Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 338
  • 741
  •   2
Отговори
# 615
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Фени, ако ти пратя линкове ще можеш ли да ги видиш? Другият вариант е да ти ги снимам на скрийншот, защото въобще не си помня паролата 😂 и не мога да вляза през лаптопа, за да ги копирам🤔
Но е преведено цялото, просто някои части са в коментар вкарани.
Всичките ми резерви към Умут Арал вече отпаднаха 😂 Той се грижи за всичките си филми. Понеже го следя от както се разбра, че ще е режисьор на нашия сериал, дълго време качваше и снимки и видео от Любов 101. Сега прави и така с Якамоз. Наистина тези кадри винаги са много интересни, да се види как протича работния процес.
Гледам сега снимките, гледам видеото и се чудя как ме омагьоса този Къванч. Не харесвам руси мъже, не харесвам мъже с разкопчани ризи, не харесвам мъже, които не са избръснати гладко, не харесвам мъже, които носят разни дрънкулки, а Къванч толкова много ми харесва. Няма логика и може би таланта и човека са причината наистина много да му се възхищавам и да ми носи прекрасни емоции.
Диве, ще чакам с нетърпение да си напишеш "домашното"🤗 и се включвам. Аз снощи изгледах третата серия. Искам да ти благодаря, защото се усетих, че по твоя почин започнах да се вглеждам в детайлите. Но толкова бързо свършва една серия 😜 Сериалите по тв ги разтягат, а тук всичко много динамично се развива, като един миг.
И аз съм на мнение, че най-вероятно Денят на влюбените ще бъде излъчен след 3-4 месеца.
А Потъналият Ной може чак догодина да го видим. Е това им е лошото на Нетфликс, снимат за месец, месец и половина филм, а чакането е голямо после. Но пък конкуренцията с Дисни може и да поускори нещата.
Мен лично много ме интересува ще има ли втори сезон и кога ще го обявят. Със сигурност е трудно да напаснат графика на всички замесени, все пак това трябва да съберат актьори от различни страни. Тъй като следя всички участници в into the night  почти всички от тях вече участват в някакви филми и ги рекламират на страниците си се надявам това да им разчиства графика за снимки на общия проект на общия сериал. Но от друга страна ако Къванч и Берен сега снимат през лятото сигурно ще се отиде чак през есента. Ще видим какво са намислили.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 616
Пепче, пробвай с линковете, пък да видим! Първата част ми излезе вчера Thinking
Аз пък изобщо не се чудя защо харесах Къванч от пръв поглед Smile Първо, за разлика от теб, аз много харесвам руси мъже / далеч не всички, броят се на пръстите на едната ми ръка / а той беше толкова изумително красив в Перла, че веднага го забелязах, рядка златиста красота притежава, с толкова идеални черти и фигура, че чак не е реално. На времето за това го нарекохме извънземно в темата Satisfied Смело мога да кажа, че е един от най-красивите мъже, които съм виждала. Никой друг актьор не успя да ме спечели за почитател, и преди и след него, това е истината, макар, че харесвам играта и на други, но не и по този начин! Него мога да го гледам по всяко време, имам нужда да го гледам! Smile Факт е, че никой друг не може по този начин да ме накара да страдам или да се радвам с героите му, кара ме да забравям, че това е само филм. Харесах много играта му с очи, още в Перла показа, че просто си го може, без проблем само по изражението му можех да разбера какво изпитва героят му. Чак не можах да повярвам, когато разбрах, че никога не е учил актьорско майсторство, че това е първото му заставане пред тв. камера! Та той и тогава дори беше в пъти по-добър от много наши актьори, учили 6 години за това. Неведнъж съм казвала, че ако не го харесвах толкова много като актьор, отдавна да съм го забравила, нищо, че е толкова красив Smile Той се оказа природен талант, а с много труд стана това, което е днес. Много се възхищавам на действително талантливите и работливи хора! И още нещо, много важно - този човек притежава такъв сексапил и такава мощна харизма, че буквално ме зашемети още веднага, нищо, че беше толкова по- младо момче от мен, това няма никакво значение.Съвсем същото ми се случи преди повече от 35 години , когато за пръв път видях Фреди на сцената, не вярвах, че отново ще ми се случи, но явно са от една порода, макар и толкова различни, въздействието върху мен беше същото. Аз също не харесвам особено небръснати мъже, с дрънкулки, с татуировки, но на него ми харесват, отиват му ! И не на последно място - много се впечатлих, когато прочетох първите му интервюта, когато беше само на 22 години, поразиха ме зрелите му разсъждения, нетипични за тази възраст. Харесах го още повече, когато с годините разбрах, че на всичкото отгоре е и много стойностен човек, за мен това е много важно. Не мога да съм фен на кофти човек, пък бил той и най-талантливия и красивия. Какво да кажа още ... съвкупността от всички тези качества ме кара толкова години да следя всичко, свързано с него, и това няма да мине, убедена съм. И се радвам, че не съм сама! Stuck Out Tongue Closed Eyes

Трябва да има 2 сезон, сериала се хареса!

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 12:14 от queen_fenka

# 617
Фени, пращам ти ги, но като ти се отварят гледай и коментари след това, защото там има продължение.
https://www.instagram.com/p/CdNq3g0obrF/?igshid=YmMyMTA2M2Y=https://www.instagram.com/p/CdNtJ6DoGd0/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/CdNvLNbo3xC/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://www.instagram.com/p/CdNyBxtoogJ/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Отивам да работя 🤗🤗🤗

# 618

Фенче Kissing Heart, ще ти копирам превода да сравняваш, вярно че имало още в коментарите.
За Къванч, също не харесвам руси мъже, но нямам против дрънкулки, дълга коса, разкопчани ризи/хич не съм консервативна Wink/, брадата/лека/ е задължителна, въобще не харесвам мъже без брада. Но за мен Къванч е Магия и Харизма, бог го е дарил с рядка красота Heart за Таланта Hands Clap, няма нужда да ви повтарям.
А за филмите и серилите на НФ, следя какво излиза като турски продукции, горе долу когато е започнал да се снима дадения филм или сериал- то го пускат на другата година почти по същото време. С Якамоз малко закъсняха.

Пепи,
Цитат
Мен лично много ме интересува ще има ли втори сезон и кога ще го обявят.
и аз това чакам!!

Умут написа>>
Преди почти година приключихме с #yakamozs245. Това беше едно незабравимо сътрудничество и екипни усилия. Благодаря на всички за гледането. Ако все още не сте го гледали, той се предава в световен мащаб в #Netflix. Ето един подаръчен пакет от спомени за вас. 🙏🏼✨💙#yakamoz #intothenight @ogm.pictures @netflixturkiye

дано продължава да споделя, ще му напиша пак в ИГ Wink

здрава и успешна седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 13:22 от Airra

# 619
Пепче, благодаря! Kiss
Айре Heart Eyes аз видях преводите в коментарите, но всичко това съм го превеждала. Копирай ми всичко, щом я следваш, моля те! Kiss
Heart Hands Plus1
Цитат
Къванч е Магия и Харизма, бог го е дарил с рядка красота Heart
И огромен талант!

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 14:50 от queen_fenka

# 620
Фенче Kissing Heart готова си Hands Plus1

Бирсен отново е писала за Краля....
https://www.tv100.com/masumlar-apartmaninin-ekibinden-yeni-dizi- … sti-makale-609658

OGM Pictures, които сключиха споразумение със Star,  ще подготвят амбициозни сериали за канала един след друг. В началото на тези проекти е „Ако кралят загуби“. Името на Kıvanç Tatlıtuğ се споменава от самото начало на проекта, който е адаптиран от едноименната книга на Gülseren Budaıcıoğlu. Подробностите за сериала, който разказва историята на нарцистичен и безчувствен мъж на име Кенан, постепенно стават все по-ясни.

Екипът на "Апартамент на невинните", който тази седмица ще направи финал в 71-ви епизод, ще снима сериала. Чааръ Вила Лостувалъ, която спечели награди на много церемонии тази година с успешната си работа , ще седне на режисьорския стол на сериала. Екипът на сц-те на "Апартамента" пише проекта. Работата по сценария на сериала продължава.

.........................
Сериала наистина е много успешен, аз не съм го гледала. Но след като прочетох интервюто на Къванч, много ме съмнява, че ще се върне в тв. сериал Rolling Eyes а ако се върне се надявам да е само 1 сезон. Като гледам колко разтеглиха Момичето.....Expressionless

# 621
Ах, този Крал 😜
Имам егоистично желание Къванч да приеме и да снима, но...
Първо трябва да снима филма с Берен, нали така? Продължението на Якамоз, сега и Краля...🤔 Нещо много ми се вижда и малко нереално, но нямам нищо против да е истина всичко това.
И аз не съм гледала този сериал, но наблюдението ми е, че е с много високи рейтинги. Режисьорката нищо не ми говори, но поне заглавията на тези сериали съм ги чувала и до колкото знам всички са успешни.
Реално погледнато такава роля би било истинско предизвикателство, Къванч да играе нарцистичен герой. Дори преди малко ми излезе точно такъв въпрос от някакво списание: Можете ли да си представите Къванч да играе такъв герой? И самите те са написали, че той трябва да играе добър, защитник на по-слабите и смел герой.
Но пък един актьор трябва и сам да се предизвика. Ще видим какво ще излезе на края. Всичко, което избра последната година беше изненада, и Якамоз, и Денят на влюбените и Удавеният Ной.
Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 622
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новините, преводите, коментарите и реакциите!!!
Харесвам Къванч като актьор, като красота, но най-вече като човек.
Притежава много умения и непрекъснато ги развива.
Къванч може да създаде сам свой собствен свят.
Сигурна съм, че вече има идеи за проект, който той ще направи.
Мислел си го е не от сега, а още преди години, когато се среща със Скорсезе.
Спомням си за това инфо за тази среща, когато събирахме уикито.
Но за личностите, които споменава Къванч не знам нищо.
"Сухото лято на Метин Аксан, Фатих Акън и Една османска история."
Ще трябва да потърся. Може би пък това ще са бъдещите проекти.
Интересен и забавен е Къванч зад кадър.
От новите снимки от Умут Арал най ми хареса тази с маршала.
Ама как да не я свържеш С Русия в сърцето/КСШ и Санкт Петербург.

Дружки, явно не съм била много ясна.
Скрит текст:
Цитат
А , че някой ни четял, а ние се бавим, бане не ми е ?
Дружки, "бана ми е"  за тези, които не пишат, но четат и слагат лайк!!!
За това именно благодаря и за реакциите. Тях имам предвид.
НЕ  СА,  като тези дето пишат без извинение - Не съм ви чела ;
Или в друга тема - Излезе ли целият превод на сериала на Къванч;
Или тези, дето ме вадят от спойлер  в  ...
Имам лайкове на някои постове от никове, които не съм срещала.
Сигурно имате и вие такива. На тях благодаря. Знам, че те ни чакат и четат.

Лекинка!!!

# 623
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, все така раздавай любовта и знанията си на нашето бъдеще - децата! Heart
Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко! Kiss
Диве, ми на мен ми се е случвало веднъж, дваж за цяла година да ме лайкне и някой друг , освен вас Smile И какво ? Хубаво е само да се чете, но някой трябва и да пише в тази тема, за да я има, нали ? Правя всичко това не за лайкове, а за собствено удоволствие и заради всички вас, и най-вече заради самия Къванч! Hands Plus1
Пепи, аз мога да си представя Къванч в такава роля, и още как! Но, нещо не ми се вярва да стане, кога ? Септември мисля, че щяха да са снимките с Берен Thinking Но, ако стане, ще се радвам, наистина е предизвикателство за него, а той обича да се предизвиква. Да видим! Някои фенове са много убедени Smile

Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

# 624
Привет!! Hug

Честит Празник!

Специално на Пепи Flowers Rose, Фенчето Flowers Rose и Катя Flowers Rose!!

Фенче Kissing Heart, и мен ме лайкват обичайните заподозрени...
Цитат
Правя всичко това не за лайкове, а за собствено удоволствие и заради всички вас, и най-вече заради самия Къванч! Hands Plus1
Hands Plus1
освен, че си споделяме тук за любимия актьор Heart...виждам, че  ни четат и гости, та научават покрай нас за всичко ново свързано с Къванч. няма по-добро място на бг. от тук Wink
За бъдещите му проекти, къде ще играе и кога, въобщее не мога да предполагам, та каквото дойде. Важното е той и с-вото му да са добре и здрави!!
За филма с Берен, май съобщиха нещо за лятото, но в тая индустрия винаги има промени, отлагания и т.н.
нова снимка с нея....

Диве Hug
Пепи Hug

.....................
 в итал. списание

от Телемундо

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 14:10 от Airra

# 625
Здравейте Благодаря Ви за целия труд който полагате за нашия любимец
Честит 24 май на всичси учители в темата Без Вас никой нямаше да може да пише или да чете Поклон

Аз се запознах с Къванч 2009 година когато даваха Перла по телевизията И от тогава до сега стана като член на моето семейство Добре ,че ме изтърпяха през годините с тази моя мания И сега моят мъж като види някой на екрана с брада или мустаци възкликва а пак Къванч И аз не харесвам руси мъже и с брада и мустаци ама ето любовта продължава Благодарна съм на туркините и арабките,че ми показаха неща които не знаех и ме запознаха с турската преса Преписвах буква по буква дадена статия ,защото те обикновено ги слагаха като картинка и така открих сайтовете на турската преса в интернет Навремето нямаше инстаграм и туитър,където сега виждаш всичко а само фейсбук
Аз гледам сериалите за удоволствие,а дали трябва да стане така или иначе за мен няма значение Гледаш артиста и му се радваш Като знам какви войни се водеха около неговите сериали
Сега пък Къванч купил апартамент за сина си в Лондон Очаквам и самолет да купи

https://www.gecce.com.tr/haber/kivanc-tatlitug-oglu-icin-kesenin … -acti-306541.html

# 626
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното и реакциите!!!
Честит празник на всички ни!!!
На всички ни, защото ние всеки ден използване и тук тези букви!!!
Честит празник на пишещи и четящи!!!
Не, не пиша заради лайкове!!!
НО особено ценя тези от преводачи на сериалите на Къванч!!!

Друго си е с български буквички, както се казва в подфорума ни.
Още веднъж благодаря на целия екип за превода!!!
Започнах еп. 3 на Yakamoz S-245 >>>

Еп. 3 - В подводницата напрежението между Арман и Умут достига връх.
Когато действията на Баръш стават ясни,
Еренай е изправен пред невъзможна дилема.

Виждам че в тт ври и кипи отново за ЗП.
Направи ми впечатление този коментар >>>
"Легендите никога не умират" -  aşkımemnu"

# 627
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Честит празник 💐♥️

Винаги много емоционално посрещам този ден.

Радвам се дори, когато виждам, че само ни четат. Но като най-късно прописала тук искам да кажа, че не е лесно да се започне. Вие може и да не си спомняте как сте започнали, но аз много добре помня. Защо казвам, че не е лесно? Поне аз в началото имах усещането, че се натрапвам в чужд разговор. Не ме разбирайте погрешно, всички ме посрещнахте прекрасно, но в темата има някакъв установен "ред", вие се познавате вече от години и малко като натрапник се усещах. Слава богу, това бързо отмина и с удоволствие пиша и чета. ♥️🤗♥️ Така, че ако някой има подобни притеснения може спокойно да ги остави. Темата ни е прекрасно място за малко"бягство"от ежедневието.

Диве, ще чакам по подробно да пишеш. " Легендите никога не умират" така е. Ето снимка от прословутото награждаване

Наградата е взела актрисата, която играеше Джемиле.
Но ЗП има най-голямата награда, обичта на зрителите.
За филма с Берен на мен нещо ми се върти, че се споменаваше юни месец 🤔 Не знам дали ще разберем кога ще почнат.
Башак днес от много време е качила реклама на новия си интернет бизнес. Дори показах на дъщеря ми и на нея много и хареса като идея. Правят различни съчетания за облекло след попълване на анкета , изпращат кутия с дрехи и аксесоари и човек може в къщи да се облече,да си прецени. Ако нещо не му допада го връща обратно.

Терзи, разбрах вече как си станала спец по всички новости около Къванч 🤗😍 То и аз от тогава го следя Къванч, но въобще не съм и предполагала, че има място, където да се концентрира цялата информация на едно място.
Диве, вчера във ВК бяха цитирали българската Уикипедия за Къванч като източник на най- пълна информация. Ставаше въпрос, че Къванч е завършил висше образование и това му обучение е предпоставка да почне да пише сценарии. Една потребителка учудваше, че Къванч е завършил университет та тогава те цитираха. Почуствах се много горда, че познавам човек създал това 🤗

Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗

# 628
Тази снимка нова ли е

# 629
Тази снимка нова ли е

не, Ева е написала, че е #Tbt от Бодрум
Терзи Hug
ти си ветеран сред фенките, пишещи тук! Hearts
предполагам колко е било трудно да се намира инфо в началото.
А в твоя ФБ има уникално голяма колекция от снимки преди 2016 Hands Plus1
Пепи Hug, ако искаш ще ти пратя линка, ама много ще ти е интересно!!
Зарадвах се на активността на Башак, знам за този й сайт, но не бях толкова запозната, та ти много добре си го обяснила. Това, че са дали за пример бг. уикипедия е Hands Ok Hand имаш ли спомен в коя група беше, аз не ги чета рускините много....
Диве Hug
за ЗП Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт