Диве, направо ме разби с тази новина за Краля. Значи вече можем да приемем, че Къванч е потвърдил участието си, така ли излиза?
Айре, ако щеш вярвай, но и аз си мислех за Хилал.
Не знам защо, но първосигнално като прочета за Краля и в съзнанието ми изплува Берен като партньор. Може би, защото дълго време нея я споменаваха, а и все пак имаме някаква представа за историята.
Е, ЗП и ББ няма как да се забравят наистина ми е много интересно какво и двамата са харесали в тази история, която ще снимат. Диве, ти знаеш повече за Берен. Тя има ли снимани филми? Къванч поне за сега няма слаб филм. Изборът му дотук е безпогрешен. Ще видим какъв ще бъде Денят на влюбените и Удавеният Ной.
А пък защо да не снимат отново една хубава любовна история, която да не се противопоставя на ЗП, а да допълни тяхната химия.
Чак до Ню Йорк ще ходят би трябвало да е нещо, което ще събере голяма публика, все пак това са големи разходи. Другото, което ми идва на ум е някаква криминална история, но пък Берен друго говори.
Диве, не съм много съгласна, че е филм и ще мине и замине. Зависи от филма най-вече. Сигурна съм, че имаш и ти , както и всеки има такива, които са и ги помниш завинаги. Един от най-разтърстващите филми, които и до днес помня е "Изборът на Софи", а съм го гледала като ученичка, но толкова силно ме докосна тази история.
Терзи, благодаря за новите порции открития. Само ако знаеше турски съм сигурна, че щяхме да сме най- информираната група на Къванч, не, че сега не сме, но още повече 😍🤗
Фени, и аз следя движението на Якамоз в класацията, онзи ден беше на 8 място в Турция, а днес вече е на 5-то.
Айре, за подводните снимки съм напълно съгласна с теб. Къванч може би за тези сцени обясняваше колко му е било студено. Да спомена и Мерич Арал, която много добре изигра ролята си . А Джем , милия ми се струва, че в този епизод,като че ли вътрешно се предаде. Всъщност бедствието предизвика хората да разкрият истинските си характери. По слабите се предадоха, като Баръш и Джем, по -силните намериха причина да продължат напред.
И накрая един въпрос, защо храната престана да има вкус? Някой да има някакво логично, научно обяснение?
Тази жена е също умопомрачителна...на 78 години. Поднасям моето искрено възхищение.

Днес изпращам Меркурий и не искам да чуя за другите планети. Сатурн е моята планета, така че се надявам всичко да е наред 😜
Лека нощ 🤗🤗🤗

че компа ми е за ремонт.

А Бирдже четох, че била близка приятелка с Башак, още когато навести семейството след раждането, та не се познават отскоро, както си мислехме.
Все ще го покажат и Ефе някой ден 

мерси за споделеното!