Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 340
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
Фенче Kissing Heart ще питам Яна от Планета, как са го превеждали.
Скрит текст:
имаше един израз, че сутрин Къванч ходел да бяга в Белград Laughing, та от там се усъмних.
И аз видях другия превод, много по-добър, но разбъркан и не е целия.
Благодаря, че си си направила труда Flowers Hibiscus...има някои изречения, които звучат по-добре.
Но много задълбахме Hands V
Мерси за инфото за наградите.
Това последното и аз го срещнах/познайте къде Trollface/
Скрит текст:
бях решила да го спестя в темата........
за мен не е вярно, ако беше, щеше да го съобщи някой по-надежден източник.
не вярвам Толга да е имал наглостта да се меси в сценария, диалозите и драматургията
Плюс това, двамата реж-ри се скъсаха да дават интервюта след като излезе сериала и си личеше в колко добри отношения са.
Едва ли заради това нямаше Гала...Йозге е казала, че няма как да присъства защото кърми на 2, 3 часа. Къванч също е бил ангажиран с радостното събитие, което му се случи преди броени дни.

Пепи, благодаря за пояснението.Hands V
.................
Телемундо/САЩ/ са решили да пуснат ДК по-рано, на 23, в понелелник

малко промота
https://twitter.com/TelemundoSeries/status/1527822079785066498
https://twitter.com/TelemundoSeries/status/1527732578559700993
https://twitter.com/TelemundoSeries/status/1527456235871784966
https://twitter.com/TelemundoSeries/status/1527822079785066498

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 16:55 от Airra

# 601
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Ами питай я! Ама като нищо може пък и да си имат такава местност Белград, кво Laughing
Да, много задълбахме малко с тези преводи, но наистина това, което зависи от нас трябва да го правим както трябва Hands Plus1
Благодарение на Дивето, ето така си представям ашкъма да си пише сценариите Grinning

Сестрьонка си замина и сега известно време ще ми е малко тъпо ... Друго си е да си имаш компания по цял ден, ама ...там на нея и е по-добре, а и вече е време за плаж. И няма да и се налага да си гледа постоянно в краката като се движим по хубавите ни тротоари Smile, това, а и много други неща тук усещам как я изнервят. Колко бързо човек свиква с хубавото, на мен не ми правят такова впечатление Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ами надявам се да не е вярно това инфо, все някой от екипа щеше да сподели, ако имаше подобно нещо. Ама де да знам, от американци очаквам всичко аз Stuck Out Tongue Closed Eyes
Наистина се надявам Къванч и Башак сами да си покажат детето като поотрасне още малко, знаят колко народ чака това. Джем го показа веднага, защо не и Къванч ?

Лека вечер! Hug

# 602
Фенче Kissing Heart, ами и ти ще й ходиш на гости Wink
а в Истанбул има Белградска гора.
липсва ми Башак в ИГ, дано след 40 ден се пораздвижи...и с някоя изненада. Blue Heart

лека Hug

# 603
Привет отново, момичета 🤗🤗🤗
Белградската гора е местност край Истанбул. Наречена е така, защото след превземането на Белград там са изселени хора от града.
Намира се на около 20 километра от града и е място за разходки и почивка на хората от Истанбул.
Фени, благодаря за превода. Наистина на места звучи по добре.
Ох, тези журналисти... Ами скандала продава. Самият Толга Карачелик в едно от многото интервюта казва, че в началото се е хванал за главата като е прочел сценария и затова продуцентите са му позволи да вземе хора, които той е поискал и сценария е бил преработен. Мисля, че от тези думи са се опитали да направят новини. Още по неправдоподобно звучи изречението, Къванч се е скарал и затова Йозге не е била на премиерата. Тя и Едже не беше.  Бебетата са по-важни сега, това е.
Забравих да пиша за тези награди. Аз включих в 19.30, но в началото нищо нямаше. Мисля, че същинската част започна към 21 и направо ме изумиха, защото в началото цигулари изпълниха Катюша. Но по непрофесионално направено тържество аз не мога да си представя. Поне от това, което видях, защото излъчването просто спря скоро след това. Никаква организация. Лошото време е най- малкото им извинение. И съм изключително доволна, че никой от ЗП не е присъствал. За мен това си беше жива подигравка.
Фени, наистина човек лесно свиква на хубавото. Но шапка и свалям на твоята сестра за това й решение. Хайде, прави планове за лятото, не се натъжавай. Сега поне няма работа, с която да се съобразяваш.
Хубава вечер ви желая 🤗 🤗🤗

# 604
Здравейте Благодаря за всичко споделено Фенче благодаря за превода Дали има разлика или не няма значение Къванч си е звезда
От Умут Арал

https://www.instagram.com/stories/umutarall/2843230186519785630/

https://www.instagram.com/p/Cd1Mn9bj1mM/

# 605
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за новините, преводите и коментарите!!!
Благодаря ви за споделеното по еп.2 на Yakamoz S-245.
Знаех си, че вие ще обърнете внимание на другите неща
и за това написах моя пост като опит за преразказ.
Благодаря ви!!! Харесва ми по този начин да обсъждаме.
Надявам се така да продължим.
За в трезора на банката, още като започнаха да вземат пари,
си казах, че тази велика глупост ще им изяде главите.
За къде ще им трябват пари! Целия свят сринат, а те ...
И се спасиха гадният Алтан и лудият Баръш.

Фенче, най-сърдечни благодарности за превода!!!
Изчетох го на един дъх. Достави ми невероятно удоволствие.
Не ми трябваше ни музикален съпровод, ни нищо.
Ти си най-добрият познавач на Къванч и за това можеш да прецениш,
кой превод е най-добрият. Запазвам си го специално!!!

Интервю за сп. L'OFFICIEL май 2022 г

Скрит текст:
Шест сутринта, до звъна на будилника, който настроих, има още половин час. Не мога да заспя. В стаята си в " Shangri-La Bosphorus", гледам в тавана и мисля за убедителни фрази, за да опиша философското значение на водата. В мен има напрежение и вълнение, които не мога да опиша. След известно време техническите и стилистичните екипи ще обособят студио в балната зала на хотела на етаж B2. В басейна, в спа секцията на последния етаж на залата, започва трескава работа. Намирам убежище в самотата на причудливите фрази, които отглеждах в ума си цяла нощ. Нека бъде като вода. Желая го още по-искрено, имайки предвид, че нашият човек за корицата, Kъванч Taтлъту, не е участвал по собствено желание в снимки за списание през последните четири години. И, разбира се, италианският екип от фотографи от Милано. Те за първи път ще работят с Kъванч. Аз също ... Когато гледам общата картина, има всички елементи, които оправдават напрежението ми.
Снимачният екип е многолюден, ние сме повече от 40 души, снимачната програма е готова. Преди всичко ще завършим снимките си в студио, разположено в хола, където синята и червената светлина ще бъдат интензивни на бял и черен фон. След това подводните снимки. Както разбирате, най-доброто, пардон, най-трудното, оставяме за по-късно. В сектора всеки знае какъв перфекционист е Къванч. Всички знаем, че ако нещо не му харесва, не може да бъде убеден. Казаха ни, че той и съпругата му Башак са влезли в хотела около 11:00 часа. Присъствието на Башак не само успокоява Къванч, но ни позволява и на нас да си отдъхнем с облекчение. Качвам се в стаята им да ги поздравя. Истински е, дори когато просто се ръкуваме. Такъв, какъвто е. Без усилия, без преструвки. Независимо от това, че практически идва от снимачната площадка на рекламата, и въпреки умората след снимките, той никога не губи енергията си.
" Вълнувам се. Измина много време, откакто снимах за списание. Нямам търпение за подводните снимки", казва той.
Излизаме от стаята, за да се срещнем на снимачната площадка в 12:00ч.
Къванч пристига в студиото, разположено в балната зала по-рано от очакваното. Мисля си, че той или е изключително дисциплиниран, или иска да свърши по-бързо с всичко това.
Тестовите кадри са загрявка за нас, винаги се грижим човекът пред обектива да се чувства като у дома си. Докато Къванч разговаря с фотографа Рикардо Апостолико, поисках да използвам възможността да попитам Башак за списък с любимите му песни. Култовите рок групи заемат водеща позиция. Queen на първо място... Не зная дали очарованието на песните или късметът е на наша страна. Веднага след като е направен първият кадър, той казва: " Снимаме колкото можем, не се ограничаваме. Имам много енергия, чувствам се добре.” Дотолкова, че дори не се пазарим по повод на дрехите. Предложените четири вещи, се увеличиха на осем. Докато Къванч позира, аз за известно време наблюдавам Башак. Любовта между тях е толкова нежна и премерена, че е невъзможно да не бъдете впечатлени. Тя внимателно наблюдава всеки момент, без да пречи на работата, те се зареждат един друг с безкрайна страст и възхищение.
Срещаме се в къщата им на следващия ден. Трябва да призная, че се чувствам специален, защото бях лично  поканен на закуска от Къванч. Дървен дом в гората, заобиколен от зеленина, далеч от шума, мръсотията и скуката на града. Пристигаме по едно и също време с Гайе Сьокмен и Зерин Ерсу, мениджърите на Къванч. За госпожа Гайе и госпожа Зерин Къванч е като син. Не е чудно, те работят заедно от почти 20 години.

В момента майчинството и бащинството са основните заглавия в живота им. Когато Курт Ефе се роди, това интервю вече ще бъде публикувано. Надявам се, когато порасне да го прочете и още веднъж да разбере какъв късмет е имал с родителите си. Между другото, бащинството вече е започнало да променя Къванч :
" Казват, че мъжете не могат да усетят бащинството преди раждането на детето си. При мен е обратното. Усещам как коремът на Башак расте. Нима може да не усещам това, когато коремът и расте пред очите ми ? Неудобствата, които тя изпитваше, започнах да ги усещам в собственото ми тяло. Това е нещо вълшебно ..."

За човек, който винаги мисли и взема решения, бащинството би трябвало да е неспокоен период.
"Да, аз бях неспокоен тип. Вълнувах се. Мислех, че ставайки баща ще бъда още по-неспокоен, но веднага след като получих добрата новина, всичките ми притеснения изчезнаха."

Изследвания на поколенията, марките, социолози, психолози, всички се стремят да разберат и интерпретират новото поколение. Като баща, който ще отгледа и възпитава дете в новия световен ред, бих искал да разбера тяхното мнение за следващото поколение.
 " Идва друго поколение. Трябва да наваксаме изпуснатото. Крайно важно е да сме близко до езика, който те говорят. Аз не говоря просто като бащата Къванч. Трябва да апелираме към иновациите и новото поколение по всякакъв начин."
" Но, не те ли плаши хуманизирането на машините и дехуманизацията на хората ?“ -  питам аз. Фейсбук дори ни напомня за рождените дни на родителите ни. Когато казваме, че сме забравили да архивираме спомените си, госпожа Зерин ни напомня нещо, което ни кара да се смеем всички. " Вероятно не му напомня Фейсбук, защото не го използва.“

Нека ви кажа добрите новини точно сега в това интервю. Въпрос на време е да видим Къванч в режисьорския стол, да пише сценарии или дори да продуцира нещо. Той мечтае за промяна и трансформация в този сектор.

" Израснахме, познавайки американската култура много добре, или по-скоро не знаейки нищо, виждайки само тези части, които искат да ни покажат. Американските истории се опростяват и стават изцяло клишета. От обикновен семеен мъж могат да направят супер герой, защото има " много добра опаковка " Могат да ги продават, защото имат най-високото ниво на техническа компетентност в света. Не намирам тези история за дълбоки. Сега гледаме историите на различни страни благодарение на дигиталните платформи. С увеличаването на броя на платформите, на които се излъчват сериали и филми, хората в други части на света могат да ни видят и разпознаят. В този контекст пространството се стесни, което е добре. Не останаха разстояния. Ние също имаме прекрасни истории."

Говорейки за постановки, продуценти, свобода и истории, той си спомня срещата си с Мартин Скорсезе на церемония по награждаване преди много години - " Попитах Скорсезе дали познава турски режисьор, кой е любимият му турски филм и каква история би искал да направи. Без да се замисли той отговори: " Сухото лято" на Метин Аксан, Фатих Акън и "Една османска история". Искам да кажа, че виждат нашето богатство, познават нашите съкровища. Имаме още много неща за вършене, които дори още не сме направили."

Очаквам с нетърпение историите, които ще излязат разказани през неговия поглед, написани с неговата химикалка.

" Искам да бъда част от това. Много е ценно да имам възможността да въртя това колело в името на киното, да имам възможността да създавам. Наистина много се надявам на това ... Продуциране, сценарий, актьорска игра ... Нужно ми е да създавам, а не непременно да играя. Като любител на киното, искам да му служа по мой собствен начин."

Малка бележка към Курт Ефе: " Добре дошъл на този свят! Нека пътят ти бъде изпълнен със синьо и зелено. Точно като твоята майка, твоят баща,  и лозунга на майския ни брой "Бъди като водата!" "

Сериала " Yakamoz S-245 " производство на Netflix също предава посланието, че надеждата на човечеството не пресъхва. Неслучайно той даде живот на образа на Арман, морски учен и водолаз в сериала. Той говори за сериала с ентусиазъм. Участието в нова продукция, която не е била пробвана преди това, го освежи.

" Той е  пълна противоположност на всичко, което съм правил до сега. Научна фантастика. Става въпрос за щетите, които слънчевите лъчи нанасят на хората. Шепа хора оцеляват, криейки се в подводница... Морски изследователски екип, само петима души и военен екипаж на подводница ... Тяхната мисия приключи, единствената им мисия е да останат живи."

За подготвянето на героя минаха два месеца. " Арман е характер, много близък до водата. Вярвам, че хората, които се отдават на водата и общуват много с водата, са много по-спокойни в живота. Казват " дори и да не правиш нищо, докосвай водата с тялото си, презареждай се. " Това, че общата точка между нас е водата, ми помогна да разбера по-добре героя."

Единственото, което не може да забрави във връзка със снимките е това, че водата е била много студена. Очевидно е премръзнал. " Беше много студено. Обикновено не измръзвам толкова лесно. Имахме сцена, в която трябваше да влезем в аквариум, облечени в неопренови костюми. По сценарий поради усложнения трябваше да излезем вън от подводницата и да я поправим. Не мога да опиша колко ми беше студено в тези дрехи в ледената вода. Предполагам, че неопреновия ми костюм е пропускал отнякъде. Два дни не можах да дойда на себе си."

На въпрос защо не са снимали в загрята вода, той обяснява, че въпреки, че има технически възможности за това, водата няма да изглежда естествено, защото от нея ще се вдига пара. " Няма да ни повярват. Ще бъде неестествено."

Толга Карачелик и Умут Арал. Сериала има двама режисьори. Първите три епизода са заснети от Карачелик, а останалите от Арал. " Работата с двама различни режисьори, споделянето на техните възгледи и визия е много специално изживяване. Първоначално мислех, че ще бъде трудно. Това не се случи. Работата вече се подобри до известна степен. Особено след четвъртата серия, главната роля  играе самият измислен свят. Например синята светлина, използвана в сериала, сама по себе си се явява персонаж. Всички служат на този персонаж." Използването на синя светлина в сериала е в съответствие с това, което казва Къванч. Ние бяхме вдъхновени от тази светлина в снимките за списанието. Нека да преминем към забавната игра на вероятности. Искам да си представите, че сценарият на затваряне в подводницата е реално: " Нека адаптираме сериала към реалния живот. Вие сте обречени да живеете в подводница. Кого бихте взели със себе си?"
"Бих взел Башак, нашият син, нашите кучета и котки", казва той без колебание. И това не е изненадващо.

В снимките за списанието ние също с нищо не се отличихме от сериала. Ние също накарахме Къванч да мръзне във вода...
 " Малко ми стана студено, но си струваше. Не съм се снимал за списание вече 4 години. Защото се повтаря едно и също. Едни и същи теми, едни и същи пози. Между другото, чудо е, че толкова много се отварям и говоря толкова много. Хората не е необходимо да знаят какво правя във всекидневния си живот, достатъчно е това, което виждат на екрана. Тези снимки ми се сториха съвсем различни. Когато дойдох на снимачната площадка, бях много впечатлен от енергията. Хареса ми... .Вие така добре сте се подготвили, че останах много доволен."

Както обясних в началото на статията, в момента, когато сме достигнали дъното на потребление и консумираме емоции, любов, привързаност и уважение като продукт, ставайки свидетел на енергията между Къванч и Башак на снимачната площадка, надеждата ми за любовта разцъфна. Само толкова умерено, толкова страстно една двойка може да се обича. Разбира се, няма да задам баналния въпрос от рода на каква е тайната на любовта, но също така съм любопитен за силата на тази връзка и тайната на способността им да се гледат един друг със същото вълнение, независимо от изминалите години заедно.

" Ако бяхме направили това интервю преди 10 години, нямаше да отговоря на нито един от тези въпроси. Не бях много точен човек в решенията, които вземах в живота си. Винаги ми е било трудно да вземам решения с разума си. Аз съм човек, който взема решения, ръководен от емоциите. Най-големия комфорт в живота ми - това е Башак. Тя взема решенията с разума си. Тя смята, че емоционалните решения могат да се окажат погрешни в дългосрочен план. Башак е човекът, който ме уравновесява в живота. Хората трябва да освободят място един за друг. Да освободиш пространство макар и да звучи просто, то предполага комфорт, благополучие, любов и възхищение във всяко едно отношение. Това е нещо, което ако го поливаш, ще покълва, ще израсне, ще се раззеленява."

Макар и винаги да съм мислил, че е романтично момче, думите, които използва, за да опише колко много обича Башак просълзиха очите ми.

" Научих се да обичам Башак всеки ден по нов начин. Защото да обичаш силно не беше достатъчно... Любовта към човека започва, когато полагаш усилия за неговото щастие. Когато усетя щастие в очите й, аз съм сит. Ето какво е. Най-важното е да подкрепям това, което прави, нейния избор. Иначе всички се женят... По принцип  се женим... Главното е да съумееш да продължиш."

Когато сядаме на закуска, сервирана на терасата, се чувствам като гост на семеен празник, а не като журналист, интервюиращ най-известния турски актьор. Когато излизаме от градината на терасата, първи ни поздравяват кучетата. Генч, Измир, Марс и Чача... В едната част на градината има специално изградена площадка за кокошките. Яйцата са органични. Събира ги сам, а не помощниците му. От другата страна на двора има всякакви зеленчуци. Той се грижи за всеки етап - от засаждането им до отглеждането им. Когато ме попита как обичам да си ям яйцето, естествено си помислих, че помощникът, който работи в къщата ще го сготви. Без колебание казвам: " Обичам бъркани“. Къванч изчезва за 10 минути. Виждам го да влиза в кухнята. Когато се върна на масата, сервира ни домашни бъркани яйца, приготвени от него в чиниите ни. Чувам, че вече е дал рецептата на госпожа Гайе. Тези, които се интересуват от рецептата за бъркани яйца ала Kъванч, могат да се свържат с мен. Шегата настрана, това са едни от най-добрите бъркани яйца в живота ми. Той има страна, която кара всички около него да се чувстват добре, когато представя света, който е създал. Описвайки техния живот сред зеленината, той казва, че Башак в началото не харесвала живота, преплетен с природата. " От Нишанташъ до природата... Беше трудно, но сега няма по-щастливи от нас!“
Какво ли само няма на масата ... Сирене от Карс, доматено пюре от госпожа Зерин, хляб с квас омесен и изпечен от Kъванч... Докато с удоволствие си хапвам от бърканите яйца, приготвени от ръцете на Kъванч - мога да повторя това още няколко пъти - пропускам въздушната част на израза "от въздуха към водата“ и започвам разговор за водата. Водата играе важна роля както в живота на Къванч, така и в новия сериал на Netflix" Yakamoz S-245", в който той участва, както и в снимките на нашето списание. Освен на снимките, посвещаваме майския си брой на водата. " Това е три четвърти от света. Най - великият източник на живот за живите същества. Има толкова много непознати аспекти... Прекарвам много време във водата. Когато живеехме в Адана, ходехме в нашата лятна къща в Мерсин, за да се смесим с водата", казва той. Той говори за водата като за близък приятел. "Никога не ме е уморявала, никога не ме е разстройвала. Всеки път, когато плувам в морето, водата ми показва абсолютно друга страна от себе си. Разбрах, че през последните 10 години не мога да спра да мисля усилено." И добавя: "Всяка секунда, дори сега, когато ви давам това интервю , у мен неволно се появяват и изчезват мисли за утрешния ден, за нещата, които трябва да се направят. Може да е нещо специално, също така може да бъде свързано с кучетата ми или работата ми... Всичко може да се обърка. Не мога да спра да мисля за това. Когато съм във водата, особено когато се гмуркам, тази пълна тишина е неописуема. Дори можете да чуете звук от това, как ядат рибите долу , скубейки коралите. Щрак, щрак ...  Ставаш толкова интегриран, че забравяш за всичко. В момента, в който се гмуркам, забравям всичко. Светът спира. В тези моменти искам всичко да замръзне.

Този период от живота ви река ли е или океан? Водопад или езеро? Интересувам се.

" В мен има от всичко. Понякога мога да стана голям повече от най-големия океан. Понякога мога да се превърна в най-бурната река в света. Понякога съм твърде спокоен, като много спокойно езеро, толкова спокойно, че ако муха кацне върху водата, можете да видите вълничката , която ще възникне от нейната вибрация. Има от всичко в мен. Спокойствие, движение, лудост, широта... Объркано е."

Къванч научи много от водата, оставайки насаме с нея. Преди всичко се научи да спира. " Да спра в истинския смисъл. След излизането от водата да мисля за неща, които току- що съм изпитал, намирайки се под водата, да мечтая ... Какво се случи под водата, с какво се сблъсках. Къде беше коралът ? Доколко син беше ? Когато се качих на катера разбрах, че това усещане за спиране не минава известно време. Това е нещо, което не мога лесно да правя извън водата. Не мога дълго да задържам вниманието си върху какъвто и да било предмет, не мога да се съсредоточа."

Още една дейност, която го пази от всякакви повърхностни или дълбоки, моментни или дълбоко вкоренени мисли, е готвенето. Нямаше да повярвам, ако не бях опитал лично бърканите яйца, приготвени от Къванч, или ако Зерин ханъм не беше показала на телефона си как Къванч разточва тестото и прави пайове със собствените си ръце.
Веднага щом каза "Започнах да готвя", директно го попитах: " Избягване на мисли?"

" Разбира се, че хората избягват мислите. И аз го правя понякога. Не знаете какво ще ви дойде в главата, какво ще чувства вашият гост в този момент! Дори и да знаете, че трябва да изчистите ума си, мислите пак ще ви преследват. Човек трябва да има 10 минути, за да си позволи да бъде сам със себе си. 10 минути, където можете да спрете всичко около вас по отношение на шум и предмети."

Може би, както казва той, това е бягство, но вярвам, че страстта му към създаването занимава мислите му. Къванч е човек, който може да създаде свой собствен свят и планета, където и да отиде. Той превърна градината си във ферма, а кухнята му е почти като на шеф готвач в ресторант...

" Любовта към кухнята дойде по-късно. Дядо ми беше сладкар. Правеше много хубави десерти. Той беше собственик на една от най-известните сладкарници в Адана. Този талант ми беше предаден директно от дядо ми. Започнах да готвя едва преди две години, само преди две години аз и яйца не бих счупил“, казва той, отбелязвайки, че може да ги счупи, но би предпочел да не го прави.

Разбира се, че в основата лежи чувството за самодостатъчност, което идва отвътре. Истинският комфорт започва там.
"Да бъдеш самодостатъчен тук и сега е голяма работа..."

" Като гражданин на света чувствам, че не сме така пълни с надежда, както преди. В този климат младите хора трябва да правят това, което наистина обичат, колкото е възможно повече... Надеждата само така разцъфтява ... Нека не правят нищо насила.. " Никога в живота си не съм правил нищо по план, по график. Както и да го наречете. Може би на моя страна е бил късметът, може би бях в изгодна позиция поради физиката си, но никога не съм бил част от системата."
Превод: Nigar Sey turk_celebrity_views

Изобщо не смятам, че сме задълбали за преводите.
Онова предишното, дето казвам, че беше зле, не съм се връщала на него оттогава.
Може да е редактирано, да е оправено, но съм останала с впечатление от първия прочит.
За това не исках сега да стане така и ето, че се получи!!!
Хайде точка За сега де.
Най-ми хареса това >>>
Blue Heart Къванч е човек, който може да създаде свой собствен свят и планета, където и да отиде. Blue Heart
Това за мен е най-ценното му качество.
С какво се захване >>>
Да му върви по вода Blue HeartBlue HeartBlue Heart

Лека и Синеока, дружки!!!

# 606
Привет, дружки! Hug

Диве, благодаря! Kiss Жалко, че превода не е целия, много ми хареса и на мен Hands Point Up
Прекрасни кивчета, браво! Hands Clap
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Аз зная за Белградската гора, някъде из сериалите съм срещала да я споменават, но мислех, че може пък да имат и местност Белград Smile Башак нищо ли не е споделяла в ИГ си след раждането ? Дано започне отново да ни радва, че от Киво не очаквам кой знае какво Smile
Терзи Flowers Hibiscus
Пепи, благодаря за подробното инфо! Kiss
Скрит текст:
Не мога да отида за сега при сестра ми, кой ще се грижи за татко ? Брат ми ходи винаги, когато може, но главно аз съм поела грижата за него - да му сготвя, напазарувам, изчистя, изпера ... Не става. Замислила съм се дали да не го взема с мен там за известно време, толкова ще му е хубаво там на топличко, но не зная как ще понесе полета обаче, на много години е вече ... Ще видим!
Хубава неделя ви пожелавам! Hug

# 607

Хубав неделен следобед!!
Терзи Flowers Hibiscus
Фенче Kissing Heart, и на мен някои изрази ми звучат по-добре, така, че ще редактирам.
а и превода е правен от Nigar Sey, явно туркиня.
Башак последно сподели снимката с парфюма за деня на майката, от тогава нищо не поства, най вече в стори.
а Къванч виж, че се появява на някакви събития,  с приятели. Wink
Пепи Hug за наградите Hands Plus1 и моя коментар беше подобен...
това за Толга или съм го забравила...или пропуснала Thinking
Диве Hug
ами ще си продължим да си говорим за следв. серии на Якамоз. Hands Plus1
направо може да го докараме до премиерата на Денят на влюбените, както казах Laughing
Фенче, не се цепи от колектива. правим го за кеф и разнообразие.

......................
Умут Арал е споделил тая статия на испански

https://www.cronista.com/clase/series-y-peliculas/yakamoz-s-245- … cords-en-netflix/

Yakamoz S-245: новата серия от 7 части, която вече чупи рекорди в Netflix
...............
Фенките на Туба се вълнуват от започването на ДК в САЩ, снощи имаше акция в ТТ

......................
А Берен се е видяла с Хилял, тия дни

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 13:15 от Airra

# 608
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Сега Айра като си написала името се сетих за кого говориш. Следя тази страница още от времето на Сблъсък. Тази мацка е фен на Елчин, но качва всяка информация и за Къванч и не пропуска да го спомене с добро. Качвам линк с първата част от превода. Общо в четири публикации е качила целия превод.
https://www.instagram.com/p/CdNmMSYoiT2/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Аз бях решила да изгледам днес следобед трета серия на Якамоз, но спря тока и съм заспала 😂
Довечера мисля да компенсирам.
Ще съм много благодарна ако Дива отново се включи със обширен преразказ на трета серия. Мисля, че така става най-добре. Някак си мисля, че налучкахме как да се случват нещата, поне на мен така много ми харесва.

Сигурна съм в успеха на ДК . Имам спомен от латино сериалите и тази история, както и красивите актьори и местности ще им допаднат. Както стана и с италианките.

Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 609
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за споделеното и реакциите!!!

Знае ли се кога ще е премиерата на Денят на влюбените.
Питам за една дружка. То за мен няма значение много,
защото не съм планирала
ни скапаните тротоари, ни НОИ.
Иначе за обсъждането на Yakamoz S-245 съм съгласна да го забързаме,
защото се оказа, че пишем само обичайните заподозрени,
но пък ни четат доста, та да не ни чакат.
За съжаление в момента не съм готова с еп. 3.
Може би другата седмица вторник - сряда, ще си напиша домашното.
А след другата неделя, ще се постарая да гледам по две серии на седмица.
Но вие разбира се, не сте длъжни да се съобразявате с мен.
Повечето са приключили с обсъждането и дори клипове са направи.
https://twitter.com/MarciMax1/status/1528372181633273856

Лека вечер!!!

# 610
Aйре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kiss Това пък какво означава Thinking
Цитат
„След природна катастрофа, морски биолог и неговият екип от изследователи на борда на подводница трябва да се борят, за да оцелеят, когато конспирация излезе наяве“, гласи официалният синопсис, достъпен в Netflix.
Това е филмът, който „не бяхме подготвени да гледаме“, предизвиква паника и Netflix не смее да го качи в каталога си
Ааа, не се цепя от колектива, знаеш, че нямах време да гледам нищо тези дни. Нямам търпение да пуснат вече " Денят на влюбените " ! За юни не фигурира ли в плановете на Нетфликс ? Не зная къде да проверя.
Пепи Heart Eyes, много ти благодаря! Kiss Само ще те помоля, ако имаш възможност да копираш останалите части, за да го преведа цялото. Hands Plus1
Айре Heart Eyes после ще ти помогна да коригираме някои неща, щом може Hands Plus1
Диве, и аз така, другата седмица ще го гледам, не, че не го гледах поне 3 пъти, ама сега серия по серия Smile А , че някой ни четял, а ние се бавим, бане не ми е ? Да скача тук и да пише, не може само да се чете Stuck Out Tongue Closed Eyes
За филма никой нищо не знае ...
Лека вечер! Hug

# 611
Фенче Kissing Heart, голям мерак да превеждаш Grinning
Превода е същия като в Кыванч Татлытуг/ Kivanc Tatlitug/ Official Group, те от там са го вземали явно.

Цитат
Това пък какво означава Thinking
Това е филмът, който „не бяхме подготвени да гледаме“, предизвиква паника и Netflix не смее да го качи в каталога си
последното-става на въпрос за друг сериал, като цъкнеш те препраща на него....https://www.cronista.com/clase/series-y-peliculas/esta-es-la-pel … la-a-su-catalogo/
аууу ужасно е Confounded
Цитат
А , че някой ни четял, а ние се бавим, бане не ми е ?
да Laughing
за юни https://www.whats-on-netflix.com/coming-soon/whats-coming-to-net … -june-2022-05-20/
аз нашия го чакам след около 3, 4 месеца.

Дива Hug,
готино клипче от Kivanç Tatlituğ Brasil 💧🇧🇷💚 Marci Max Hands Plus1
на мен това темпо на обсъждане ми е ОК. сега подготвям и инфото за новата тема.

Пепи Hug
и аз го следя тоя профил, ама не съм обръщала внимание на името.

....................

Умут е моя човек!! Hands Plus1
преди малко в ИГ

и клипчето
много ми хареса, Къванч се притесни да не е причинил болка на Ертан....
https://www.instagram.com/p/Cd34ar_go8b/
https://twitter.com/KT_Fans/status/1528471830754910210

Последна редакция: нд, 22 май 2022, 23:47 от Airra

# 612
Направо се влюбих в синята риза.
Толкова много му отива. Да бяха снимали няколко сцени с нея.

# 613
# 614
Добро утро! Hug

Aйре Heart Eyes ами и в Кыванч Татлытуг/ Kivanc Tatlitug/ Official Group превода е само тази част, която преведох, пак не е целия Thinking
Радвам се, че Умут споделя все още  неща, свързани със сериала ни, благодаря ти, че го донесе! Kiss

Е, стига, де 3, 4 месеца ... трябва да е по-скоро! Smile
Пепи, да! Обаче на мен ми харесва много и с тази Thinking

Разбрах, че Бирдже Акалай е дружка на Башак, заради това е била в болницата
Нашият ашкъм красавец се е родил, красавец и ще си остане до дълбоки старини, провървя ни и в това отношение Smile

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 23 май 2022, 08:24 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт