл, защото целта ми беше да прозвучи като комплимент!
Като си изгледам пак 4 епизод, ще се върна на твоите коменатари за него, задължително Hands Plus1 гифчетата са Hands Ok Hand
Пепи Hug
при последната ми чуване с Алинка във ФБ, тя спомена, че й предстои пътуване с малкия.

Аз вчера писах на Котето/Котелина/ и й пратих сериала, ако й се гледа. Имате много поздрави от нея. Blush Hearts
Фенче Kissing Heart
благодаря, че си припомила изказването на Оя Доан, интересно ми беше да го прочета!
Цитат
Да видим дали ще избягат от драмата този път Thinking
аз не вярвам да избягат.....

снощи се разхождах из форума, в някои теми, които са ми приятни и на едно място беше споделено....
Скрит текст:
Освен това мога да ти предложа за гледане и сериала на Къванч Т за Нетфликс ЯКАМОЗ S-245.Малко е тежък ,но много добре направен,поне на мен ми хареса като го гледах.
темата на сериала си е нестандартна, иновативна, различна от типичните дизита...
за 5 седм- в Турция

много се зарадвах, че Башак е споделила в ИГ реклама на Bepanthol Baby Blush

Феми Hug
да, Берен и Хазал са били на някакъв концерт на известна рок група.
Цитат
Режисьор кой ще е ?
Познато име и лице ли ?
още не се знае... ще ви вземем Джем Карджъ Stuck Out Tongue Winking Eye

Телемундо са отразили страстта на Къванч....

здрава и успешна седмица Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 30 май 2022, 16:32 от Airra

# 665
Добър вечер

Берен

https://youtu.be/bI82VnV0bbw

Рекламата споделена от Башак

https://youtu.be/5-pa9q6lM3c

# 666
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

За опасна, знам че е комплимент,
ама все пак оригиналът си е оригинал.
Като прибавим и дива - става - опасна и дива.
Благодаря! Харесва ми!
Ама вие и почивка не разрешавате.
Днес мислех да не пиша.

Скрит текст:
Ходих на пазар, размотавах се.
Малко да ми починат очилата все пак, че не е лесно
да гледаш в два екрана едновременно.

Прощавах се и със сезона на едното дизи, и нагледах другите си теми.
Сезонът на Момичето ...
май ще свършва в четвъртък.
Стана мазило в последната серия.
Налян разбра и пита кой е баща ѝ. Фериде се изнесе ...
Джана е хамиле - сещате се от кой.
Хайри е забравил май някой в провинцията, та се запъти на там.

Та мислех да не пиша ...
Но направих арманчета от 3-ти епизод.

Добавям и думите на Арман >>>

Командире, тъй както става дума за нас и момчетата имат проблем с нас, позволете ми да кажа нещо. Ако можех да направя нещо, за да спася приятелите ти, ако имаше капчица надежда, че са живи, бих останал на този остров, без да ми трепне окото. Не бих се замислил изобщо. Вижте, преживяваме много трудни неща. Сега сме в средата на бедствие. Нашите близки, нашите домове, /... пауза ... гласът трепери ... гърлото пресъхва... очите се пълнят със сълзи ... / Загубихме всичко, което имахме. Ама сме живи.  Длъжни сме да останем живи. Преминали сте през безброй тренировки и изпитания, за да сте достойни за тази мисия, и това ви прави изключителни моряци. Вие сте гордостта на армията. Но тези , които наричате група изследователи, са учени, уникални в своите области. Притежават много знания за неща, които нито вие, нито аз можем да знаем. Могат да ни помогнат с това. Трябва да обединим усилията си. Трябва да използваме здравия си разум. Ако направим и двете, ще имаме голям шанс за оцеляване.

Но ако въпреки всичко, все още настоявате, че не ни искате на борда, ние ще уважим всяко решение, което вземете. Да бъдем постоянно изпитвани със смърт, това е страх, с който не можем да живеем. Въпреки вас, няма да можем да живеем.

Лекинка!!!

# 667
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Аз съм пак по нощите и пак набързо.
Днес се заинатих и проверих всичко, което имах да проверявам, около 150 теста, но приключих. 😜
Така, че моя коментар за 4 серия ще бъде най-вероятно в сряда.

Берен е казала, че ще снима лятото и сега приключват с албума. Къванч дълбоко се покри, но пък тези дни виждам снимки и видеа с Берен непрекъснато.
За евентуалния режисьор.... може би ми се иска да бъде изненада, не толкова известен. До колкото си спомням вие бяхте писали, че "Хайде, сине" е бил първият филм на режисьора там.
Сигурно и вълнението на Къванч и Берен е голямо, защото са наясно с очакванията на публиката. Много ми е любопитно и на мен каква ще е историята. Поне нашето желание двамата да се снимат и то във филм, а не сериал се изпълни. А дано и историята, която снимат е красива. Берен в момента изглежда прекрасно и наистина сияе. Около и след Атие, като че ли беше загубила точно този блясък, но сега го виждам.

Диве, благодаря, че припомни тези думи на Арман. Начинът, по който ги каза, интонацията на глас му, треперенето на гласа му бяха чудесна демонстрация на характера на Арман.

Фени, как мина "бала"?😍

Лека 🤗🤗🤗

# 668
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Айре Heart Eyes Терзи, Диве, Пепи, Kiss
Диве, ама каква почивка, тя е тук! Smile
От Умут

Пепче,. благодаря, че попита! Kiss
Скрит текст:
Ами как мина, беше толкова хубаво и вълнуващо, както винаги на този ден, много цветя, прегръдки, а бе страхотно! Това не може да се опише, трябва да се изживее. Децата бяха прекрасни, много хубав сценарий беше подготвила моята Криси, бяха много щастливи, че са вече големи и се раздадоха! И мен ме изтипосаха колегите и родителите на сцената, не можело да съм публика Smile Е, какво пък, попях си, потанцувах си, напълних очите като за последно! И наистина е за последно Worried Още ми е странно, но ще свикна. Родителите ме разбиха тази година, отново имаше и за мен подаръци, толкова прегръдки получих вчера и от тях, не само от децата, много ми стана мило, че липсвам и на тях, освен на децата им Heart Ето това ме зарадва най - много Heart
Хубав ден! Hug

# 669

хубав следобед Blush
Благодаря за споделеното-Диве, Терзи, Пепи Hug Flowers Hibiscus
ммм интересни събития стават в Момичето, аз съм с няколко серии назад.
Дива,
Скрит текст:
започна ли да сваляш сериите на Якамоз за гифчета?
Берен наистина има лъчезарно излъчване....
от снощи-на наградите на Елле Турция

Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
браво за емоционалното събитие!
много оригинален подарък!!
Heart

няма нищо интересно.....Expressionless
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 31 май 2022, 14:50 от Airra

# 670
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, толкова добре разбирам твоите емоции.
В това отношение ние сме големи късметлии.

Айре, застъпихме се😜
Наистина няма нищо ново, но Башак отново е качила снимки и търси дом за някакви кучета.
Очаквам да почне и тя леко да се активизира. Но си представям колко е интересен всеки ден и малкия.
Къванч се готви за ролята предполагам и едва ли скоро ще го видим.

Отивам по задачки.

# 671
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за всичко споделено!!!
Най-сърдечно благодаря споделеното за бала!!!
Много харесвам и обичам такива подаръци!!!
За проблемите с техниката, нета и тока,
трябва да се има предвид, че меркурия свършва на 3-ти.
И днес мислех да съм почивка,
че освен очилата и лапитата ми баялдисаха.
Свалих епизодите, но от друго място, и им напълних акъла. 
Едва кретат горките. Дано издържат до 3-ти. А после ...
Като ги сложих епизодите в машината за гифчета,
рекоха, че са дълги и хайде тичай за резачка, ...
Добре, че не работя с телефон.
Ще продължа еп. 4 на Yakamoz S-245 , но другия път.

BluTV много атрактивно предлага в горещото време
два сериала с Къванч >>> AşkıMemnu >>> KuzeyGüney  >>>

Давам почивка на очилата и лапитата.
До скоро.

# 672
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Пепи, така е, късметлии сме! Kiss
Диве, айде почивай докато мине ретроградния Smirk То всички сме си дали почивка, няма нищо ново.
Айре Heart Eyes а не може ли този път просто да се насладим на една прекрасна любовна история в НЙ без никакви драми, толкова ми се иска ... Ама пък едва ли ще се хареса на турците тогава, то не е една беля.
На 17 юни - 3 сезон на Атийе, аз ще го гледам, за вас не зная.

Дано другия месец видим и Денят на влюбените, време е.
А нашия Якамоз след 35 дни все още е в Топ 10  на Нетфликс Турция и сред Топ 100 в Нетфликс.

Сблъсък има все повече фенове по света, италианките особено много го харесват.

Пожелавам ви приятен ден, аз днес отивам да си гушкам сладкият ни бузанчо Heart

# 673

Честит 1 юни!!  BalloonLollipopGift
Скрит текст:

това, което бих пожелала на всички деца е никога да няма тъга и сълзи в очите им заради тежки, нелечими болести! Hands Pray Това е нещо, което много ме разстройва Disappointed Relieved  

Фенче Kissing Heart. ами то Атийе, 3 сезон го даваха миналата година, има и превод на бг. от момичетата в темата на Берен https://vk.com/id233104414?z=video233104414_456239054%2Fd1a0575b … pl_wall_233104414
Във всеки хубав любовен филм/не само турски/ си има и малко драма, ако е сладникав или комедиен, на Берен и Къванч няма да им допадне. Бих си пожелала филм подобен на "Тетрадката" Heart Decoration
ако може да няма блести, доста е експлоатирана темата.
ДК в момента е доста актуален, следейки новините в ТТ
рекорд в Италия Hands Plus1

знаеш, че не обичам особено руските песни, но детските им ги обожавам!!
та реших да постна нещо Grinning

Пепи Hug
Башак стана една идея по-активна в ИГ, дано да продължава още по-добре.
Къванч само гадаем какво прави в момента, нали в интервюто беще казал, че няма желание да се знае за личния му живот. Trollface
Ще си напиша домашното за 4 серия, тия дни.

Диве Hug вземи си почивка, ама да не е много Wink
нещо доста оредяхме Head Band
е резачката за гифчета е задължителна, общо взето е хамалогия.
и аз видях, че блутв. са се присетили за Къванч:)
...............
нека новия месец е здрав и позитивен!! Flowers Four Leaf Clover
с хубави новини за любимците!! Heart

Последна редакция: ср, 01 юни 2022, 13:40 от Airra

# 674
  • AMS
Привет, мили дружки!!!
Да растат честити румени децата!!!
Благодаря ви за споделеното!!!
Ей, казах До скоро, а не До утре. Цяла вечер и цяла нощ
чаках да пусне някой пост и съм заспала. Сутринта пък имах задачи.
Исках да пусна кивчета от еп. 4.
Не са с най-доброто качество, но по-добрите излизат с рекламите заедно.
Резачката пък ми каза, че само по десет пъти реже на ден.
Зор, ама не се давам. Почивката ми се провали, та ...

До сега в епизод 4 >>>

Първа част >>>

Втора част >>>

Ама как да няма нищо ново.
Имам готов още един пост за еп. 4, но сега ще стане много дълго.
Атийе не мога да гледам само един сезон. Винаги го карам от начало до край.
Интикам също е много добър. Много по-добър от американския Revenge.
Приятен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт