В Тиими имаше коментар за българската Уикипедия.

Колкото до Уикипедията, недей да скромничиш, ти свърши най-важната работа, нашата помощ беше минимална.
Знаеш ли, че чак сега си дадох сметка, че явно Баръш е повредил с някое свое действие подводницата ? И ако не беше Арман, не знам какво би се случило ...
Не отминава тази мания, наистина ... Явно има защо!
Няма да си махна моето, нищо, че не съм първа 
И когато започна КГ се осмелих да пропиша
Тук наистина е прекрасно място за споделяне на вълненията ни от всичко, свързано с любимеца ни и бягство от реала тук си почивам.
Да, това е момичето, което вече му е като роднина на Къванч, не пропуска нито един негов сет, аабравих и името. Дори родителите и се бяха снимали с него.
радвам се, че Башак се е поразмърдала. Много ми хареса идеята и за интернет магазина.

, благодаря за споделеното по 3 еп....... ще се върна за второ четене! 
, надявам се, че нямаш против, че предоставих на Пепи-профила ти за да гледа снимки!
, Денят на бащата в Турция/направих справка/ е през третата неделя на м. юни, но аз мноого се съмнявам, че ще покажат бебока още толкова малък. е една снимка с ръчичка ще е супер! 

Благодаря за споделеното! 
благодаря, много мило ми стана!
Но не, не скромнича, това е истината
Ех, само да можех да правя клипове ... тогава щяхте да видите 
Много от феновете по света сега завършват с гледането на Гюмюш, последния неизгледан сериал на Къванч, очаровани са! Както и много от нас на времето.
Нормално, това беше първата им среща с Къванч, а и той е много готин! И на мен Мехмет ми беше мноого любим дълго време. Той пак си е, но вече не е на първо място.

/но и аз имам-моя беше идеята да се обединят темите за ЗП и КГ...

ти може да си забравила, какво си качвала във ФБ си, но за мен е супер интересно и ценно да гледам стари снимки на патрона, от времена когато не съм го следила както сега и не съм била във форума.

току виж стане по-бързо от очакваното 

🧿
благодаря за споделеното!
И на мен много ми хареса колажа! 
Мен друго много ме съмнява - дали Къванч ще се съгласи отново да влезе в този водовъртеж на тел. сериали, особено сега, когато гледа да е всяка минута до семейството си и след като видя колко по-човешки условия за работа предлагат платформите
А сериите няма да са по-къси, не се надявай, но, ако договорът е само за 1 сезон дано пък да се навие, няма по-подходящ за тази роля от него. Нямам големи надежди, но да видим.

Препоръчани теми