Диве може да издадем книга от твоите постове Страшно подробни Благодаря
И едно старо видео - 2005 година Сигурно сте го гледали

, благодаря за споделеното!!

, опасна си благодаря!!
, още малко предполагам и ще дойде почивката.

Благодаря ти за всичко споделено!
Да не искаш да кажеш, че този пост си го писала на телефона ??? За мен това е абсурд, просто абсурд! Къде по лесно ми е да пиша на клавиатурата на лаптопа ...
Някак серията свършва много бързо, много динамично е всичко, много ми харесва, а на края едва две изречения мога да вържа по нея
А като се сетя какви есета направо
съм писала за Кузей на времето ... Да, страшно са дълги сериите по телевизията, но пък успяваме да опознаем и разберем героите отлично, а тук не успявам да си създам мнение за Дефне все още
Някой има ли подобен проблем ?
благодаря!
Вай бее, тези двамата с каква ли история ще ни изненадат ?
Вярвате ли, че отново ще ни поднесат същото ? Неее, Берен сигурно се шегува
Ох, само разпалват любопитството на хората, не им е жал 

, аз ще си напиша домашното следобед.
, и за мен е абсурд
, като си пиша от лаптопа е много по-малка вероятността да се изгуби пост, плюс това аз съм си отворила няколко прозореца/таба, понякога чета какво сте споделили преди мен. правя цитати, гледам си инфото в ТТ примерно, копирам си линкове, снимки, търся нови....но всеки както е свикнал. 
/ще ти ги постна, като си на линия във ФБ.

Пращам ЛС на Айрето
превод с по 30 минути от всяка серия, за да ги прати тя на Еванджелин и тя не го получава!
Умрях! Търсих го къде ли не, йок, няма го! Ама аз съм си виновна, че не съм го запазила. Е, щом съм толкова умна, хайде, давай отново
Тогава и тя и Алинка
дадоха по едно рамо, за да наваксаме с времето и се справихме. След този случай и на месинджър започнах да и пращам превода, за всеки случай
Но, и сега като се сетя ми прилошава, толкова часове труд отидоха зян ... За пръв път ми се случи такова нещо, нямам идея защо така се получи.
браво, джанъм!
Много нагледно, супер! Според мен на Баръш всичко, което се наложи да преживее му дойде като гръм от ясно небе и заради това психиката му не издържа. Не вярвам преди това да е бил с проблеми,все щяха да го забележат от командването. Така си мисля и аз, че той направи нещо, за да стане аварията с подводницата. И ако не беше там Арман, нямаше да се справят. Хареса ми как си описала героя, и аз останах с това впечатление от него. За другите герои също, единствено Дефне все още не съм я разшифровала 
Благодаря ти за линка и споделеното!
Но, и в този сайт не става ясно нищо за филма ... 

Само да не е забранена и този път, много моля!

аз знам, че пишеш от тел, сега ми стана ясно защо мразиш лаптопа, свързваш го с работа. 

, не ги виждам в романтична комедия примерно:)
, радвам се, че ти е харесал начина, по който коментирах 3 еп!
/
видях снимки на Хазалка и Берен някъде са били и са ги щракнали.