Къванч Татлъту 💙- Yakamoz S-245/ минали и бъдещи проекти, партньори-101

• 34 272
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Диве, направо ме разби с тази новина за Краля. Значи вече можем да приемем, че Къванч е потвърдил участието си, така ли излиза?
Айре, ако щеш вярвай, но и аз си мислех за Хилал.
 Не знам защо, но първосигнално като прочета за Краля и в съзнанието ми изплува Берен като партньор. Може би, защото дълго време нея я споменаваха, а и все пак имаме някаква представа за историята.
Е, ЗП и ББ няма как да се забравят наистина ми е много интересно какво и двамата са харесали в тази история, която ще снимат. Диве, ти знаеш повече за Берен. Тя има ли снимани филми? Къванч поне за сега няма слаб филм. Изборът му дотук е безпогрешен. Ще видим какъв ще бъде Денят на влюбените и Удавеният Ной.
А пък защо да не снимат отново една хубава любовна история, която да не се противопоставя на ЗП, а да допълни тяхната химия.
Чак до Ню Йорк ще ходят би трябвало да е нещо, което ще събере голяма публика, все пак това са големи разходи. Другото, което ми идва на ум е някаква криминална история, но пък Берен друго говори.
Диве, не съм много съгласна, че е филм и ще мине и замине. Зависи от филма най-вече. Сигурна съм, че имаш и ти , както и всеки има такива, които са и ги помниш завинаги. Един от най-разтърстващите филми, които и до днес помня е "Изборът на Софи", а съм го гледала като ученичка, но толкова силно ме докосна тази история.
Терзи, благодаря за новите порции открития. Само ако знаеше турски съм сигурна, че щяхме да сме най- информираната група на Къванч, не, че сега не сме, но още повече 😍🤗

Фени, и аз следя движението на Якамоз в класацията, онзи ден беше на 8 място в Турция, а днес вече е на 5-то.
Айре, за подводните снимки съм напълно съгласна с теб. Къванч може би за тези сцени обясняваше колко му е било студено. Да спомена и Мерич Арал, която много добре изигра ролята си . А Джем , милия ми се струва, че в този епизод,като че ли вътрешно се предаде. Всъщност бедствието предизвика хората да разкрият истинските си характери. По слабите се предадоха, като Баръш и Джем, по -силните намериха причина да продължат напред.
И накрая един въпрос, защо храната престана да има вкус? Някой да има някакво логично, научно обяснение?

Тази жена е също умопомрачителна...на 78 години. Поднасям моето искрено възхищение.

Днес изпращам Меркурий и не искам да чуя за другите планети. Сатурн е моята планета, така че се надявам всичко да е наред 😜

Лека нощ 🤗🤗🤗

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 06:46 от pe04

# 691

Хубава събота! Hug
Диве Hug
Цитат
Видях в imdb, че Кралят са го заковали.
интересно.... за мен това не е 100% потвърждение, Бирсен като напише, че наистина е сключил договор да, а договорите се сключват май в последния момент.
за съвместното партньорство с Берен- със сигурност предпочитам филм и за НФ, мисля, че е идеалния вараиант. Сериал, би било много по-рисковано.
Цитат
Вярно, че зависи от сценария, ама те сто пъти го пренаписваха.
хм... по-скоро Краля го пренаписваха, за филма не съм забелязала да се тиражира такова нещо.
Цитат
Радвам се, че ни се получи!!!
честно казано и аз се радвам, че сериала за НФ си го коментираме яваш, яваш вече толкова време Hands Plus1
ще си допиша за 4 еп. и от понеделник, слагам 5 Wink

Пепи Hug
Берен скоро не е снимала филм, но тя има доста добър усет към историите. Една от най-уникалните й роли е в Моят свят, където играе сляпо и глухонямо момиче. https://www.vbox7.com/play:d87dfc4a37/ https://www.vbox7.com/play:0fcc3655cb

Цитат
Айре, за подводните снимки съм напълно съгласна с теб. Къванч може би за тези сцени обясняваше колко му е било студено.

е да, това е сцената, в която му е било много студено!
Цитат
По слабите се предадоха, като Баръш и Джем, по -силните намериха причина да продължат напред.
така е!
нямам представа за храната Thinking
а Сатурна, не е толкова страшен, ето ви видео, ако се интересувате Wink
Скрит текст:

Терзи Hug, наистина канала за Перла/аз го знам/ е супер! само за гифчета, ако на някой му се занимава:)

Иска ми се да приключим по-бързо с темата....Sunglasses че компа ми е за ремонт.

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 11:07 от Airra

# 692
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Днес пак пътувам. Дестинация Пловдив.
Надявам се да има новини.

# 693
Здравейте Малко стари снимки

# 694
Пепи Hug сигурно си имала приятна разходка!
Терзи Flowers Hibiscus
на тая снимка виждам колегата - актьор на Ойкю в сегашния й сериал.

Къванч и Едже, много хубаво партньорство....запознали се още в Перла.

лека вечер Hug

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 21:37 от Airra

# 695
# 696
Айре, такава адска жега скоро не ми се беше случвала. Направо беше мор.
Май е време отново да почнеш да си изписваш желанията, моите не се сбъдват 😥
Прочетох, че детенцето на Кенан и Сибел се е разболяло , но вече е добре и след два дни ще го изпишат от болницата. Изпари ми се цялото желание да ни показват Курт Ефе. Когато решат, само да са здрави.
Терзи, много благодаря. Клипчето не го бях гледала. Само да можеше да разбера какво говори 🤔 Визията е на Кузей, но на снимката е със Сонгюл. Явно все още са ги награждавали.
Изглежда много слаб на видеото.
Лека 🤗🤗🤗

Връщам се да дописвам, с Терзи се застъпихме и тя е донесла ново видео. Благодаря ти, страхотна си.

Отново лека 🤗🤗🤗

# 697
Тука е по дълго

https://www.instagram.com/stories/birceakalay_ir/2853378637881691506/

https://www.instagram.com/p/CeZNUxsoW0Z/?hl=el

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 22:43 от dterziiska

# 698
Пепи, и аз си мислех днес за желания Stuck Out Tongue Winking Eye
също четох за бебето на Кенан и Синем, присъединявам се към думите ти.
Терзи, браво!
не разбрах на какво събитие е с Бирдже Акалай

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 22:51 от Airra

# 699
Не беше ли точно тази актриса първата, която посети Башак и Курт Ефе в болницата ?
Къванч ми изглежда уморен. Ама е така с младите татковци. 😜
Здрави само да са.

# 700
Не беше ли точно тази актриса първата, която посети Башак и Курт Ефе в болницата ?
Къванч ми изглежда уморен. Ама е така с младите татковци. 😜
Здрави само да са.
да, тя е. май имат общи приятели.
а на мен Къванч ми изглежда свеж и във форма,  е малко вятъра му е развалил причоса Stuck Out Tongue Winking Eye
Heart

Nature Stars

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 00:08 от Airra

# 701
Добро утро! Hug

Благодаря на всички за споделеното вчера! Kiss
Терзи, благодаря!!! Kiss
Къванч и Бирдже били поканени на мероприятия, свързани с органичното земеделие.

Предчувствах, че скоро ще видим ашкъма Heart И на мен ми изглежда супер свеж и готин, само малко чорлав Smile А Бирдже четох, че била близка приятелка с Башак, още когато навести семейството след раждането, та не се познават отскоро, както си мислехме.
Пепи, гледай и ще разбереш защо храната на сушата няма никакъв вкус, Джем обясняваше , че слънцето разрушавало въглеродната структура на атомите в храната, изчезвала хранителната стойност в нея, нещо такова беше, ще го видиш в началото на 5 серия. Малко странно ми се стори тогава обяснението му, но нали все пак са се консултирали със специалисти, може пък и така да е  Thinking
Ох, да са им здрави само бебенцата на всички, друго и аз не искам! Flowers Four Leaf Clover Все ще го покажат и Ефе някой ден Heart
Някъде  прочетох, че Киво едва ли вече не е подписал за Краля, но не мога да го намеря къде го видях и дали Бирсен го беше споделила ... Явно в Тиймито, защото пак пишеше, че на Чаатай е била предложена първо ролята Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ще видим, сега да разберем кога започват снимките за филма.
Как са се променили някои от актьорите в ЗП за тези 14 години. Киво , Берен , Нур, Небахат не са се променили особено, други са пораснали, на трети им е повлияло времето по-добре или по зле ...

Тази изобщо не ми прилича на Пелин на 1- та снимка, мисля, че е друга актриса  Thinking Според мен не се е променила чак толкова, все пак сравнително скоро я гледах в Доктор Чудо.

Пожелавам ви прекрасна неделя! Hug

# 702
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Връщам си думите назад от снощи. На снимките вече ясно се вижда, че Къванч е " свежарка" 😜 но перчема се вее на всички посоки. Добре е, че се появява от време на време.
Сега се замислих за визията за филма.
Фени, благодаря, ще погледна днес 5 епизод отново и ще чакам Дива да даде начало на обсъждането.
При американките прочетох интересен коментар за традицията при турците защо не се показва бебе до 40 дни. Не мога да го кача. Погледнете ако искате, интересно е.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗
Аз съм решила днес да съм градинарка 😂😂😂

# 703
Привет в неделя с тази  лъчезарна усмивка. Heart Eyes

Фенче Kissing Heart мерси за споделеното! Flowers Hibiscus
ще се разбере по някое време какъв договор е подписал.
и аз гледах тия сравнителни снимки на актьорите от ЗП
за мен си е Пелин-тя имаше такова широко лице в сериала, но после явно си е правила корекции. В Огледален свят беше доста различна.

Пепи Hug и аз се замислих за прическата и визията за филма.... Wink
четох обяснението на Аydan Senoglu за традицията, всъщност я има и в други държави.

Скрит текст:
Не видяхме снимка на Курт Ефе. Причината може да е, защото Башак и Къванч следват древната турска традиция, наречена KIRKLAMA (40 дни след раждането на бебето), която е много популярна в Турция.
Традицията идва от времето, когато турците са имали система от вярвания в Тенгри (Тенгри е всемогъщ невидим Бог в природата и небето).
Какво е KIRKLAMA, наричан още „Kırk uçurma“?
Турците вярват, че новата майка се нуждае от 40 дни (6 седмици), за да се поглези, да си почине, да се възстанови и да установи връзка с бебето си. Смята се също, че бебето и майката са най-податливи на микроби и заболявания през първите 40 дни след раждането. Те се съхраняват в супер хигиенична среда без посетители отвън.
След 40 дни член на семейството, избран за майка на Kırklama, къпе майката и бебето (бебето и майката със сигурност се къпят всеки ден, но къпането на 40-ия ден е специален ритуал). Майката Кирклама слага златни монети (символизиращи слънцето) сребърни монети (символизиращи луната), розови листенца, сол, малко брашно, боб, леща във водата. Първо се къпе бебето, след това майката
След церемонията по къпане бебето и майката са готови да приемат гости. Те излизат да посетят най-близките си 7 роднини или приятели или приятелите/роднините идват на гости на майката и бебето
По време на посещенията майката и бебето получават кошници, пълни с буркани с брашно, сол, яйца и други, всяка от които символизира определена тема като здраве, дълъг щастлив живот, плодородие, продуктивен живот...
След тези церемонии майката и бебето са готови да излязат, да се снимат и да започнат да живеят живота си в обществото
....................
да си довърша 4 еп
Почестите и погребенията бяха добре снимани. Много убедителна игра на Едже/Йонджа в мъката си.

в тая серия сякаш станаха от един отбор, както искаше Арман.

.....
Джем е в абстиненция и целта му е болничния кабинет

Тук не можах да я разбера Дефне, оплаква ли се или се радва, че Арман е постоянно до нея?

и един Арманов чаровен поглед и усмивка Heart Eyes

Сцената-Арман и Феликс, много сладка

и накрая динамичните сцени с гоненето на Хатидже бяха супер снимани и изиграни! Hands Plus1
.............................
Умут е споделил пак забавно клипче в ИГ, но с Рана и Феликс.
https://www.instagram.com/stories/umutarall/2853811674241049213/

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 15:48 от Airra

# 704
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за новостите, коментарите и реакциите!!!
Извинете, че забравям и не съвсем на време отговарям на въпросите.
Сетих се пак за тученицата от еп. 1 на Yakamoz. Не знаех, че се яде на салата.
Но учудването ми беше още по-голямо, като видях в турския магазин
и друг сорт салати с цъфнали градински теменужка в опаковките.
За еп. 4 Умут говори за дълбочината в метри /50 и 56 метра/, а не във фут.
Явно преводът е от английски, та за това така се получава,
но той на турски го казва в метри.
За храната - има обяснение, но всичко поред.
Готова съм вече с една част от еп. 5
и то точно тази за храната.

За филмите на Берен - има тема, има уики  - там е всичко.
И двамата нямат слаби филми. Но един нов филм,
няма да може да заличи образите им от ЗП.
Затова искам сериал на платформа.

За Краля - така пише в imdb

За новите снимки ми се искаше да са по-ясни, но и тези стават.
Имам усещането, че има и други малки присъстващи, но не са снимани.
Вчера се обаждам на online)), а тя отговаря, че е на малка ваканция.
Питам къде е в момента и тя ми изпраща снимка >>>

Продължавам с еп. 5 на Yakamoz. И още веднъж >>>
Благодаря на Фенка, Алиннка, Айрето, и Еванджелин за преводите!!!
Приятен ден!!!

Общи условия

Активация на акаунт