Фени, ако ти пратя линкове ще можеш ли да ги видиш? Другият вариант е да ти ги снимам на скрийншот, защото въобще не си помня паролата 😂 и не мога да вляза през лаптопа, за да ги копирам🤔
Но е преведено цялото, просто някои части са в коментар вкарани.
Всичките ми резерви към Умут Арал вече отпаднаха 😂 Той се грижи за всичките си филми. Понеже го следя от както се разбра, че ще е режисьор на нашия сериал, дълго време качваше и снимки и видео от Любов 101. Сега прави и така с Якамоз. Наистина тези кадри винаги са много интересни, да се види как протича работния процес.
Гледам сега снимките, гледам видеото и се чудя как ме омагьоса този Къванч. Не харесвам руси мъже, не харесвам мъже с разкопчани ризи, не харесвам мъже, които не са избръснати гладко, не харесвам мъже, които носят разни дрънкулки, а Къванч толкова много ми харесва. Няма логика и може би таланта и човека са причината наистина много да му се възхищавам и да ми носи прекрасни емоции.
Диве, ще чакам с нетърпение да си напишеш "домашното"🤗 и се включвам. Аз снощи изгледах третата серия. Искам да ти благодаря, защото се усетих, че по твоя почин започнах да се вглеждам в детайлите. Но толкова бързо свършва една серия 😜 Сериалите по тв ги разтягат, а тук всичко много динамично се развива, като един миг.
И аз съм на мнение, че най-вероятно Денят на влюбените ще бъде излъчен след 3-4 месеца.
А Потъналият Ной може чак догодина да го видим. Е това им е лошото на Нетфликс, снимат за месец, месец и половина филм, а чакането е голямо после. Но пък конкуренцията с Дисни може и да поускори нещата.
Мен лично много ме интересува ще има ли втори сезон и кога ще го обявят. Със сигурност е трудно да напаснат графика на всички замесени, все пак това трябва да съберат актьори от различни страни. Тъй като следя всички участници в into the night почти всички от тях вече участват в някакви филми и ги рекламират на страниците си се надявам това да им разчиства графика за снимки на общия проект на общия сериал. Но от друга страна ако Къванч и Берен сега снимат през лятото сигурно ще се отиде чак през есента. Ще видим какво са намислили.
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

Първо, за разлика от теб, аз много харесвам руси мъже / далеч не всички, броят се на пръстите на едната ми ръка / а той беше толкова изумително красив в Перла, че веднага го забелязах, рядка златиста красота притежава, с толкова идеални черти и фигура, че чак не е реално. На времето за това го нарекохме извънземно в темата
Смело мога да кажа, че е един от най-красивите мъже, които съм виждала. Никой друг актьор не успя да ме спечели за почитател, и преди и след него, това е истината, макар, че харесвам играта и на други, но не и по този начин! Него мога да го гледам по всяко време, имам нужда да го гледам! 

, ще ти копирам превода да сравняваш, вярно че имало още в коментарите.
/, брадата/лека/ е задължителна, въобще не харесвам мъже без брада. Но за мен Къванч е Магия и Харизма, бог го е дарил с рядка красота
за Таланта
, няма нужда да ви повтарям. 

аз видях преводите в коментарите, но всичко това съм го превеждала. Копирай ми всичко, щом я следваш, моля те! 
а ако се върне се надявам да е само 1 сезон. Като гледам колко разтеглиха Момичето.....

, Фенчето 

имаш ли спомен в коя група беше, аз не ги чета рускините много....