Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 341
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
  • AMS

Привет, дружки, и благодаря за споделеното!!!
Айра, Алиннка, сърдечно благодаря за превода на интервюто!!!

Yakamoz S-245 - еп.2 >>>
Скрит текст:
И тъй като подводницата изплува, една малка справка >
"Към 2015 г. флотът на Турция експлоатира голямо разнообразие от кораби, включително;
16 фрегати, 10 корвети, 12 подводници, 19 ракетни лодки, 16 патрулни лодки,
11 противоминни кораба, 33 десантни кораба и различни спомагателни кораби."
Намираме се на кея на остров Кос. Няма сигнал, нищо не работи, тъмно.
Всички от Ойа са изненадани и сащисани.
Първо впечатление за новите герои >>>
Капитанът и да стои една идея по-напред личи, че вторият капитан командва парада.
Кои сте? От къде сте?
Дафне има спътников телефон, чрез който получава драматичното съобщение от Кенан.
И така действието в този епизод се развива на остров Кос през нощта на 4-ти октомври.
Кос се намира в Егейско море, близо до Бодрум. Една малка час е турска, а по-голямата е гръцка.  
Задачата е да се намери скривалището - укритието - убежището.
До разсъмване има 3 часа и 44 минути.
Командващият втори капитан - Строй се! Преброй се! Мирно! Врагът е невидим. Може да погуби всички.
Арман поставя задачата на Феликс и Джем да намерят трансформатора и да възстановят захранването.
Феликс се съмнява, че може да се справи, но идва крилатата фраза на Арман -
"Ако не пробваш, няма как да разбереш." Така Арман мотивира своите хора,
мисли два хода напред, да се свали всичко от Ойя, в случай че ...  
Докато вторият капитан крещи и смазва екипажа - вашите близки може да са мъртви,
не убивайте, останете живи, останете живи за да защитавате останалите, длъжни сте,
ясно ли е, тъй вярно, не чух, тъй вярно, .. Бог да ви е на помощ.
Акцията започва - втори капитан Йонджа остава на кея, Рана също.
Втори капитан Умут се натрапва в колата при Арман и Дафне.  
До изгрева на слънцето остават 3 часа и половина.
Тук вече няма шеги и закачки, положението е особено тежко
и втори капитан Умут Санджаклъ макар да го нагнетява до краен предел,
оприличава Арман на капитан Кусто. Кой е
Жак-Ив Кусто
Нататък се вижда - умният Феликс, зависимият Джем, страховете на Рана, другият подход на втория командир Йонджа, апокалиптичната картина на острова, дори в църквата Бог не е могъл да ги спаси, приборът за нощно виждане показва картината само в жълто, защото, ако има живи, ще е в инфрачервено, трезорът на банката с единствения жив,  усилията на Арман да разбере къде е убежището, жестокостта на Умут ... Остават 30 минути. Въпреки заповедта, всички да се върнат в подводницата, Арман и Дафне искат да намерят Кенан. Феликс успява и трансформаторът работи, захранването е възстановено, говорителите дават информация, телефоните имат връзка, глупостта да се вземат пари от трезора, обричат на смърт на част от екипажа, заедно с главния механик.  Рана чете за учените и какво са открили по въпроса за изместване на магнитното поле на слънцето и гигантското изхвърляне на гама лъчи и изригвания. Времето намалява застрашително. Джем и Феникс се връщат на кея. Арман и Дафне откриват убежището, ... намират мъртъв Кенан, ... Няма време, нямат никакво време. Екипажът е строен и е дадена заповед - всички на борда. Умут беснее,  че няма връзка с групата на главния механик Енгин. Оцелелите двама Алтан и Баръш пристигат.  Разбират, че част от екипажа е загубен безвъзвратно. Феликс, Рана и Дженк не искат  да се качат без Дафне и Арман. Сълзи от мъка и ярост в очите на Умут. Последна цигара на главния механик Енгин в трезора. На подводницата втори капитан Йонджа отдава заповед за подготовка за потапяне. Втори капитан Умут се качва да затвори люка. В този драматичен момент пристигат Арман и Дафне, но жестокият Умут въпреки, че ги вижда, затваря и завърта люка. За щастие се чуват техните викове и удари отгоре. Рана, Феликс и Дафне се радват, че са успели. Умут с думите - Те не ни донесоха нищо, освен беди.  Те са причина да загубим Енгин и останалите. - Отворете люка ..., Отворетеееееее, ... Те са тук, там горе.  Защо не отваряте? 30 секунди. Отворете люка. Отворете. Отворете ...
Йонджа отваря люка - Влизайте. Бързо.
Капитан Еренай - Потапяне! Потапяне! Потапяне! Посока Искендерун.  
Арман и Умут лице в лице ...
"Турция има осем военно морски бази на четири морета.  
В Месин, и Искендерун в Средизаемна море, в Аксаз и Фока, в Егейско море,
в Галгут, Истанбул, Ергели в Черно море,
като и в Истанбул и Чакаккале в района на Босфора и Дарданелите.
Строи се и девата военноморска база на източното крайбрежие на Черно море,  
в близост до Сюрмене, на 40 километра от град Трабзон."

Искендерун
Извинете за дългия пост!!! Благодаря на тези, които са ме прочели!!!

Последна редакция: ср, 18 май 2022, 23:00 от * Diva *

# 586
Привет, отново момичета 🤗
Айре, Диве, благодаря за дългите постове. 😍
Днес обаче имах някакъв проблем с влизането в мамата.
Айре, само да вметна, че на първа страница, където си качила превода на Якамоз на мен ми излиза само бял лист без линкове. Може би в мен е причината, не знам.
Смисълът думите на интервюто вече го знаем, но този превод е много по добър. Сега си задавам въпроса, щом толкова се вълнува от тази фотосесия защо 4 години не е снимал? Едва ли са му липсвали предложения?
И друго ми направи впечатление, че Башак в началото не е харесала живота сред природата, но сега е щастлива. И че трябва да даваш пространство на човека до теб. Личи си, че взаимно са си повлияли и са се напаснали.
Дано само скоро не му омръзне да снима. Има още роли, който да изиграе.
Диве, толкова подробно си поднесла информацията. Благодаря 😍
Всъщност тук ,на Кос се зароди сблъсъка с Умут. Не съм много съгласна, че втория командир командва парада. Умут е по- хард като герой, но думата на капитана всички я слушаха. Сега обърнах внимание на пакетчето, което изпада от джоба на Джем при ремонта на трансформатора.
Много реалистично ми беше поведението на Арман , когато тръгнаха да търсят Кенан в укритието. Само едно не ми стана ясно, нали влязоха в тунел под земята, а Арман там махна дъска от прозорец или аз нещо не съм разбрала. Но така има обяснение защо тези хора бяха загинали. Нали в църквата точно това казаха, че въпреки закритите прозорци слънцето пак убива.
Четох, че турски военни се възмутили от сцената в трезора, но при тези обстоятелства всъщност най-добре си проличава кой какъв е. Така че, това, че са военни не може да прикрие човешкото, което носим .
По скоро малко пресилено ми беше полудяването на Баръш.
Арман съвсем естествено се превърна в лидер на тяхната група учени.

Хубава вечер ви желая

# 587
Привет, дружки! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното! Kiss Някой гледа ли вчера церемонията по награждаването ? Явно не са присъствали Киво и Берен, никъде из групите и фейса не видях да споменават това, а само, че ЗП е получил награда за " Незабравим сериал " Thinking

Айре Heart Eyes благодаря ви за труда с Алинка Heart Eyes! Kiss
Скрит текст:
Не зная защо този път не си избрала най-доброто и от двата превода, както правиш винаги, но и така е добре Hands Plus1
Явно Нури Алчо не за пръв път споделя мнението си за Къванч Heart И моето е същото Smile
Един по-подробен превод на казаното от него:
Цитат
Майсторът по актьорско майсторство Нури Алчо обяви любимия си актьор: Kъванч Taтлъту е номер едно за мен.
Нури Алчо, едно от легендарните имена на сериала Yesilcam (2021), обяви, че любимият му актьор е Kъванч Taтлъту. Алчо каза: " Къванч е номер едно за мен, неговата игра и характер са 10/10. Погледнете повечето други, та той няма дори една и съща интонация в гласа, това не се случва." Говорейки за филми и телевизионни сериали, Алчо заяви, че Къванч Татлъту е един от любимите му актьори. Разбира се, има добри телевизионни актьори сред новото поколение, но Къванч е номер едно за мен, неговата игра и характер са точно в целта. Той беше този, който ми отвори вратата, когато отидох на погребението на Екрем Бора, аз бях изненадан като го видях: "  Какъв красив човек! “ – помислих си тогава. "Днес играе нервен човек , играе мъж от квартала, всичко е опитал, във всичко успява. Такива като него няма!"

Терзи, благодаря! Kiss
Диве, така хубаво си преразказала 2 серия на Якамоз, че няма нужда да я гледам Flowers Hibiscus Благодаря за поднесените факти! Kiss
Пепи, благодаря за споделеното! Kiss Спокойно, щом толкова години не му омръзва да играе на Къванч, вярвам, че няма да се откаже , той наистина обича тази работа и се раздава до край във всеки проект, а актьорът си остава такъв до края. И това не му пречи да стане и режисьор и сценарист и продуцент и каквото си пожелае.
На мен ми беше реалистично полудяването на Баръш, не всички хора имат здрава психика, а това, което видяха си беше действително покъртителна картина. А и никак не е лесно да осъзнаеш, че никога повече няма да видиш хората, които обичаш ...И някои превъртат.
Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 588
Привет!! Hug

Диве Hug, много хубаво си описала събитията!! както и допълнителната информация!
и аз снощи изгледах пак 2 серия, много динамична...ще споделя нещо, но по-късно.
Пепи Hug
аз не съм слагала сега превода на Якамоз, може да се добави нещо към нулевия пост- до 24 часа след пускането на темата.
наистина има една празна страница Wink, снощи сложих там файла с преведените серии, в новата тема ще е по-различно.
Цитат
Сега си задавам въпроса, щом толкова се вълнува от тази фотосесия защо 4 години не е снимал? Едва ли са му липсвали предложения?
За да се снима за корица на елитно списание, трябва да има някакво по-значимо събитие в професионалния му живот, нещо интересно, за което да говори. Той сам каза, че иначе не му е интересно-позиране и т.н. И без това той си позира постоянно за рекламните снимки на Мави. Но тази фотосесия свързана с водата е по-интересна и нестандартна. Почувствал е, че е дошло време за нова фотосесия и интервю. Ако се появяваше често по списания за щяло и нещяло, нямаше да е добър ПР ход.
случайно отговоря и Инеса на подобен въпрос...02:52 мин.
Скрит текст:

От интервюто накрая разбрахме какви са мечтите и идеите на Къванч за бъдещия му професионален живот в киното. Това, че ще му омръзне да снима-дано да го е казал импулсивно, в емоционален момент-какъвто е чакането на първото му дете. Много ми хареса, това, че Башак го балансира с логичното си мислене. Така и предполагах, но е друго да го чуеш от неговата уста. Той като един типичен скорпион е по-емоционален, за тревожността също го разбирам много добре Wink
Много ми стана жал-като описваше как е замръзнал по време на водните снимки и 2 дена не е успял да се съвземе.
Личи си от думите му-колко му тежат тенденциите и накъде отива съвременния свят, за по-малкото надежда, за насилието, за унищожаването на природата./ знаем много добре и от преди./
И колко е скромен и не се взима насериозно, никога не е мечтал да бъде толкова известен.
За това как описва любовта си към Башак и как двамата си дават пространство един на друг и се подкрепят Hands Plus1 Heart А пък като сподели, как е наблюдавал растенето на корема й и е чувствал безпокойството й, ми стана толкова мило Heart

Снощи си пуснах да гледам тия младежки награди, то беше някаква пародия, нищо не се виждаше в залата и на сцената, накрая и картината изчезна, няма как Къванч и Берен да се появят на нещо подобно. Hands V После и в ТТ имаше подигравки, щото пък фенките на Ханде и Керем също са гледали.

от Умут Blush

Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното!! Flowers Hibiscus
за превода, ами така ми беше по-лесно да превеждам на чисто. Rolling Eyes

Socipol

Хубав ден!!

Последна редакция: чт, 19 май 2022, 19:35 от Airra

# 589

Просто нямам думи 😍🤗😍

# 590
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Да е честити празникът на "децата на Ататтюрк"!!!
Благодаря ви за реакциите, преводите и коментарите!!!

Не ме хвалете толкова за написаното!!!
Толкова правописни грешки не съм допускала никога, като в последния си пост.
Редактирам, излизам на двора, чета го от телефона и хоп -  грешка.
Връщам се на лапито и редактирам.  И така няколко пъти.
Накрая зарязах, макар да знам, че има още за поправка.
Ако бях на матурата вчера, нямаше да изкарам и тройка.
Другото, дето все забравям да ви кажа е, какво се сетих за това,
дали Башак и Къванч да покажат Курт Ефе.

Скрит текст:
Майка ми, като ме е показала скоро след раждането,
една съседка не се въздържала и казала, че толкова грозно бебе не е виждала.
А понеже съм била 9 години чакана и съм била само кило и деветстотин,
баща ми  тъжно изразил съмнение,  че от това не се знае дали човек ще стане.
А, за моето единствено, свекито рече -
Не съм очаквала, че толкова хубаво бебе ще родиш.

За интервюто с Къванч >>>
Прочетох го тук в темата. Трудни са за превод тези модерни стилове на ... .
Не мога да му определя жанра.  Интервюто е въпроси и отговори, нали.
А тук е фотосесия, с интервю и репортаж.
Името Ilhan Kırdemir нищо не ми говори. Предполагам, че той разказва.  
Снимките са на фотограф - италианец.
Честно казано, не на всички снимки им разбрах замисъла.
Ама това, че Къванч се чувства най-добре във водата си го знаех.
Не знаех само, че и с дрехите влиза в басейна.  
Тези L'officiel не са ми от най-разбираемите и то не от сега.
Важното е, че на Къванч му е харесало.
Мислех да си пусна поста и това да е по интервюто.
Но отворих линка в dos и виждам, че там е много по-добре оформено.
 Изчетох го отново на музикален фон. Невероятно интересно!!!
"Като водата бъди!", или "Бъди като водата!" ...
Наистина има върху какво да се разсъждава.
Спомних си, че Къванч беше споделил нещо за Башак  - Като вятъра ...
Пак ще го чета. Най сърдечно благодаря за превода!!!

За еп. 2
Добре де, Умут не командва парада, но той кара влака.
А колкото до това което махна Арман, когато влязоха в убежището с Дафне,
мисля, че не е прозорец. Прозорци няма.
Има отдушници, вентилационна система с тръби.
Бяха заковани отворите и Арман ги махна,
за да освободи достъпа на по-свеж въздух.
А Баръш си е бил зле и преди. Има причина за това. Халюцинациите и ...
При тази апокалиптична картина нямаше повече съпротивителни сили.

Ами най-после си написах поста и ще го пускам.
Имайте предвид, като четете, че и датата се смени.

Лека да ви е нощта, дружки!!!

# 591
Привет, дружки! Hug

Благодаря на всички ви за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes разбрах! Hands Plus1
Скрит текст:
Просто има някои явни несъответствия в двата превода, които ми направиха впечатление, за това се учудих Thinking
Цитат
всего два года назад я бы и яйца не разбил" - говорит он, заметив, что мог разбить, но предпочел бы этого не делать.
В англ. превод пише, че преди 2 години Къванч и яйце не е могъл да счупи, а прекрасно знаем, че още преди 11 години Кузей го правеше направо съвършено.
Цитат
На вопрос, почему они не снимали в подогретой воде, он объясняет, что, хотя есть технические возможности подогрева, вода не будет выглядеть естественно, потому что будет выходить пар. "В кино не поверят. Будет неестественно".
Това пък още повече ме озадачи, не мисля, че точно пък Къванч ще пита екипа защо не им затоплят водата Stuck Out Tongue Closed Eyes А и това с костюмите - защо би трябвало да обличат предварително мокри хидрокостюми, това го нямаше в руския превод, а беше казано, че явно е имало проблем с костюма на Къванч, ама както и да е, става и така, важното е, че изобщо разбрахме какво говори в интервюто Kiss
Честит РД на Джем на патерици! На 18. 05 е навършил 45 години. Да е жив и здрав и успешен в своята работа! Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден! Hug

# 592
Хелоуу! Hug

Фенче Kissing Heart
Наистина това за яйцата беше учудващо...та за това в моя вариант махнах 2-те години.
А за студената вода, предполагам, че Къванч наистина е попитал защо не я затоплят. ако след това 2 дена е бил болен.....Но за мокрия костюм, май е моя грешка и го поправих с неопренен костюм Wink
Та както казах, превода би станал перфектен, ако го превеждаше човек знаещ добре турски Hands V
Превода на Планета/руската група/ за мен беше автоматичен, имаше доста недомислици.

а Джем....Да е жив и здрав, много успехи и семейно щастие! Cocktail
тая снимка би трябвало да е от финала на Сблъсък....забравила съм я.

Диве Hug голяма работа, ако имаш правописна грешка...Wink
аз посъветвах да се чете от файла.
на мен начина, по който са вземали интервюто ми хареса, а и най-важното ми е какво е казал Къванч, както споменах и преди, аз научих за още аспекти и нюанси от характера му.
А Курт Ефе, предполагам ще си го пазят от папараци.
Бергюзар наскоро се беше оплаквала колко нахални хора има...и как са коментирали не особено възпитано и приятно малката й дъщеря.

от 2.Sayfaofficial
видео:
https://twitter.com/MugeVeGulsen/status/1527567667263164416
Майсторът актьор Али Ерказан обяви имената на младите си колеги-актьори, които харесва  При мъжете: Kъванч Татлъту , Aras Bulut İynemli, İsmail Hacıoğlu, Onur Tuna. При жените; Демет Евгар, Гьокче Бахадър, Бурджу Бириджик.

Пепи, страхотна снимка!! Heart
моя вариант....

Последна редакция: пт, 20 май 2022, 15:42 от Airra

# 593
Привет, момичета!

Благодаря ви за споделеното.  Flowers Hibiscus

Цитат
С понедельника 23 мая телеканал D начинает повторный показ легендарного сериала "Запретная любовь / Aşk-ı Memnu". И так каждый год

# 594
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Знаех си, че пак ще чета интервюто.
Прави сме за яйцата!!! Не на нас такива номера.

Ама той този Ilhan Kırdemir  не е гледал Кузей. На бас се ловя.

Може пък Къванч по нов начин да ги чупи яйцата.
Това кивче е от тази година, но яйцата са строшени вече >>>

Добра е новата редакция, че не от две години се е научил Къванч да чупи яйца,
а че наследявайки таланта на дядо си, от две години се занимава професионално в кухнята.  
Надявам се да покаже още умения >>>

И за снимките под вода, под душа, в басейна, не Къванч е питал,
защо не затоплят водата, а Ilhan Kırdemir.
Просто кавичките не са сложени на място, според мен.
Ако се преместят/затворят/ преди последното изречение, по друг начин звучи.

Цитат
Единственото нещо, което не може да забрави от сета е студената вода. Той замръзваше. „Беше много студено. Всъщност не понасям студа, лесно. Имахме сцена, в която трябваше да влезем в аквариума и бяхме с мокри костюми. Според сценария трябваше да излезем от подводницата, за да поправим проблем, причинен от експлозията. Не мога да опиша колко замръзващо беше да плувам в тази студена вода с този мокър костюм. Мислех, че има проблем с моя костюм. Не можах да се възстановя 2 дни.”  Когато попитах защо не затоплят водата,  ми отговориха, че  имат техническата възможност да го направят, но ще излиза пара и няма да изглежда реалистично.
Нали ви казах, че на L'officiel  трудно се разбира кой какво казва и ...
Не е класическа форма на интервю.
Не може да се преведе само какво е казал интервюирания и да стане всичко ясно.
Така беше и при предното интервю. Просто беше нечетимо за мен и не го премълчах.
Излезе, че не съм благодарна за превода.
Вие останахте доволни, че нали все пак се разбирало за какво става дума.
То и с това видях голям зор, да го чета чак на музикален фон,
но в сравнение с предишното направо си е идеално.
Сега може да се видят пропуските и интерпелациите, и да се коментира.
Имам да питам за Скорсезе, за ... , да правя справки, ...
И не само за интервютата с Къванч има този проблем за превод и разбиране.
За Атийе интервютата с Берен бяха също толкова сложни,
трудни за превод, и за мен непонятни на места.
А от едната от фотосесиите направо нищо не разбрах.
Радвам се, че Yakamoz S-245 и Арман
не са толкова философски и фантасмагорични.

Да е честит Джем!!!
Лека вечер, дружки!!!

# 595
Здравейте Благодаря за всичко споделено
Нетипична форма на интервю по скоро разказ на интервюиращия Съвсем различно от всички други Сега има други приоритети Къванч Завиждам му за живота в гората и спокойствието Той си е изградил друг свят с неговата половинка  и Курт Ефе Винаги има интересни неща около него
Диве ставаш за сценарист Разучила си всичко подробно Сърдечни благодарности

# 596
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Добро и слънчево утро 🍵☕

Диве, благодаря за разясненията за убежището 👍 Така всичко си идва на мястото.
Отново искам да се върна на поведението на Арман, когато правеше всичко възможно да намерят Кенан с Дефне. В първата серия ясно се показа, че той още не е забравил любовта си към Дефне, но той показа пълна съпричастност към нейния избор и с риск да останат на острова той направи всичко възможно да намерят нейният годеник. Много добре изиграно от Къванч 😍 Точно както се случва и в живота, когато обичаш някого ти правиш всичко за този човек без да правиш сметка за своите чувства.
На мен интервюто много ми хареса.
Наистина е поднесено по нетрадиционно. Всъщност е разказ за чувствата на журналиста , които изпитва при срещата с Къванч. Той говори за вълнението си, защото за пръв път се среща с него. Със сигурност дълго са се подготвяли. Не можах да разбера дали се е познавал с Башак от преди това, но може би я чувства по-близка като човек от модните среди и не случайно говори, че нейното присъствие го успокоява. Но тя така и действа на Къванч. Айре, ти като един скорпион може би по- добре улавяш някой характерни черти от характера. И Къванч говори за това, че тя е човек на логиката, а аз си спомних едно блиц интервю с нея, където я питаха точно това: емоция или логика и тя категорично отговаряше- винаги логика. Но мисля, че не само това е причината толкова много да се обичат. Със сигурност има много още, което да ги свързва.
Вчера ми излизаше тази част от интервюто, където Къванч говори за това, че е почувствал бащинството още докато е растял корема на Башак. Даже са били в тренда на Турция

По този повод аз пък се сетих, че като забременях до шестия месец с моя мъж надавахме всеки месец с еднакви килограми 😂 Добре все пак, че качих само 15.
Напълно му вярвам, че така е било. Най- малко заради пандемията всички малко или повече си стояха вкъщи така, без да броим вълнението, което са изпитвали за така чаканото бебе Курт Ефе.
За яйцата.... както е написала Дива не на нас тези 😜 Точно преди да почна да пиша ми попадна едно видео от времето на Кузей как ги чупеше с една ръка в пекарната.
Но е напълно възможно едва преди две години да е почнал по професионално да се интересува от готвене.
Сетих се и за още нещо, когато говорят за социални медии, Зерин казва, че той няма нужда фейсбук да му напомня за рождените дни, защото не го ползва. Малко не вярвам на това, че не чете коментари на публикациите си. Най- малко Башак и мениджърите му го правят. Иначе най- лесно е да забрави коментари, а не го е направил. Значи все пак се търси някаква обратна връзка с хората.
Айре, а аз много се надявам да не допуснат папараците точно да ни покажат Курт Ефе. Искам ми се когато това се случи да бъде тяхно решение. Може би ще чакат някакъв повод, може и просто да ни изненадат, но да бъде тяхно решение.

Чудя се колко хора биха излезнали толкова перфектно ако ги снимат от толкова близък план.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 597

Хубава събота Hug
Интересни коментари..благодаря за споделеното! Flowers Hibiscus
Пепи Hug, разсмя ме с килограмите Laughing
Цитат
Вчера ми излизаше тази част от интервюто, където Къванч говори за това, че е почувствал бащинството още докато е растял корема на Башак. Даже са били в тренда на Турция
да, в доста профили на журнал. сайтове са споделили точно тази част от интервюто.
хубаво е...но и турските журналисти имат афенитет към личния живот на звездите.
Къванч не използва ФБ, но и аз мисля, че чете коментари в ИГ, най-малкото отговаря на Башак или на близки приятели.
за Арман и Дефне, точно това мислех да споделям и аз за 2 еп. Въпреки огромната, смъртоносна опасност, на която станаха свидетели със собствените си очи/сцените с умрелите хора бяха ужасни/ Арман не я остави и тръгна с нея за да търсят Кенан. Изключително човешка постъпка от негова страна. Накрая като заключиха люка на подводницата пред очите им беше отвратително, добре, че имаха късмет и ги пуснаха вътре.
Аз обаче не можах да разбера, тая част от хората на Умут, които останаха в трезора на банката, как точно се заключиха там?
Когато коментирам сериал или филм-ме интересуват емоциите и отношенията м/у хората. В сериалите на НФ, действието се развива много динамично, това ги отличава от стандартните дизита.

Диве Hug
благодаря за гифчетата!
явно тоя Ilhan Kırdemir не е гледал КГ, да Wink
и си права за
Цитат
не Къванч е питал,
защо не затоплят водата, а Ilhan Kırdemir.
Просто кавичките не са сложени на място, според мен.
та го коригирах! Извинете за тази ми грешка! Rolling Eyes

Предишното интервю за L'Officiel Türkiye  /февруари, 2018/
 си беше с въпроси и отговори, сега го погледнах, на мен превода ми е нормално добър за да се разбере какво е искал да сподели Къванч.
ще постна нещо от там....Heart
С Башак се подкрепяме един друг по всяка тема, затова съм толкова щастлив. Ние наистина живеем по модела “Заедно в добри и лоши дни”.
Ето защо моята жена е моето най-голямо богатство.
Много съм щастлив,че около мен има хора, пред които мога да се държа непресторено, естествено. Бих могъл да бъда Къванч и прав, и грешен. Мисля, че в живота си трябва здраво да държим хората,с които си позволяваме лукса да бъдем самите ние.
Много съм благодарен, че имам такива. Специално моето семейство, моята обичана съпруга Башак, моята агенция Гайе/Зерин и моите близки приятели са много ценни за мен.
Аз съм един от най-щастливите хора на света, след моето голямо семейство, да изградя собствено такова с качествен човек до себе си по този път.
Смятам,че пари могат да се печелят по много начини. Но знам,че истински стойностното са хората около мен, които ме правят това, което съм!!!!

.................

Снеже Hug, да ЗП започва поредното си повторение!! Hands Plus1
анонса
https://www.instagram.com/p/CdyIyH-Ietn/

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 15:10 от Airra

# 598
Айре, нали Феликс и Джем оправиха  тока и вратата на трезора автоматично се заключи.
Забравих това

От Ранини:" Може ли да смятаме, че лятото официално започна?"
Изчезвам. До после

# 599
Айре Heart Eyes благодаря ти за всичко споделено! Kiss Напълно споделям Hands Plus1
Е,  баш автоматичен превода не е бил, нямаше да се захвана изобщо да го превеждам, но по-късно действително попаднах на много добър превод в друга група. Но, не го преведох, първо защото ти вече беше пуснала вашия с Алинка Heart Eyes и второ - за съжаление не е целия. А ми хареса дори повече от английския, с когото се припокрива на много места, но на други е по-точен, за мен поне. Ето я тази част, ако на някоя от вас и е интересно, не мислех да го правя, но все пак го преведох Smile  Да си кажете и вие мнението.
Скрит текст:
Интервю за сп. L'OFFICIEL май 2022 г

Шест сутринта, до звъна на будилника, който настроих, има още половин час. Не мога да заспя. В стаята си в " Shangri-La Bosphorus", гледам в тавана и мисля за убедителни фрази, за да опиша философското значение на водата. В мен има напрежение и вълнение, които не мога да опиша. След известно време техническите и стилистичните екипи ще обособят студио в балната зала на хотела на етаж B2. В басейна, в спа секцията на последния етаж на залата, започва трескава работа. Намирам убежище в самотата на причудливите фрази, които отглеждах в ума си цяла нощ. Нека бъде като вода. Желая го още по-искрено, имайки предвид, че нашият човек за корицата, Kъванч Taтлъту, не е участвал по собствено желание в снимки за списание през последните четири години. И, разбира се, италианският екип от фотографи от Милано. Те за първи път ще работят с Kъванч. Аз също ... Когато гледам общата картина, има всички елементи, които оправдават напрежението ми.
Снимачният екип е многолюден, ние сме повече от 40 души, снимачната програма е готова. Преди всичко ще завършим снимките си в студио, разположено в хола, където синята и червената светлина ще бъдат интензивни на бял и черен фон. След това подводните снимки. Както разбирате, най-доброто, пардон, най-трудното, оставяме за по-късно. В сектора всеки знае какъв перфекционист е Къванч. Всички знаем, че ако нещо не му харесва, не може да бъде убеден. Казаха ни, че той и съпругата му Башак са влезли в хотела около 11:00 часа. Присъствието на Башак не само успокоява Къванч, но ни позволява и на нас да си отдъхнем с облекчение. Качвам се в стаята им да ги поздравя. Истински е, дори когато просто се ръкуваме. Такъв, какъвто е. Без усилия, без преструвки. Независимо от това, че практически идва от снимачната площадка на рекламата, и въпреки умората след снимките, той никога не губи енергията си.
" Вълнувам се. Измина много време, откакто снимах за списание. Нямам търпение за подводните снимки", казва той.
Излизаме от стаята, за да се срещнем на снимачната площадка в 12:00ч.
Къванч пристига в студиото, разположено в балната зала по-рано от очакваното. Мисля си, че той или е изключително дисциплиниран, или иска да свърши по-бързо с всичко това.
Тестовите кадри са загрявка за нас, винаги се грижим човекът пред обектива да се чувства като у дома си. Докато Къванч разговаря с фотографа Рикардо Апостолико, поисках да използвам възможността да попитам Башак за списък с любимите му песни. Култовите рок групи заемат водеща позиция. Queen на първо място... Не зная дали очарованието на песните или късметът е на наша страна. Веднага след като е направен първият кадър, той казва: " Снимаме колкото можем, не се ограничаваме. Имам много енергия, чувствам се добре.” Дотолкова, че дори не се пазарим по повод на дрехите. Предложените четири вещи, се увеличиха на осем. Докато Къванч позира, аз за известно време наблюдавам Башак. Любовта между тях е толкова нежна и премерена, че е невъзможно да не бъдете впечатлени. Тя внимателно наблюдава всеки момент, без да пречи на работата, те се зареждат един друг с безкрайна страст и възхищение.
Срещаме се в къщата им на следващия ден. Трябва да призная, че се чувствам специален, защото бях лично  поканен на закуска от Къванч. Дървен дом в гората, заобиколен от зеленина, далеч от шума, мръсотията и скуката на града. Пристигаме по едно и също време с Гайе Сьокмен и Зерин Ерсу, мениджърите на Къванч. За госпожа Гайе и госпожа Зерин Къванч е като син. Не е чудно, те работят заедно от почти 20 години.

В момента майчинството и бащинството са основните заглавия в живота им. Когато Курт Ефе се роди, това интервю вече ще бъде публикувано. Надявам се, когато порасне да го прочете и още веднъж да разбере какъв късмет е имал с родителите си. Между другото, бащинството вече е започнало да променя Къванч :
" Казват, че мъжете не могат да усетят бащинството преди раждането на детето си. При мен е обратното. Усещам как коремът на Башак расте. Нима може да не усещам това, когато коремът и расте пред очите ми ? Неудобствата, които тя изпитваше, започнах да ги усещам в собственото ми тяло. Това е нещо вълшебно ..."

За човек, който винаги мисли и взема решения, бащинството би трябвало да е неспокоен период.
"Да, аз бях неспокоен тип. Вълнувах се. Мислех, че ставайки баща ще бъда още по-неспокоен, но веднага след като получих добрата новина, всичките ми притеснения изчезнаха."

Изследвания на поколенията, марките, социолози, психолози, всички се стремят да разберат и интерпретират новото поколение. Като баща, който ще отгледа и възпитава дете в новия световен ред, бих искал да разбера тяхното мнение за следващото поколение.
 " Идва друго поколение. Трябва да наваксаме изпуснатото. Крайно важно е да сме близко до езика, който те говорят. Аз не говоря просто като бащата Къванч. Трябва да апелираме към иновациите и новото поколение по всякакъв начин."
" Но, не те ли плаши хуманизирането на машините и дехуманизацията на хората ?“ -  питам аз. Фейсбук дори ни напомня за рождените дни на родителите ни. Когато казваме, че сме забравили да архивираме спомените си, госпожа Зерин ни напомня нещо, което ни кара да се смеем всички. " Вероятно не му напомня Фейсбук, защото не го използва.“

Нека ви кажа добрите новини точно сега в това интервю. Въпрос на време е да видим Къванч в режисьорския стол, да пише сценарии или дори да продуцира нещо. Той мечтае за промяна и трансформация в този сектор.

" Израснахме, познавайки американската култура много добре, или по-скоро не знаейки нищо, виждайки само тези части, които искат да ни покажат. Американските истории се опростяват и стават изцяло клишета. От обикновен семеен мъж могат да направят супер герой, защото има " много добра опаковка " Могат да ги продават, защото имат най-високото ниво на техническа компетентност в света. Не намирам тези история за дълбоки. Сега гледаме историите на различни страни благодарение на дигиталните платформи. С увеличаването на броя на платформите, на които се излъчват сериали и филми, хората в други части на света могат да ни видят и разпознаят. В този контекст пространството се стесни, което е добре. Не останаха разстояния. Ние също имаме прекрасни истории."

Говорейки за постановки, продуценти, свобода и истории, той си спомня срещата си с Мартин Скорсезе на церемония по награждаване преди много години - " Попитах Скорсезе дали познава турски режисьор, кой е любимият му турски филм и каква история би искал да направи. Без да се замисли той отговори: " Сухото лято" на Метин Аксан, Фатих Акън и "Една османска история". Искам да кажа, че виждат нашето богатство, познават нашите съкровища. Имаме още много неща за вършене, които дори още не сме направили."

Очаквам с нетърпение историите, които ще излязат разказани през неговия поглед, написани с неговата химикалка.

" Искам да бъда част от това. Много е ценно да имам възможността да въртя това колело в името на киното, да имам възможността да създавам. Наистина много се надявам на това ... Продуциране, сценарий, актьорска игра ... Нужно ми е да създавам, а не непременно да играя. Като любител на киното, искам да му служа по мой собствен начин."

Малка бележка към Курт Ефе: " Добре дошъл на този свят! Нека пътят ти бъде изпълнен със синьо и зелено. Точно като твоята майка, твоят баща,  и лозунга на майския ни брой "Бъди като водата!" "

Сериала " Yakamoz S-245 " производство на Netflix също предава посланието, че надеждата на човечеството не пресъхва. Неслучайно той даде живот на образа на Арман, морски учен и водолаз в сериала. Той говори за сериала с ентусиазъм. Участието в нова продукция, която не е била пробвана преди това, го освежи.

" Той е  пълна противоположност на всичко, което съм правил до сега. Научна фантастика. Става въпрос за щетите, които слънчевите лъчи нанасят на хората. Шепа хора оцеляват, криейки се в подводница... Морски изследователски екип, само петима души и военен екипаж на подводница ... Тяхната мисия приключи, единствената им мисия е да останат живи."

За подготвянето на героя минаха два месеца. " Арман е характер, много близък до водата. Вярвам, че хората, които се отдават на водата и общуват много с водата, са много по-спокойни в живота. Казват " дори и да не правиш нищо, докосвай водата с тялото си, презареждай се. " Това, че общата точка между нас е водата, ми помогна да разбера по-добре героя."

Единственото, което не може да забрави във връзка със снимките е това, че водата е била много студена. Очевидно е премръзнал. " Беше много студено. Обикновено не измръзвам толкова лесно. Имахме сцена, в която трябваше да влезем в аквариум, облечени в неопренови костюми. По сценарий поради усложнения трябваше да излезем вън от подводницата и да я поправим. Не мога да опиша колко ми беше студено в тези дрехи в ледената вода. Предполагам, че неопреновия ми костюм е пропускал отнякъде. Два дни не можах да дойда на себе си."

На въпрос защо не са снимали в загрята вода, той обяснява, че въпреки, че има технически възможности за това, водата няма да изглежда естествено, защото от нея ще се вдига пара. " Няма да ни повярват. Ще бъде неестествено."

Толга Карачелик и Умут Арал. Сериала има двама режисьори. Първите три епизода са заснети от Карачелик, а останалите от Арал. " Работата с двама различни режисьори, споделянето на техните възгледи и визия е много специално изживяване. Първоначално мислех, че ще бъде трудно. Това не се случи. Работата вече се подобри до известна степен. Особено след четвъртата серия, главната роля  играе самият измислен свят. Например синята светлина, използвана в сериала, сама по себе си се явява персонаж. Всички служат на този персонаж." Използването на синя светлина в сериала е в съответствие с това, което казва Къванч. Ние бяхме вдъхновени от тази светлина в снимките за списанието. Нека да преминем към забавната игра на вероятности. Искам да си представите, че сценарият на затваряне в подводницата е реално: " Нека адаптираме сериала към реалния живот. Вие сте обречени да живеете в подводница. Кого бихте взели със себе си?"
"Бих взел Башак, нашият син, нашите кучета и котки", казва той без колебание. И това не е изненадващо.

В снимките за списанието ние също с нищо не се отличихме от сериала. Ние също накарахме Къванч да мръзне във вода...
 " Малко ми стана студено, но си струваше. Не съм се снимал за списание вече 4 години. Защото се повтаря едно и също. Едни и същи теми, едни и същи пози. Между другото, чудо е, че толкова много се отварям и говоря толкова много. Хората не е необходимо да знаят какво правя във всекидневния си живот, достатъчно е това, което виждат на екрана. Тези снимки ми се сториха съвсем различни. Когато дойдох на снимачната площадка, бях много впечатлен от енергията. Хареса ми... .Вие така добре сте се подготвили, че останах много доволен."

Както обясних в началото на статията, в момента, когато сме достигнали дъното на потребление и консумираме емоции, любов, привързаност и уважение като продукт, ставайки свидетел на енергията между Къванч и Башак на снимачната площадка, надеждата ми за любовта разцъфна. Само толкова умерено, толкова страстно една двойка може да се обича. Разбира се, няма да задам баналния въпрос от рода на каква е тайната на любовта, но също така съм любопитен за силата на тази връзка и тайната на способността им да се гледат един друг със същото вълнение, независимо от изминалите години заедно.

" Ако бяхме направили това интервю преди 10 години, нямаше да отговоря на нито един от тези въпроси. Не бях много точен човек в решенията, които вземах в живота си. Винаги ми е било трудно да вземам решения с разума си. Аз съм човек, който взема решения, ръководен от емоциите. Най-големия комфорт в живота ми - това е Башак. Тя взема решенията с разума си. Тя смята, че емоционалните решения могат да се окажат погрешни в дългосрочен план. Башак е човекът, който ме уравновесява в живота. Хората трябва да освободят място един за друг. Да освободиш пространство макар и да звучи просто, то предполага комфорт, благополучие, любов и възхищение във всяко едно отношение. Това е нещо, което ако го поливаш, ще покълва, ще израсне, ще се раззеленява."

Макар и винаги да съм мислил, че е романтично момче, думите, които използва, за да опише колко много обича Башак просълзиха очите ми.

" Научих се да обичам Башак всеки ден по нов начин. Защото да обичаш силно не беше достатъчно... Любовта към човека започва, когато полагаш усилия за неговото щастие. Когато усетя щастие в очите й, аз съм сит. Ето какво е. Най-важното е да подкрепям това, което прави, нейния избор. Иначе всички се женят... По принцип  се женим... Главното е да съумееш да продължиш."

Когато сядаме на закуска, сервирана на терасата, се чувствам като гост на семеен празник, а не като журналист, интервюиращ най-известния турски актьор. Когато излизаме от градината на терасата, първи ни поздравяват кучетата. Генч, Измир, Марс и Чача... В едната част на градината има специално изградена площадка за кокошките. Яйцата са органични. Събира ги сам, а не помощниците му. От другата страна на двора има всякакви зеленчуци. Той се грижи за всеки етап - от засаждането им до отглеждането им. Когато ме попита как обичам да си ям яйцето, естествено си помислих, че помощникът, който работи в къщата ще го сготви. Без колебание казвам: " Обичам бъркани“. Къванч изчезва за 10 минути. Виждам го да влиза в кухнята. Когато се върна на масата, сервира ни домашни бъркани яйца, приготвени от него в чиниите ни. Чувам, че вече е дал рецептата на госпожа Гайе. Тези, които се интересуват от рецептата за бъркани яйца ала Kъванч, могат да се свържат с мен. Шегата настрана, това са едни от най-добрите бъркани яйца в живота ми. Той има страна, която кара всички около него да се чувстват добре, когато представя света, който е създал. Описвайки техния живот сред зеленината, той казва, че Башак в началото не харесвала живота, преплетен с природата. " От Нишанташъ до природата... Беше трудно, но сега няма по-щастливи от нас!“
Какво ли само няма на масата ... Сирене от Карс, доматено пюре от госпожа Зерин, хляб с квас омесен и изпечен от Kъванч... Докато с удоволствие си хапвам от бърканите яйца, приготвени от ръцете на Kъванч - мога да повторя това още няколко пъти - пропускам въздушната част на израза "от въздуха към водата“ и започвам разговор за водата. Водата играе важна роля както в живота на Къванч, така и в новия сериал на Netflix" Yakamoz S-245", в който той участва, както и в снимките на нашето списание. Освен на снимките, посвещаваме майския си брой на водата. " Това е три четвърти от света. Най - великият източник на живот за живите същества. Има толкова много непознати аспекти... Прекарвам много време във водата. Когато живеехме в Адана, ходехме в нашата лятна къща в Мерсин, за да се смесим с водата", казва той. Той говори за водата като за близък приятел. "Никога не ме е уморявала, никога не ме е разстройвала. Всеки път, когато плувам в морето, водата ми показва абсолютно друга страна от себе си. Разбрах, че през последните 10 години не мога да спра да мисля усилено." И добавя: "Всяка секунда, дори сега, когато ви давам това интервю , у мен неволно се появяват и изчезват мисли за утрешния ден, за нещата, които трябва да се направят. Може да е нещо специално, също така може да бъде свързано с кучетата ми или работата ми... Всичко може да се обърка. Не мога да спра да мисля за това. Когато съм във водата, особено когато се гмуркам, тази пълна тишина е неописуема. Дори можете да чуете звук от това, как ядат рибите долу , скубейки коралите. Щрак, щрак ...  Ставаш толкова интегриран, че забравяш за всичко. В момента, в който се гмуркам, забравям всичко. Светът спира. В тези моменти искам всичко да замръзне.

Този период от живота ви река ли е или океан? Водопад или езеро? Интересувам се.

" В мен има от всичко. Понякога мога да стана голям повече от най-големия океан. Понякога мога да се превърна в най-бурната река в света. Понякога съм твърде спокоен, като много спокойно езеро, толкова спокойно, че ако муха кацне върху водата, можете да видите вълничката , която ще възникне от нейната вибрация. Има от всичко в мен. Спокойствие, движение, лудост, широта... Объркано е."

Къванч научи много от водата, оставайки насаме с нея. Преди всичко се научи да спира. " Да спра в истинския смисъл. След излизането от водата да мисля за неща, които току- що съм изпитал, намирайки се под водата, да мечтая ... Какво се случи под водата, с какво се сблъсках. Къде беше коралът ? Доколко син беше ? Когато се качих на катера разбрах, че това усещане за спиране не минава известно време. Това е нещо, което не мога лесно да правя извън водата. Не мога дълго да задържам вниманието си върху какъвто и да било предмет, не мога да се съсредоточа."

Още една дейност, която го пази от всякакви повърхностни или дълбоки, моментни или дълбоко вкоренени мисли, е готвенето. Нямаше да повярвам, ако не бях опитал лично бърканите яйца, приготвени от Къванч, или ако Зерин ханъм не беше показала на телефона си как Къванч разточва тестото и прави пайове със собствените си ръце.
Веднага щом каза "Започнах да готвя", директно го попитах: " Избягване на мисли?"

" Разбира се, че хората избягват мислите. И аз го правя понякога. Не знаете какво ще ви дойде в главата, какво ще чувства вашият гост в този момент! Дори и да знаете, че трябва да изчистите ума си, мислите пак ще ви преследват. Човек трябва да има 10 минути, за да си позволи да бъде сам със себе си. 10 минути, където можете да спрете всичко около вас по отношение на шум и предмети."

Може би, както казва той, това е бягство, но вярвам, че страстта му към създаването занимава мислите му. Къванч е човек, който може да създаде свой собствен свят и планета, където и да отиде. Той превърна градината си във ферма, а кухнята му е почти като на шеф готвач в ресторант...

" Любовта към кухнята дойде по-късно. Дядо ми беше сладкар. Правеше много хубави десерти. Той беше собственик на една от най-известните сладкарници в Адана. Този талант ми беше предаден директно от дядо ми. Започнах да готвя едва преди две години, само преди две години аз и яйца не бих счупил“, казва той, отбелязвайки, че може да ги счупи, но би предпочел да не го прави.

Разбира се, че в основата лежи чувството за самодостатъчност, което идва отвътре. Истинският комфорт започва там.
"Да бъдеш самодостатъчен тук и сега е голяма работа..."

" Като гражданин на света чувствам, че не сме така пълни с надежда, както преди. В този климат младите хора трябва да правят това, което наистина обичат, колкото е възможно повече... Надеждата само така разцъфтява ... Нека не правят нищо насила.. " Никога в живота си не съм правил нищо по план, по график. Както и да го наречете. Може би на моя страна е бил късметът, може би бях в изгодна позиция поради физиката си, но никога не съм бил част от системата."

Превод: Nigar Sey turk_celebrity_views

Диве, за мен интервютата за L'officiel са си екстра и двете, и интервюиращите нямат никаква вина, че ние не знаем езика им, е,  няма и начин да е идеален през друг език както ни се иска на всички, не само на теб. Но, Терзи Flowers Hibiscus в случая е права, това интервю не е като другите, наистина обръща голямо внимание на впечатленията на интервюиращия от Къванч, но именно заради това на мен ми е още по-интересно. Обичам да чета какво мислят и други хора за Къванч. И стига да са сложени кавичките на място, много добре се ориентирам кой пита, кой отговаря Smile.
Но, стига с това, за мен наистина е много по-важно това, че все пак разбирам какво е казал Къванч, че научавам още толкова много неща за него, а превода  ... правим каквото можем. И както винаги, много приятно ме изненада и този път ашкъма, за сетен път се усещам, че се гордея, че съм си избрала именно него за любимец, хем умен, талантлив и красив, хем истински човек, за мен това е много важно! Hands Ok Hand
Пепи, именно това имах предвид Hands Plus1
Цитат
Наистина е поднесено по нетрадиционно. Всъщност е разказ за чувствата на журналиста , които изпитва при срещата с Къванч. Той говори за вълнението си, защото за пръв път се среща с него. Със сигурност дълго са се подготвяли. Не можах да разбера дали се е познавал с Башак от преди това, но може би я чувства по-близка като човек от модните среди и не случайно говори, че нейното присъствие го успокоява. Но тя така и действа на Къванч.
Така действаме ние овнетата Stuck Out Tongue Winking Eye Е, има и черни сред нас, де , но повечето сме добрички Smile Заради това исках Курт Ефе да се роди овенче, хубава си ни е зодията.
Абсолютно! Hands Plus1 Мал шанс имаха ...
Цитат
нали Феликс и Джем оправиха  тока и вратата на трезора автоматично се заключи.
Мноого малко, а да не говорим, че е и мокър Heart
Цитат
Чудя се колко хора биха излезнали толкова перфектно ако ги снимат от толкова близък план.
Цитат
На 18 май в хотел "Grand Cevahir" се проведе церемонията по връчването на младежките награди "Our Turkey Youth Awards 2022", в една от номинациите на която спечели сериалът „Забранена любов“.
Феновете на легендарната история очакваха този ден с голямо нетърпение, надявайки се, че Къванч и Берен ще присъстват на това събитие в памет на работата, която ги издигна на върха на славата и ги направи мега звезди.
Уви, надеждите не се сбъднаха и не видяхме не само Берен и Къванч, но и като цяло никой от екипа на филма на този сериал.
Тъй като в мрежата има много малко информация за това събитие, се обърнахме за помощ към човека, който беше на тази церемония и видя всичко със собствените си очи. Блогърката Асел, която отдавна живее в Турция и се занимава да разказва на абонатите си за сериали, актьори, места на снимане, любезно отговори на нашия въпрос относно присъствието на някой, свързан със сериала „Забранена любов“ на това събитие.
И така, някакъв непознат мъж, а не актьор, получи наградата за сериала. Никой от актьорите не присъства на церемонията. И като цяло, както се изрази Асел, "нямаше никой от тези, които си струват ". Събитието беше много скромно. Може би поради факта, че на 18 май в Истанбул имаше отвратително време и километрови задръствания.
Но във всеки случай много се радваме на любимия ни сериал. След толкова години него го помнят, обичат и все още заема водеща позиция в различни рейтинги.
Хмм ... попаднах и на това, интересно дали е вярно ? Thinking Може ли и заради това да не са искали гала премиера ??? Ами следващия сезон ? Thinking
Цитат
Според водещия популярен канал в YouTube за филми "Kutsal Motor" , на снимачната площадка на сериала Yakamoz S-245 е имало голям скандал, в резултат на което режисьорът на сериала Толга Карачелик е трябвало да напусне проекта предсрочно (той беше заменен от Умут Арал от 4-та серия), много сцени не бяха заснети предитова и много бяха изрязани (затова вместо обещаните 8 епизода излязоха само 7). И цялата причина беше отношението на сценариста и продуцента на сериала Джейсън Джордж към целия снимачен екип.
Както се оказа, Толга Карачелик не е бил доволен от сценария, диалозите и драматургията като цяло, той се опита да направи свои собствени поправки и ако може да го подобри, но Джейсън Джордж наложи своите си правила и не му позволи да излезе от границите на неговото собствено виждане за историята. Целият снимачен екип беше недоволен от отношението на Джейсън Джордж към тях, той ги притискал много и не показвал никакво уважение както към актьорите, така и към снимачния екип. Възникнали са разногласия и проблеми и между Къванч Татлъту и Джейсън Джордж, може би поради тази причина Йозге Йозпиринчи не присъстваше на гала премиерата на сериала.
Самият Толга Карачелик в своя репортаж също намекна за подобна ситуация и заяви, че са се записали в проекта, когато сценарият все още не е бил готов и след като са прочели сценария, са били разочаровани, а опитът да го поправи завърши с това, че той трябвало да напусне проекта. Но Толга Карачелик подписа споразумение с най-голямата американска агенция Creative Artists Agency (която представлява интересите на звезди като Том Ханкс, Стивън Спилбърг, Зендая, Райън Мърфи и много други).
Хубав следобед! Hug

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 17:49 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт